2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ben Antalya’da ydım nereye baksam avokado vardı almazdım bile şimdi karstayım marketten aldım hala daha çok hevesli değilim

Türkiye'de genel olarak antalya mersin civarında üretildiği için bu bölgelerde hem lezzetli hem ucuz alıyor ben bir ara internetten sipariş veriyordum çok lezzetliydi marketlerden aldığımda o tadı alamıyorum

Evet bende biraz dolaşayım artıyo sanki sancı. Özellikle oturup kalkmak eziyet oldu. Tez vakitte şifa buluruz inşallah

Çooook sevindim kuzucuuum bebişinin uğuru bak her şey yoluna giriyor çok şükür

Aaa bende seni arıyordum cinsiyet için ay rahatsız etmeyim o zaman. Bol sevgi yumakları olsun

Çok sevindim canım bebişin uğurlu geldi demek ki

Ohh aman aman güzel şeyler olsun da gerisi önemli değil sevindim canım daim olsun

Yaa çok sevindim
Hepınızıe tesekkur ederım kızlar bıraz benım vesılemle oldu ama oldu kendımı arrık bu halde uzmem en azından benı cok fazla etkılıyordu cunku bende mutluyum suan en azından kafama takmam

Arkadaşlar selamlar herkese:) burada yeniyim 9+3 teyim. Aşırı bulantım yok hatta bazı günler hiç yok ama iştahım artmış durumda, canımın istedğini yiyorum son zamanlarda ve şeker olayını çok ciddiye almamıştım. Bi kaç yazı okuyunca da biraz tedirgin oldum. Tatlıyı tamamen kestiniz mi siz, benim gibi 1. Trimesterda yemek yemekte kendine engel olamayan var mı?? Şimdiden 2.5 kilo almışım..

Kızım hasta benim de çok bakamıyorum kontrolüm salıya aldım. İkili testi sanırım yaptirmayacagim sadece usg ile taramasini yaptıracağım

Doktorum oneriyorum dedi 6 binlerden bahsetti canim. Ama yaptirmayacagim ben genetik testi yaptirmistim daha once
Merhaba, bizde eşimle genetik test yaptırmıstık daha önce bişey çıkmamıştı. O temiz olsa bile fetalde bişey çıkma ihtimali var mı? Çünkü down sendromu falan kalıtsal değil embriyo oluşumu sırasında da olabilir deniyor.Doktor bana 12 de yaptır dedi çok evham yaptım ya bişey çıkarsa diye

Ya doktorlar bilgilendirme amacli soyluyor. Ben yaptirmayacagim Allaha emanetiz ne diyelim.

Ahahah çok iyi fikir ben de yavaştan düğme açmaya başlamıştım bunu deneyeceğim çok teşekkürler

İkili test yaptıracağım ama sonucu çok stres yapmıcam çoğu kişi de yüksek çıkıyomuş. Ense kalınlığı falan onlar da belirliyor aslında. Çok arkadaşım var riskli çıkıp sağlıklı doğum yapan hepsi stres yapma diyor.

Bana fetal dna testi önerdi doktor. İsteğe bağlı tabi ama eşim yaptıralım diyor.

Tatli ihtiyacim hic yok. Olursada kuru uzum vs yemeye calis derim

Selam canım bende 10+1im bugün hiç kilo almadım bulantım neredeyse hiç olmadı çok şüküriştah artışım da pek yok ama aşırı sağlıksız şeyler yememeye çalışıyorum kuru meyve ve kuru yemiş iyi geliyor onları yiyorum Kefir de bence tatlı isteğimi kesiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…