Insallah canim insallah. Hepimiz saglikla alalim minnoslarimiziBen de 9+2 de kaybetmiştim bu sefer aynı gününde gece rüyamda düşük yaptığımı görmüştüm. Psikolojik olarak huzursuz olmuşsundur normal. O günü geçirdikten sonra bile rahatladım ben, senin de geçer inşallah bugünden sonra.
Benim de önde gidiyor adete göre 1 hafta önde , bi önceki randevuya göre de 2 gün önde. Bebeğe kilo aldıran şeyler diye araştırdım onlara dikkat ediyorum belki o fark ediyordur dedim.Benim bebek hep onden gidiyor senin durumlar ne acaba ? Normalde 9+4 ama ultrasonda 10+1 gecen seferde 4 gun ondeydik
Hiii anladim canimBenim de önde gidiyor adete göre 1 hafta önde , bi önceki randevuya göre de 2 gün önde. Bebeğe kilo aldıran şeyler diye araştırdım onlara dikkat ediyorum belki o fark ediyordur dedim.
Ya benim en çok korktuğum şey hiç belirti olmuş muyduBen de 9+2 de kaybetmiştim bu sefer aynı gününde gece rüyamda düşük yaptığımı görmüştüm. Psikolojik olarak huzursuz olmuşsundur normal. O günü geçirdikten sonra bile rahatladım ben, senin de geçer inşallah bugünden sonra.
Merhaba bebeğe kilo aldıran şeyler nelermiş acaba?Benim de önde gidiyor adete göre 1 hafta önde , bi önceki randevuya göre de 2 gün önde. Bebeğe kilo aldıran şeyler diye araştırdım onlara dikkat ediyorum belki o fark ediyordur dedim.
Bebek için neler var avokado ceviz falan biliyorum ceviz ok avokado bir kez yedimBenim de önde gidiyor adete göre 1 hafta önde , bi önceki randevuya göre de 2 gün önde. Bebeğe kilo aldıran şeyler diye araştırdım onlara dikkat ediyorum belki o fark ediyordur dedim.
Merhaba bebeğe kilo aldıran şeyler nelermiş acaba?
Bebek için neler var avokado ceviz falan biliyorum ceviz ok avokado bir kez yedim
Belirti yoktu hiç birden öğrendik ama düşündükçe stres oluyosun o da bebeğe zarar bu sefer korkumu bastırıyorum , sağlıklıysa zaten gelir bebiş diyorum. Öyle düşün sende en önemlisi sağlıklı olmasıYa benim en çok korktuğum şey hiç belirti olmuş muydu
Çok geçmiş olsun canımBizim doktor 12 haftaya kadar slttan bakacam dedi ama bu sefer baktırmayacam.
Geçmiş olsun canım benim magnezyum kullanıyor musunBugün biraz üzücü
Bir kaç zamandır alt karın ağrı ve acısından bahsetmiştim dün ve bgn artmaya başlayınca doktorumla konuştum hemen çağırdı.
Muayene sonucu evet ağrın var resmen kasılıyor bebeğin kesesi dedi. Büzülüyo düzeliyor gösterdi banada. Bir de kanama alanı olmuş sabah 1 akşam 2 progesteron verdi. Dinlenmelisin dedi. Bebek iyi çok şükür sorun bendeymiş. Bakalım inşallaj hafifler şu kasılmalar
Sen nasılsın canım senin nasıl durumlar
Sağolasın canım Allah razı olsun. Yok kullanmıyorum canım ama 4gün sonra folik asiti bırakıp bi vitamin kombinasyonuna başlıycam içinde varmıydı hiç bilmiyorum. Magnezyumu da bi danışıcam ama doktoruma kullanmamda sakınca var mı diyeGeçmiş olsun canım benim magnezyum kullanıyor musun
Yani bende de kaşık agrisi oluyor ya o gün paylaştığım magnezyumu aldım sanırım fark etti bugün daha iyiyim bir danış bakalım ilk kızımda da 10 hafta da baslamistik magnezyumaSağolasın canım Allah razı olsun. Yok kullanmıyorum canım ama 4gün sonra folik asiti bırakıp bi vitamin kombinasyonuna başlıycam içinde varmıydı hiç bilmiyorum. Magnezyumu da bi danışıcam ama doktoruma kullanmamda sakınca var mı diye
Birde bol su iç oda baya rahatlatır canım inşallah içini ferah tutSağolasın canım Allah razı olsun. Yok kullanmıyorum canım ama 4gün sonra folik asiti bırakıp bi vitamin kombinasyonuna başlıycam içinde varmıydı hiç bilmiyorum. Magnezyumu da bi danışıcam ama doktoruma kullanmamda sakınca var mı diye
Geçmiş olsun. Neden olurmuş acaba öyle bir şey. İnşallah progestanın faydası olur en kısa zamanda geçer kasılmaların.Bugün biraz üzücü
Bir kaç zamandır alt karın ağrı ve acısından bahsetmiştim dün ve bgn artmaya başlayınca doktorumla konuştum hemen çağırdı.
