2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bulantım benim de hafifledi ama midem ağzım acı gibi hep. Korktuğumuzu çekmeyelim güzel düşünelim
İnsallah canim. Kasiklarimda ara ara sizilar.oluyor. akintimda tam gaz. Bunlari belirti olarak dusunursem icim bi nebze rahatliyor

İnsallah canim. Kasiklarimda ara ara sizilar.oluyor. akintimda tam gaz. Bunlari belirti olarak dusunursem icim bi nebze rahatliyor
Rabbim güzel haberler almak nasip etsin. Bende öyle minik minik belirtilerle rahatlıyorum. Geçmişte kötü tecrübesi olanlar daha çok etkileniyor böyle haberlerden biri de ben. ama yine de güzel düşünelim

Rabbim güzel haberler almak nasip etsin. Bende öyle minik minik belirtilerle rahatlıyorum. Geçmişte kötü tecrübesi olanlar daha çok etkileniyor böyle haberlerden biri de ben. ama yine de güzel düşünelim
Bende gecen yil kalbi durmustu. Cok korkuyorum Allaha emanet bebislerimiz

Amin inşallah siz ne kadar süredir evlisiniz? Sürekli enişte halindeyim acaba iyi mi diye. Haftamız yakın kullandığın Bi ilaç falan varmı?

Bende gecen yil kalbi durmustu. Cok korkuyorum Allaha emanet bebislerimiz
Çoğumuz yaşamışız böyle şeyler benimde temmuz ayında olmuştu. Rahat bi hamilelik geçirmemize engel oluyor işte o da Aklıma kötüyü getirmek istemiyorum kendimi telkin ediyorum ama aklımın köşesinde duruyor o endişe. Öksürünce hapşırınca kasığım ağrımıyor diye bile tedirgin oluyorum kasların gerilmesi lazım niye olmuyor diye.. Çok kişi göğüslerinin şişinin indiğini söylemiş kayıp yaşadıklarında hergün kontrol ediyorum. Kafayı yemezsek iyi, yoksa çocukların manyak anneleri olacak

İnşallah güzel haberlerle gel canım seninle haftamız aynı sanırım bende 10+3teyim benim de kontrolüm 1 nisanda tam 12.haftada belki cinsiyeti görür diye düşünüyorum
Ben çok pimpirikli değilim sanırım çok merak ediyorum ama senin gibi bekliyorum doktorun söylediği haftada gittim hep bu zamana kadar 4.haftada öğrendim 3 kez gittim
İnşallah sağlıklıkla kucaklarımıza alırız

Kızlar gruba giremedim iki gündür yoğun çalışıyorum yeni okuyabildim mesajları bebeklerini kaybeden arkadaşlara çok üzüldüm rabbim tez zamanda acılarını hafifletsin inşallah
Hayırlısını versin allahım

Evet cidden bende her sabah goguslerime bakiyorum bi sorun var mi diye hayirlisiyla su gunlrri bi atlatsak

Rabbim tekrar yaşatmasın güzelllikleriyle imtihan etsin. Enerjimizi düşürmeyelim, şu Bikaç haftayı da sağlıkla atlatırsak sonrası daha kolay inşallah

Ahh ya kuzum benim çok üzgünüm.. Allah sabırlar versin. Umarım çabuk toparlayabilirsin..
Kendine çok dikkat et nolur. Senin sağlığın iyi olsun gerisi bir şekilde hallolur..

Canım merhaba grupta seni yeni gördüm hoş geldin AnlatilmazYasanir
Bana da bir cinsiyet tahmininde bulunur musun ilk fotoğraf 6+2 2. Fotoğraf 9+3

Eklentiler

• 20230222_175000.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 57
  • IMG-20230314-WA0001.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 55
Amin inşallah siz ne kadar süredir evlisiniz? Sürekli enişte halindeyim acaba iyi mi diye. Haftamız yakın kullandığın Bi ilaç falan varmı?
2 Yıldır evliyim canım. İyiler iyiler güzel düşün
Yarından İtibaren folik asiti bırakıp decavitmiydi ne ismi öyle bir vitamin kombinasyonuna ve d vitaminine başlıycam canım. Şuan bir de Protestan alıyorum biraz kasılmalarım ve kanama alanım olduğu için

Benm de ilk haftalar da kanamam olmuştu. Hastaneye yatırdı doktor. Sonra gyno ferro diye Bi ilaç verdi zehirlendim. Yarın bakalım verecek mi takviye ilacı falan. İnşallah rabbim hepimizin yavrusunu korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…