2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ben de 7 ay önce yaşadım kalp durması o zaman çok kötü hastalanmıştım. Öksürük, boğaz enfeksiyonu mahvolmuştum. Eşim hasta 1 haftadır aynı evin içinde 2 yabancı gibiyiz Astım zaten zor bir de bahara girdik sanırım o da etkiliyordur, Allah kolaylık versin bebişler iyi olsun da biz bi şekilde atlatırız. Şu ara yine çok hastalanan duyuyorum covid olan bile duydum evet maskeleri yine çıkarmamız lazım.

Benim migrenim olduğu için başım çok ağrıyor. Normal zamanda p.rol gibi basit ağrı kesiciler kullanmazdım, çünkü geçirmezdi. Şimdi gebelikte sadece o türevden ilaçlara izin verildiği için eğer çok ağrıyor ise mecbur p.rol adlı ağrı kesiciden kullanıyorum.
Bununla birlikte; başıma masaj yaptırıyorum, soğuk kompres uyguluyorum, patates dilimleyip tülbent ile sarıyorum, karanlık ve sessiz bir ortamda uyumaya çalışıyorum .( genelde gözlerimi de sarıyorum) Dua ediyorum. Eşim migren tarağı diye bir şey almıştı, onunla saçlarımı tarıyor
Önce alternatif yöntemleri deniyorum çok şiddetli değilse. İlaç kullanmamak için.
Migren taşı diye bir şey çok önerilmiş internette, baş ağrılarına iyi geldiği söylenmiş. Sanırım mentollü, gebelikte kullanıma uygun ise ondan alacağım, istersen araştırabilirsin.
Gebeliğin ilk 3 aylık döneminden sonra baş ağrılarının azalacağı söyleniyor, inşallah öyledir

Evet kasilmalarim olmuştu onda da bunda ki adet benzeri ama genel olarak kas ağrısı sancılara iyi geliyor tekrar geçmiş olsun dinledikçe geçecek

Bağışıklığı sağlam tutmak çok önemli demekki bu süreçte. Benzer şeyler yaşamışız. Ben de çok ağır hastalık geçirdim yine tam o dönem. Sanada çok geçmiş olsun canım rabbim güzel günler görmeyi, sağlıkla tamamlamayı nasip etsin

Muz bende yiyorum sütle aram iyi değil içmem lazım ama içemedim pekde bakliyat yemek çok yapamadığım için yemedim inş yerim sağol canım bilgi için

Ben bi hata yaptım ya hanımlar gece uyurken hapşırdum ve ayaklarımı karnıma çekecek kadar zamanım olmadı şimdi geceden beri sağ kasigim ağrıyor.. hapşırmaktan birsey olmaz diye bin tane yazı okudum ama yine de rahatsızım.. sanki sag karnımın altından bag koptu gibi oldum..kontrolüme daha 10 gün var..
Pazartesi geçmez ise gitsem mi acaba? Yada yaşayan hızlıca geçen kimse var mı?

Bana önceden giriyordu o tarz ağrılar ama bir süre sonrs geçiyor kendimizi kastıgımız için ordaki bağlar geriliyor diye biliyorum

Bir şey olduğunu sanmıyorum ama için rahat etmiyorsa yine gitmek istersen git iyi olduğunu görmek güzel oluyor. Rahim büyüdükçe onun bağları da geriliyor gerildiği için de bu tip ağrılarımız oluyor öksürükte hapşurukta. Ben olmazsa tedirgin oluyorum asıl, bebiş iyi bağlar gergin ki ağrı var.

Kızlar günaydın rüyamda kanamam olduğunu gördüm çok etkilendim malesef canım sıkıldı
Günaydın, öyle rüya bende gördüm valla yorumlarına baktım gayet iyiydi. Bir de forumda birisi yazmıştı rüyada kan görmek rüyayı geçersiz kılarmış ilk defa duydum ama o rüyadan sonra inanmak işime geldi

teşekkür ederim pazartesi geçmez ise bir gidip görmek istiyorum.. evet bazen hiç belirti yokken acaba diyorum.. kolayca zaman geçsin sağlıkla yavrularımızı kucagimiza alalım inşallah

Ya bu anne olmak ne zormuş allahım ben çok rahat Bi insanım diye sanıyordum kendimi sırf iyi mi diye salı gününe randevu aldım gidip bakacağım merak ediyorum Bi hareketlenseydi

Avokado haftada 1 tane yemeye çalışıyorum yumurta her gün 1 tane yiyorum ceviz de tüketiyorum ama muz kabızlık sorunum var yiyemiyorum Süt şişkinlik yapıyor onu da içmiyorum yoğurt da sevmiyorum pek sebze de salatada çok tüketiyorum ıspanak çok yemiyorum açıkçası

13 ya da 14 kilo aldım,1.67 boyum var. Doğum sonrasi tiroid çıktı ondan da çabuk vermiş olabilirim. Bide benim iştahım normalde böyle değil. Bunda ekstra sahip çıkamıyorum

Nasıl oldun canım ?
Ben iğneden sonra o kanımsı peçeteye geleni görmedim dün gecede peogestan fitil yaptım şükür iyiyim. Acikde bebekte iyiydi. Ama az kanama alanı vardı hala iyidir değil mi ? Kanama falan şu an yok

Dün 3-4 lt su tükettim bugünde aynen devam ama işte sürekli tuvalete gitme ihtiyacı duyuyorsun. Kendime bebek bezi mi aldam diye düşünmedim değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…