Muayene sonucu evet ağrın var resmen kasılıyor bebeğin kesesi dedi. Büzülüyo düzeliyor gösterdi banada. Bir de kanama alanı olmuş sabah 1 akşam 2 progesteron verdi. Dinlenmelisin dedi. Bebek iyi çok şükür sorun bendeymiş. Bakalım inşallaj hafifler şu kasılmalar
Sen nasılsın canım senin nasıl durumlar
Kaşık ağrılarım adet benzeri bi kasık ağrısı gibi değil ama canım. Sanki bildiğin yara gibi acıyo sızlıyo. Muayenede doktorun sanada göstermişmiydi ağrının yapmış olduğu kasılmaları kese resmen pet şişeyi iki tarafından basınca büzülür ya öyle oluyodu. O bölgede bu haftalarda olan ağrı aynı mı tip ağrımı bilmiyoruz ki sormakta akla gelmiyo kiYani bende de kaşık agrisi oluyor ya o gün paylaştığım magnezyumu aldım sanırım fark etti bugün daha iyiyim bir danış bakalım ilk kızımda da 10 hafta da baslamistik magnezyuma
Bugün artık suyu artırmaya başladım korku insana her şeyi yaptırıyoBirde bol su iç oda baya rahatlatır canım inşallah içini ferah tut
Teşekkür ederim canım. Her şey sebep olabilir illa sebepte gerekmez sebepsizde olabilir dedi. Ben çok yoğun öksürük nöbetleri yaşadım geçtiğimiz 10gün muhtemelen ondan olmuş olabilir dedi. Malum öksürük esnasında en çok oraları sıkıyoruz kasıyoruzGeçmiş olsun. Neden olurmuş acaba öyle bir şey. İnşallah progestanın faydası olur en kısa zamanda geçer kasılmaların.
Sorma öksürükten ben de çok korkuyorum, çok kasık ağrısı yapıyor. Yani hasta olmamak için ne aklıma gelirse yapıyorum hergün sabah sıkma portakal suyu, akşam limonlu ılık su içiyorum. Yatmadan da tuzlu su ile gargara yapıyorum boğaza iyi geliyor diye.Teşekkür ederim canım. Her şey sebep olabilir illa sebepte gerekmez sebepsizde olabilir dedi. Ben çok yoğun öksürük nöbetleri yaşadım geçtiğimiz 10gün muhtemelen ondan olmuş olabilir dedi. Malum öksürük esnasında en çok oraları sıkıyoruz kasıyoruz
Evet çok dikkat et canım. Ben geçen sene bi düşük yaptım yine bu zamanlar. Yine çok şiddetli öksürük vardı. Alerjik astım var ondan oluyo ilacı da yokSorma öksürükten ben de çok korkuyorum, çok kasık ağrısı yapıyor. Yani hasta olmamak için ne aklıma gelirse yapıyorum hergün sabah sıkma portakal suyu, akşam limonlu ılık su içiyorum. Yatmadan da tuzlu su ile gargara yapıyorum boğaza iyi geliyor diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?