- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
Amın ınsallah kuzum benımkısı sadece bır tahmın bayram sonrasına ınsaşşallah hepımız hayırlısıyla ogrenırız cınsıyetlerını amınYAAA İNŞALLAH GÖNLÜMDE HEP BİR ERKEK OLSUN İSTEDİM ÇOK MUTLU OLDUM. 2 AY ÖNCEDE RÜYAMDA ERKEK BEBEK GÖRMÜŞTÜM ÇOK TATLIYDI ALLAHIM SAĞLIKLA GÖNDER KUCAĞIMIZA ALALIM İNŞALLAH.
11+4 görünüyordu bugün. Yani evet erken ama bacak arasını çok net görebileceği gibi duruyordu. Kıza benziyor ama kesin bişey söylemek için beklemek lazım tabii dedii.11.haftadasın sanırım ?
Cinsiyet tahmini çok erken olmuş
Vardı canım atayım :)) 7+0 burada7-8 haftalık resmi var mı ben de yorum yapmak isterim
Mavişim sen erkek dediiiinnnnay deme cok sevındımm tahmınde mı bulunduuuuu omggben ne dedım sana ben ne dedım
11+4Ay bugün kaç haftalık kaç günlük
Atmıştım sadece papatyamavişim tahminde bulunmuştu. O da tutmadı. Ama bilemeyiz tabi henüz erken olabilir doktorun söylediği. Kendimi kaptırmıyorumAy cok sevindim canim. Buraya tahmine atmismiydinnn tuttu muu merak ettim
Evet şimdi birde kasılmamam gerekir kusmamaya çakış dedi doktor oyüzden hepten fırçadan uzak kaldım ama çok kötü hissediyorum. Misvak denemeyi düşünüyorumBende her gün fırçalayamıyorum o kadar kötü oluyorum ki leke oldu bu yüzden dişimde
ahahaha hatırladım evet cok emın olmadan bu cevabı verdım11+4 görünüyordu bugün. Yani evet erken ama bacak arasını çok net görebileceği gibi duruyordu. Kıza benziyor ama kesin bişey söylemek için beklemek lazım tabii dedii.
Vardı canım atayım :)) 7+0 burada
Eki Görüntüle 3220965
Mavişim sen erkek dediiiinnnn
11+4
Atmıştım sadece papatyamavişim tahminde bulunmuştu. O da tutmadı. Ama bilemeyiz tabi henüz erken olabilir doktorun söylediği. Kendimi kaptırmıyorum
Takılıyoruz burada öyle kuzum aşk olsun :)) hemen atayım tazecikahahaha hatırladım evet cok emın olmadan bu cevabı verdımkız doktordan ıyı mı bılcemm sende bıdahakı kontrolde kesınlesır yenı fotosunu atsanaa
TUTUYOR AMA TAHMİNLERİN :) BEKLERİZ SAĞLIKLA GELSİNLERDE BİR GELSİN YİCEM VALLA SEVMEKTEN NE HALE GELİR ARTIK BİLMİYORUM BEBİŞ :)Amın ınsallah kuzum benımkısı sadece bır tahmın bayram sonrasına ınsaşşallah hepımız hayırlısıyla ogrenırız cınsıyetlerını amın
Doktordan çıktım şimdi kanama alanı yok. Kalp atışı olan kese de bir sorun yok. Boş olan kese kendini atabilir dedi. Tek temennimiz diğer kese zarar vermemesi dedi. Progestan verdi. Muhasebeciyim oturarak çalışıyorum. Kendi doktorum olmadığı için devlete gittim oda rapor vermedi. Bende oğlumu çok zorluklarla kucağıma aldım. Allaha emanet artkn yapacak birşey yok şuanlıkBen izin aldım işten gitmiyorum Dr 12haftaya kadar gitme dedi çok evham yaptığım için3yil sonunda çok zorluklarla bu noktaya geldim bebekten başka önemli hicbirsey yok şu anda benim için dikkat edin yinede çok yavaş ahreket edin ve orurmyaa çalışın Allah korusun kanama alanı varsa dahada büyümesin ve benim tavsiyem rapor alabilirseniz birkaç hafta işten izin alın dinlenin..Bebek büyüdükçe yerini dahada saglamlastiriyor çok araştırma yaptım bu konularda dile kolay 3yil sağlıkla kucağımıza alırsınız inşallah sağlıklı bir hamilelik geçirirsiniz
