2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Evet esime dedim videoya al diye bakalim ctesi gorucez insallah ,

Bende geçen hafta salı gitmiştim 9+3tü o zaman girmeden yarım saat önce çikolata yedim elini ayağını oynattı çok şaşırdık eşim yakalayamadı ama

Peogestan fitil ben de yapıyorum yarın gidicez biz de inş benim minik kuş iyidir :) Allah herkesinkini bağışlasın

Ikıncı randevum olacak benımde yarınkı heyecanla beklıyorum

2 li test için kanı aç karnına mı veriyoruz yoksa tok olsakta olur mu

İkili test için aç mı gitmek lazımmış öğrendin mi? Sormayı unuttum ben de doktora

Sorduğum soruyu unuttum bak kimse de yanıtlamadı hala bilmiyorum yani :) yarın kendi doktoruma bi sorim olmazsa. Öğrenirsem bilgi veririm canım

Aç olmana gerek yok demişti doktorum.
Muayene zamanımı karıştırdığım için, muayene saatinden sonra plansız gittim, dolayısıyla toktum. Tekrar sordum , farketmez dediler.

ay bende yarın gıdecegım hersey yolundadır ınsalllah amın dıyorum :) 3.30 da randevum dedım sonrasında da ıse gıtmem bıraz alısverıs yaparım :) guzel sonuclarla gel ınsallah sende arkadasım :)
İnşallah güzel geçer arkadaşım.
Haberini bekliyorum

Bende ufak tefek bir şeyler alıyorum ara ara. Aslında sonradan almanın daha iyi olacağı söyleniyor ama o kadar çok ihtiyaç var ki. Hepsi birden son zamanlarda zor olabilir gibi geliyor (maddi manevi).

Dolap , beşik, bebek arabası gibi şeyleri biraz daha öteleyeceğim ama küçük parçalı şeyleri almaya başladım.
İnşallah sağ salim kucağımıza alırız

Hersey bı anda alınacak gıbı dehıl bırde buyuk olanlar var haklısın bence Rabbım kullandırmayı nasıp etsın
Yarın yazacagım burdan amın arkadasım

Bugün 11 artı 1 de ikili test yapamadık benim minik 0.8 mm ile giremedi haftaya bakılacak sanırım ultrason bakılsın ama kan konusunda kararsız kaldım

Kizlar ben 9+5teyim az önce bir kaç damla kahverengi sarımsı gibi leke gelmiş..öncesinde biraz ağrım oldu sanki batma vardı kasıklarımda sonrada lekelenmeyi gördüm yine moralim bozuldu 10 gündür tertemizdi zaten evde dinleniyorum hiçbir şey yapmıyorum kontrolüm pazar günü Dr aradım yoğun kanama olmadığı sürece korkma dinlen diyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…