- 1 Kasım 2021
- 594
- 652
- 23
Ramzi teorisine göre kız şeklini erkeğe benzettim6-7 haftalık
Hamile olunca ben kesin her hafta doktora giderim o kadar takıntılıyımki ben de maalesef. Hangi burçsunGünaydııınnkızlar mide bulantısı azalan oldu mu ? Ben dün özellikle bulantı ilacını almadım kendimi denemek için sabah baktım midem bulanmıyor. Bu sefer de niye bulanmıyor diye meşhur evhamlarımı yaptım kafama çok takıldı bir sorun mu var bulantım niye yok diye ve tam da benden beklenen bir hareket yaparak doktor randevusu aldım bugün siz yaşadınız mı bu durumu ?
karından bebegım , bılımsele daha yakın olaraktan bende ramzıyı daha guvenılır buluyorum o yuzden kendı ultrasonuma da oyle yorum yaptım acıkcası :) kız hıssedıyorum ama cevremdede cogu kısı bana bakınca oyle oldgunu soyluyor.Bizim esımın sulalesınde kız torun hıc yok kuzenlerıne varana kadar 2 şer erkek , oyuzden kendımı cok kaptırmıyorum dıyım bır oğlum var ellerınden oper teyzesı :)Ramzi teorisine göre kız şeklini erkeğe benzettimama ramzi teorisine güveniyorum nedense tabi karındansa kız diyorum. Sen ne hissediyorsun
Günaydın bende kendimi daha iyi hissediyorum birkaç gündür. Bulantılarım ciddi şekilde azaldı ama ilacima devam ediyorum.Günaydııınnkızlar mide bulantısı azalan oldu mu ? Ben dün özellikle bulantı ilacını almadım kendimi denemek için sabah baktım midem bulanmıyor. Bu sefer de niye bulanmıyor diye meşhur evhamlarımı yaptım kafama çok takıldı bir sorun mu var bulantım niye yok diye ve tam da benden beklenen bir hareket yaparak doktor randevusu aldım bugün siz yaşadınız mı bu durumu ?
Yengeç burcuyum ve bazı konularda ciddi takıntılarım ve kuruntularım oluyor . Ama bu durum bende biraz psikolojik sanırım . Daha önce yaşadıklarımdan kaynaklı aynı şeyi yaşama endişesi oluyor . Bence kadın doğuma gitmek yerine psikiyatriye gitmek daha faydalı olabilirHamile olunca ben kesin her hafta doktora giderim o kadar takıntılıyımki ben de maalesef. Hangi burçsun
Ben de 2 haftada bir gidiyorum. Pazartesi olana kadar içim içimi yer kendimi tanıyorum diye bugün gitcemBende çok takıntılıyım 2 hafta da 1 ultrasona giriyorum
Sizin kaçıncı hafta oldu ? Benim bugün 9+3 oldu. Acaba zamanla azaldığı için mi böyleGünaydın bende kendimi daha iyi hissediyorum birkaç gündür. Bulantılarım ciddi şekilde azaldı ama ilacima devam ediyorum.
Akışına göre bakacağım canım iyi hissetmiyorsam tabiki rapor alırım. Bebeğimiz ve biz ön plandayız artık :)Kessinlile aynen bende 3yildir tatil nedir bilmiyorum yıllık izinlerimden kullandım bende seni çok iyi anlıyorum...zor zamanlar maddi açıdan mecburuz çalışmaya ama yaşadıklarımız da kolay değil şimdi tam kavusucakken iş yüzünden bebeğe minimum zarar hesabı yapmalı..dilerim herşey gönlünce olur ama sakın üzülüp stres yapma iş konusuna çünkü mutlaka kanunen vardır hakların hamile iken çıkaramaz seni işten bence heryerde öyledir...zaten hesap yapıyorum iki hafta daha gitmesem ise 12 hafta bitecek,sonrasida idare edersem temmuza kadar temmuzda doğum iznine cikicam yani hakların ne ise kullan sakin düşünme patronları..dilerim ki su gibi sorunsuz hamileliğin olsun ama şu anda sen ve bebeğin hayatindaki en değerli seysiniz
Bi haber verdimi ben goremedimdeİnşallah güzel haberler alırız
En güzeli bebcede sen kendini nasıl iyi hissedeceksen..bak ilk kanamam olunca Dr bana evde istirahat deyince çok kötü oldum o ev benim üzerime geldi çünkü evde oturmayı ben secmemistim mecburiyetti..işimi özledim özgürlüğümü özlüyorum diye ağlıyordumAkışına göre bakacağım canım iyi hissetmiyorsam tabiki rapor alırım. Bebeğimiz ve biz ön plandayız artık :)
Yerleşmedir devamı yoksa korkma vucut onu emiyor yok ediyor kendisi kaybediyor zamanla kontrolde sana gösterir doktorun düşük olmasına gerek yok.Benim bugün biraz kanamam oldu diğer kese kendini atacak gibi ded
O zaman inşallah önce sağlıklı ve eli ayağı düzgündür sonra da Allah gönlüne göre vermiştir kızdır canım ve de çok şanslı olacak desene prenses (tabi kızsa) ne zaman belli olacakkarından bebegım , bılımsele daha yakın olaraktan bende ramzıyı daha guvenılır buluyorum o yuzden kendı ultrasonuma da oyle yorum yaptım acıkcası :) kız hıssedıyorum ama cevremdede cogu kısı bana bakınca oyle oldgunu soyluyor.Bizim esımın sulalesınde kız torun hıc yok kuzenlerıne varana kadar 2 şer erkek , oyuzden kendımı cok kaptırmıyorum dıyım bır oğlum var ellerınden oper teyzesı :)
Bizimde öyle hiç bulantı vs olmadı vücut alıştı bence artık.Sizin kaçıncı hafta oldu ? Benim bugün 9+3 oldu. Acaba zamanla azaldığı için mi böyle
Ben de şimdi biraz okudum da 10. Haftadan sonra azalırmış bulantılar. Dediğin gibi hormonlara vücut alışmış oluyor sanırım. Bir saate gitcem yine de bakayım iyi mi ne yapıyorBizimde öyle hiç bulantı vs olmadı vücut alıştı bence artık.
Bayram oncesı sansımı denıcem kuzum 14+lar oluyor belkı soyler doktor canım benım cok heyecanlıyım vallahı :) aminO zaman inşallah önce sağlıklı ve eli ayağı düzgündür sonra da Allah gönlüne göre vermiştir kızdır canım ve de çok şanslı olacak desene prenses (tabi kızsa) ne zaman belli olacakben de bal yanaklarından öpüyorum Rabbim bağışlasın
buraya mutlaka yaz cinsiyeti beni de etiketle görmek istiyorumBayram oncesı sansımı denıcem kuzum 14+lar oluyor belkı soyler doktor canım benım cok heyecanlıyım vallahı :) amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?