Çok geçmiş olsun kanama alanı olmaması bir nebze rahatlatır..inslalah tekrarı olmaz maa yinede dikkat et en azından eve gittiğinde uzanmaya çalış..raporuda ileriki günlerde alabilirsen alırsın dinlenmek en önemlisi evde olmak daha bir rahat hissettiriyor..Allah'a emanetDoktordan çıktım şimdi kanama alanı yok. Kalp atışı olan kese de bir sorun yok. Boş olan kese kendini atabilir dedi. Tek temennimiz diğer kese zarar vermemesi dedi. Progestan verdi. Muhasebeciyim oturarak çalışıyorum. Kendi doktorum olmadığı için devlete gittim oda rapor vermedi. Bende oğlumu çok zorluklarla kucağıma aldım. Allaha emanet artkn yapacak birşey yok şuanlık
Kamuda mı çalışıyorsunuz ? Ben de rapor aldım bir hafta ama hemen mırın kırınlar başlıyor . İşte kendini fazla yormadan çalış gel ama iyi hissetmezsen gidersin vs. Ama ben de her ay en az 1 hafta rapor almayı düşünüyorumBen izin aldım işten gitmiyorum Dr 12haftaya kadar gitme dedi çok evham yaptığım için3yil sonunda çok zorluklarla bu noktaya geldim bebekten başka önemli hicbirsey yok şu anda benim için dikkat edin yinede çok yavaş ahreket edin ve orurmyaa çalışın Allah korusun kanama alanı varsa dahada büyümesin ve benim tavsiyem rapor alabilirseniz birkaç hafta işten izin alın dinlenin..Bebek büyüdükçe yerini dahada saglamlastiriyor çok araştırma yaptım bu konularda dile kolay 3yil sağlıkla kucağımıza alırsınız inşallah sağlıklı bir hamilelik geçirirsiniz
Ben yurtdışında yaşıyorum eczanede çalışıyorum..transferimden sonra iki hafta gitmedim izin,sonrasinda iyi hissettiğim için 2hafta gittim,fakat kanamam olunca birdaha gitmedim bir sorunda yaşamadım..16yildir aynı işyerinde çalışıyorum ve patronum bebek mucadelemi biliyor..bundan sonrasında da tehlikeli görünürse gitmeyi dusunmuyorum isterse patronum işten cikarsin umrumda olmaz zaten ben bebek için bir servet ödedim 3yildir çalıştığımin fazlasını veriyordum tedavilere yaşım 36 işler benim işyerinde olmamla bitmez..bu noktaya gelmişim Allah nasip etsin doğsun sağlıkla tek temennim o..siz kendinizi nasıl rahat,güvende iyi hissedecekseniz öyle davranın önceliğiniz bebeğiniz ve siz şu anda..işverenler bu konuda çok mutlu olmaz tabi kapitalizmin içinde yaşıyoruz ama gelecek bebek nasibi ile nimeti ile gelir Allah kolayını verir sakın üzülmeyin endişe etmeyin bu konuda..Kamuda mı çalışıyorsunuz ? Ben de rapor aldım bir hafta ama hemen mırın kırınlar başlıyor . İşte kendini fazla yormadan çalış gel ama iyi hissetmezsen gidersin vs. Ama ben de her ay en az 1 hafta rapor almayı düşünüyorum
aha bak burda kız ısteTakılıyoruz burada öyle kuzum aşk olsun :)) hemen atayım tazecik
ya bende carsamba gıdıcem doktora hem okadar heyecanlıyım hemde tedırgınım kı gormeyelı 5 hafta olduuuu :)Takılıyoruz burada öyle kuzum aşk olsun :)) hemen atayım tazecik
