2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Günaydııınn kızlar mide bulantısı azalan oldu mu ? Ben dün özellikle bulantı ilacını almadım kendimi denemek için sabah baktım midem bulanmıyor. Bu sefer de niye bulanmıyor diye meşhur evhamlarımı yaptım kafama çok takıldı bir sorun mu var bulantım niye yok diye ve tam da benden beklenen bir hareket yaparak doktor randevusu aldım bugün siz yaşadınız mı bu durumu ?

Hamile olunca ben kesin her hafta doktora giderim o kadar takıntılıyımki ben de maalesef. Hangi burçsun

Ramzi teorisine göre kız şeklini erkeğe benzettim ama ramzi teorisine güveniyorum nedense tabi karındansa kız diyorum. Sen ne hissediyorsun
karından bebegım , bılımsele daha yakın olaraktan bende ramzıyı daha guvenılır buluyorum o yuzden kendı ultrasonuma da oyle yorum yaptım acıkcası :) kız hıssedıyorum ama cevremdede cogu kısı bana bakınca oyle oldgunu soyluyor.Bizim esımın sulalesınde kız torun hıc yok kuzenlerıne varana kadar 2 şer erkek , oyuzden kendımı cok kaptırmıyorum dıyım bır oğlum var ellerınden oper teyzesı :)

Günaydın bende kendimi daha iyi hissediyorum birkaç gündür. Bulantılarım ciddi şekilde azaldı ama ilacima devam ediyorum.

Hamile olunca ben kesin her hafta doktora giderim o kadar takıntılıyımki ben de maalesef. Hangi burçsun
Yengeç burcuyum ve bazı konularda ciddi takıntılarım ve kuruntularım oluyor . Ama bu durum bende biraz psikolojik sanırım . Daha önce yaşadıklarımdan kaynaklı aynı şeyi yaşama endişesi oluyor . Bence kadın doğuma gitmek yerine psikiyatriye gitmek daha faydalı olabilir

Akışına göre bakacağım canım iyi hissetmiyorsam tabiki rapor alırım. Bebeğimiz ve biz ön plandayız artık :)

Tsh ı düşük çıkanlar en son ne aşamadasınız? T3 t4 testi de yaptırdınız mi?

Akışına göre bakacağım canım iyi hissetmiyorsam tabiki rapor alırım. Bebeğimiz ve biz ön plandayız artık :)
En güzeli bebcede sen kendini nasıl iyi hissedeceksen..bak ilk kanamam olunca Dr bana evde istirahat deyince çok kötü oldum o ev benim üzerime geldi çünkü evde oturmayı ben secmemistim mecburiyetti..işimi özledim özgürlüğümü özlüyorum diye ağlıyordum sonra daha iyi gibi olunca bı gideyim ise toparlayayim bazı şeylerimi dedim..way gitmez olaydım bir günde dedim bu böyle olmaz sen git evine yat dinlen rahatına bak işte evde durmak şimdi mecburiyetim değil benim secimimdi sende neyi ne zaman nasıl yapmak istersen öyle yap hissettiğin gibi senin istediğin gibi sana ve bebeğine en iyi gelecek şekli ile

O zaman inşallah önce sağlıklı ve eli ayağı düzgündür sonra da Allah gönlüne göre vermiştir kızdır canım ve de çok şanslı olacak desene prenses (tabi kızsa) ne zaman belli olacak ben de bal yanaklarından öpüyorum Rabbim bağışlasın

Bizimde öyle hiç bulantı vs olmadı vücut alıştı bence artık.
Ben de şimdi biraz okudum da 10. Haftadan sonra azalırmış bulantılar. Dediğin gibi hormonlara vücut alışmış oluyor sanırım. Bir saate gitcem yine de bakayım iyi mi ne yapıyor eğer iyiyse bu endişeyi yaşayan diğer arkadaşlara da bilgi vermiş olurum

Bayram oncesı sansımı denıcem kuzum 14+lar oluyor belkı soyler doktor canım benım cok heyecanlıyım vallahı :) amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…