Evet doğru söylüyorsun aslında bilemedim ya ağlardı huzursuzluğu olurdu ateş yapardı hiçbiri yok sleepy kullanırdım şimdi goona geçtim o da aynı olunca acaba bi enfeksiyon mu var diye aklıma takıldıBizim bez de kokuto ama bence bezle alakalı. Çünkü bikaç kere altı açıkken yaptı koku yoktu ama beze yaptığı gibi hele ki sabahları resmen evsizler gibi çiş kokusu geliyo. Molfix pure and soft kullanıyorum ilk ay sleepy yenidoğanla molfix mavi paket karışık kullandım. Molfix mavi hele felaket kokutuyor. Bir de bebeklerde herhangi bi enfeksiyon veya hastalık yanında illa inatçı ateşi de getiriyor. Ateşi ve başka bi bulgusu(yandığından dolayı işerken ağlaması vs) bezle alakalıdır. Bebek bu idrar yolu enfeksiyonu olsa bunca zaman durmaz illa bi çiş sırasında öncesinde sonrasında belli eder
Canım 8 dk önce osman gönülal bi video paylaşmış 4.5 aylık bebeğim sürekli mızmız sebebi nedir diye ilk aklıma gelen diş diyo eğer yoksa alerjik bi durum olabilir, o da yoksa idrar yolu enfeksiyonu mızmızlık yapar falan diyo izle istersenEvet doğru söylüyorsun aslında bilemedim ya ağlardı huzursuzluğu olurdu ateş yapardı hiçbiri yok sleepy kullanırdım şimdi goona geçtim o da aynı olunca acaba bi enfeksiyon mu var diye aklıma takıldı
Kendı halinde normal bı mızmızlıgı olamaz yanıCanım 8 dk önce osman gönülal bi video paylaşmış 4.5 aylık bebeğim sürekli mızmız sebebi nedir diye ilk aklıma gelen diş diyo eğer yoksa alerjik bi durum olabilir, o da yoksa idrar yolu enfeksiyonu mızmızlık yapar falan diyo izle istersen
Aynı anda izlemisizCanım 8 dk önce osman gönülal bi video paylaşmış 4.5 aylık bebeğim sürekli mızmız sebebi nedir diye ilk aklıma gelen diş diyo eğer yoksa alerjik bi durum olabilir, o da yoksa idrar yolu enfeksiyonu mızmızlık yapar falan diyo izle istersen
Atak olayını kabul.etmiyor oKendı halinde normal bı mızmızlıgı olamaz yanı
Atağı boşverAtak olayını kabul.etmiyor o
Doktor yalancısıyımKendı halinde normal bı mızmızlıgı olamaz yanı
Gittik de eziyet çekip yapılmadan geldikKız ben onu unuttum
Benim de ağrı kesiciler fayda etmezdi bir tek migreout diye bir ilaç vardı o geçiriyodu ama o da bütün gün sarhoş gibi gezmeme sebep oluyodu. Neyse ki magnezyum işi çözdü tekrar tekrar teşekkür ederimOyyy minnoşuuum çok sevindim işe yaramasınaiyi ki var cidden doktoruma dua edip duruyorum ben de ağrı kesici batağından kurtuldum sayesinde ki benim migrenimi ağrı kesici bile geçirmezdi arveles falan hikayeydi yani
Buralardayım kuzum ama takip edemiyorum çok sıkı yine çünkü mastit atağı geçirdim tekrardan iğne oluyorum sabah akşamhastaneye giderken de kayıp düştüm bir de bileğimin lifleri ezildi bu ayakla bir yandan bebek bir yandan hastaneye iğne olmaya gidip gelmek bir yandan Barbaros’un artık gece hiç uyumaması derken iyice feleğim şaştı
Sürekli sağa sola çarpıp duruyorum
Daha dört aylık olmadan yandım anam diyorum evde dört ay atağında napcaz bilmem düdük ne emiyor ne uyuyor varsa yoksa elini boğazına kadar soksun şapırt şupurt
Aynısını düşündüm dinleyince bendeAtağı boşverbı cocuk doğası geregı mız mız olamaz mı yanı illa bişey hastalık acı sancı mı lazım
Teşekkür ederim bende gördümCanım 8 dk önce osman gönülal bi video paylaşmış 4.5 aylık bebeğim sürekli mızmız sebebi nedir diye ilk aklıma gelen diş diyo eğer yoksa alerjik bi durum olabilir, o da yoksa idrar yolu enfeksiyonu mızmızlık yapar falan diyo izle istersen
Sağ ol kuzumBenim de ağrı kesiciler fayda etmezdi bir tek migreout diye bir ilaç vardı o geçiriyodu ama o da bütün gün sarhoş gibi gezmeme sebep oluyodu. Neyse ki magnezyum işi çözdü tekrar tekrar teşekkür ederim
Ah ya çok geçmiş olsun kuzum. Bu mastit neden tekrarlıyor ki böyle
Umarım bileğin de daha iyi durumdadırböyle şeyler hep üst üste gelir zaten..