Ben yurtdışında yaşıyorum eczanede çalışıyorum..transferimden sonra iki hafta gitmedim izin,sonrasinda iyi hissettiğim için 2hafta gittim,fakat kanamam olunca birdaha gitmedim bir sorunda yaşamadım..16yildir aynı işyerinde çalışıyorum ve patronum bebek mucadelemi biliyor..bundan sonrasında da tehlikeli görünürse gitmeyi dusunmuyorum isterse patronum işten cikarsin umrumda olmaz zaten ben bebek için bir servet ödedim 3yildir çalıştığımin fazlasını veriyordum tedavilere yaşım 36 işler benim işyerinde olmamla bitmez..bu noktaya gelmişim Allah nasip etsin doğsun sağlıkla tek temennim o..siz kendinizi nasıl rahat,güvende iyi hissedecekseniz öyle davranın önceliğiniz bebeğiniz ve siz şu anda..işverenler bu konuda çok mutlu olmaz tabi kapitalizmin içinde yaşıyoruz ama gelecek bebek nasibi ile nimeti ile gelir Allah kolayını verir sakın üzülmeyin endişe etmeyin bu konuda.
Merhabalar hayırlı olsun inşallah.Merhaba, benimde ikiz gebelikti.Diğer kese de kalp atışı yok. Sizinde öyleymiş galiba. Benm doktorum diğer bebeğe bir zararı olmaz dedi. Kanama olup atabilir de dedi yada diğer bebek eritedebilir dedi. Size böyle birşey demiş miydi.
Seninde tüp bebekse zaten hiç kafana takma derim ben doğal hamilelik gibi düşündüm senin durumunumalesef patronlar öyle ben kontrole gitmek için izim istedim ohooo izin diyor napim kendimi benmi muayne edeyim diyecektimde neyse dedim. 2 saat izne bunu diyor. istemezse çıkarsın çok ta umrumda 3 yıldır aldığımı tüp bebeğe vermişim tutmuş senin nazınımı çekicem. İşe geliyorum çalışıyorum daha ne istiyorsun dimi. doktora gitmekte hakkım yani
benimde tüp bebek canım sen başka arkadaşa yazdın bende aynı işyeri sorunu olunca yazayım dedim. Kesinlikle versin tazminatımı çıkarsın üstüne işsizlik maasımı alırım. negatif aldıktan sonra ben masamda ne gözyaşları döktüm yinede çalıştım çalışmak zorundaydım tek kişiyle maddi yönü olmuyor. Dediğin gibi herşey bebek için mutluluğumuz için yeter bu kadar baskı. Hep yıllık izinlerimi kullandım transfer zamanları zaten. Kötüysem gelmem rapor alırım.Seninde tüp bebekse zaten hiç kafana takma derim ben doğal hamilelik gibi düşündüm senin durumunuya aynı durumdayiz dediğim gibi hiç takma bile yani neler yaşadık bu duruma gelene kadar arkadaşım çıkarırsa çıkarsın ki hamile durumda seni çıkarması zor olur diye düşünüyorum hakların vardır mutlaka bence bir araştır ve hiç takma patronu istediğin zaman çıkıp doktoruna da herhangi bi ihtiyacinada gideceksin ne kadar yüz verirsen o kadar tepene binerler..seni anlıyorum hep ihtiyaçlarımız yüzünden tedavilere giden onca paralar yüzünden patronlara ses çıkarmadık mecburduk maddi açıdan ama artık şu dudumdasin ve hiç düşünme iş kısmını..Rapor alabildigin zamanda al evde yan gel yat hiç acıma..hatırliyorum ben negatif tedavilerimden sonra ise gittiğimi ölü gibiydim kimse ne durumdasın diye sormazdi senden normal iş performansini bekler..şimdide böyle bebek calismak istemiyor napalim
