Eşim Migros’tan almıştı 18 di sanırım ama bir 10 gün olmuştır oraya bakınCanım daha bugün aldım ben orta boy tane 40 lira yer Ankara ceviz büyüklüğünde de 20 tl ye buldum ama bayağı ceviz gibiydiişin kötü yanı alanyada ağacımız var ama mevsimi değil.vakitsiz aşermek 40 tl ye patladı iyi çıksa bari
Çok teşekkür ederim. Bir zararı olmaz dedi doktorum. Yine de fikirleri olan arkadaşların cevaplarını bekliyorum.Hayırlı olsun tebrik ederimçoğul gebeliktir belki biri devam etmemiştir olabilir mi? Daha fazla bilgisi olan arkadaşlar yorumlasın. Bunun kalbi atan bebeğinize bir zararı yoktur sanıyorum sağlıkla büyüsün inşallah
Kızlar felaket kanamam var doktor igne verdi ama sanirim ucuzleri kaybediyorum çok ağrım var 2 doğum yaptım ben böyle ağrı gormedim ölüyorum resmen dua eder misiniz bana
Evet galiba dediğin gibi haklısın canımBurda da önemli olan öncesini bilmek canım benım de genelde 90/60 çıkar arkadaş hep 120/80 civarı çıkıyordu yazmış onun için düşük olabilir kişiyle alakalı aslında
güven önemli hiç acı hissettirmeden oldu kürtaj .sezeryan benim bu sefer tamamen uyuyup uyanmak istiyorum inşallah .Bende medicanaya gidiyorum. Gecen yil kurtajimi yapan doktorum orada oldugu icin
muayene parası nekadar,doğum nekadarmış.hakan sabırlı ordamıBende medicanaya gidiyorum. Gecen yil kurtajimi yapan doktorum orada oldugu icin
Bende merak ettim simdi
İnşallah güzel haberler alırızBende merak ettim simdi
Merhaba, benimde ikiz gebelikti.Diğer kese de kalp atışı yok. Sizinde öyleymiş galiba. Benm doktorum diğer bebeğe bir zararı olmaz dedi. Kanama olup atabilir de dedi yada diğer bebek eritedebilir dedi. Size böyle birşey demiş miydi.Merhaba canım çok şükür bugün bir kez daha rahat nefes alarak oh çektim bebeğim benimle ve büyüyor Rabbim sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun inşallah. Tahmin varmı acaba iki kese vardı biri kaybolmaya başlamış tek gebelik devem ediyor. Ultrasonda hareketlerini yakaladık. 3 gün önden gidiyormuş. Maşallah rabbim hepimizin evlatlarının güzel haberlerini almak nasip olsun.
güven önemli hiç acı hissettirmeden oldu kürtaj .sezeryan benim bu sefer tamamen uyuyup uyanmak istiyorum inşallah .
muayene parası nekadar,doğum nekadarmış.hakan sabırlı ordamı
Onu bilmiyorum canim . Benim doktorum cuneyt bey. Dogumuda bu hafta soracagimgüven önemli hiç acı hissettirmeden oldu kürtaj .sezeryan benim bu sefer tamamen uyuyup uyanmak istiyorum inşallah .
muayene parası nekadar,doğum nekadarmış.hakan sabırlı ordamı
Merhabalar banda kalp atışı dinlemek için gittiğimde iki kese oluştuğunu ama bir tanesinin ilerlediğini söylemişti Dr..diğer kese ufakti ve boştu..ben o haftada hafif kanamada yaşamıştım o kanamayı ikinci gelisemeyen keseye bağlamıştı yada hormonel olabilir demişti..şu anda 9+3teyim bana bir sorun yaratmadı çok şükür kanamada yok ama yine de dinleniyorum...Kızlar merhaba günaydın herkese .Kısmetse bende Ekim annesi olacağım. Herkese hayırlı doğumlar diliyorum. Bende şimdi şöyle bir sorun var. Doktor önce iki kese gördü, iki haftadır gidiyorum diğer kese boş. Diğerinde kalp atışı var. Bir sıkıntı olmaz dedi. Böyle bir durumla karşılaşan var mı?
Selam kızlaaar, bu durum için doktora gittim şükür anormal bir durum görmediğini söyledi. Haftaya ikili test ve detaylı ultrason için gün verdi. Bir sorun varsa detaylıda çıkar dedi.Kızlar selam bir şey soracağım ya
Ben geçen 1 hafta bel ağrısı çekince sonunda bi sorun mu var diyerek doktora gittim. 10+4 günlük dedi doktor ve bağırsakların tam olarak içeri dönmediğini, bu haftalarda tamamen dönmüş olmasını beklediklerini ve bebekte bir göbek fıtığı görünümü olduğunu söyledi. İnternetten falan araştırdım hiç bir şey bulamadım buna dair. Doktor 1 hafta sonra kontrol önerdi, pazartesi gideceğim ama merak ettim başına böyle bir şey gelen ya da duyan var mı?
SELAM CANIM BUGÜN KALP ATIŞINI DUYDUK. 8+2 ÇIKTI. FARK KAPANMIŞ. ÇOK MUTLUYUM İSTEYEN HER ANNEYE YAŞASIN İNŞALLAH:)Bende orda yaşıyordum çok şanslısın evlenince başka yere geldim çok kaliteli doktorlar var özelde de devlet te de
11.haftadasın sanırım ?Selam kızlaaar, bu durum için doktora gittim şükür anormal bir durum görmediğini söyledi. Haftaya ikili test ve detaylı ultrason için gün verdi. Bir sorun varsa detaylıda çıkar dedi.
Ay bir de cinsiyet tahmininde bulunduuuu. Kesin değil ama kıza benziyor dedi16. haftada kesin bir şey söyleriz dedi
Kanamanız ne kadar sürdü.Merhabalar banda kalp atışı dinlemek için gittiğimde iki kese oluştuğunu ama bir tanesinin ilerlediğini söylemişti Dr..diğer kese ufakti ve boştu..ben o haftada hafif kanamada yaşamıştım o kanamayı ikinci gelisemeyen keseye bağlamıştı yada hormonel olabilir demişti..şu anda 9+3teyim bana bir sorun yaratmadı çok şükür kanamada yok ama yine de dinleniyorum...
7-8 haftalık resmi var mı ben de yorum yapmak isterimSelam kızlaaar, bu durum için doktora gittim şükür anormal bir durum görmediğini söyledi. Haftaya ikili test ve detaylı ultrason için gün verdi. Bir sorun varsa detaylıda çıkar dedi.
Ay bir de cinsiyet tahmininde bulunduuuu. Kesin değil ama kıza benziyor dedi16. haftada kesin bir şey söyleriz dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?