2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Benim kasılmalar şuan için devam ediyor ilaç hemen etki etmemiştir belki diye bgn de bi gözlemliycem kendimi. Yarın için haberleşiriz demiştik zaten doktorla da bakalım canım. Kanama bittiyse korkma Allah’ın izniyle iyidir bebişin
Dinlenmeye gayret et düzeldi diye dikkatsizlik etme yine de tavsiyem

BEn cuma gecesi iğneyi olduğumdan fitiki de dün gece yatmadan yaptım ama dün ağrı gibi batma vardı fakat leke gene yoktu dün fitilide yaptım şu an ağrı yok cuma gördüğümde iyiydi de az kanama alanı vardı ama reçete düşük tehlikesi yazıyor çünkü. Umarım hala iyidir çarşamba kendi doktoruma gidicez. Fitik etki etti gibi ağrı yok çünkü

Evet kasılmalara da çok iyi geliyormuş bakalım artırmaya gayret ediyorum bende
Su ben dün 3-4 lt içtim bıgünde içicem acildeki doktor 3-4 lt su tüket dedi. Düşüpe engel olabilşyormuş etkisini tam anlamasam da. Çok ayakta kalmayacaz ben bunu anladım. İnş okul içinde rapor alabilirim. Lgs klavuzu yayınlandı rehberlikçiyüm 8 lere anlatmam gerekti aşağı in yukarı çık ayakta anlat vs derken böyle oldu

13 ya da 14 kilo aldım,1.67 boyum var. Doğum sonrasi tiroid çıktı ondan da çabuk vermiş olabilirim. Bide benim iştahım normalde böyle değil. Bunda ekstra sahip çıkamıyorum
Anladım canım demek dikkat edince çok alınmayabiliyor
Ama bence şu an senin kilon iyi boyuna göre 56 kilo normal bence fazla endişelenme boyun kiloyum kaldırır biz gibi 160lar ne yapsın

Son düzenleme:
Hangi hastaneye gidiyorsun acaba
ilk gebeliğimde egepole gittim,orda doğum yaptım.şimdi mavi deniz tıp merkezine gidiyorum .yakınım orda doğum yaptı çok memnun kaldı .geçen sene bi düşük yaptım doktorum çok ilgili .şimdi 10 haftalığım memnunum şükür .siz nereye gidiyorsunuz

Yaa bendd ona inanmayı seçiyim o zaman uyandıktan sonra uykuya dalamadım vallahi
Canimm sikma canini oluyor oyle bisy olmaz Allahin izniyle dua et
Canım inşallah teşekkür ederim amin
Teşekkür ederim inşallah bugün geçer
Geçmezse doktorunla konuş istersen

Bende medicanaya gidiyorum. Gecen yil kurtajimi yapan doktorum orada oldugu icin

Bugün benim de belirtim yok çok tedirgin oldum inşallah benimkide iyidir perşembe randevum var

Avokadoyu sevmeyen ben hergun yiyorum
Isin garip tarafida herseyden tiksiniyorum ama ondan tiksinmiyorum

Avokadoyu sevmeyen ben hergun yiyorum
Isin garip tarafida herseyden tiksiniyorum ama ondan tiksinmiyorum
Valla ben çok seviyorum avokadoyu gebelikten öncede 6-7 yıldır severek yerdim şimdi de yiyorum sadece fiyatı artık baya pahalı Türkiyede

Valla ben çok seviyorum avokadoyu gebelikten öncede 6-7 yıldır severek yerdim şimdi de yiyorum sadece fiyatı artık baya pahalı Türkiyede
Ben Antalya’da ydım nereye baksam avokado vardı almazdım bile şimdi karstayım marketten aldım hala daha çok hevesli değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…