En baştaki kadar değil benimKızlar göğüs hassasiyetiniz tam gaz devam ediyor mu
ay deme cok sevındımm tahmınde mı bulunduuuuu omggSelam kızlaaar, bu durum için doktora gittim şükür anormal bir durum görmediğini söyledi. Haftaya ikili test ve detaylı ultrason için gün verdi. Bir sorun varsa detaylıda çıkar dedi.
Ay bir de cinsiyet tahmininde bulunduuuu. Kesin değil ama kıza benziyor dedi16. haftada kesin bir şey söyleriz dedi
yorumluyor musunuz ? bende arkadaslara yorum yapıyorum ama terzı kendı sokugunu dıkemıyor ona gore atayımbır yorumda ben alayım sızden7-8 haftalık resmi var mı ben de yorum yapmak isterim
İlk kanama 6+3te gece yarısı 3:00 peceteye silmce geldi pembe kirmizimsiydi hemen hastaneye gittim ilk kalp atışını o zaman duydum (tup bebek olduğu için prosgestan fitil zaten kullanıyordum) Dr yatıp dinleniceksin dedi sabah kahverengiye dönerek kesildi..ikinci 7+2de öğlen 16:30 yine pecetede pembe kırmızı arası damla gördüm hemen yattım 2saat sonra kahverengilesip bitti..7+5te yine öğlen 16:30da aynı şekilde yaşadım Dr gittim bebek iyiydi o zaman ikinci gelişmeyen keseden olabileceğini veya hormonel olabileceğini söyledi,o gece progesteron ignede oldum Dr gerek yok desede ben usteledim..8+1de yine öğlen 16:30da çok hafif pembelik gördüm pecetede hemen yattım birdaha gelmedi birşey...yani benimkiler çok garip hep aynı saatte olması çok ilginçti Dr bile tam bir aciklama yapamadı..yoğun kanama yaşamadım çok şükür ama az birseyde bile endişelendim hemen..ben vajinal progesteronun tahriş edebileceğinden de şüphelendim hep aynı saatte olmasını ve çok az olmasını..o zamadan beri prezervatif kullanıyorum kapsülleri vajinama koyarken en azından kaygan daha kolay yerleşiyor Dr bir zararı yok dedi..benim durumum böyleydi..şu anda 9+3um inşallah bundan sonra rahat ve sorunsuz geçer Allah sağlıkla nasip eder..Kanamanız ne kadar sürdü.
Çok teşekkür ederim cevabınız için. Benim bir tane oğlum var 6 yaşında. Bu gebeliğim plansız bir şekilde oldu ikiz olması daha bir sürpriz oldu. Ama dediğim gibi kesenin biri boş. Bugün benimde peçeteye hafif kanamam oldu ama devamı gelmedi. Endişelendim açıkçası.Birazdan doktora gideceğim.İlk kanama 6+3te gece yarısı 3:00 peceteye silmce geldi pembe kirmizimsiydi hemen hastaneye gittim ilk kalp atışını o zaman duydum (tup bebek olduğu için prosgestan fitil zaten kullanıyordum) Dr yatıp dinleniceksin dedi sabah kahverengiye dönerek kesildi..ikinci 7+2de öğlen 16:30 yine pecetede pembe kırmızı arası damla gördüm hemen yattım 2saat sonra kahverengilesip bitti..7+5te yine öğlen 16:30da aynı şekilde yaşadım Dr gittim bebek iyiydi o zaman ikinci gelişmeyen keseden olabileceğini veya hormonel olabileceğini söyledi,o gece progesteron ignede oldum Dr gerek yok desede ben usteledim..8+1de yine öğlen 16:30da çok hafif pembelik gördüm pecetede hemen yattım birdaha gelmedi birşey...yani benimkiler çok garip hep aynı saatte olması çok ilginçti Dr bile tam bir aciklama yapamadı..yoğun kanama yaşamadım çok şükür ama az birseyde bile endişelendim hemen..ben vajinal progesteronun tahriş edebileceğinden de şüphelendim hep aynı saatte olmasını ve çok az olmasını..o zamadan beri prezervatif kullanıyorum kapsülleri vajinama koyarken en azından kaygan daha kolay yerleşiyor Dr bir zararı yok dedi..benim durumum böyleydi..şu anda 9+3um inşallah bundan sonra rahat ve sorunsuz geçer Allah sağlıkla nasip eder..
