2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Her şey yolunda canım hiç belirtim olmadığı ve daha önce düşüklerim olduğu için ben de çok kaygılıydım bütün gece kötü rüyalar gördüm hatta ama her şey yolunda sen de rahatla
Maşallah hep böyle güzel haberler alalım hayırlı sağlıklı bebişlerimiz olsun inşallah.

Fetal dna içeriği ne , nelere bakılıyor acaba?

Aren ismi cok guzel anlami da

Ay hangi sayfaya baktirdin

Bakalım ya öğrendık öğrenicezz az kaldı

Ben de ayniyim.. Ekmek bile yiyemiyorum kahvaltıda. Tatli yok, et yok, arada makarna veya köfte yiyebiliyorum o kadar. Bir de çorba.. Ben de iki kilo verdim.. Bu bulantı ve tiksinmeler bir gecseydi...

Sağlıcakla gelsin hayırlı olsun Eşim erkek olursa Alparslan düşünüyor.
geçen Bozkurt’ta olabilir dedi ama olamaz tabiki diziden etkilendi Aslan mı olsa diyor hayvan isimlerinden gidiyoruz sonumuz hayrolsun bana kalırsa yiğit ya da Çınar çok güzel ama beğenmedi

Hayirli olsun canim
Bizde erkek ismi hazir ama kiz ismi dusunuyorum suan
Sanki kiz olacakmis gibime geliyo isim hazir olsun diyorum ama aklima bise gelmiyo

Gurur ismi hoşuma gidiyor benim bi ağırlığı var. Bizim erkek olursa Kuzey olacak ama Sağlıkla gelsin inşallah

Ben de ayniyim.. Ekmek bile yiyemiyorum kahvaltıda. Tatli yok, et yok, arada makarna veya köfte yiyebiliyorum o kadar. Bir de çorba.. Ben de iki kilo verdim.. Bu bulantı ve tiksinmeler bir gecseydi...
Bulantım cogunlukla azaldı fakat secıyorum hala yıyemıyorum malesef ya

Isım konuları donmeye baslamıs benım oğlumun ismini babası koydu bu yuzden ikinci isim de bende oglumun adı ertuğrul Ben mete ıstemıstım o zaman
Suan hıc dusunmedım kız ısmı demet defne ayda ipek gibi isimler hoşuma gıdıyor ama

Benim kiz olursa belli eylul olacak ama erkek belirsiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…