2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Allah sabır versin, anlıyorum seni bir kere bende yaşadım onu. Sağlıklı olmadığı için gitti diye düşün , Allah sağlıklı bir bebek nasip etsin en kısa zamanda sana da

Cinsiyetini henüz öğrenmediğim için işaret yapamadım sıkıntı olmaz inşallah

Bende aynıyım oğlak burcu olarak tamamen psikolojik dediğin gibi

Söyle bende herkesin yapısına göre tabi 3 aydan sonra azaldığını hatta bazılarında bittiğini okudum bugün şükürler olsun 11.haftama girdim bende de yok denecek kadar az ama başka bir arkadaşım 5 ayına kadar yaklaşmış bulantısı bünyeyle de alakalı birazda hormonlara adapte oluyor vücudumuz

O kadar şaşırdım o kadar üzüldüm ki okurken evham olduğundan emin gibiydim önceki mesajlarınıdilerim tez zamanda kalbinden geçenler güzellikler gerçek olur bebeğini kucağına alacağın günler yakındır sabır diliyorum öpüyorum seni

Şimdi okudum mesajları çok üzüldüm ama rabbim sağlıklı bir doğuma hazırlıyoruz belki seni inşallah kalbindekini ömrüne versin en iyisisiniversin rabbim hakkindq

Allah herkese bebeklerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, olmayanlara da en kısa zamanda güzel haberler almayı nasip etsin inşallah. İsteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın, sağlıklı uzun ömürlü evlatlarımız olsun İçimden geldi bunları dilemek, bugün üzücü haberler aldık başka kötü haberimiz olmasın arkadaşlara da sabırlar diliyorum

Ah cok uzuldum kuzum benim. Allahim sabrini verir insallah

Kaçıncı hafta da belli oluyor 4 sene sonra nasip etti rabbim inşallah yarın kontrolum var bakalım nolcak
14den sonra daha garanti oluyor sanırım ama internette gördüm 10.haftada bile gören doktorlar var. Ben 12.haftanın içindeyim doktorum baktı göremedim dedim pozisyondan mı yoksa belli mi değil sormak aklıma gelmedi sağlıkla öğrenelim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…