Ben iyiyim cuma iğneden sonra bidaha peçeteye gelmedi zaten. Fitil progestan yapıyorum geceleri ağrıda bugün yok dün gene vardı bugün ağrı yok. Çarşamba gidicez kendi doktoruma. Normalde 3 nisanda gidecektik ama cumadan dolayı çarşambaya çekti. Cuma gittiğimizde bebek iyiydi umarım hala iyidir :)Tekrar gitmedim canım sabah telefonda konuştuk. Dıştan kanaman oldumu dedi hayır dedim çok şükür güzel ilaca devam et dedi. Kasılmalar tam geçmedi ama dedim tamamen geçmeyebilir de ilaca dinlenmeye devam dedi. İnşallah acil bir problem yaşamazsam 10gün sonra kontrolüm var. Sen nasılsın
Csnim.izin bile almana gerek yok bu ssnin hakkin.malesef patronlar öyle ben kontrole gitmek için izim istedim ohooo izin diyor napim kendimi benmi muayne edeyim diyecektimde neyse dedim. 2 saat izne bunu diyor. istemezse çıkarsın çok ta umrumda 3 yıldır aldığımı tüp bebeğe vermişim tutmuş senin nazınımı çekicem. İşe geliyorum çalışıyorum daha ne istiyorsun dimi. doktora gitmekte hakkım yani
Sabırsız olmakta o kadar haklısın kiay amın kuzucumm amın sabırsızım vallahı aradan da epey vakıt gecınce :) ben devlete gıdıyorum genelde15 ten once soylemıyolar
İnşallah birdaha yaşamazsın su gibi geçer hamileliğin...şöyle güle oynaya gobegimiz büyüyerek tadını sürerek sürekli güneşli havalarda dışarıda olarak hamileliğin tadini yaşarızBen iğneyi oldum eve geldim bidaha peçeteye gelmedi. Bugün kasık ağrımda yok ama fitile devam. Artık kasığımın ağrımamasknı da takmıyorum. Çünkü tek belirtim buydu. Ağrımaması tercihim :) iğneden sonra bidaha peçeteye gelmedi. Senin 20 dk da bir ben 5-10 dkda bir tuvaletteyim
İyidir inşallah canım iyi düşünelim iyi olalımBen iyiyim cuma iğneden sonra bidaha peçeteye gelmedi zaten. Fitil progestan yapıyorum geceleri ağrıda bugün yok dün gene vardı bugün ağrı yok. Çarşamba gidicez kendi doktoruma. Normalde 3 nisanda gidecektik ama cumadan dolayı çarşambaya çekti. Cuma gittiğimizde bebek iyiydi umarım hala iyidir :)
Ne tsktırdınız ? :)İnşallah birdaha yaşamazsın su gibi geçer hamileliğin...şöyle güle oynaya gobegimiz büyüyerek tadını sürerek sürekli güneşli havalarda dışarıda olarak hamileliğin tadini yaşarızben daha o havalara giremedim pek benim transferde sonda takılmıştı tekrar mi taktirsak acaba çok kötü birşey ama yaaa
10+2 gun bugun çarsamba 10+4 olacak randevumda ogleden sonra epey yanı o gunde beklıcem sabahtan bulamadımSabırsız olmakta o kadar haklısın kikaç haftalık oldu şimdi senin beben
Transferde idrarı biraz bisaltabilmek için idrar yoluna katatet(sonda) taktilar..ondan yine taktirsam mi WC kalkmak olmasın diye düşünüyorum idrar torbası yaniNe tsktırdınız ? :)
Şu an iyidir dimi benim bebek
İnş canım Allah hepimizinkini korusun esirgesinTransferde idrarı biraz bisaltabilmek için idrar yoluna katatet(sonda) taktilar..ondan yine taktirsam mi WC kalkmak olmasın diye düşünüyorum idrar torbası yani
İyi düşün iyi olsun tabiiki iyidir Allaha emanet inşallah herşey yolunda gidice unutma sen ne düşünürsen bebegin onu hisseder sürekli pozitif düşün oda guclensin mutlu olsunemin ol ki onlar bizden çok daha güçlüler bizimle olmak için ne kadar büyük mücadele veriyorlar bak
oyy10+2 gun bugun çarsamba 10+4 olacak randevumda ogleden sonra epey yanı o gunde beklıcem sabahtan bulamadım
bıde randevu aldıgım doktorla ılk randevum ılk kez gıdıcem baska secenegımde yokk ınsallah ısınırım dıye dua edıyorum kıl kapmamoyy
neyse bugün de bitti az kaldı öyle düşün :))
Tebrikler ne mutlu ne güzel bir haber sağlıklı,hayırlı hamilelikler ve doğumlar dilerimMerhaba anneler🖐 2023 ekim annesi adayıyım ben de 9haftalik olmuş surpriz bebegim.
İlk bebegim tüp bebekle olmuştu 2bucuk yasinda şuan yeniden doğal şekilde hamile kaldığımı öğrendim.
Umarım hepimiz bu süreci sağlıkla kolaylıkla huzurla geciririz
Ayy inşallah iyi çıkar doktorun. Vallahi çok önemli :dbıde randevu aldıgım doktorla ılk randevum ılk kez gıdıcem baska secenegımde yokk ınsallah ısınırım dıye dua edıyorum kıl kapmam
her izin aldığımda izin kağıdı i,mzalıyorum işverende imzalıyor herseferinde onada gün doğuyor evet hakkım biliyorum ama işte işverenCsnim.izin bile almana gerek yok bu ssnin hakkin.
AY yok devletın en ıyı doktoru bu kuzum kalanları bende ıkı tanesı sabıkalı , sevdıgım doktor tayını cıktıAyy inşallah iyi çıkar doktorun. Vallahi çok önemli :d
Gerçi en kötü biraz araştırır değiştirirsin kuzum
Benim bugün biraz kanamam oldu diğer kese kendini atacak gibi dediMerhabalar hayırlı olsun inşallah.
Evet bizimde çift kese olarak başlamıştı ama sonra diğerinde bebek oluşmadı tekinde gelişme gösterdi kontrollere gittikçe kesenin küçüldüğünü gördük kanama vs hiç olmadı. Rabbim sağlıklı güzel haberi almayı nasip etsin kaybolan ikiz sendromu deniyor hiç sorun olmuyor diğer keseye bi zararı yok.
Çok teşekkür ederim sağolunÇok geçmiş olsun kanama alanı olmaması bir nebze rahatlatır..inslalah tekrarı olmaz maa yinede dikkat et en azından eve gittiğinde uzanmaya çalış..raporuda ileriki günlerde alabilirsen alırsın dinlenmek en önemlisi evde olmak daha bir rahat hissettiriyor..Allah'a emanet
Hangi Dr a gideceksin canımAY yok devletın en ıyı doktoru bu kuzum kalanları bende ıkı tanesı sabıkalı , sevdıgım doktor tayını cıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?