- 17 Ağustos 2019
- 378
- 377
- 103
- 39
Ben tutamicam Dr konuştum izin vermiyor çünkü ilaçları ne zaman bırakacağım belli değil..Selam kızlar oruç hakkında ne düşünüyorsunuz doktorunuza danistinizmi benim doktorum gözlemle tutabiliyorsan sakınca yok dedi
Var ama ıkınacak kadar değil benim 0.34 bebeğe Bi şey olur mu yaİnşallah banada şifa olur
Benim en son 1.30 idi ama ben ilaç kullanıyorum 25 mg eutrox 1 tane günde bu hafta benimde kontrol kanı vermem gerekiyorsizdede kabızlık mı var
Bir arkadaş yazmıştı doktoru kontrolde aç mısın çocuk hareketsiz kalmış bak diye kızmıştı kimdi hatırlamıyorum. Bol su içmemiz de lazım. Ben cesaret edemem ama doktorlar dediğin gibi bi sorun yoksa izin verebiliyormuş.Selam kızlar oruç hakkında ne düşünüyorsunuz doktorunuza danistinizmi benim doktorum gözlemle tutabiliyorsan sakınca yok dedi
Ne kadardır böyle kiVar ama ıkınacak kadar değil benim 0.34 bebeğe Bi şey olur mu ya
Inegollumusun :) Bekır KataşHangi Dr a gideceksin canım
Ben cok tutmak ıstedım ama ıyı degılım 12 yı gecınce belkı toparlarsam son ıkı haftayı tutmaya calısxam bakıcam duruma goreSelam kızlar oruç hakkında ne düşünüyorsunuz doktorunuza danistinizmi benim doktorum gözlemle tutabiliyorsan sakınca yok dedi
Benimki bebek kayıplarını en çok Ramazan aylarında yaşıyoruz uzun süre aç kalmaya bağlı olarak dedi. Tutmamanı tavsiye ederim dedi. Ama ztn istesem de tutacak gibi değilim midem sürekli rahatsız.Selam kızlar oruç hakkında ne düşünüyorsunuz doktorunuza danistinizmi benim doktorum gözlemle tutabiliyorsan sakınca yok dedi
Bendim canım evet sadece kahvaltı yapmadım diye bile bebekte hiç enerji yoktu o kadar uzun süre açlık ve susuzluğun iyi olmayacağını düşünüyorum. Biraz daha ileri dönem olsaydık belki bi tık daha güvenli olurduBir arkadaş yazmıştı doktoru kontrolde aç mısın çocuk hareketsiz kalmış bak diye kızmıştı kimdi hatırlamıyorum. Bol su içmemiz de lazım. Ben cesaret edemem ama doktorlar dediğin gibi bi sorun yoksa izin verebiliyormuş.
KızKızlar bana da cinsiyet tahmini yapar mısınız ultrason 7 haftalıkken
BursalıyımInegollumusun :) Bekır Kataş
Olur canım at bakalımyorumluyor musunuz ? bende arkadaslara yorum yapıyorum ama terzı kendı sokugunu dıkemıyor ona gore atayımbır yorumda ben alayım sızden
Canim sende izmirde misin hangi hastameye gidiyorsun ?Kızlar merhabaBen de bugün doktora gittim SAT'a göre 11+1im ama ultrasonda 11+5 çıktı minnoşum İkili test yaptırdım, gelişimi hakkında konuştuk. Cinsiyet tahmininde bulunursanız çok sevinirim İlk foto 7+4, sonrakiler 11+5
Emin olamadım sizinkinden, el ayak ve başı oluşmuş muydu et parçası gibi bütün mü
Kız bence canım11+4 görünüyordu bugün. Yani evet erken ama bacak arasını çok net görebileceği gibi duruyordu. Kıza benziyor ama kesin bişey söylemek için beklemek lazım tabii dedii.
Vardı canım atayım :)) 7+0 burada
Eki Görüntüle 3220965
Mavişim sen erkek dediiiinnnn
11+4
Atmıştım sadece papatyamavişim tahminde bulunmuştu. O da tutmadı. Ama bilemeyiz tabi henüz erken olabilir doktorun söylediği. Kendimi kaptırmıyorum
8+2 1.7 cm aklıma gelmedi bu sorduklarındaEmin olamadım sizinkinden, el ayak ve başı oluşmuş muydu et parçası gibi bütün mü
KızKızlar bana da cinsiyet tahmini yapar mısınız ultrason 7 haftalıkken
Ben İzmir Mordoğan'dayım canım. Normalde Medifema Hastanesi'ne gidiyorum, Doç. dr. Emrah Beyan'a. On numara bir doktor. Bugün Urla devlet Hastanesi'ne gittim ilk kez, biraz kasık ağrım vardı. Oradan da memnun kaldım, çok sakindi, ayrı bir bölüm ayırmışlar kadın doğum için, arada kapı vardı, bu sebeple diğer polikliniklerin kalabalığı burayı etkilemiyordu. Kan verirken de öyle hiç sıra vs yoktu ve herkes çok güleryüzlüydü. Rutin kontrollerim haricinde bir problem yaşadığımda hiç düşünmeden gelirim artık Urlaya daCanim sende izmirde misin hangi hastameye gidiyorsun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?