2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Teşekkür ederim

Kızlar dişlerimi fırçalarken çok zorlanıyorum. Bugün ilk defa bu yüzden kustum ne yapsam daha kolay olur

Kızlar dişlerimi fırçalarken çok zorlanıyorum. Bugün ilk defa bu yüzden kustum ne yapsam daha kolay olur
Forcadan mindis macunundan mi kötü oldun? Ben doğal diş mcunu kullanıyorum gayet memnunum tadından...fırça olarak daha soft fırça denesen acaba veya bebeklere kullanılan fircalardan veya diş temizleme parmakliklarindan alsan bir süre onlarla idare edebilirsin..

Yaa ben deneyim ozaman çok ciddi kabızım malesef hiç böyle olmamıştım kuru kayısı değil mi
Evet canım kuru kayısı. Dene muhakkak. Annem kolon kanseriydi o da ciddi kabızlıklar çekerdi bize doktor tavsiye etmişti ilaçların yapamadığını o karışım yapardı. Şimdi kimi duysam tavsiye ederim hem doğal ve zararsız inşallah şifa olur

Ben daha hamileliğimi bilmeden diş fırçalarken öğürmelere başlamıştım. Yani taaa en başından beri yaşıyorum bu sorunu. Çözüm bulamadım dişlerimi daha az fırçalamaya başladım çünkü her seferinde istifra ettim bi çözüm bulursan bana da söylersen sevinirim canım

bunu bende deniyim. oranları nasıl olacak acaba ?

Bende her gün fırçalayamıyorum o kadar kötü oluyorum ki leke oldu bu yüzden dişimde

BEnde de cuma günü peçeteye silince geldi. Ve kanama alanım cumaya kadar yoktu. Cuma günü çok az kanama alanı olmuş. Acilde kalbini dinledik hemen iğne yaptılar ve fitil verdiler. İğneden sonra peçeteye de gelmedi şükür şimdide yok. Ara ara kasık ağrısı oluyor. Dün baya ağrıdı bugün yok. Ayağa kalkma diyorsun da ben günde 3 şt su içiyorum dk bir tuvalete giditorum :) beneğim iyidir değil mi ? 10. Haftanın içindeyiz

Doktors gittin mi ?
Kasılmaların ne durumda canım

Sensodyn kullanıyoruz ama genelinde bu sorunu yaşıyorum. Fırça olarakta soft kullanıyorum. Çocuk diş macunu nasıl oluyor acaba en sonunda onu deneyeceğim. Önleri fırçalarken çok sorun yaşamıyorum ama arkalarda çok kötü oluyorum

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bende günde 3litre şu iciyorum tabiiki WC falan kalkicaksin yemek yerken oturucaksin yani ben bu şekilde yaptım ama onun dışında hicbirsey yapmadim sürekli yattım uzandım hiçbir iş yürüyüş vs yapmadım onu kastettim..özellikle pecetede kanama leke gördüğüm zaman birkaç saat çok suda içmedim ki WC gitmiyeyim diye kahveye dönünce tekrar suyumu içip WC gitmyede başladım zaten 20dk bir wcdeyim igneni olduysan ve ilaçlarını aliyorsan korkma inşaallah Bebek büyüdükçe kanama alanı yok olucak..birçok kişide iki hafta içinde yok olmuş.. inşallah devamı iyi sağlıklı olurkasık ağrısı bazen bendede oluyor..seninle aynıyız bende 10.haftanin içindeyim

Doktors gittin mi ?
Kasılmaların ne durumda canım
Tekrar gitmedim canım sabah telefonda konuştuk. Dıştan kanaman oldumu dedi hayır dedim çok şükür güzel ilaca devam et dedi. Kasılmalar tam geçmedi ama dedim tamamen geçmeyebilir de ilaca dinlenmeye devam dedi. İnşallah acil bir problem yaşamazsam 10gün sonra kontrolüm var. Sen nasılsın

İnşallah banada şifa olur
D dra21 canım tsh İn kaçtı ki benim düşük cuma günü dahiliyeden randevum var
Benim en son 1.30 idi ama ben ilaç kullanıyorum 25 mg eutrox 1 tane günde bu hafta benimde kontrol kanı vermem gerekiyor sizdede kabızlık mı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…