2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Evet doğru söylüyorsun aslında bilemedim ya ağlardı huzursuzluğu olurdu ateş yapardı hiçbiri yok sleepy kullanırdım şimdi goona geçtim o da aynı olunca acaba bi enfeksiyon mu var diye aklıma takıldı

Canım 8 dk önce osman gönülal bi video paylaşmış 4.5 aylık bebeğim sürekli mızmız sebebi nedir diye ilk aklıma gelen diş diyo eğer yoksa alerjik bi durum olabilir, o da yoksa idrar yolu enfeksiyonu mızmızlık yapar falan diyo izle istersen

Kendı halinde normal bı mızmızlıgı olamaz yanı

Aynı anda izlemisiz

Kız ben onu unuttum
Gittik de eziyet çekip yapılmadan geldik Düzeltilmişe göre 6 aymış. Özellikle bana söylersen işitme normal 6 ay göz düzeltilmiş 6 ay dediler. Boşu boşuna hastaneye gittiğimize sinirleneyim, orda bi saat park yeri aradığımıza mı, yağmurda sokağa çıktığımıza mı, orda uykusuzluktan Kuzey'in ağlayıp mızırdamasına mı Sabah sabah sinir oldum döndük. Bi de üstüne normalde randevu almak gerekiyormuş ben KBB arayıp sordum işitme testi için randevu lazım mı diye gerek yok dedi odyoloji kbb için gerek yok bize var onlar bilmez diyor o da ayrı bi mevzu.

Benim de ağrı kesiciler fayda etmezdi bir tek migreout diye bir ilaç vardı o geçiriyodu ama o da bütün gün sarhoş gibi gezmeme sebep oluyodu. Neyse ki magnezyum işi çözdü tekrar tekrar teşekkür ederim

Ah ya çok geçmiş olsun kuzum. Bu mastit neden tekrarlıyor ki böyle
Umarım bileğin de daha iyi durumdadır böyle şeyler hep üst üste gelir zaten..

Uyku bu denli bozulduysa Barbaros’un uyku gerilemesi başlamış olabilir canım. Umarım bu odur yani daha beteri olmaz. Bebişler yeni şeyler keşfettikçe huyları da değişiyor yetişmek çok zor gerçekten. Bu dönemlerde iştahta azalma normal karşılanıyo bildiğim kadarıyla. Umarım abartmaz tabi. Allah güç kuvvet versin canım hepimize.

Teşekkür ederim bende gördüm

Sağ ol kuzum
Ultrason çektiler bugün memeyi incelemek adına
Kistik bir memem varmış sebep o olabilir dedi doktor
Uykuda bile sütyen tak sütyen takmayanlarda daha sık oluyor bu meret dedi
Emzirme dönemi başladığından beri takmıyordum açmak falan zor oluyor çocuk ağlıyor o sırada diye takacağım şimdi mecbur bir daha tekrarlamaz umarım
Ay bilmiyorum uyku gerilemesi olmayabilir de ben diyeti yanlışlıkla bozduktan sonra alerji atağı çok şiddetli geri döndü derisinde tepki olmazdı kolunda alnında minik minik egzama tarzı şeyler çıkmış şimdi de
Ağlıyor sürekli ama sürekli yenidoğan hallerine döndü iyice ne yapacağımı şaşırdım Allah gerçekten yardımcımız olsun geçer gider umarım

Ya canım ben bi ara buralarda yoktum sanırım kaçırmışım. Barbaros’un da mı besin alerjisi çıktı o yüzden mi huysuzmuz yenidoğan zamanlarında.

Ya canım ben bi ara buralarda yoktum sanırım kaçırmışım. Barbaros’un da mı besin alerjisi çıktı o yüzden mi huysuzmuz yenidoğan zamanlarında.
Evet kuzum maalesef alerjik bebekmiş
Kakasında önce mukus vardı önemsemediler kana döndü maalesef sonra
Kanlı kakadan kurtulduk diyet sonrası ama ben bilmeden ekmek gibi bir şey yedim içinde süt ürünü varmış 10 güm falan oldu ekmeği yedim ertesi sabah yine kakada kan bu sefer eskisinden bile fazlaydı hem de 10 gündür de hala geçmedi kana ek olarak bir de işte derisinde döküntüler olmaya başladı
Çocuk neredeyse bir aydır temizdi biraz rahatlamıştık gerçekten nereden yedim nasıl aklıma gelmedi bilmiyorum açıkçası hemen azıcık bir şey yemekle bu kadar kötü olabileceğini de tahmin etmemiştim
Sizde de vardı sanırım alerji ne durumdasınız?

