Ben de 7 ay önce yaşadım kalp durması o zaman çok kötü hastalanmıştım. Öksürük, boğaz enfeksiyonu mahvolmuştum. Eşim hasta 1 haftadır aynı evin içinde 2 yabancı gibiyizEvet çok dikkat et canım. Ben geçen sene bi düşük yaptım yine bu zamanlar. Yine çok şiddetli öksürük vardı. Alerjik astım var ondan oluyo ilacı da yokrabbim beterinden korusun cümlemizi aslında bi süre maskede kullanmak Lazım toplulukta hasta olmamak için
Merhaba günaydın kızlar. Ben de bahsettiğiniz gibi mide bulantısı hiç yok ilk hamileliğimde de hiç olmamıştı zaten. Ben de midede yemekten sonra şişkinlik ve sindirememe çok fazla oluyor. Bir de 2-3 gündür baş ağrım çok fazla. İnternetten baktığım kadarıyla kan hacmi arttığı için baş ağrısı olabiliyormuş. Baş ağrısı için kullandığınız bir şeyler var mı ?
Evet kasilmalarim olmuştu onda da bunda ki adet benzeri ama genel olarak kas ağrısı sancılara iyi geliyor tekrar geçmiş olsun dinledikçe geçecekKaşık ağrılarım adet benzeri bi kasık ağrısı gibi değil ama canım. Sanki bildiğin yara gibi acıyo sızlıyo. Muayenede doktorun sanada göstermişmiydi ağrının yapmış olduğu kasılmaları kese resmen pet şişeyi iki tarafından basınca büzülür ya öyle oluyodu. O bölgede bu haftalarda olan ağrı aynı mı tip ağrımı bilmiyoruz ki sormakta akla gelmiyo ki
Bağışıklığı sağlam tutmak çok önemli demekki bu süreçte. Benzer şeyler yaşamışız. Ben de çok ağır hastalık geçirdim yine tam o dönem. Sanada çok geçmiş olsun canım rabbim güzel günler görmeyi, sağlıkla tamamlamayı nasip etsinBen de 7 ay önce yaşadım kalp durması o zaman çok kötü hastalanmıştım. Öksürük, boğaz enfeksiyonu mahvolmuştum. Eşim hasta 1 haftadır aynı evin içinde 2 yabancı gibiyizAstım zaten zor bir de bahara girdik sanırım o da etkiliyordur, Allah kolaylık versin bebişler iyi olsun da biz bi şekilde atlatırız. Şu ara yine çok hastalanan duyuyorum covid olan bile duydum evet maskeleri yine çıkarmamız lazım.
İnşallah canım çok sağol Rabbim bu süreci her anlamda sağlıkla geçirmemizi nasip etsin her birimize. İyi ki varsınızEvet kasilmalarim olmuştu onda da bunda ki adet benzeri ama genel olarak kas ağrısı sancılara iyi geliyor tekrar geçmiş olsun dinledikçe geçecek
Muz bende yiyorum sütle aram iyi değil içmem lazım ama içemedim pekde bakliyat yemek çok yapamadığım için yemedim inş yerim sağol canım bilgi içinAvokado ve ceviz var aynen. Muz yiyorum hergün, süt, yumurta günlük tüketiyorum. Mercimek, nohut gibi bakliyatlar yarıyormuş. Yeşil yapraklı sebzeler onları yapmadan önce baya bi sirkeli suda bekletiyorum sonra bikaç kez yıkıyorum. İnternette okudumlarım böyle. Sağlık ocağı ebe hemşiresi de bunlardan bi kısmını söyledi.
Su önemliymiş bende çok içemiyorum ama zorlamak lazımBugün artık suyu artırmaya başladım korku insana her şeyi yaptırıyo
Bana önceden giriyordu o tarz ağrılar ama bir süre sonrs geçiyor kendimizi kastıgımız için ordaki bağlar geriliyor diye biliyorumBen bi hata yaptım ya hanımlar gece uyurken hapşırdum ve ayaklarımı karnıma çekecek kadar zamanım olmadışimdi geceden beri sağ kasigim ağrıyor.. hapşırmaktan birsey olmaz diye bin tane yazı okudum ama yine de rahatsızım.. sanki sag karnımın altından bag koptu gibi oldum.. kontrolüme daha 10 gün var..
