Yok bende bir sorun çıkmadı. Sorun çıktıysa iğne kullandırabilir doktorunBir sorun çıkmışmıydı benim birkaç değer yüksek onu öğrenmek istiyorum
Hadi inşallah güzel haberler alalımHaftaya çıkacak canım heyecanla bekliyorum
Instagramda ucretlı 2 sayfaya tahmın yaptırdım kız dediler :) bakalım ne olacak
Maşallah hep böyle güzel haberler alalım hayırlı sağlıklı bebişlerimiz olsun inşallah.Her şey yolunda canım hiç belirtim olmadığı ve daha önce düşüklerim olduğu için ben de çok kaygılıydım bütün gece kötü rüyalar gördüm hatta ama her şey yolunda sen de rahatla
Özele aldıysan 10 gün suresi oluyor ya illa ki gösterir benceultrasona gore soyluyorum 13+2 normalde 12+4 oluyor ama pazartesı 12+0 cıktı :) şansımı denerım olmazsa artık devlete
Yarın randevum var sorucam bakalım nasıl ilerleyecekDoktor kontrolünde söyleyin rhogam olacaksınız gebelikte başka bir şey yapılmasına gerek yok
tam 10.gun gıdıcem ıste kontrol ogun sonmus :)Özele aldıysan 10 gün suresi oluyor ya illa ki gösterir bence
Fetal dna içeriği ne , nelere bakılıyor acaba?Fetal dna olduğu için sonuç kesin canım
Kız erkek farketmezdi bizim için ama içimde hep kız olacakmış hissi vardı. Burada ultrason fotosu yorumlattığımda da kız denildi bir de bu instada cinsiyet bakan sayfa da kız demişti o yüzden ben kesin kızmış gibi dolaştım hep:))
Aren ismi cok guzel anlami daKızlaaaarr az önce hastaneden aradılar fetal dna sonucum çıkmış temiz şükür
Veee cinsiyetimiz belli oldu erkek:))
Kendimi o kadar kıza inandırıp hazırlamışım ki şok oldum resmen ismi bile hazırdı " yaz " koyacaktık:)
sağlıklı olsun da kızı erkeği yok tabi , erkek isim önerilerinize talibim
Ay hangi sayfaya baktirdinFetal dna olduğu için sonuç kesin canım
Kız erkek farketmezdi bizim için ama içimde hep kız olacakmış hissi vardı. Burada ultrason fotosu yorumlattığımda da kız denildi bir de bu instada cinsiyet bakan sayfa da kız demişti o yüzden ben kesin kızmış gibi dolaştım hep:))
Bakalım ya öğrendık öğrenicezz az kaldı
hıc bısey yemıyorum kı tost makarna peynır zeytın patates o kadar onlarıda cok yıyemıyorumtatlı yuzde95 yok hayatımda bırkez tam cıkolata yedım bıskuvı vs de yıyemıyorum serbetlı tatlı yıyemıyorum muhallebı olursa bıraz ıkı uc kasık. abur cuburum sıfırlandı nerdeyse kı normalde yerım tatlı cok yerım yerdım yıyemıyorum dıye gıdıyor yanı simit susamlı olan hıcbıseyı yıyemıyorum sulu yemek yıyemıyorum et tavuk yıyemıyorum şimdi kendinle kıyasla nasıl vermısım
Sağlıcakla gelsin hayırlı olsunKızlaaaarr az önce hastaneden aradılar fetal dna sonucum çıkmış temiz şükür
Kendimi o kadar kıza inandırıp hazırlamışım ki şok oldum resmen ismi bile hazırdı " yaz " koyacaktık:)
ErkekKızlar cinsiyet icin tahmin de bulunur musunuzEki Görüntüle 3225734
Hayirli olsun canimKızlaaaarr az önce hastaneden aradılar fetal dna sonucum çıkmış temiz şükür
Neye göre tahmin ettiniz acaba merak ettim de
Gurur ismi hoşuma gidiyor benim bi ağırlığı var. Bizim erkek olursa Kuzey olacak amaKızlaaaarr az önce hastaneden aradılar fetal dna sonucum çıkmış temiz şükür
Bulantım cogunlukla azaldı fakat secıyorum hala yıyemıyorum malesef yaBen de ayniyim.. Ekmek bile yiyemiyorum kahvaltıda. Tatli yok, et yok, arada makarna veya köfte yiyebiliyorum o kadar. Bir de çorba.. Ben de iki kilo verdim.. Bu bulantı ve tiksinmeler bir gecseydi...
Benim kiz olursa belli eylul olacak ama erkek belirsizIsım konuları donmeye baslamıs benım oğlumun ismini babası koydu bu yuzden ikinci isim de bendeoglumun adı ertuğrul Ben mete ıstemıstım o zaman
Suan hıc dusunmedım kız ısmı demet defne ayda ipek gibi isimler hoşuma gıdıyor ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?