İnsallah canim. Kasiklarimda ara ara sizilar.oluyor. akintimda tam gaz. Bunlari belirti olarak dusunursem icim bi nebze rahatliyorBulantım benim de hafifledi ama midem ağzım acı gibi hep. Korktuğumuzu çekmeyelim güzel düşünelim
Bilen bilmeyen anlayan anlamayan sadece kalbinden geçen olarak bile o kadar çok erkek duydum ki kendimi iyice bu fikre hazırladımRamzi teorisine göre erkek, keseyi kıza benzettim
Rabbim güzel haberler almak nasip etsin. Bende öyle minik minik belirtilerle rahatlıyorum. Geçmişte kötü tecrübesi olanlar daha çok etkileniyor böyle haberlerden biri de ben.İnsallah canim. Kasiklarimda ara ara sizilar.oluyor. akintimda tam gaz. Bunlari belirti olarak dusunursem icim bi nebze rahatliyor
BendeRabbim güzel haberler almak nasip etsin. Bende öyle minik minik belirtilerle rahatlıyorum. Geçmişte kötü tecrübesi olanlar daha çok etkileniyor böyle haberlerden biri de ben.ama yine de güzel düşünelim
Amin inşallah14den sonra daha garanti oluyor sanırım ama internette gördüm 10.haftada bile gören doktorlar var. Ben 12.haftanın içindeyim doktorum baktı göremedim dedim pozisyondan mı yoksa belli mi değil sormak aklıma gelmedisağlıkla öğrenelim inşallah
Rabbim güzel haberler almak nasip etsin. Bende öyle minik minik belirtilerle rahatlıyorum. Geçmişte kötü tecrübesi olanlar daha çok etkileniyor böyle haberlerden biri de ben.ama yine de güzel düşünelim
Çoğumuz yaşamışız böyle şeyler benimde temmuz ayında olmuştu. Rahat bi hamilelik geçirmemize engel oluyor işte o daBendegecen yil kalbi durmustu. Cok korkuyorum Allaha emanet bebislerimiz
evet bencede kesınlıkle yapı meselesı her durumda herseye karsı oyleben de yapı olarak oyle degılım tezcanlı bı ınsanımdır olsun yapalım edelım arastırayım bıleyım bıleyım daha cok bılgım olsun , ilkınde oğlusumda boyle degıldım yıne kendımı baskılamaya calısırdım tabı ama doktora cok gıttım 4-5 aylık olana kadar yanı son aylarda yıne sıklasıyor zaten
Eltime nst gırceksın demısler beklemıs bakmıs cok sıra varmıs gırmemıs , son haftalarıben bunu yapamazdım sanırım mesela ama soyle dıyım bende kendımı tebrık edıyorum , benden beklenmeyen performanslar bunlar emın olabılırsın ikincıye annelıgı tatmak cok farklı bır duyguymus Yarın musmutlu sıze yazarım ınsallah amın
Benim de tam geçen seneydi. Bebişlerimiz Allah’ın izniyle bizimleBendegecen yil kalbi durmustu. Cok korkuyorum Allaha emanet bebislerimiz
Evet cidden bende her sabah goguslerime bakiyorum bi sorun var mi diye hayirlisiyla su gunlrri bi atlatsakÇoğumuz yaşamışız böyle şeyler benimde temmuz ayında olmuştu. Rahat bi hamilelik geçirmemize engel oluyor işte o daAklıma kötüyü getirmek istemiyorum kendimi telkin ediyorum ama aklımın köşesinde duruyor o endişe. Öksürünce hapşırınca kasığım ağrımıyor diye bile tedirgin oluyorum kasların gerilmesi lazım niye olmuyor diye.. Çok kişi göğüslerinin şişinin indiğini söylemiş kayıp yaşadıklarında hergün kontrol ediyorum. Kafayı yemezsek iyi, yoksa çocukların manyak anneleri olacak
Rabbim tekrar yaşatmasın güzelllikleriyle imtihan etsin. Enerjimizi düşürmeyelim, şu Bikaç haftayı da sağlıkla atlatırsak sonrası daha kolay inşallahÇoğumuz yaşamışız böyle şeyler benimde temmuz ayında olmuştu. Rahat bi hamilelik geçirmemize engel oluyor işte o daAklıma kötüyü getirmek istemiyorum kendimi telkin ediyorum ama aklımın köşesinde duruyor o endişe. Öksürünce hapşırınca kasığım ağrımıyor diye bile tedirgin oluyorum kasların gerilmesi lazım niye olmuyor diye.. Çok kişi göğüslerinin şişinin indiğini söylemiş kayıp yaşadıklarında hergün kontrol ediyorum. Kafayı yemezsek iyi, yoksa çocukların manyak anneleri olacak
İnsallah canimm. Senin kontrol ne zaman ?Benim de tam geçen seneydi. Bebişlerimiz Allah’ın izniyle bizimle
Ahh yaBenim için hayat durdu hiç iyi durumda değilim . Bebeğimin kalbi durmuşyanlış hissetmemişim . Gerçek mi bu yaşadığım 2 yıl verdiğim emek yok oldu . İkinci kez aynı şeyi yaşıyorum . İlk bebeğimde de aynı şey olmuştu . Ben artık napcağımı bilmiyorum çok çaresizim. Yarın kürtaj olcam bebeğimden ayrılcam. Sizlerle bu yola devam etmeyi çok isterdim ama yine olmadı . Kendinize iyi bakın
Amin inşallahsiz ne kadar süredir evlisiniz? Sürekli enişte halindeyim acaba iyi mi diye. Haftamız yakın kullandığın Bi ilaç falan varmı?
2 Yıldır evliyim canım. İyiler iyiler güzel düşünAmin inşallahsiz ne kadar süredir evlisiniz? Sürekli enişte halindeyim acaba iyi mi diye. Haftamız yakın kullandığın Bi ilaç falan varmı?
Tahmin eden varsa banada bakabilirmi?Canım merhaba grupta seni yeni gördüm hoş geldinAnlatilmazYasanir
Bana da bir cinsiyet tahmininde bulunur musunilk fotoğraf 6+2 2. Fotoğraf 9+3
Ben cuma günü ikili teste gidicem kendi doktoruma da 30mart randevum. Hayırlı haberlerle döneriz inşallahİnsallah canimm. Senin kontrol ne zaman ?
Benm de ilk haftalar da kanamam olmuştu. Hastaneye yatırdı doktor. Sonra gyno ferro diye Bi ilaç verdi zehirlendim. Yarın bakalım verecek mi takviye ilacı falan. İnşallah rabbim hepimizin yavrusunu korusun2 Yıldır evliyim canım. İyiler iyiler güzel düşün
Yarından İtibaren folik asiti bırakıp decavitmiydi ne ismi öyle bir vitamin kombinasyonuna ve d vitaminine başlıycam canım. Şuan bir de Protestan alıyorum biraz kasılmalarım ve kanama alanım olduğu için
Benimde cumartesi. İnsallahBen cuma günü ikili teste gidicem kendi doktoruma da 30mart randevum. Hayırlı haberlerle döneriz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?