Allah bağışlasın oglunuzu..Tavsiyem mutlaka uzanın yatın,bol su için ve Dr bilgilendirin doğal hamile kaldığınız için belki progesteron verir her ihtimale karşı,kontrolede gidin....iyi güzel haberlerinizi bekliyorumÇok teşekkür ederim cevabınız için. Benim bir tane oğlum var 6 yaşında. Bu gebeliğim plansız bir şekilde oldu ikiz olması daha bir sürpriz oldu. Ama dediğim gibi kesenin biri boş. Bugün benimde peçeteye hafif kanamam oldu ama devamı gelmedi. Endişelendim açıkçası.Birazdan doktora gideceğim.
Amin cümlemizinkini inşallah. Ben maalesef ki çalışıyorum. Şuan için kanamam yok. Bir kaç gün rapor alabilirim.Allah bağışlasın oglunuzu..Tavsiyem mutlaka uzanın yatın,bol su için ve Dr bilgilendirin doğal hamile kaldığınız için belki progesteron verir her ihtimale karşı,kontrolede gidin....iyi güzel haberlerinizi bekliyorum
Benimde bugün azaldı gitti sanki acısı birdenEn baştaki kadar değil benim
Yaa ben deneyim ozaman çok ciddi kabızım malesef hiç böyle olmamıştım kuru kayısı değil miKabızlık yaşayan arkadaşlara önerim ceviz zeytinyağı kayısı robotta çekin sabah akşam yiyin. Beniö doktorum sürekli kabız olmamaya Çalış diye tembihliyor fazla ıkınmak zararlı olabilir. Malum öksürük bile bende kanama alanı oluşturdudikkat etmemiz de fayda var.
Ben izin aldım işten gitmiyorum Dr 12haftaya kadar gitme dedi çok evham yaptığım içinAmin cümlemizinkini inşallah. Ben maalesef ki çalışıyorum. Şuan için kanamam yok. Bir kaç gün rapor alabilirim.
Merhaba bende her ihtimale karşı her sabah kuru kayisi veya kuru erik yiyiyorum 2adet ve ardından bir bardak ılık su çok şükür her gün aynı saatte WC cikiyorum tavsiye ederim...ama çok abartma sakin ters etki yapıyor ben biraz abarttım geçen gün 2gun gaz sancısı çektimYaa ben deneyim ozaman çok ciddi kabızım malesef hiç böyle olmamıştım kuru kayısı değil mi
Ay bugün kaç haftalık kaç günlükSelam kızlaaar, bu durum için doktora gittim şükür anormal bir durum görmediğini söyledi. Haftaya ikili test ve detaylı ultrason için gün verdi. Bir sorun varsa detaylıda çıkar dedi.
Ay bir de cinsiyet tahmininde bulunduuuu. Kesin değil ama kıza benziyor dedi16. haftada kesin bir şey söyleriz dedi
Onuda deneyeyim acı çekiyorum resmen çok fazla arttı kabızlığım sabahları tiroid ilacı içiyorım diye denememiştim ama yarından itibaren deneyeyimMerhaba bende her ihtimale karşı her sabah kuru kayisi veya kuru erik yiyiyorum 2adet ve ardından bir bardak ılık su çok şükür her gün aynı saatte WC cikiyorum tavsiye ederim...ama çok abartma sakin ters etki yapıyor ben biraz abarttım geçen gün 2gun gaz sancısı çektim
dut kurusuda deneyebilirsin. ben de dehşet kabızım hamilelik + sigarasızlıkYaa ben deneyim ozaman çok ciddi kabızım malesef hiç böyle olmamıştım kuru kayısı değil mi
Bende tiroid ilacı içiyorum ve daha birsuru ilaç alıyorum..günün hangi saatinde içersen iç faydası olur ama aç karnına içersen etkisi daha iyi olur..zeytinyağınida duyduğum var her sabah bir kaşık zeytinyağı veya ballı ılık su...deneyerek sana iyi geleni bulabilirsin geçmiş olsun..Onuda deneyeyim acı çekiyorum resmen çok fazla arttı kabızlığım sabahları tiroid ilacı içiyorım diye denememiştim ama yarından itibaren deneyeyim
Ay cok sevindim canim. Buraya tahmine atmismiydinnn tuttu muu merak ettimSelam kızlaaar, bu durum için doktora gittim şükür anormal bir durum görmediğini söyledi. Haftaya ikili test ve detaylı ultrason için gün verdi. Bir sorun varsa detaylıda çıkar dedi.
Bunuda ilk defa duydum bunuda denerim bir zararı yoktur değil mi suyunu içmenindut kurusuda deneyebilirsin. ben de dehşet kabızım hamilelik + sigarasızlıkbütün düzenim altüst oldu. bende kayısıdır eriktir etki etmiyor dut kurusunu sıcak suda bekletip suyunu içiyorum dutlarıda yiyorum faydasını gördüm şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?