Uyku bu denli bozulduysa Barbaros’un uyku gerilemesi başlamış olabilir canım. Umarım bu odur yani daha beteri olmaz. Bebişler yeni şeyler keşfettikçe huyları da değişiyor yetişmek çok zor gerçekten. Bu dönemlerde iştahta azalma normal karşılanıyo bildiğim kadarıyla. Umarım abartmaz tabi. Allah güç kuvvet versin canım hepimize.
Bence olurAtağı boşverbı cocuk doğası geregı mız mız olamaz mı yanı illa bişey hastalık acı sancı mı lazım
Ya canım ben bi ara buralarda yoktum sanırım kaçırmışım. Barbaros’un da mı besin alerjisi çıktıSağ ol kuzum
Ultrason çektiler bugün memeyi incelemek adına
Kistik bir memem varmış sebep o olabilir dedi doktor
Uykuda bile sütyen tak sütyen takmayanlarda daha sık oluyor bu meret dedi
Emzirme dönemi başladığından beri takmıyordum açmak falan zor oluyor çocuk ağlıyor o sırada diye takacağım şimdi mecbur bir daha tekrarlamaz umarım
Ay bilmiyorum uyku gerilemesi olmayabilir de ben diyeti yanlışlıkla bozduktan sonra alerji atağı çok şiddetli geri döndü derisinde tepki olmazdı kolunda alnında minik minik egzama tarzı şeyler çıkmış şimdi de
Ağlıyor sürekli ama sürekli yenidoğan hallerine döndü iyice ne yapacağımı şaşırdım Allah gerçekten yardımcımız olsun geçer gider umarım
Evet kuzumYa canım ben bi ara buralarda yoktum sanırım kaçırmışım. Barbaros’un da mı besin alerjisi çıktıo yüzden mi huysuzmuz yenidoğan zamanlarında.
Ah canım yaaa bu alerji öyle bir şeymiş cidden. Ben de geçen hafta kv’nin yaptığı bir yemeği yedim. Sebze ve zeytinyağlı bir yemekti. Meğerse salça kavanozuna önceden sokulmuş tereyağlı kaşık başımıza bela oldu. Yemez olaydım dedim yani hoooop kanlı mukuslu gürültülü kaka geri geldi. Allahtan çok uzun sürmedi. Birkaç kaka sonra temizdi. Çok dikkat etmek gerekiyor cidden en ufak bulaşı kaldıramıyorlarEvet kuzummaalesef alerjik bebekmiş
Kakasında önce mukus vardı önemsemediler kana döndü maalesef sonra
Kanlı kakadan kurtulduk diyet sonrası ama ben bilmeden ekmek gibi bir şey yedim içinde süt ürünü varmış 10 güm falan oldu ekmeği yedim ertesi sabah yine kakada kan bu sefer eskisinden bile fazlaydı hem de 10 gündür de hala geçmedi kana ek olarak bir de işte derisinde döküntüler olmaya başladı
Çocuk neredeyse bir aydır temizdi biraz rahatlamıştık gerçekten nereden yedim nasıl aklıma gelmedi bilmiyorum açıkçası hemen azıcık bir şey yemekle bu kadar kötü olabileceğini de tahmin etmemiştim
Sizde de vardı sanırım alerji ne durumdasınız?
