2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
bende agırlık be asagı dogru cekılme baskı gıbı oluyor sol yogunluklu

Kızlar ev temizliği konusunda ne düşünüyorsunuz özellikle cam silme ve mutfak dolapları hakkında bahar temizliği yapmak istiyorum ama korkuyorum da aranizda yapan var mı hiç

Kızlar meme hassasiyetim geçti gibi benim. Bulantım falan zaten pek olmadı. Bebeğim sağlıklı mıdır sizce? En son geçen ptesi 9+0’da muayene olduk her şey yolundaydı. Şu an 10+4’teyiz ama hiç hamilelik belirtim kalmadı. Kanamam ağrım falan da yok ama endişelendim biraz

Kızlar ev temizliği konusunda ne düşünüyorsunuz özellikle cam silme ve mutfak dolapları hakkında bahar temizliği yapmak istiyorum ama korkuyorum da aranizda yapan var mı hiç
Ben iki hafta sonra normal hayatıma geri dönebilirsem bayan tutucam hicbirsey yapmayi düşünmüyorum yaptiricam tüm işleri...şimdi bile eşim süpürüyor yapıyor işleri ama ince temizlik yapamaz yazık ona da..sonrasında da bir düzene koymayı düşünüyorum ayda iki defa gelsin bayan ona göre ilerleyelim...hayatımda belkide bir defa yasayabilecegim bu hamilelik.doneminde hiçbir iş yapmayı düşünmüyorum (isim dışında onuda izinlerle uzatıyorum) birşey olursa sebep bilirim kendi kendimi yerim sonra ben biliyorum kendimi

Ya ben bugün 10+1im ama benim hiç yoğun göğüs ağrım olmadı,birkaç defa böyle uyandığımda kalkarken sanki hassas gibiydi onun dışında tık yok..bulantı sabahları oluyordu ozellikle su içince ve ilaçları tutunca..kasık ağrım evet oluyor dinlenince geçiyor,kanamam oldu birkaç defa ama yoğun değil...burada okuyorum herkesin belirtisi yoğun ama ben çok normalmisim gibi hissediyorum benim tüp bebek belkide o yüzden böyledir bilemiyorum..endişe o hep var hatta en üst düzeyde

yanı yap yada yapma dıyemem , ama yapmaya karar verırsen uzanma durumunu cok yapma , ve bıseferde tum hepsıne dalma ıkı dolap ıkı dolap yap yormadan bırazdaha bekleyedebılırsın bebıs bıraz daha saglamlastırsın kendını , bende kadın almak ısterım ama her zaman her zaman olmaz doguma yakın dusunuyorum malesef temızlık fıyatları da cok arttı , o zamana kadar da esımle yardımlasa ede bakıcaz bı caresıne artıkın

Merhaba kızlar.12+4 haftalık hamileyim.Cinsiyet tahmini yapabilecek arkadaş varmı

Eklentiler

• SAVE_20230323_130238.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 83
Kızlar herkese selamlar,
Bilgilendirme amaçlı yazıyorum bugün ikili test için şehir hast.randevum vardı gebe takip eden bi dr aldım. Ama ikiliyi perinatologlar yapıyormuş devlette bilginiz olsun gitmeden onlara randevu alın. Ben yaptıramadım biraz da randevu almak zormuş kendi doktoruma yaptırıcam artık.
Bebişim de iyi görünüyormuş çok şükür kanama alanı da göremedi geçmiş olabilir dedi

benı normal doktora sevk ettı ılcedekı doktor bursa eah'ne ama gıtmeyecegım yaptırmayacagım ıcın :)

benı normal doktora sevk ettı ılcedekı doktor bursa eah'ne ama gıtmeyecegım yaptırmayacagım ıcın :)
Normal doktorda tutup peritanologa yönlendirebilir işte uzuyoda uzuyo devlette işler. Eşimi de almadı hadi onu almayı bırak bari ben göreydim bana da göstermiyorlardı sonra doktor tanıdık çıkınca azcık çevirdi de gösterdi ekranı

ay aman sacma sapan ısler vallahı bende oglumda ozele gıttım suan maddı olarak cok oahalı ıstemedım gıtmek ama bende oyle yanı gozumun ucuyla gordum bı doktor gelmıs yenı onu denıcem bıde genc dınamık bırıne benzıyor

İnşallah iyilerine denk geliriz. Doktor çok önemi ya her anlamda her konuda. Rabbim iyilerle karşılaştırsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…