- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
yazarım kuzum daha bır ay var ya beklemek cok heyecanlı bellı olsada alısverısse baslasam :)buraya mutlaka yaz cinsiyeti beni de etiketle görmek istiyorum
kocama dedımkı yarı doktor randevum var ne ıcın gıdıyorsun dıyo cınsıyet ogrenmeyemı hayır dedım normal randevuu aa sen doktora gıdermıydın dıyorBende çok takıntılıyım 2 hafta da 1 ultrasona giriyorum
Çalışan insan evde sıkılır ama durum bebiş olunca tabiki uzanıp keyfimize bakalım. Herşey kolay olsun inşallah hepimiz için.En güzeli bebcede sen kendini nasıl iyi hissedeceksen..bak ilk kanamam olunca Dr bana evde istirahat deyince çok kötü oldum o ev benim üzerime geldi çünkü evde oturmayı ben secmemistim mecburiyetti..işimi özledim özgürlüğümü özlüyorum diye ağlıyordumsonra daha iyi gibi olunca bı gideyim ise toparlayayim bazı şeylerimi dedim..way gitmez olaydım bir günde dedim bu böyle olmaz sen git evine yat dinlen rahatına bak işte evde durmak şimdi mecburiyetim değil benim secimimdi sende neyi ne zaman nasıl yapmak istersen öyle yap hissettiğin gibi senin istediğin gibi sana ve bebeğine en iyi gelecek şekli ile
benimde azaldı zaten çok olmamıst ama tiksintim flan yok oldu resmen insan seviniyor ama bi yandanda korkuyorum bişey mi oldu diyeGünaydııınnkızlar mide bulantısı azalan oldu mu ? Ben dün özellikle bulantı ilacını almadım kendimi denemek için sabah baktım midem bulanmıyor. Bu sefer de niye bulanmıyor diye meşhur evhamlarımı yaptım kafama çok takıldı bir sorun mu var bulantım niye yok diye ve tam da benden beklenen bir hareket yaparak doktor randevusu aldım bugün siz yaşadınız mı bu durumu ?
ay bende yarın gıdecegım hersey yolundadır ınsalllah amın dıyorum :) 3.30 da randevum dedım sonrasında da ıse gıtmem bıraz alısverıs yaparım :) guzel sonuclarla gel ınsallah sende arkadasım :)Kızlar bende muayeneye gittim.
İkili test için kan verdim, ultrason görünümleri de şuan iyi çok şükür.
Oruç tutmayı düşünmüyordum ama 15 gün arayla 2 defa tutsam mı diye de aklımdan geçirdim. Doktora sordum. Şimdiye kadar olumsuz bir bildirim yapılmamış ama ben tutmayı önermiyorum dedi. Hamilelikte bol su tüketimi, dengeli ve yeterli beslenmenin önemli olduğunu bu yüzden sormuş olduğum (tüm ramazan boyunca sadece 2 defa tutmayı bile )olumlu bakmadığını söyledi.
Bende hiç tutmamaya karar verdim. Bir gün bile risk olacaksa, o riski almak istemem
Umarım test sonuçlarım da güzel çıkar.
Hepimizin sağlıklı bebeleri olsun inşallah
Yok hayır bende göremedimBi haber verdimi ben goremedimde
Canim bende de oluyor o skinti olcagini sanmiyorumKızlar merhaba bir şey soracagım iç çamaşırım ıslandı bugün akıntı gelmiş bir miktar etrafı su gibi ıslanmış amniyon sıvısı sızıntısı böyle birşey değildir dimi anlayamadım 9+3 teyim bu haftalarda böyle şeyler yaşanır mı ki
Bende yengeç burcuyumBen de 2 haftada bir gidiyorum. Pazartesi olana kadar içim içimi yer kendimi tanıyorum diye bugün gitcem
2 li test için kanı aç karnına mı veriyoruz yoksa tok olsakta olur muKızlar bende muayeneye gittim.
İkili test için kan verdim, ultrason görünümleri de şuan iyi çok şükür.
Oruç tutmayı düşünmüyordum ama 15 gün arayla 2 defa tutsam mı diye de aklımdan geçirdim. Doktora sordum. Şimdiye kadar olumsuz bir bildirim yapılmamış ama ben tutmayı önermiyorum dedi. Hamilelikte bol su tüketimi, dengeli ve yeterli beslenmenin önemli olduğunu bu yüzden sormuş olduğum (tüm ramazan boyunca sadece 2 defa tutmayı bile )olumlu bakmadığını söyledi.
Bende hiç tutmamaya karar verdim. Bir gün bile risk olacaksa, o riski almak istemem
Umarım test sonuçlarım da güzel çıkar.
Hepimizin sağlıklı bebeleri olsun inşallah
Nereye gidiceksiniz anlamadım herşey güzel olsun inşallah. Hepimiz içinBen de şimdi biraz okudum da 10. Haftadan sonra azalırmış bulantılar. Dediğin gibi hormonlara vücut alışmış oluyor sanırım. Bir saate gitcem yine de bakayım iyi mi ne yapıyoreğer iyiyse bu endişeyi yaşayan diğer arkadaşlara da bilgi vermiş olurum
Nereye gidiceksiniz anlamadım herşey güzel olsun inşallah. Hepimiz için
Benim hep oluyor sulu akıntılar normal hormonlardan oluyorKızlar merhaba bir şey soracagım iç çamaşırım ıslandı bugün akıntı gelmiş bir miktar etrafı su gibi ıslanmış amniyon sıvısı sızıntısı böyle birşey değildir dimi anlayamadım 9+3 teyim bu haftalarda böyle şeyler yaşanır mı ki
Hadi güzel haberler alsın bakalım inşallah hayırlsıyla.Sandal kokusu doktora gidecekti gittin mi canım haberdar et
Güzel haberlerle geleceksin kuzumAmanın amanın selamlar guzel hamısler hergun burdan gerı sayım yapıyorum sanırım yarın doktor gunuuuu geldı cattı sayılır artık heyecanlıyım hemde gergınımm
Sonradan dıyorsun aa ne cabuk gecmıs dıye olayın ıcındeyken gecmıyor gıbı gelıyorGüzel haberlerle geleceksin kuzum
Şimdi de biz şafak sayıyoruzdaha iki hafta var bir dahaki kontrole Zaman geçmiyor hani hamileyken çabuk geçiyordu yaalaaaaaaannn
Yaa inşallah gönlündeki olur kuzum hayırlısı ileSonradan dıyorsun aa ne cabuk gecmıs dıye olayın ıcındeyken gecmıyor gıbı gelıyorsonra bıdaha bayram oncesı gıdıcem sanırım yıne bır aya tekabul edıyor Oda sırf cınsıyet ıcın yoksa bayram sonrası giderdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?