Çok üzüldüm. Ne denir bilemiyorum gerçekten Rabbim sabrını artırsın inşallah bir daha yaşatmasınBenim için hayat durdu hiç iyi durumda değilim . Bebeğimin kalbi durmuşyanlış hissetmemişim . Gerçek mi bu yaşadığım 2 yıl verdiğim emek yok oldu . İkinci kez aynı şeyi yaşıyorum . İlk bebeğimde de aynı şey olmuştu . Ben artık napcağımı bilmiyorum çok çaresizim. Yarın kürtaj olcam bebeğimden ayrılcam. Sizlerle bu yola devam etmeyi çok isterdim ama yine olmadı . Kendinize iyi bakın
Çok üzüldüm Allah sabrını imtihanı kolaylaştırsinBenim için hayat durdu hiç iyi durumda değilim . Bebeğimin kalbi durmuşyanlış hissetmemişim . Gerçek mi bu yaşadığım 2 yıl verdiğim emek yok oldu . İkinci kez aynı şeyi yaşıyorum . İlk bebeğimde de aynı şey olmuştu . Ben artık napcağımı bilmiyorum çok çaresizim. Yarın kürtaj olcam bebeğimden ayrılcam. Sizlerle bu yola devam etmeyi çok isterdim ama yine olmadı . Kendinize iyi bakın
Normalde 6-7 haftalıkta daha iyi yorumlanıyor o zamanların ultrasonu olsaydı daha iyi yorumlardım ama bu attığınıza göre kızKarından evet sanırım 9-10orda
Devamı gelmedi çok şükür. Bugün işe gitmedim evde dinlenmek istedim fakat 6 yaşında oğlum var dinlenmek pek mümkün değil. İşte daha rahatım.İlgine teşekkür ederimYerleşmedir devamı yoksa korkma vucut onu emiyor yok ediyor kendisi kaybediyor zamanla kontrolde sana gösterir doktorun düşük olmasına gerek yok.
suan ıcın erken tabıkı zaten kuzum 20.haftadan sonra ufaktan baslanır zaten cogu sey paraya bakıyor mevcut durum musaıtse bır ay kala bıle alırsın , bu durumları cok dusunme nasıp, yıcek ekmeklerı varsa gelecekler kollarımıza hayırlısı ileBenim de heves bir geliyor bir gidiyor bazen hemen almak istiyorum sonra daha erken ne olacak belli değil boş ver diyorum kuzum.
Arkadaşım da erken doğum yaptı oradan da hoş haberler almadım son dönem o yüzden içimde hep boşluk pek hayal kurmak istemiyorum sanırım en azından üç ayı atlatana fetal dna falan yaptırana dek o yüzden atmadım ultrasono bile heves olur boş ver dedim yoksa elim çok gitti ama bebek kesenin içinde sağda öyle olunca kız oluyor diyorlar ama bilmiyorum hayırlısı sağlıklısı ne olursa artık
Bu tam 7miş canım buldumNormalde 6-7 haftalıkta daha iyi yorumlanıyor o zamanların ultrasonu olsaydı daha iyi yorumlardım ama bu attığınıza göre kız
Maşallah brn hiç kusmadım midem bulanmadı kasık ağrı yasadım o kadar diğer herşey normal Rabbim hayırlısıyla büyüyüp tutunuyor inşallah.Teyseler ben bugün 9+6 oldum annem hiç hamile gibi değil arada çok az mide bulantısı oluyor biraz önce beni gördü çok iyiydim sizde Merak etmeyin
ah canım benım yaKızlar ben bebeklerimi kaybettim çok kotuyum kendinize iyi bakın
İnşallah canım sağolCanim bende de oluyor o skinti olcagini sanmiyorum
Teşekkür ederim hamilikte ilk defa böyle oldu benimdeBenim hep oluyor sulu akıntılar normal hormonlardan oluyor
Hadi bakalımmm güzel haberlerle gelAmanın amanın selamlar guzel hamısler hergun burdan gerı sayım yapıyorum sanırım yarın doktor gunuuuu geldı cattı sayılır artık heyecanlıyım hemde gergınımm
Allah gönlüne göre versin aminKızlar ben bebeklerimi kaybettim çok kotuyum kendinize iyi bakın
Benimde ilk hamileliğim tedaviyle oldu ben de çok korktum dr. Sordum normal şeylerİnşallah canım sağol
Teşekkür ederim hamilikte ilk defa böyle oldu benimde
Kızlar ben bebeklerimi kaybettim çok kotuyum kendinize iyi bakın
Randevuma daha baya vardı içim rahatladı biraz sağolunBenimde ilk hamileliğim tedaviyle oldu ben de çok korktum dr. Sordum normal şeyler
Canım bende de 1 kere oldu ama sorun yok Bi şey olmaz için rahat olsunRandevuma daha baya vardı içim rahatladı biraz sağolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?