2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kuzeeey seni yerumm saclari ne güzel uzun maşallah anasından almış genleri bende kızım saçlı olsun istedim ama çok döküldü babası da hepten kesti kel kaldı kızım ne zamana uzar bu saclar
Yaa babası da kazıtalım gürleşsin diyor ben istemiyorum yaptırmıcam bu saçı gibi olmuyor Kuzey'in arka altlardan dökülüyor apaçi gibi olacak çocuum

Ya 2 günde 1 kesiyorum nasıl bu kadar hızlı uzuyor anlmadım ki sürekli ağzında nemlendiği için mi kanatmış içim gitti hemde bir kaç bölgeden
Bende sürekli törpülüyorum ama başarıyor bi yerlerini çizmeyi anlamıyorum

Ay seninki kuvvetlice tutuyor bizimki öyle kuvvetlixd tutamıyor daha
Aa aklıma gelmemişti canım bende hero stick var işe yarar mı ki
Durur inşallah maşallah kuzeytoş ağa oldu ağa

Haftaya çarşamba perşembe kuzum
Hadi bakalım güzel haberler al
Bende sürekli törpülüyorum ama başarıyor bi yerlerini çizmeyi anlamıyorum
Tam olarak bende anlam veremiyorum bu tırnaklara çözüm bulamadım ya

Of kesinlikle katılıyorum blw dedık cocuga bıraktık cocuk ac kaldı yemekten soğudu bence bak ben kaşık vermedım hıc 10-11 aylık gıbı baktım bu boyle olmayacak başladım sonra kendı ıstemedı falan kaşıkla çorbasını ıcebılıyordu bır yaşını geçtikten sonra ama bılın bakalım sonra noldu beş yaşında bugun akşam çorbasını ben içirdim o yüzden çokta kasmamak lazımmış çocuğun midesine bişiler gider en azından zaten bi bebek yemek ıstemıyorsa yedıremezsın ona kaşıkla bıle olsa o yuzden cokta kasmaya gerek yok tabıkı ellesin baksın dokunsun denesın sende o arada doyur ıste sevdıyse pankek olur omlet olur boyle seylerı ver yesın zeytın salata catal öğrenmeye çalışsın bla bla zamanla

Benımkı bugun yakamı bı tuttu bak yarım saat bırakmadı tersten cevırıyorum hala tutuyor nasıl ama

Ya bizimki artık eline ne geçse çekiyor döküm sahanda yumurta yapmıştım durmadı kucağıma aldım baktım tavayı çekiyor eli yanacak. Çay koyduğum tepsiyi çekti geçen
Aman Allah korusun artık dikkatli olmak lazım Deniz de geçen kv kucağındayken kahve cezvesini tutmaya çalıştı kahve dökülüyordu yapacaktı az daha
Artık kucağımızda bir şey yapmak çok zor

Ben aslında çok faydasını görmüştüm çok erken zamanlarda catal kasik becerisi gelişmişti 2 yaşında bakıcısı bıraktığımda tamamen kendi besleniyordu çorbasını dahi kendi iciyordu.ama bakıcısı aman cocuk aç kalmasın bana emanet mahcup olmayayım diye en sevmediğim şeyi yaptı çocuğun peşinde tabak kaşık dolaştı orada bi bozuldu düzenimiz sonra 3 buçuk yaşında diyabet oldu insülin yapınca tabağını bitirmek zorunda ve çok yavaş yememeli şeker dengesi için.. ben yedirmeye başladım tamamen kontrol gitti şuan 7 yaşında hala bakıyorum yemeği yavaş yiyor şeker rayından çıkıyor mecbur yine alip ben yediriyorum o yüzden dediğin gibi çok kasmamak lazim

Bizimde ben işe başlayınca bozuldu babanesi yedirmeye başladı ve olay bitti , yoksa dediğin gibi çatal kaşık çok güzel kullanıyordu bir yaşında bile sağlıkları olsun kuzum yeterki herşey hallolur

Bizimde ben işe başlayınca bozuldu babanesi yedirmeye başladı ve olay bitti , yoksa dediğin gibi çatal kaşık çok güzel kullanıyordu bir yaşında bile sağlıkları olsun kuzum yeterki herşey hallolur
Aynen canım Rabbım sağlık versin bütün kuzulara gerisi boş

Evet gündüzleri yaptığında da kokuyor
Bizim bez de kokuto ama bence bezle alakalı. Çünkü bikaç kere altı açıkken yaptı koku yoktu ama beze yaptığı gibi hele ki sabahları resmen evsizler gibi çiş kokusu geliyo. Molfix pure and soft kullanıyorum ilk ay sleepy yenidoğanla molfix mavi paket karışık kullandım. Molfix mavi hele felaket kokutuyor. Bir de bebeklerde herhangi bi enfeksiyon veya hastalık yanında illa inatçı ateşi de getiriyor. Ateşi ve başka bi bulgusu(yandığından dolayı işerken ağlaması vs) bezle alakalıdır. Bebek bu idrar yolu enfeksiyonu olsa bunca zaman durmaz illa bi çiş sırasında öncesinde sonrasında belli eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…