Teşekkür ederimBende tiroid ilacı içiyorum ve daha birsuru ilaç alıyorum..günün hangi saatinde içersen iç faydası olur ama aç karnına içersen etkisi daha iyi olur..zeytinyağınida duyduğum var her sabah bir kaşık zeytinyağı veya ballı ılık su...deneyerek sana iyi geleni bulabilirsin geçmiş olsun..
yok yok aksine biiiirsürü faydası var. ama tabi herşeyde olduğu gibi bunuda abartmamak lazım ben bir bardak sıcak suyun içine 1 kaşık atıp bekletiyorumBunuda ilk defa duydum bunuda denerim bir zararı yoktur değil mi suyunu içmenin
İnşallah bende faydasını görürüm bunuda denerim olmadıyok yok aksine biiiirsürü faydası var. ama tabi herşeyde olduğu gibi bunuda abartmamak lazım ben bir bardak sıcak suyun içine 1 kaşık atıp bekletiyorum
Forcadan mindis macunundan mi kötü oldun? Ben doğal diş mcunu kullanıyorum gayet memnunum tadından...fırça olarak daha soft fırça denesen acaba veya bebeklere kullanılan fircalardan veya diş temizleme parmakliklarindan alsan bir süre onlarla idare edebilirsin..Kızlar dişlerimi fırçalarken çok zorlanıyorum. Bugün ilk defa bu yüzden kustum ne yapsam daha kolay olur
Evet canım kuru kayısı. Dene muhakkak. Annem kolon kanseriydi o da ciddi kabızlıklar çekerdi bize doktor tavsiye etmişti ilaçların yapamadığını o karışım yapardı. Şimdi kimi duysam tavsiye ederim hem doğal ve zararsız inşallah şifa olurYaa ben deneyim ozaman çok ciddi kabızım malesef hiç böyle olmamıştım kuru kayısı değil mi
Ben daha hamileliğimi bilmeden diş fırçalarken öğürmelere başlamıştım. Yani taaa en başından beri yaşıyorum bu sorunu. Çözüm bulamadım dişlerimi daha az fırçalamaya başladım çünkü her seferinde istifra ettim bi çözüm bulursan bana da söylersen sevinirim canımKızlar dişlerimi fırçalarken çok zorlanıyorum. Bugün ilk defa bu yüzden kustum ne yapsam daha kolay olur
bunu bende deniyim. oranları nasıl olacak acaba ?Evet canım kuru kayısı. Dene muhakkak. Annem kolon kanseriydi o da ciddi kabızlıklar çekerdi bize doktor tavsiye etmişti ilaçların yapamadığını o karışım yapardı. Şimdi kimi duysam tavsiye ederim hem doğal ve zararsız inşallah şifa olur
Bende her gün fırçalayamıyorum o kadar kötü oluyorum ki leke oldu bu yüzden dişimdeBen daha hamileliğimi bilmeden diş fırçalarken öğürmelere başlamıştım. Yani taaa en başından beri yaşıyorum bu sorunu. Çözüm bulamadım dişlerimi daha az fırçalamaya başladım çünkü her seferinde istifra ettim bi çözüm bulursan bana da söylersen sevinirim canım
BEnde de cuma günü peçeteye silince geldi. Ve kanama alanım cumaya kadar yoktu. Cuma günü çok az kanama alanı olmuş. Acilde kalbini dinledik hemen iğne yaptılar ve fitil verdiler. İğneden sonra peçeteye de gelmedi şükür şimdide yok. Ara ara kasık ağrısı oluyor. Dün baya ağrıdı bugün yok. Ayağa kalkma diyorsun da ben günde 3 şt su içiyorum dk bir tuvalete giditorum :) beneğim iyidir değil mi ? 10. Haftanın içindeyizForcadan mindis macunundan mi kötü oldun? Ben doğal diş mcunu kullanıyorum gayet memnunum tadından...fırça olarak daha soft fırça denesen acaba veya bebeklere kullanılan fircalardan veya diş temizleme parmakliklarindan alsan bir süre onlarla idare edebilirsin..
Doktors gittin mi ?Ben daha hamileliğimi bilmeden diş fırçalarken öğürmelere başlamıştım. Yani taaa en başından beri yaşıyorum bu sorunu. Çözüm bulamadım dişlerimi daha az fırçalamaya başladım çünkü her seferinde istifra ettim bi çözüm bulursan bana da söylersen sevinirim canım
Sensodyn kullanıyoruz ama genelinde bu sorunu yaşıyorum. Fırça olarakta soft kullanıyorum. Çocuk diş macunu nasıl oluyor acaba en sonunda onu deneyeceğim. Önleri fırçalarken çok sorun yaşamıyorum ama arkalarda çok kötü oluyorumForcadan mindis macunundan mi kötü oldun? Ben doğal diş mcunu kullanıyorum gayet memnunum tadından...fırça olarak daha soft fırça denesen acaba veya bebeklere kullanılan fircalardan veya diş temizleme parmakliklarindan alsan bir süre onlarla idare edebilirsin..
Canım 5m migrosta bile bulamadık dün bitirmişler inşallah yaza kadar bir daha canım çekmezEşim Migros’tan almıştı 18 di sanırım ama bir 10 gün olmuştır oraya bakın
oğlus el sallıyor :)
Aslında göz kararı yapıyorduk biz. Böyle cıvık cıvık su gibi olmayacak robottan çekince tam macun kıvamında olacak şekilde ayarlayabilirsin canım. Hakiki zeytinyağı olursa daha iyi inşallah iyi gelirbunu bende deniyim. oranları nasıl olacak acaba ?
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinBEnde de cuma günü peçeteye silince geldi. Ve kanama alanım cumaya kadar yoktu. Cuma günü çok az kanama alanı olmuş. Acilde kalbini dinledik hemen iğne yaptılar ve fitil verdiler. İğneden sonra peçeteye de gelmedi şükür şimdide yok. Ara ara kasık ağrısı oluyor. Dün baya ağrıdı bugün yok. Ayağa kalkma diyorsun da ben günde 3 şt su içiyorum dk bir tuvalete giditorum :) beneğim iyidir değil mi ? 10. Haftanın içindeyiz
YAAA İNŞALLAH GÖNLÜMDE HEP BİR ERKEK OLSUN İSTEDİM ÇOK MUTLU OLDUM. 2 AY ÖNCEDE RÜYAMDA ERKEK BEBEK GÖRMÜŞTÜM ÇOK TATLIYDI ALLAHIM SAĞLIKLA GÖNDER KUCAĞIMIZA ALALIM İNŞALLAH.oğlus el sallıyor :)
Tekrar gitmedim canım sabah telefonda konuştuk. Dıştan kanaman oldumu dedi hayır dedim çok şükür güzel ilaca devam et dedi. Kasılmalar tam geçmedi ama dedim tamamen geçmeyebilir de ilaca dinlenmeye devam dedi. İnşallah acil bir problem yaşamazsam 10gün sonra kontrolüm var. Sen nasılsınDoktors gittin mi ?
Kasılmaların ne durumda canım
İnşallah banada şifa olurEvet canım kuru kayısı. Dene muhakkak. Annem kolon kanseriydi o da ciddi kabızlıklar çekerdi bize doktor tavsiye etmişti ilaçların yapamadığını o karışım yapardı. Şimdi kimi duysam tavsiye ederim hem doğal ve zararsız inşallah şifa olur
Benim en son 1.30 idi ama ben ilaç kullanıyorum 25 mg eutrox 1 tane günde bu hafta benimde kontrol kanı vermem gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?