Ben Antalya’da ydım nereye baksam avokado vardı almazdım bile şimdi karstayım marketten aldım hala daha çok hevesli değilim
Ohh aman aman güzel şeyler olsun da gerisi önemli değil sevindim canım daim olsunİyiyim kuzum cok sukur , Sakaryadayım annemlere geldım barısma durumları dıyım oyuzden cok bakamıyorum
Evet bende biraz dolaşayım artıyo sanki sancı. Özellikle oturup kalkmak eziyet oldu. Tez vakitte şifa buluruz inşallahSu ben dün 3-4 lt içtim bıgünde içicem acildeki doktor 3-4 lt su tüket dedi. Düşüpe engel olabilşyormuş etkisini tam anlamasam da. Çok ayakta kalmayacaz ben bunu anladım. İnş okul içinde rapor alabilirim. Lgs klavuzu yayınlandı rehberlikçiyüm 8 lere anlatmam gerekti aşağı in yukarı çık ayakta anlat vs derken böyle oldu
Yaa çok sevindimİyiyim kuzum cok sukur , Sakaryadayım annemlere geldım barısma durumları dıyım oyuzden cok bakamıyorum
Çooook sevindim kuzucuuumbebişinin uğuru bak her şey yoluna giriyor çok şükür
Aaa bende seni arıyordum cinsiyet içinay rahatsız etmeyim o zaman. Bol sevgi yumakları olsun
Çok sevindim canım bebişin uğurlu geldi demek ki
Ohh aman aman güzel şeyler olsun da gerisi önemli değil sevindim canım daim olsun
Hepınızıe tesekkur ederım kızlar bıraz benım vesılemle oldu ama oldu kendımı arrık bu halde uzmem en azından benı cok fazla etkılıyordu cunku bende mutluyum suan en azından kafama takmamYaa çok sevindim
Aynen en öyle mutluluğun en önemlisi kuzumHepınızıe tesekkur ederım kızlar bıraz benım vesılemle oldu ama oldu kendımı arrık bu halde uzmem en azından benı cok fazla etkılıyordu cunku bende mutluyum suan en azından kafama takmam
Çok şükür ruyamis diyerek mutlu olmalısın Allah korusun canimmKızlar günaydın rüyamda kanamam olduğunu gördüm çok etkilendim malesef canım sıkıldı
Harika canimmmm çok.sevindimİyiyim kuzum cok sukur , Sakaryadayım annemlere geldım barısma durumları dıyım oyuzden cok bakamıyorum
Merhaba, bizde eşimle genetik test yaptırmıstık daha önce bişey çıkmamıştı. O temiz olsa bile fetalde bişey çıkma ihtimali var mı? Çünkü down sendromu falan kalıtsal değil embriyo oluşumu sırasında da olabilir deniyor.Doktor bana 12 de yaptır dedi çok evham yaptım ya bişey çıkarsa diyeDoktorum oneriyorum dedi 6 binlerden bahsetti canim. Ama yaptirmayacagim ben genetik testi yaptirmistim daha once
Ya doktorlar bilgilendirme amacli soyluyor. Ben yaptirmayacagim Allaha emanetiz ne diyelim.Merhaba, bizde eşimle genetik test yaptırmıstık daha önce bişey çıkmamıştı. O temşz olsa bile fetalde bişey çıkma ihtimali var mı? Çünkü down sendromu falan kalıtsal değil embriyo oluşumı sırasında da olabilit deniyor.Doktor bana 12 de yaptır dedi çok evham yaptım ya bişey çıkarsa diye
Ahahah çok iyi fikir ben de yavaştan düğme açmaya başlamıştım bunu deneyeceğim çok teşekkürlerben bıldıgın sac tokası kullanıyorum bunun ıcın tesetturlu oldugum ıcın zaten uzun gıyıyorum lastıgı ıkıye katlayıp delıkten gecırıp dugmeye takıyorum rahat 5-8 cm genıslıyor bel kısmı
İkili test yaptıracağım ama sonucu çok stres yapmıcam çoğu kişi de yüksek çıkıyomuş. Ense kalınlığı falan onlar da belirliyor aslında. Çok arkadaşım var riskli çıkıp sağlıklı doğum yapan hepsi stres yapma diyor.Merhaba, bizde eşimle genetik test yaptırmıstık daha önce bişey çıkmamıştı. O temiz olsa bile fetalde bişey çıkma ihtimali var mı? Çünkü down sendromu falan kalıtsal değil embriyo oluşumu sırasında da olabilir deniyor.Doktor bana 12 de yaptır dedi çok evham yaptım ya bişey çıkarsa diye
Bana fetal dna testi önerdi doktor. İsteğe bağlı tabi ama eşim yaptıralım diyor.İkili test yaptıracağım ama sonucu çok stres yapmıcam çoğu kişi de yüksek çıkıyomuş. Ense kalınlığı falan onlar da belirliyor aslında. Çok arkadaşım var riskli çıkıp sağlıklı doğum yapan hepsi stres yapma diyor.
O mantıklı doğruluk payı yüksek ama çok pahalı diye okudum 10binTL lerden bahsediliyor.Bana fetal dna testi önerdi doktor. İsteğe bağlı tabi ama eşim yaptıralım diyor.
Tatli ihtiyacim hic yok. Olursada kuru uzum vs yemeye calis derimArkadaşlar selamlar herkese:) burada yeniyim 9+3 teyim. Aşırı bulantım yok hatta bazı günler hiç yok ama iştahım artmış durumda, canımın istedğini yiyorum son zamanlarda ve şeker olayını çok ciddiye almamıştım. Bi kaç yazı okuyunca da biraz tedirgin oldum. Tatlıyı tamamen kestiniz mi siz, benim gibi 1. Trimesterda yemek yemekte kendine engel olamayan var mı?? Şimdiden 2.5 kilo almışım..
Selam canımArkadaşlar selamlar herkese:) burada yeniyim 9+3 teyim. Aşırı bulantım yok hatta bazı günler hiç yok ama iştahım artmış durumda, canımın istedğini yiyorum son zamanlarda ve şeker olayını çok ciddiye almamıştım. Bi kaç yazı okuyunca da biraz tedirgin oldum. Tatlıyı tamamen kestiniz mi siz, benim gibi 1. Trimesterda yemek yemekte kendine engel olamayan var mı?? Şimdiden 2.5 kilo almışım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?