Aleykümselam hoş geldin canım. Amin inşallah.Selamünaleyküm hanımlar Allah nasip ederse bende katılmak istiyorum aranızainşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız. Rabbim dileyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Allah sabır versin, anlıyorum seni bir kere bende yaşadım onu. Sağlıklı olmadığı için gitti diye düşün , Allah sağlıklı bir bebek nasip etsin en kısa zamanda sana daBenim için hayat durdu hiç iyi durumda değilim . Bebeğimin kalbi durmuşyanlış hissetmemişim . Gerçek mi bu yaşadığım 2 yıl verdiğim emek yok oldu . İkinci kez aynı şeyi yaşıyorum . İlk bebeğimde de aynı şey olmuştu . Ben artık napcağımı bilmiyorum çok çaresizim. Yarın kürtaj olcam bebeğimden ayrılcam. Sizlerle bu yola devam etmeyi çok isterdim ama yine olmadı . Kendinize iyi bakın
11+3Aleykümselam hoş geldin canım. Amin inşallah.
Kaç haftalıksın nerdesin hangi il
Allah sabır versin, diğer evlatlarına sağlıklı uzun ömürler versin inşallahKızlar ben bebeklerimi kaybettim çok kotuyum kendinize iyi bakın
Karından mı canımBu tam 7miş canım buldum
Bende aynıyım oğlak burcu olarak tamamen psikolojik dediğin gibiYengeç burcuyum ve bazı konularda ciddi takıntılarım ve kuruntularım oluyor . Ama bu durum bende biraz psikolojik sanırım . Daha önce yaşadıklarımdan kaynaklı aynı şeyi yaşama endişesi oluyor . Bence kadın doğuma gitmek yerine psikiyatriye gitmek daha faydalı olabilir
Söyle bende herkesin yapısına göre tabi 3 aydan sonra azaldığını hatta bazılarında bittiğini okudum bugün şükürler olsun 11.haftama girdim bende de yok denecek kadar az ama başka bir arkadaşım 5 ayına kadar yaklaşmış bulantısı bünyeyle de alakalı birazda hormonlara adapte oluyor vücudumuzBen de şimdi biraz okudum da 10. Haftadan sonra azalırmış bulantılar. Dediğin gibi hormonlara vücut alışmış oluyor sanırım. Bir saate gitcem yine de bakayım iyi mi ne yapıyoreğer iyiyse bu endişeyi yaşayan diğer arkadaşlara da bilgi vermiş olurum
O kadar şaşırdım o kadar üzüldüm kiBenim için hayat durdu hiç iyi durumda değilim . Bebeğimin kalbi durmuşyanlış hissetmemişim . Gerçek mi bu yaşadığım 2 yıl verdiğim emek yok oldu . İkinci kez aynı şeyi yaşıyorum . İlk bebeğimde de aynı şey olmuştu . Ben artık napcağımı bilmiyorum çok çaresizim. Yarın kürtaj olcam bebeğimden ayrılcam. Sizlerle bu yola devam etmeyi çok isterdim ama yine olmadı . Kendinize iyi bakın
Offf canımKızlar ben bebeklerimi kaybettim çok kotuyum kendinize iyi bakın
Şimdi okudum mesajları çok üzüldüm ama rabbim sağlıklı bir doğuma hazırlıyoruz belki seni inşallah kalbindekini ömrüne versin en iyisisiniversin rabbim hakkindqSöyle bende herkesin yapısına göre tabi 3 aydan sonra azaldığını hatta bazılarında bittiğini okudum bugün şükürler olsun 11.haftama girdim bende de yok denecek kadar az ama başka bir arkadaşım 5 ayına kadar yaklaşmış bulantısı bünyeyle de alakalı birazda hormonlara adapte oluyor vücudumuz
Evet karın canımKarından mı canım
Oh maşallahCinsiyetini henüz öğrenmediğim için işaret yapamadım sıkıntı olmaz inşallah
Kaçıncı hafta da belli oluyorOh maşallah
Yok sorun olmaz canım şuan cinsiyet bilen kimse yok zaten
Ah cok uzuldum kuzum benim. Allahim sabrini verir insallahBenim için hayat durdu hiç iyi durumda değilim . Bebeğimin kalbi durmuşyanlış hissetmemişim . Gerçek mi bu yaşadığım 2 yıl verdiğim emek yok oldu . İkinci kez aynı şeyi yaşıyorum . İlk bebeğimde de aynı şey olmuştu . Ben artık napcağımı bilmiyorum çok çaresizim. Yarın kürtaj olcam bebeğimden ayrılcam. Sizlerle bu yola devam etmeyi çok isterdim ama yine olmadı . Kendinize iyi bakın
Ramzi teorisine göre erkek, keseyi kıza benzettimEvet karın canım
14den sonra daha garanti oluyor sanırım ama internette gördüm 10.haftada bile gören doktorlar var. Ben 12.haftanın içindeyim doktorum baktı göremedim dedim pozisyondan mı yoksa belli mi değil sormak aklıma gelmediKaçıncı hafta da belli oluyor4 sene sonra nasip etti rabbim inşallah yarın kontrolum var bakalım nolcak
Bulantım benim de hafifledi ama midem ağzım acı gibi hep. Korktuğumuzu çekmeyelim güzel düşünelimBenimde bir iki gundur bulantim yok bende korkmaya basladim. Ctesi randevum var insallah kotu haberler almam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?