- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.649
- 248
O kadar haklısın ki kalan zamanınız çok keyifli geçsin inşallahBen birşey olursa üzülmesinler diye söylemek istemedim, ilkinin kalbi durunca çok üzülmüşlerdi. Yoksa ben zor tutuyorum kendimiSöylemiş rahatlamışsın ne güzel, evde çocuk olunca risk varsa tabi sana destek lazım. Geçen annemlerde yemekteydim yemekten sonra bi uyku çöktü annem hamile misin yoksa dedi Değilim dedim ama nasıl geçiştirdim bilmiyorum
6 aydan sonra kaciyor birazKarnım şişti benim ya.
Karın büyüdükçe rahat kaçacak herhalde
Tamam bize.de yaz ama öyle.olsa vermezlerdi benceDoktoruma kontrolüm haftaya cuma ozaman detaylı konuşacağım çalıştığım ortamı anlatmak için yüz yüze olmayı bekledim
Amin inşallah canım hepimizinO kadar haklısın ki kalan zamanınız çok keyifli geçsin inşallah
Ben 13+0Suan 11 haftaligim ama dersin 5 aylik hamileyim
Diger hamileliklerimde bukadar sismedim
Hayırlısı olsun inşallah 16.haftada netleşecek olsa bile doktor emin olmasa söylemezdi benceAmin kuzumaslında ben galiba erkeğe daha yakındım ama eşim kız istiyordu. Onun gönlünden geçen oldu
Muhakkak canım. 2 ayrı doktor kız görünüyor dedi. Kendi doktorum yanılabilirim demişti ama perinatolojideki doktor yanılmaktan bahsetmedi bileHayırlısı olsun inşallah 16.haftada netleşecek olsa bile doktor emin olmasa söylemezdi bence
Mide bulantısı değil de yanma geçen hafta bende de oluyordu. Bir şeyler yesem de yemesem de geçmiyodu. Sonra kendiliğinden geçti anlamadım.Kızlar iyi akşamlar nasılsınız ben 12+1deyim bugün bu zamana kadar çok bulantım yoktu ama iki gündür özellikle akşam gece bu saatlerde aşırı derecede bulantı ve yanma birlikte oluyor bu şekilde belirti yaşayan var mı?
Bende 10+5teyim bulantılar bu hafta artmaya başladı ne yesem kötüyüm,yemesem daha kötü,su bile içince kötü oluyorum..iki saatte bir bişeyler atıyorum ağzıma..tiksiniyorum herşeyden..bu ana kadar çok iyidim ama bu hafta kusmamak için zorluyorum resmen kendimiKızlar iyi akşamlar nasılsınız ben 12+1deyim bugün bu zamana kadar çok bulantım yoktu ama iki gündür özellikle akşam gece bu saatlerde aşırı derecede bulantı ve yanma birlikte oluyor bu şekilde belirti yaşayan var mı?
Herseyimiz benziyor neredeyse bende yediğim yemeklerden midem bulanıyor kaldiramiyorim bileKızlar iyi akşamlar nasılsınız ben 12+1deyim bugün bu zamana kadar çok bulantım yoktu ama iki gündür özellikle akşam gece bu saatlerde aşırı derecede bulantı ve yanma birlikte oluyor bu şekilde belirti yaşayan var mı?
Bende öyleyim şimdiden boyleysem 9 aylıktan dusunemiyorumSuan 11 haftaligim ama dersin 5 aylik hamileyim
Diger hamileliklerimde bukadar sismedim
Canım benim hemen hemen 1 haftadır pek bulantım yok. Ve genelde sabahları ve açken olan bulantılarım yaklaşık son 2 haftam da özellikle yedikten sonra ve akşamları daha çok olmaya başladı. Sürekli şekil değiştiriyor süreç bmyle demekki merak etmeKızlar iyi akşamlar nasılsınız ben 12+1deyim bugün bu zamana kadar çok bulantım yoktu ama iki gündür özellikle akşam gece bu saatlerde aşırı derecede bulantı ve yanma birlikte oluyor bu şekilde belirti yaşayan var mı?
Göbek etrafında ağrı bende de oldu bi ara sonra geçti. Kaslar sinirler geriliyor sanırım içerde ondan oluyordur diye düşünüyorum.Kizlar bana yardim edin . 8 haftaligiz ikiz ama karnim agriyor ozellille gobegimin etrafi normal mj ? Yuz ustu yatinca geciyor ama sonra yine geliuor . Ve istahim kapandi su icince bile dokunuyor.
Ben de şişim , rahmin yukarı doğru çıktığını da farkettim bikaç gündür. Göbekten baya aşağıda sertlik vardı şimdi bakıyorum yukarı sola doğru çıkmış o sertlik ve alanı büyümüş.Bende öyleyim şimdiden boyleysem 9 aylıktan dusunemiyorum
ya mide bulantisi . Istifra ve ustunede bu karin agriai olunca yatmaya ihtiyacim cogaldi . Kizimda var evde onunla ilgilenemiyorum .Göbek etrafında ağrı bende de oldu bi ara sonra geçti. Kaslar sinirler geriliyor sanırım içerde ondan oluyordur diye düşünüyorum.
Çok minnak geldi gözümüze bide o nub galiba çok dik değil bendeKesenin sekli erkege benziyo ama ben yaniliyorumdur belki bilmiyorum
Bilmediklerini söylediler sonradan yazarım canımTamam bize.de yaz ama öyle.olsa vermezlerdi bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?