2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar iyi akşamlar çok ciddi kabızım ne yapsam yoluna koyamadım bunu wcde çok fazla ıkındım istemeden karnımda hissettm o ıkınmayı bunun bebeğe bir zararı olur mu çok endişeleniyorum

Valla ben çok seviyorum avokadoyu gebelikten öncede 6-7 yıldır severek yerdim şimdi de yiyorum sadece fiyatı artık baya pahalı Türkiyede
Tanesini 1,50 eurodan aldim ben
Orda nekadar
Cokda faydaliymis gebelikde avokado yemek

Kızlar selam bugün bir şeylerden yedikten sonra midem böyle kaynıyor sanki yiyorum geçiyor gibi tekrar başlıyor bulantı yok ama kusacak gibi de oluyorum anlamadım bunu yaşayan var mı aranızda?
Ben böyleyim yediğim zaman sıkıntı yok ama yemeyi bırakınca tekrar başlıyor ama sürekli de yiyemeyizki bende bir tatlı bir tuzlu ile yok şaşırtmaya calisiyorum

Tanesini 1,50 eurodan aldim ben
Orda nekadar
Cokda faydaliymis gebelikde avokado yemek
Canım daha bugün aldım ben orta boy tane 40 lira yer Ankara ceviz büyüklüğünde de 20 tl ye buldum ama bayağı ceviz gibiydiişin kötü yanı alanyada ağacımız var ama mevsimi değil.vakitsiz aşermek 40 tl ye patladı iyi çıksa bari

Kızlar felaket kanamam var doktor igne verdi ama sanirim ucuzleri kaybediyorum çok ağrım var 2 doğum yaptım ben böyle ağrı gormedim ölüyorum resmen dua eder misiniz bana
Umarım güzel haberlerle dönersin

Benim hep düşük çıkıyor az önce ölçtüm 88/62 çıktı
Burda da önemli olan öncesini bilmek canım benım de genelde 90/60 çıkar arkadaş hep 120/80 civarı çıkıyordu yazmış onun için düşük olabilir kişiyle alakalı aslında

Ben böyleyim yediğim zaman sıkıntı yok ama yemeyi bırakınca tekrar başlıyor ama sürekli de yiyemeyizki bende bir tatlı bir tuzlu ile yok şaşırtmaya calisiyorum
Valla bende ilk defa oldu öyle sürekli de yiyemem ki inşallah hemen geçer

Bende orda yaşıyordum çok şanslısın evlenince başka yere geldim çok kaliteli doktorlar var özelde de devlet te de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…