Evet esime dedim videoya al diye bakalim ctesi gorucez insallah ,Tatlı ye diye bana da demişlerdi. Cumartesi ekstradan gitmiştim 10+6da çikolata yedim giderken doktorda biraz bekledi hareket etmesini bi zıpladı çok değişikti , kollarını falan uzattıBiz öyle birşey olacağını hiç tahmin etmedik eşinle gidiyorsan bence kameraya çeksin tüh kaçırdık dedik
Devlet hastanesinde eşini alıyorlar mı odaya hiç bilmiyorum yaa. Ozaman bende bir çikolata yerim artıkEvet esime dedim videoya al diye bakalim ctesi gorucez insallah ,
Onu bilmiyorum canim ben ozele gidiyorum. İnsallah alirlar sansini deneDevlet hastanesinde eşini alıyorlar mı odaya hiç bilmiyorum yaa. Ozaman bende bir çikolata yerim artık
Bende geçen hafta salı gitmiştim 9+3tü o zaman girmeden yarım saat önce çikolata yedim elini ayağını oynattı çok şaşırdık eşim yakalayamadı amaTatlı ye diye bana da demişlerdi. Cumartesi ekstradan gitmiştim 10+6da çikolata yedim giderken doktorda biraz bekledi hareket etmesini bi zıpladı çok değişikti , kollarını falan uzattıBiz öyle birşey olacağını hiç tahmin etmedik eşinle gidiyorsan bence kameraya çeksin tüh kaçırdık dedik
Peogestan fitil ben de yapıyorum yarın gidicez biz de inş benim minik kuş iyidir :) Allah herkesinkini bağışlasın2 Yıldır evliyim canım. İyiler iyiler güzel düşün
Yarından İtibaren folik asiti bırakıp decavitmiydi ne ismi öyle bir vitamin kombinasyonuna ve d vitaminine başlıycam canım. Şuan bir de Protestan alıyorum biraz kasılmalarım ve kanama alanım olduğu için
Kız diyorum canımCanım merhaba grupta seni yeni gördüm hoş geldinAnlatilmazYasanir
Bana da bir cinsiyet tahmininde bulunur musunilk fotoğraf 6+2 2. Fotoğraf 9+3
Ikıncı randevum olacak benımde yarınkı heyecanla beklıyorumİnşallah güzel haberlerle gel canım seninle haftamız aynı sanırım bende 10+3teyim benim de kontrolüm 1 nisanda tam 12.haftada belki cinsiyeti görür diye düşünüyorum
Ben çok pimpirikli değilim sanırım çok merak ediyorum ama senin gibi bekliyorum doktorun söylediği haftada gittim hep bu zamana kadar 4.haftada öğrendim 3 kez gittim
İnşallah sağlıklıkla kucaklarımıza alırız
Yurtıdısı normal ıyı bıle gıdıyorsunBenip randevuma daha 2 hafta var
Heralde grupta en tembel benim
6 haftada bir rdvu almisim
Ben korkmuyorum mu sanıyorsun sadece bastırmaya ve takılmamaya calısıyorum bugun tum gun sure dınledım meryem suresı ile başlayıp rahatlatıyor benı tavsıye ederımKuzum cidden sabrina hayranim ya. Ben bdlirtim azalinca otomatik korkuyorum
Bende kendi doktoumamı yaptırsam acaba kafam karıştıOnu bilmiyorum canim ben ozele gidiyorum. İnsallah alirlar sansini dene
Kız diyorum canım
Hadi inşallah bakalım kuzum güzel haberlerini bekliyorumIkıncı randevum olacak benımde yarınkı heyecanla beklıyorum
2 li test için kanı aç karnına mı veriyoruz yoksa tok olsakta olur mu
Selam güzel anneler,
Herkese hayırlı haftalar dilerim
Benim ağrılarımda bir tık azaldı çok şükür ilaca devam ediyorum inşallah kanama alanı da düzelmiştir. Ben de cuma günü devlet hastanesine ikili test için gideceğim bi arkadaş sormuş aç mı tokmu gitmek gerekir acaba?
İnşallah sağlıklı hayırlı sonuçlar almak nasip olsun hepimize ♥
Bu arada bana da tahmin yaparmısın canım@AnlatılmazYasanır
İkili test için aç mı gitmek lazımmış öğrendin mi? Sormayı unuttum ben de doktora
Sorduğum soruyu unuttum bak kimse de yanıtlamadı hala bilmiyorum yani :) yarın kendi doktoruma bi sorim olmazsa. Öğrenirsem bilgi veririm canım
İnşallah güzel geçer arkadaşım.ay bende yarın gıdecegım hersey yolundadır ınsalllah amın dıyorum :) 3.30 da randevum dedım sonrasında da ıse gıtmem bıraz alısverıs yaparım :) guzel sonuclarla gel ınsallah sende arkadasım :)
Hersey bı anda alınacak gıbı dehıl bırde buyuk olanlar var haklısın bence Rabbım kullandırmayı nasıp etsınİnşallah güzel geçer arkadaşım.
Haberini bekliyorum
Bende ufak tefek bir şeyler alıyorum ara ara. Aslında sonradan almanın daha iyi olacağı söyleniyor ama o kadar çok ihtiyaç var ki. Hepsi birden son zamanlarda zor olabilir gibi geliyor (maddi manevi).
Dolap , beşik, bebek arabası gibi şeyleri biraz daha öteleyeceğim ama küçük parçalı şeyleri almaya başladım.
İnşallah sağ salim kucağımıza alırız
Ya teşekkür ederim bugün akşam hiç gelmedi sorun olsa gelirdi galiba zaten canımCanım bende de 1 kere oldu ama sorun yok Bi şey olmaz için rahat olsun
0.8 mm ile giremedi ne oluyor canımBugün 11 artı 1 de ikili test yapamadık benim minik 0.8 mm ile giremedi haftaya bakılacak sanırım ultrason bakılsın ama kan konusunda kararsız kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?