2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
İnşallah banada şifa olur
Benim en son 1.30 idi ama ben ilaç kullanıyorum 25 mg eutrox 1 tane günde bu hafta benimde kontrol kanı vermem gerekiyor sizdede kabızlık mı var
Var ama ıkınacak kadar değil benim 0.34 bebeğe Bi şey olur mu ya

Selam kızlar oruç hakkında ne düşünüyorsunuz doktorunuza danistinizmi benim doktorum gözlemle tutabiliyorsan sakınca yok dedi
Bir arkadaş yazmıştı doktoru kontrolde aç mısın çocuk hareketsiz kalmış bak diye kızmıştı kimdi hatırlamıyorum. Bol su içmemiz de lazım. Ben cesaret edemem ama doktorlar dediğin gibi bi sorun yoksa izin verebiliyormuş.

Selam kızlar oruç hakkında ne düşünüyorsunuz doktorunuza danistinizmi benim doktorum gözlemle tutabiliyorsan sakınca yok dedi
Ben cok tutmak ıstedım ama ıyı degılım 12 yı gecınce belkı toparlarsam son ıkı haftayı tutmaya calısxam bakıcam duruma gore

Kızlar bana da cinsiyet tahmini yapar mısınız ultrason 7 haftalıkken

Eklentiler

• CDB0FA6A-5B1C-4FDE-B108-9D142B24A247.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 91
Benimki bebek kayıplarını en çok Ramazan aylarında yaşıyoruz uzun süre aç kalmaya bağlı olarak dedi. Tutmamanı tavsiye ederim dedi. Ama ztn istesem de tutacak gibi değilim midem sürekli rahatsız.

Bendim canım evet sadece kahvaltı yapmadım diye bile bebekte hiç enerji yoktu o kadar uzun süre açlık ve susuzluğun iyi olmayacağını düşünüyorum. Biraz daha ileri dönem olsaydık belki bi tık daha güvenli olurdu

Kızlar merhaba Ben de bugün doktora gittim SAT'a göre 11+1im ama ultrasonda 11+5 çıktı minnoşum İkili test yaptırdım, gelişimi hakkında konuştuk. Cinsiyet tahmininde bulunursanız çok sevinirim İlk foto 7+4, sonrakiler 11+5

Eklentiler

• IMG_20230320_210112.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 87
  • IMG_20230320_210045.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 86
  • IMG_20230320_210015.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 84
Bir de en sonki kan tahlilinde B12 vitaminim ve demirim düşük çıkmıştı. B12 80, demir 44. Hiç önemli değil onlar dedi doktorum takviye vermedi. B12, referans aralığına göre aşırı düşük aslında, ben iğne verir diye düşünüyordum hatta. Şaşırdım. Bu konu hakkında fikri olan var mı?

Canim sende izmirde misin hangi hastameye gidiyorsun ?

Kız bence canım

Canim sende izmirde misin hangi hastameye gidiyorsun ?
Ben İzmir Mordoğan'dayım canım. Normalde Medifema Hastanesi'ne gidiyorum, Doç. dr. Emrah Beyan'a. On numara bir doktor. Bugün Urla devlet Hastanesi'ne gittim ilk kez, biraz kasık ağrım vardı. Oradan da memnun kaldım, çok sakindi, ayrı bir bölüm ayırmışlar kadın doğum için, arada kapı vardı, bu sebeple diğer polikliniklerin kalabalığı burayı etkilemiyordu. Kan verirken de öyle hiç sıra vs yoktu ve herkes çok güleryüzlüydü. Rutin kontrollerim haricinde bir problem yaşadığımda hiç düşünmeden gelirim artık Urlaya da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…