2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar felaket kanamam var doktor igne verdi ama sanirim ucuzleri kaybediyorum çok ağrım var 2 doğum yaptım ben böyle ağrı gormedim ölüyorum resmen dua eder misiniz bana
Çok geçmiş olsun dualarım seninle hakkında hayırlısı olsun kuzum

Kızlar felaket kanamam var doktor igne verdi ama sanirim ucuzleri kaybediyorum çok ağrım var 2 doğum yaptım ben böyle ağrı gormedim ölüyorum resmen dua eder misiniz bana
Çok geçmiş olsun umarım geçer, bebişler sağlıklı ise gelir. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

Aynı durumdayız ben 20 Ocak’ta adet oldum 20 gün sürdü. Şuan öyle bir şey olması lazım. Beta hcg kaç çıktı sizin 6 haftalıkta? Ben de ilk Salı günü gitcem ne var ne yok görüncek bakaalım. Ama beta hcg 796.6 normal mi acaba? Ben de heralde 5-6 haftalık filan çıkcam. Geç döllenme oldu muhtemelen. Pcos var

Kızlar selam bugün bir şeylerden yedikten sonra midem böyle kaynıyor sanki yiyorum geçiyor gibi tekrar başlıyor bulantı yok ama kusacak gibi de oluyorum anlamadım bunu yaşayan var mı aranızda?

Kızlar selam bugün bir şeylerden yedikten sonra midem böyle kaynıyor sanki yiyorum geçiyor gibi tekrar başlıyor bulantı yok ama kusacak gibi de oluyorum anlamadım bunu yaşayan var mı aranızda?
Valla bende hiç çıkarmadım ama sürekli midem yanıyor ya bulanıyor ekmek yemekten şiştim inşallah 16.haftaya doğru geçer

Belki yediklerin8zden olmuştur ya bir.kac haftaya mide sorunları azalacak

hamilelik reflü yapıyor gaviscon veriyorlar

Hmm ben o zaman yarın bi deniz kenarı yapayım hiç aklıma gelmedi Antalyadayım Teşekkürler
Ya ben de Antalya'dayım ne taraftasınız? Hangi hastaneye gidiyorsunuz? Benim de çok ani oldu hiç doktor falan araştırmamıştım niversiteye gittim ilk muayeneye. Henz kimseye de söylemedim ailem dışında. onlar da şehirdışında. Böyle kendi kendime forum okuyorum anca.

Valla bende hiç çıkarmadım ama sürekli midem yanıyor ya bulanıyor ekmek yemekten şiştim inşallah 16.haftaya doğru geçer
İnşallah canım benim de hiç bulantım olmadı bu şekilde mide sorunum ilk defa oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…