Pazartesi geçmez ise gitsem mi acaba? Yada yaşayan hızlıca geçen kimse var mı?
Bir şey olduğunu sanmıyorum ama için rahat etmiyorsa yine gitmek istersen git iyi olduğunu görmek güzel oluyor. Rahim büyüdükçe onun bağları da geriliyor gerildiği için de bu tip ağrılarımız oluyor öksürükte hapşurukta. Ben olmazsa tedirgin oluyorum asıl, bebiş iyi bağlar gergin ki ağrı var.Ben bi hata yaptım ya hanımlar gece uyurken hapşırdum ve ayaklarımı karnıma çekecek kadar zamanım olmadışimdi geceden beri sağ kasigim ağrıyor.. hapşırmaktan birsey olmaz diye bin tane yazı okudum ama yine de rahatsızım.. sanki sag karnımın altından bag koptu gibi oldum.. kontrolüme daha 10 gün var..
Pazartesi geçmez ise gitsem mi acaba? Yada yaşayan hızlıca geçen kimse var mı?
Günaydın, öyle rüya bende gördüm valla yorumlarına baktım gayet iyiydi. Bir de forumda birisi yazmıştı rüyada kan görmek rüyayı geçersiz kılarmış ilk defa duydum ama o rüyadan sonra inanmak işime geldiKızlar günaydın rüyamda kanamam olduğunu gördüm çok etkilendim malesef canım sıkıldı
Teşekkür ederim inşallah bugün geçerBana önceden giriyordu o tarz ağrılar ama bir süre sonrs geçiyor kendimizi kastıgımız için ordaki bağlar geriliyor diye biliyorum
Bir şey olduğunu sanmıyorum ama için rahat etmiyorsa yine gitmek istersen git iyi olduğunu görmek güzel oluyor. Rahim büyüdükçe onun bağları da geriliyor gerildiği için de bu tip ağrılarımız oluyor öksürükte hapşurukta. Ben olmazsa tedirgin oluyorum asıl, bebiş iyi bağlar gergin ki ağrı var.
Canimm sikma canini oluyor oyle bisy olmaz Allahin izniyle dua etKızlar günaydın rüyamda kanamam olduğunu gördüm çok etkilendim malesef canım sıkıldı
Avokado ve ceviz var aynen. Muz yiyorum hergün, süt, yumurta günlük tüketiyorum. Mercimek, nohut gibi bakliyatlar yarıyormuş. Yeşil yapraklı sebzeler onları yapmadan önce baya bi sirkeli suda bekletiyorum sonra bikaç kez yıkıyorum. İnternette okudumlarım böyle. Sağlık ocağı ebe hemşiresi de bunlardan bi kısmını söyledi.
13 ya da 14 kilo aldım,1.67 boyum var. Doğum sonrasi tiroid çıktı ondan da çabuk vermiş olabilirim. Bide benim iştahım normalde böyle değil. Bunda ekstra sahip çıkamıyorumPeki ilkinde kaç kilo ile gebe kaldın boyun kaç canım?Yani dikkat edip sağlıklı beslenmek etkiliyor mu?
Bende dikkat etmeye çalışıyorum ama unutuyorum eşim geçen kızgınlıkla çocuk gibisin nasıl bu çocuğun sorumluluğunu alacaksın hiç dikkat etmiyorsun diye kızdısadece yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum ama hayvansal gıda pek tüketmiyorum aslında kırmızı et yemem lazım ama pek yiyemiyorum onu normal bir şekilde besleniyorum işte
Nasıl oldun canım ?Sağolasın canım Allah razı olsun. Yok kullanmıyorum canım ama 4gün sonra folik asiti bırakıp bi vitamin kombinasyonuna başlıycam içinde varmıydı hiç bilmiyorum. Magnezyumu da bi danışıcam ama doktoruma kullanmamda sakınca var mı diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?