2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Medifemadaki doktorlar degismis o zaman canim benim aci tecrubem oldugu icin oraya adim atmam sanirim.

Medifemadaki doktorlar degismis o zaman canim benim aci tecrubem oldugu icin oraya adim atmam sanirim.
4 yaşında bir kızım var, ona hamileyken o zamanlar yine Medifemada bir doktora gitmiştim, 20. Haftada değiştirdim ben de ama şu anki doktorların hepsi yeni ve Emrah Beyden hakikaten çevremdeki herkes memnun. İnternette yorumları da çok fazla ve iyi. Ben 2 kez gittim henüz ama aşırı enerjik ilgili ve esprili, memnun kaldım şimdilik. İnşallah 3 hafta sonra gideceğim o zaman 15 haftalık olacağım, cinsiyeti de öğreniriz belki

Bende gecen yil hatice hanima gidiyordum. Gece kanamam oldu bildigi halde gelmedi. Orada baska bir erkek doktorda onun hastasi olmadigim icin bakmamisti. Bende menderesteyim.yakin diye orayi tercih etmistim ama Allah korusun dedim artik

Bende gecen yil hatice hanima gidiyordum. Gece kanamam oldu bildigi halde gelmedi. Orada baska bir erkek doktorda onun hastasi olmadigim icin bakmamisti. Bende menderesteyim.yakin diye orayi tercih etmistim ama Allah korusun dedim artik
Ayyy çok üzüldüm o anı hayal dahi edemedim, acı bir tecrübe olmuş tabi ben 4 sene önce doktor ilgisiz diye değiştirmiştim Su Hastanesi'nde doğum yapmıştım.

Simdi bende medicanada cuneyt bey ile devam ediyorum
İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi Annem medifemanin bir üst sokağında oturuyor, aslında en çok o süreçte kolaylık olsun diye istiyorum o hastaneyi, Mordoğandan zor çünkü kendi başıma gelip gitmem, hayırlısı bakalım

Evet şimdi birde kasılmamam gerekir kusmamaya çakış dedi doktor oyüzden hepten fırçadan uzak kaldım ama çok kötü hissediyorum. Misvak denemeyi düşünüyorum
Ben psikolojik olarak kusma aşamasına geçiyorum zaten, yolculukta da aynı oluyorum aklıma geldikçe midem bulanmaya başlıyor evden uzağa gidemiyorum

Ben psikolojik olarak kusma aşamasına geçiyorum zaten, yolculukta da aynı oluyorum aklıma geldikçe midem bulanmaya başlıyor evden uzağa gidemiyorum
benim de başlarda açken çok oluyordu şimdi yiyince olmaya başladı ama bir tık azalma var yinede. Ama diş fırçalarken aynıyım maalesef

Hayırlı geceler hanımlar erkek çocukları olan tecrübeli anneler bakabilir mi bugün başka formda cinsiyet değişikliği hakkında konuşmalar oldu acaba benimde değişir mi 15+2 doktorum pipi göstererek %95 erkek dedi ama ben tereddütte kaldım öncelik sağlıklı olması ben kız bekliyordum kız belirtileri yaşıyordum ama kendimi alıştırmak da istemiyorum acaba ileri ki haftalarda değişim olur mu

Eklentiler

• 2797510-bdd1724f7b6f4b8ee74391c96cb70b21.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 84

Kesinlikle katılıyorum . Hayatımda en önemli şey şu anda bebeğimin sağlıklı doğması ve iyi olması . Ben de o yüzden ara ara rapor alcam. Oturarak çalışıyorum fiziksel olarak bir zorluk yok ama nasıl olsa sabah erken uyanmak , gün içinde kafa yorgunluğu iş stresi insanı etkiliyor . Siz de en iyisini yapmışsınız. Ben doğumdan sonra uzun bir süre çalışmayı düşünmüyorum zaten şu 5 ayı atlatırsam gerisi kolay Allah hepimize sağlıklı bebişler ve sağlıklı doğumlar nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…