2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Çok üzüldüm. Ne denir bilemiyorum gerçekten Rabbim sabrını artırsın inşallah bir daha yaşatmasın

Çok üzüldüm Allah sabrını imtihanı kolaylaştırsin Rabbim bundan sonrasında hayırlı evlatlar nasip etsin

Yerleşmedir devamı yoksa korkma vucut onu emiyor yok ediyor kendisi kaybediyor zamanla kontrolde sana gösterir doktorun düşük olmasına gerek yok.
Devamı gelmedi çok şükür. Bugün işe gitmedim evde dinlenmek istedim fakat 6 yaşında oğlum var dinlenmek pek mümkün değil. İşte daha rahatım.İlgine teşekkür ederim

Arkadaşım çok üzüldüm Allah sana sabır versin..
Yazacak pek bir şeyim yok çok üzüldüm Rabbim herkesinkini korusun

suan ıcın erken tabıkı zaten kuzum 20.haftadan sonra ufaktan baslanır zaten cogu sey paraya bakıyor mevcut durum musaıtse bır ay kala bıle alırsın , bu durumları cok dusunme nasıp, yıcek ekmeklerı varsa gelecekler kollarımıza hayırlısı ile

Teyseler ben bugün 9+6 oldum annem hiç hamile gibi değil arada çok az mide bulantısı oluyor biraz önce beni gördü çok iyiydim sizde Merak etmeyin
Maşallah brn hiç kusmadım midem bulanmadı kasık ağrı yasadım o kadar diğer herşey normal Rabbim hayırlısıyla büyüyüp tutunuyor inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…