2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
oo benden erken bıle ogrenebılırsın 14 artılarda oluyorum devlet soylemez zaten ozele gıderım dıye dusundum kı gostermeme ıhtımalı de var oğlum bacaklarını capraz birşekilde kapamıştı 13 artılardı o zamanlar yarın doktora sorucam asıl devlettıkine soylerım derse ona da randevu bulmaya calısırım dedıgın gıbı oyle saglıklı olsun mınnoslarda heyecanı oluyor ıster ıstemez :) ben oğrendıkten sonra duruma gore oglumun kalan bebeklıklerınden kullanabılceklerımı ayırıcam sonra ne kalcak eksık bı goreyım ona gore de alısverıs lıstesı ayarlarım sonra ufaktan başlarım dıye dusunuyorum en sevdıgım alısverıs yapmak yaa :) oğlumada sımdı yazlıkları bıtırdım her mevsım gecısınde toptan degısıyorsun dolabı yenı yenı cıcıler cok hosuma gıdıyor maddiyat olarak zorlasada artık fıyatlar sen hıc bebısı paylaşmadın dımı tahmın yaptımmı kı sana

Bende çok takıntılıyım 2 hafta da 1 ultrasona giriyorum
Ben de aynıyım. Cumartesi gördüm daha nasıl geçicek 2 hafta bilmiyorum Evde kalp atışına bakabildiğimiz cihazlar varmış onları bile araştırdım da genelde 16.haftadan sonra duyarlı yazıyor o zamana inşallah hareket edecekler hissedeceğiz inşallah gerek kalmayacak ona

Karından mı canım ve kaç haftalık

bir gün etmesınler endıselenmek yok ama bastan anlasalım bazen etmıyorlar cunku

O zamanlar yazacağız buradan tecrübeli anneler olarak rahatlatırsınız bizleri Şimdiden söz veremiyorum çünkü
ahahah bebegım benım yaa annelık delılık ya ben hep bunu derım
Ama bısey dıyımmı bız genel olarak yınede endıselı merak ıcınde olan annelerız benım ıkıncısı olmasına ragmen yıne bastırsamda mevcut yanı bakma sen bana benım eltım oyle rahat kı ıkısındede oyleydı ılkınde de yanı doktormu he gıderım oyle mı he olur yaparım ne test ne detaylı hıc evhamlı endıselı gormedım ıkı bebesınıde 3-4 saatte doğurup cıktı bıde

En güzeli aslında keşke öyle olabilsek valla çok isterdim ne şanslı eltin Yapı meselesi işte olmuyor ben zaten normalde takıntılıyım birazcık iyice beter oldu eşim kızıyor rahat ool diyor. Senin sabrına da hayranım iyi durdun gitmeden Yarın güzel haberlerini bekliyoruz

evet bencede kesınlıkle yapı meselesı her durumda herseye karsı oyle ben de yapı olarak oyle degılım tezcanlı bı ınsanımdır olsun yapalım edelım arastırayım bıleyım bıleyım daha cok bılgım olsun , ilkınde oğlusumda boyle degıldım yıne kendımı baskılamaya calısırdım tabı ama doktora cok gıttım 4-5 aylık olana kadar yanı son aylarda yıne sıklasıyor zaten
Eltime nst gırceksın demısler beklemıs bakmıs cok sıra varmıs gırmemıs , son haftaları ben bunu yapamazdım sanırım mesela ama soyle dıyım bende kendımı tebrık edıyorum , benden beklenmeyen performanslar bunlar emın olabılırsın ikincıye annelıgı tatmak cok farklı bır duyguymus Yarın musmutlu sıze yazarım ınsallah amın

Kızlar 2 gündür bulantılarım azaldı çok şükür gerçekten 10-11.haftada azalıyomuş sanırım bugün doktor randevumuz vardı o yüzden içim rahat yoksa kendimi yer dururdum niye çok kusmuyorum niye midem az bulanmıyor diye analık kahırlık gerçekten

Canım beni de listeye ekler misin
sat 7 ocak
tahmini doğum 14 ekim
yaş 25
1.çocuk
Bursa

Benim için hayat durdu hiç iyi durumda değilim . Bebeğimin kalbi durmuş yanlış hissetmemişim . Gerçek mi bu yaşadığım 2 yıl verdiğim emek yok oldu . İkinci kez aynı şeyi yaşıyorum . İlk bebeğimde de aynı şey olmuştu . Ben artık napcağımı bilmiyorum çok çaresizim. Yarın kürtaj olcam bebeğimden ayrılcam. Sizlerle bu yola devam etmeyi çok isterdim ama yine olmadı . Kendinize iyi bakın

Şuan ne desem bılemedım ekrana bakakaldım cok uzuldum inan

Canım benim çok üzüldüm ne diyeceğimi bilmiyorum

Rabbim acını unuttursun,en kısa zamanda sağlıklı sıhhatli olur inşallah

ah ya, rabbim kalbine genişlik versin. Hayal ettiğinden çok daha güzel şeyler yaşamayı hayırlı ve tez vakitte nasip etsin

Benim de heves bir geliyor bir gidiyor bazen hemen almak istiyorum sonra daha erken ne olacak belli değil boş ver diyorum kuzum.
Arkadaşım da erken doğum yaptı oradan da hoş haberler almadım son dönem o yüzden içimde hep boşluk pek hayal kurmak istemiyorum sanırım en azından üç ayı atlatana fetal dna falan yaptırana dek o yüzden atmadım ultrason o bile heves olur boş ver dedim yoksa elim çok gitti ama bebek kesenin içinde sağda öyle olunca kız oluyor diyorlar ama bilmiyorum hayırlısı sağlıklısı ne olursa artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…