sana da çok geçmiş olsun canım amiin amiinBenm de ilk haftalar da kanamam olmuştu. Hastaneye yatırdı doktor. Sonra gyno ferro diye Bi ilaç verdi zehirlendim. Yarın bakalım verecek mi takviye ilacı falan. İnşallah rabbim hepimizin yavrusunu korusun
Ben izmirdeyim medicanaya gidiyorum. Devlete randevu almak cok zor zatenArkadaşlar İzmir'de olan var mı aranızda kontroller için özele mi gidiyorsunuz devlete mi
Haberleşelim haftan kaçtı canım seninBenimde cumartesi. İnsallah
Yarin 11 e giricez canim. 10+1 olucam. Ama pazar gunu acile gitmistim orada 10+1 di bebis biraz onden gidiyordu. Ctesi gunune kadar 12 ye girerim heraldeHaberleşelim haftan kaçtı canım senin
Allah razı olsun inşallah hepimize bol şifalar versinsana da çok geçmiş olsun canım amiin amiintüm dualarım hepimiz için
Hadi maşallah bizimki de önden gidiyordu 5gün kadarYarin 11 e giricez canim. 10+1 olucam. Ama pazar gunu acile gitmistim orada 10+1 di bebis biraz onden gidiyordu. Ctesi gunune kadar 12 ye girerim heralde
İnsallahh saglikla gorelimdeHadi maşallah bizimki de önden gidiyordu 5gün kadar
Belki senin doktorun yorum yapabilir cinsiyetle ilgili haberdar edersin canım
Benip randevuma daha 2 hafta varSonradan dıyorsun aa ne cabuk gecmıs dıye olayın ıcındeyken gecmıyor gıbı gelıyorsonra bıdaha bayram oncesı gıdıcem sanırım yıne bır aya tekabul edıyor Oda sırf cınsıyet ıcın yoksa bayram sonrası giderdim
Aa dinlemedin mi daha bazı doktorlar daha hassas oluyor dinleme konusunda seninki de öyle demek. Daha heycanlısındır ozaman sen şimdiİnsallahh saglikla gorelimdebenimki 4 gun onden gidiyor ama soylucegini sanmiyorum doktorum kalp atisini dahi dinletmedi henuz
Evet sorma acilde dinletti bir iki saniye tabi ama bisey anlamadimAa dinlemedin mi daha bazı doktorlar daha hassas oluyor dinleme konusunda seninki de öyle demek. Daha heycanlısındır ozaman sen şimdi
Kuzum cidden sabrina hayranim ya. Ben bdlirtim azalinca otomatik korkuyorumSonradan dıyorsun aa ne cabuk gecmıs dıye olayın ıcındeyken gecmıyor gıbı gelıyorsonra bıdaha bayram oncesı gıdıcem sanırım yıne bır aya tekabul edıyor Oda sırf cınsıyet ıcın yoksa bayram sonrası giderdim
İkili test için aç mı gitmek lazımmış öğrendin mi? Sormayı unuttum ben de doktoraBen cuma günü ikili teste gidicem kendi doktoruma da 30mart randevum. Hayırlı haberlerle döneriz inşallah
Sorduğum soruyu unuttum bak kimse de yanıtlamadı hala bilmiyorum yani :) yarın kendi doktoruma bi sorim olmazsa. Öğrenirsem bilgi veririm canımİkili test için aç mı gitmek lazımmış öğrendin mi? Sormayı unuttum ben de doktora
Tamam canım sağolSorduğum soruyu unuttum bak kimse de yanıtlamadı hala bilmiyorum yani :) yarın kendi doktoruma bi sorim olmazsa. Öğrenirsem bilgi veririm canım
Ac gitmeye gerek yok diyorlar. Hatta tatli ye bebegin hareketlerini gorursun dediler banaİkili test için aç mı gitmek lazımmış öğrendin mi? Sormayı unuttum ben de doktora
yaaa Öyle mi. Kesin bilgi dimiAc gitmeye gerek yok diyorlar. Hatta tatli ye bebegin hareketlerini gorursun dediler bana
Hamile olan 2 arkadasimdan aldim bu bilgiyiyaaa Öyle mi. Kesin bilgi dimi
Hamile olan 2 arkadasimdan aldim bu bilgiyi
yaaa Öyle mi. Kesin bilgi dimi
Onayliyorum kizlarHamile olan 2 arkadasimdan aldim bu bilgiyi
Ac gitmeye gerek yok diyorlar. Hatta tatli ye bebegin hareketlerini gorursun dediler bana
Tatlı ye diye bana da demişlerdi. Cumartesi ekstradan gitmiştim 10+6da çikolata yedim giderken doktorda biraz bekledi hareket etmesini bi zıpladı çok değişikti , kollarını falan uzattıyaaa Öyle mi. Kesin bilgi dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?