2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Insallah canim insallah. Hepimiz saglikla alalim minnoslarimizi

Benim bebek hep onden gidiyor senin durumlar ne acaba ? Normalde 9+4 ama ultrasonda 10+1 gecen seferde 4 gun ondeydik
Benim de önde gidiyor adete göre 1 hafta önde , bi önceki randevuya göre de 2 gün önde. Bebeğe kilo aldıran şeyler diye araştırdım onlara dikkat ediyorum belki o fark ediyordur dedim.

Ya benim en çok korktuğum şey hiç belirti olmuş muydu

Benim de önde gidiyor adete göre 1 hafta önde , bi önceki randevuya göre de 2 gün önde. Bebeğe kilo aldıran şeyler diye araştırdım onlara dikkat ediyorum belki o fark ediyordur dedim.
Merhaba bebeğe kilo aldıran şeyler nelermiş acaba?

Bugün biraz iş yaptım belim kopuyor doğum sonrası için korse almıştım çok kasmasan onu taktım ne zor bu bel ağrısı ya

Bebek için neler var avokado ceviz falan biliyorum ceviz ok avokado bir kez yedim

Merhaba bebeğe kilo aldıran şeyler nelermiş acaba?

Bebek için neler var avokado ceviz falan biliyorum ceviz ok avokado bir kez yedim

Avokado ve ceviz var aynen. Muz yiyorum hergün, süt, yumurta günlük tüketiyorum. Mercimek, nohut gibi bakliyatlar yarıyormuş. Yeşil yapraklı sebzeler onları yapmadan önce baya bi sirkeli suda bekletiyorum sonra bikaç kez yıkıyorum. İnternette okudumlarım böyle. Sağlık ocağı ebe hemşiresi de bunlardan bi kısmını söyledi.

Ya benim en çok korktuğum şey hiç belirti olmuş muydu
Belirti yoktu hiç birden öğrendik ama düşündükçe stres oluyosun o da bebeğe zarar bu sefer korkumu bastırıyorum , sağlıklıysa zaten gelir bebiş diyorum. Öyle düşün sende en önemlisi sağlıklı olması

Geçmiş olsun canım benim magnezyum kullanıyor musun

Geçmiş olsun canım benim magnezyum kullanıyor musun
Sağolasın canım Allah razı olsun. Yok kullanmıyorum canım ama 4gün sonra folik asiti bırakıp bi vitamin kombinasyonuna başlıycam içinde varmıydı hiç bilmiyorum. Magnezyumu da bi danışıcam ama doktoruma kullanmamda sakınca var mı diye

Yani bende de kaşık agrisi oluyor ya o gün paylaştığım magnezyumu aldım sanırım fark etti bugün daha iyiyim bir danış bakalım ilk kızımda da 10 hafta da baslamistik magnezyuma

Birde bol su iç oda baya rahatlatır canım inşallah içini ferah tut

Geçmiş olsun. Neden olurmuş acaba öyle bir şey. İnşallah progestanın faydası olur en kısa zamanda geçer kasılmaların.

Yani bende de kaşık agrisi oluyor ya o gün paylaştığım magnezyumu aldım sanırım fark etti bugün daha iyiyim bir danış bakalım ilk kızımda da 10 hafta da baslamistik magnezyuma
Kaşık ağrılarım adet benzeri bi kasık ağrısı gibi değil ama canım. Sanki bildiğin yara gibi acıyo sızlıyo. Muayenede doktorun sanada göstermişmiydi ağrının yapmış olduğu kasılmaları kese resmen pet şişeyi iki tarafından basınca büzülür ya öyle oluyodu. O bölgede bu haftalarda olan ağrı aynı mı tip ağrımı bilmiyoruz ki sormakta akla gelmiyo ki

Geçmiş olsun. Neden olurmuş acaba öyle bir şey. İnşallah progestanın faydası olur en kısa zamanda geçer kasılmaların.
Teşekkür ederim canım. Her şey sebep olabilir illa sebepte gerekmez sebepsizde olabilir dedi. Ben çok yoğun öksürük nöbetleri yaşadım geçtiğimiz 10gün muhtemelen ondan olmuş olabilir dedi. Malum öksürük esnasında en çok oraları sıkıyoruz kasıyoruz

Sorma öksürükten ben de çok korkuyorum, çok kasık ağrısı yapıyor. Yani hasta olmamak için ne aklıma gelirse yapıyorum hergün sabah sıkma portakal suyu, akşam limonlu ılık su içiyorum. Yatmadan da tuzlu su ile gargara yapıyorum boğaza iyi geliyor diye.

Evet çok dikkat et canım. Ben geçen sene bi düşük yaptım yine bu zamanlar. Yine çok şiddetli öksürük vardı. Alerjik astım var ondan oluyo ilacı da yok rabbim beterinden korusun cümlemizi aslında bi süre maskede kullanmak Lazım toplulukta hasta olmamak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…