Ah canım yaaa bu alerji öyle bir şeymiş cidden. Ben de geçen hafta kv’nin yaptığı bir yemeği yedim. Sebze ve zeytinyağlı bir yemekti. Meğerse salça kavanozuna önceden sokulmuş tereyağlı kaşık başımıza bela oldu. Yemez olaydım dedim yani hoooop kanlı mukuslu gürültülü kaka geri geldi. Allahtan çok uzun sürmedi. Birkaç kaka sonra temizdi. Çok dikkat etmek gerekiyor cidden en ufak bulaşı kaldıramıyorlar

Duru çok şükür huzurlu ve sakin, uykular güzel düzenli. Öyle çok aman aman bi sorunumuz yok arada bi mızmızlık oluyor tabi. Diyet son gaz devam ediyorum. Süt yumurta et tavuk kuruyemişlerin hepsi susam tahin soya bunları tüketmiyorum işte. Paketli gıda neydi kimdi

Kuruyemiş ve yumurta ben yiyorum onları yasaklamadı doktor acaba döküntüler ondan mı oluyor diyorum şimdi
Ama asıl büyük alerjisi süt ve süt ürünleri kesim emin oldum o ekmeği yedikten sonra içinde hem süt hem tereyağı varmış ekmeğin miktarı da fazlaydı sanırım mahvetti çocuğu da bizi de on gündür toparlamaya çalışıyoruz
Bir de kakao onu doktor yasaklamamıştı ben deneyerek buldum yine de süt ürünü kadar aşırı tepki vermiyor ona asıl derdi süt ürünleriyle
Valla Allah yardımcımız olsun yiyecek bir şey de kalmıyor geriye sürekli aynı şeyleri yemekten proteinsizlikten ayakta zor duruyorum bu halde emzirmeye çalışıyorum bir de sütüm azaldı çocuk çoğu zaman reddediyor mamayı da içmiyor alerji maması berbat bir şey zaten Allah yardım etsin bize ya inşallah ek gıdaya başladıklarında kurtuluruz bu dertten Allahım ne olur
Oy yerim Duru kuzumu ya maşallah Öp yerime annesiii
Ciltteki o egzama için mustelanın atopik stelatopiası bize çok iyi geldi. Hemen yatıştırıyor Bearhug
Sağ ol balım bakayım bu kreme ben evde var mustelanın bir şeyleri hastane vermişti belki içinde vardır setin

Ben sütü kesmeme Rağmen çok bi düzelme olmayınca doktorum yumurtayı da kesmemi önermişti. Sonrasında kırmızı et tavuk etine çapraz reaksiyon gösterdiğini fark ettik. Evet en çok süte tepki veriyor ama diğerlerinde de huzursuz oluyor diye yemiyorum. ve ben de kendime gerçekten güçsüz hissediyorum. Aynı şeyleri yemekten sıkıldım. Çok zor gerçekten inşallah ek gıda ile biter bu mevzu. Maş fasülyesi yiyorum protein alabilmek için çok şükür benim sütüm azalmadı. Ama sanırım kalitesi düştü. bu ay kilo alımı düşüktü Bir kere mama denedik asla sevmedi. Öylece çıkardı hepsini mamaya bulaşmadan ek gıdaya geçersek çok iyi olacak.

Öptüm teyzesi bizde Barbaros tan alırız bi yanak

Gaz yapmıyor değil mi?
Ben protein alayım diye barbunya nohut mercimek denedim de aman Allahım gazman oldu çocuk
Önden ıslattım karbonatla falan ama olmadı
Baklagil de gaz yapar diye yiyemiyorum sebzelerin belirli kısmı da o yüzden yok
Sürekli kabak patates patlıcan ıspanak Kinoa karabuğday bezelye pirinç ekseninde dönüyoruz
Kemiklerim ağrımaya başlayınca doktor kalsiyum yazmak zorunda kaldı artık
İnşallah bulaşmazsınız mamaya berbat gerçekten Duru daha erken doğdu az kaldı sizin ek gıdaya inşallah az daha sabır bitecek öyle şartlıyorum kendimi
Öperim tabiii teyzesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…