2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ben iyiyim cuma iğneden sonra bidaha peçeteye gelmedi zaten. Fitil progestan yapıyorum geceleri ağrıda bugün yok dün gene vardı bugün ağrı yok. Çarşamba gidicez kendi doktoruma. Normalde 3 nisanda gidecektik ama cumadan dolayı çarşambaya çekti. Cuma gittiğimizde bebek iyiydi umarım hala iyidir :)

Csnim.izin bile almana gerek yok bu ssnin hakkin.

İnşallah birdaha yaşamazsın su gibi geçer hamileliğin...şöyle güle oynaya gobegimiz büyüyerek tadını sürerek sürekli güneşli havalarda dışarıda olarak hamileliğin tadini yaşarız ben daha o havalara giremedim pek benim transferde sonda takılmıştı tekrar mi taktirsak acaba çok kötü birşey ama yaaa

İyidir inşallah canım iyi düşünelim iyi olalım sevindim iyi olmuş olmana

Ne tsktırdınız ? :)
Şu an iyidir dimi benim bebek

Ne tsktırdınız ? :)
Şu an iyidir dimi benim bebek
Transferde idrarı biraz bisaltabilmek için idrar yoluna katatet(sonda) taktilar..ondan yine taktirsam mi WC kalkmak olmasın diye düşünüyorum idrar torbası yani
İyi düşün iyi olsun tabiiki iyidir Allaha emanet inşallah herşey yolunda gidice unutma sen ne düşünürsen bebegin onu hisseder sürekli pozitif düşün oda guclensin mutlu olsun emin ol ki onlar bizden çok daha güçlüler bizimle olmak için ne kadar büyük mücadele veriyorlar bak

İnş canım Allah hepimizinkini korusun esirgesin

Tebrikler ne mutlu ne güzel bir haber sağlıklı,hayırlı hamilelikler ve doğumlar dilerim

bıde randevu aldıgım doktorla ılk randevum ılk kez gıdıcem baska secenegımde yokk ınsallah ısınırım dıye dua edıyorum kıl kapmam
Ayy inşallah iyi çıkar doktorun. Vallahi çok önemli :d
Gerçi en kötü biraz araştırır değiştirirsin kuzum

Benim bugün biraz kanamam oldu diğer kese kendini atacak gibi dedi

Çok teşekkür ederim sağolun

Selam kızlar oruç hakkında ne düşünüyorsunuz doktorunuza danistinizmi benim doktorum gözlemle tutabiliyorsan sakınca yok dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…