2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bende çok takıntılıyım 2 hafta da 1 ultrasona giriyorum
kocama dedımkı yarı doktor randevum var ne ıcın gıdıyorsun dıyo cınsıyet ogrenmeyemı hayır dedım normal randevuu aa sen doktora gıdermıydın dıyor ertugrulda haftada bır doktordaydık saskınlıgımı ıcıme ıcıme yasıyorum dıyor

Çalışan insan evde sıkılır ama durum bebiş olunca tabiki uzanıp keyfimize bakalım. Herşey kolay olsun inşallah hepimiz için.

Kızlar bende muayeneye gittim.
İkili test için kan verdim, ultrason görünümleri de şuan iyi çok şükür.

Oruç tutmayı düşünmüyordum ama 15 gün arayla 2 defa tutsam mı diye de aklımdan geçirdim. Doktora sordum. Şimdiye kadar olumsuz bir bildirim yapılmamış ama ben tutmayı önermiyorum dedi. Hamilelikte bol su tüketimi, dengeli ve yeterli beslenmenin önemli olduğunu bu yüzden sormuş olduğum (tüm ramazan boyunca sadece 2 defa tutmayı bile )olumlu bakmadığını söyledi.

Bende hiç tutmamaya karar verdim. Bir gün bile risk olacaksa, o riski almak istemem

Umarım test sonuçlarım da güzel çıkar.
Hepimizin sağlıklı bebeleri olsun inşallah

benimde azaldı zaten çok olmamıst ama tiksintim flan yok oldu resmen insan seviniyor ama bi yandanda korkuyorum bişey mi oldu diye

ay bende yarın gıdecegım hersey yolundadır ınsalllah amın dıyorum :) 3.30 da randevum dedım sonrasında da ıse gıtmem bıraz alısverıs yaparım :) guzel sonuclarla gel ınsallah sende arkadasım :)

Kızlar merhaba bir şey soracagım iç çamaşırım ıslandı bugün akıntı gelmiş bir miktar etrafı su gibi ıslanmış amniyon sıvısı sızıntısı böyle birşey değildir dimi anlayamadım 9+3 teyim bu haftalarda böyle şeyler yaşanır mı ki

Canim bende de oluyor o skinti olcagini sanmiyorum

2 li test için kanı aç karnına mı veriyoruz yoksa tok olsakta olur mu

Nereye gidiceksiniz anlamadım herşey güzel olsun inşallah. Hepimiz için

Benim hep oluyor sulu akıntılar normal hormonlardan oluyor

Amanın amanın selamlar guzel hamısler hergun burdan gerı sayım yapıyorum sanırım yarın doktor gunuuuu geldı cattı sayılır artık heyecanlıyım hemde gergınımm
Güzel haberlerle geleceksin kuzum
Şimdi de biz şafak sayıyoruz daha iki hafta var bir dahaki kontrole Zaman geçmiyor hani hamileyken çabuk geçiyordu yaalaaaaaaannn

Güzel haberlerle geleceksin kuzum
Şimdi de biz şafak sayıyoruz daha iki hafta var bir dahaki kontrole Zaman geçmiyor hani hamileyken çabuk geçiyordu yaalaaaaaaannn
Sonradan dıyorsun aa ne cabuk gecmıs dıye olayın ıcındeyken gecmıyor gıbı gelıyor sonra bıdaha bayram oncesı gıdıcem sanırım yıne bır aya tekabul edıyor Oda sırf cınsıyet ıcın yoksa bayram sonrası giderdim

Yaa inşallah gönlündeki olur kuzum hayırlısı ile
Biz de sanırım bayramdan hemen sonra öğrenmiş oluruz cinsiyeti fetal dna sonucu ancak çıkar diye tahmin ediyorum vereceğim tarihe göre. Yeter ki sağlıklı olsun iyi olsunlar gerisi sadece heyecan işte

Selam güzel anneler,
Herkese hayırlı haftalar dilerim
Benim ağrılarımda bir tık azaldı çok şükür ilaca devam ediyorum inşallah kanama alanı da düzelmiştir. Ben de cuma günü devlet hastanesine ikili test için gideceğim bi arkadaş sormuş aç mı tokmu gitmek gerekir acaba?
İnşallah sağlıklı hayırlı sonuçlar almak nasip olsun hepimize ♥

Bu arada bana da tahmin yaparmısın canım @AnlatılmazYasanır

Eklentiler

• 830A0B08-15A1-4CB2-8AE5-F23E35970255.webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 45
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…