Kuruyemiş ve yumurta ben yiyorum onları yasaklamadı doktor acaba döküntüler ondan mı oluyor diyorum şimdiAh canım yaaa bu alerji öyle bir şeymiş cidden. Ben de geçen hafta kv’nin yaptığı bir yemeği yedim. Sebze ve zeytinyağlı bir yemekti. Meğerse salça kavanozuna önceden sokulmuş tereyağlı kaşık başımıza bela oldu. Yemez olaydım dedim yani hoooop kanlı mukuslu gürültülü kaka geri geldi. Allahtan çok uzun sürmedi. Birkaç kaka sonra temizdi. Çok dikkat etmek gerekiyor cidden en ufak bulaşı kaldıramıyorlar
Duru çok şükür huzurlu ve sakin, uykular güzel düzenli. Öyle çok aman aman bi sorunumuz yok arada bi mızmızlık oluyor tabi. Diyet son gaz devam ediyorum. Süt yumurta et tavuk kuruyemişlerin hepsi susam tahin soya bunları tüketmiyorum işte. Paketli gıda neydi kimdi
Sağ ol balım bakayım bu kreme ben evde var mustelanın bir şeyleri hastane vermişti belki içinde vardır setinCiltteki o egzama için mustelanın atopik stelatopiası bize çok iyi geldi. Hemen yatıştırıyorBearhug
Ben sütü kesmeme Rağmen çok bi düzelme olmayınca doktorum yumurtayı da kesmemi önermişti. Sonrasında kırmızı et tavuk etine çapraz reaksiyon gösterdiğini fark ettik. Evet en çok süte tepki veriyor ama diğerlerinde de huzursuz oluyor diye yemiyorum. ve ben de kendime gerçekten güçsüz hissediyorum. Aynı şeyleri yemekten sıkıldım. Çok zor gerçekten inşallah ek gıda ile biter bu mevzu. Maş fasülyesi yiyorum protein alabilmek içinKuruyemiş ve yumurta ben yiyorum onları yasaklamadı doktor acaba döküntüler ondan mı oluyor diyorum şimdi
Ama asıl büyük alerjisi süt ve süt ürünleri kesim emin oldum o ekmeği yedikten sonra içinde hem süt hem tereyağı varmış ekmeğin miktarı da fazlaydı sanırım mahvetti çocuğu da bizi de on gündür toparlamaya çalışıyoruz
Bir de kakao onu doktor yasaklamamıştı ben deneyerek buldum yine de süt ürünü kadar aşırı tepki vermiyor ona asıl derdi süt ürünleriyle
Valla Allah yardımcımız olsun yiyecek bir şey de kalmıyor geriye sürekli aynı şeyleri yemekten proteinsizlikten ayakta zor duruyorum bu halde emzirmeye çalışıyorum bir de sütüm azaldı çocuk çoğu zaman reddediyor mamayı da içmiyor alerji maması berbat bir şey zaten Allah yardım etsin bize ya inşallah ek gıdaya başladıklarında kurtuluruz bu dertten Allahım ne olur
Oy yerim Duru kuzumu ya maşallahÖp yerime annesiii
Sağ ol balım bakayım bu kreme ben evde var mustelanın bir şeyleri hastane vermişti belki içinde vardır setin
Gaz yapmıyor değil mi?Ben sütü kesmeme Rağmen çok bi düzelme olmayınca doktorum yumurtayı da kesmemi önermişti. Sonrasında kırmızı et tavuk etine çapraz reaksiyon gösterdiğini fark ettik. Evet en çok süte tepki veriyor ama diğerlerinde de huzursuz oluyor diye yemiyorum. ve ben de kendime gerçekten güçsüz hissediyorum. Aynı şeyleri yemekten sıkıldım. Çok zor gerçekten inşallah ek gıda ile biter bu mevzu. Maş fasülyesi yiyorum protein alabilmek içinçok şükür benim sütüm azalmadı. Ama sanırım kalitesi düştü. bu ay kilo alımı düşüktü Bir kere mama denedik asla sevmedi. Öylece çıkardı hepsini mamaya bulaşmadan ek gıdaya geçersek çok iyi olacak.
Öptüm teyzesibizde Barbaros tan alırız bi yanak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?