2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
O kadar haklısın ki kalan zamanınız çok keyifli geçsin inşallah

Kızlar iyi akşamlar nasılsınız ben 12+1deyim bugün bu zamana kadar çok bulantım yoktu ama iki gündür özellikle akşam gece bu saatlerde aşırı derecede bulantı ve yanma birlikte oluyor bu şekilde belirti yaşayan var mı?

Hayırlısı olsun inşallah 16.haftada netleşecek olsa bile doktor emin olmasa söylemezdi bence
Muhakkak canım. 2 ayrı doktor kız görünüyor dedi. Kendi doktorum yanılabilirim demişti ama perinatolojideki doktor yanılmaktan bahsetmedi bile
Hepimiz için hayırlısı olsun. Rabbim hepimize hayırlı evlatlar versin

Mide bulantısı değil de yanma geçen hafta bende de oluyordu. Bir şeyler yesem de yemesem de geçmiyodu. Sonra kendiliğinden geçti anlamadım.

Bende 10+5teyim bulantılar bu hafta artmaya başladı ne yesem kötüyüm,yemesem daha kötü,su bile içince kötü oluyorum..iki saatte bir bişeyler atıyorum ağzıma..tiksiniyorum herşeyden..bu ana kadar çok iyidim ama bu hafta kusmamak için zorluyorum resmen kendimi

Herseyimiz benziyor neredeyse bende yediğim yemeklerden midem bulanıyor kaldiramiyorim bile

Canım benim hemen hemen 1 haftadır pek bulantım yok. Ve genelde sabahları ve açken olan bulantılarım yaklaşık son 2 haftam da özellikle yedikten sonra ve akşamları daha çok olmaya başladı. Sürekli şekil değiştiriyor süreç bmyle demekki merak etme

Kizlar bana yardim edin . 8 haftaligiz ikiz ama karnim agriyor ozellille gobegimin etrafi normal mj ? Yuz ustu yatinca geciyor ama sonra yine geliuor . Ve istahim kapandi su icince bile dokunuyor.

Kizlar bana yardim edin . 8 haftaligiz ikiz ama karnim agriyor ozellille gobegimin etrafi normal mj ? Yuz ustu yatinca geciyor ama sonra yine geliuor . Ve istahim kapandi su icince bile dokunuyor.
Göbek etrafında ağrı bende de oldu bi ara sonra geçti. Kaslar sinirler geriliyor sanırım içerde ondan oluyordur diye düşünüyorum.

Göbek etrafında ağrı bende de oldu bi ara sonra geçti. Kaslar sinirler geriliyor sanırım içerde ondan oluyordur diye düşünüyorum.
ya mide bulantisi . Istifra ve ustunede bu karin agriai olunca yatmaya ihtiyacim cogaldi . Kizimda var evde onunla ilgilenemiyorum . ne yapiyordunuz gecsin diye . Nerde okusam genelde hep kasik agrisi yazmislar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…