2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bugün ki aldığım kötü haberlere çok üzüldüm Rabbım sabırlar versin inşallah konuşmak isterseniz burdayım

Arkadaşlar İzmir'de olan var mı aranızda kontroller için özele mi gidiyorsunuz devlete mi
Ben İzmirdeyim canım. Rutin kontrollerimde Medifemaya gidiyorum. Arada Urla devlet Hastanesi'ne gidiyorum. Aklında olsun randevular hep açık, bir gün önceden dahi alabilirsin. Poliklinikte ve kan alma bölümünde hiç sıra olmuyor.

Bende öyleyim papatyamavis ilk kızımda sürekli gittim çok korktum gebeligim kötü geçti stres ile su an bende öyle olmaya çalışıyorum çünkü bu bizim içinde geçerli zamanı gele kimse 1 sn beklemiyor hayat çok kısa bugün iyiysek şükür kötüysek tevekkül başka çaremiz yok gerçekten harap ederek.de geçer 9 ay Gülerek de bu aydan sonra bir nebze içiniz rahatlar inş hepimizin

Canım çok üzüldüm başın sağolsunaynılarını yaşadığım için seni çok iyi anlıyorum şu an, en kısa zamanda toparlamanı umarım eğer dertleşmek istersen yazabilirsin her zaman

O kadar üzüldüm ki Allah sabır versin gönlündekini tez zamanda yanında eylesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…