ya bişi diyim mi ben biliyodum. Çevremde herrrkes ama herkes erkek diyordu. Ben de diyodum ki bu benim çocuğumsa kesin bi yaramazlık yapar ve kız oluraha bak burda kız ıste
oyy bi gidicen kocaman olmuş el ayak oynuyorya bende carsamba gıdıcem doktora hem okadar heyecanlıyım hemde tedırgınım kı gormeyelı 5 hafta olduuuu :)
Kessinlile aynen bende 3yildir tatil nedir bilmiyorum yıllık izinlerimden kullandım bende seni çok iyi anlıyorum...zor zamanlar maddi açıdan mecburuz çalışmaya ama yaşadıklarımız da kolay değil şimdi tam kavusucakken iş yüzünden bebeğe minimum zarar hesabı yapmalı..dilerim herşey gönlünce olur ama sakın üzülüp stres yapma iş konusuna çünkü mutlaka kanunen vardır hakların hamile iken çıkaramaz seni işten bence heryerde öyledir...zaten hesap yapıyorum iki hafta daha gitmesem ise 12 hafta bitecek,sonrasida idare edersem temmuza kadar temmuzda doğum iznine cikicam yani hakların ne ise kullan sakin düşünme patronları..dilerim ki su gibi sorunsuz hamileliğin olsun ama şu anda sen ve bebeğin hayatindaki en değerli seysinizbenimde tüp bebek canım sen başka arkadaşa yazdın bende aynı işyeri sorunu olunca yazayım dedim. Kesinlikle versin tazminatımı çıkarsın üstüne işsizlik maasımı alırım. negatif aldıktan sonra ben masamda ne gözyaşları döktüm yinede çalıştım çalışmak zorundaydım tek kişiyle maddi yönü olmuyor. Dediğin gibi herşey bebek için mutluluğumuz için yeter bu kadar baskı. Hep yıllık izinlerimi kullandım transfer zamanları zaten. Kötüysem gelmem rapor alırım.
ay amın kuzucumm amın sabırsızım vallahı aradan da epey vakıt gecınce :) ben devlete gıdıyorum genelde15 ten once soylemıyolarya bişi diyim mi ben biliyodum. Çevremde herrrkes ama herkes erkek diyordu. Ben de diyodum ki bu benim çocuğumsa kesin bi yaramazlık yapar ve kız olur
oyy bi gidicen kocaman olmuş el ayak oynuyorgidince yaz bize bakalım napıyomuş yumurcakk :)
insan her gidişinde heyecanlanıyor yaa
İçini ferah tut ayrıca kuzum Allahın izniyle her şey yolundadır :)
Ben iğneyi oldum eve geldim bidaha peçeteye gelmedi. Bugün kasık ağrımda yok ama fitile devam. Artık kasığımın ağrımamasknı da takmıyorum. Çünkü tek belirtim buydu. Ağrımaması tercihim :) iğneden sonra bidaha peçeteye gelmedi. Senin 20 dk da bir ben 5-10 dkda bir tuvaletteyimAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinbende günde 3litre şu iciyorum tabiiki WC falan kalkicaksin yemek yerken oturucaksin yani ben bu şekilde yaptım ama onun dışında hicbirsey yapmadim sürekli yattım uzandım hiçbir iş yürüyüş vs yapmadım onu kastettim..özellikle pecetede kanama leke gördüğüm zaman birkaç saat çok suda içmedim ki WC gitmiyeyim diye kahveye dönünce tekrar suyumu içip WC gitmyede başladım zaten 20dk bir wcdeyim igneni olduysan ve ilaçlarını aliyorsan korkma inşaallah Bebek büyüdükçe kanama alanı yok olucak..birçok kişide iki hafta içinde yok olmuş.. inşallah devamı iyi sağlıklı olur kasık ağrısı bazen bendede oluyor..seninle aynıyız bende 10.haftanin içindeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?