2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kizlar kan tahlili sonucumda crp gozden kacirmisim baya yuksek 19.1 kafam karisti

Ben de ayniyim.. Ekmek bile yiyemiyorum kahvaltıda. Tatli yok, et yok, arada makarna veya köfte yiyebiliyorum o kadar. Bir de çorba.. Ben de iki kilo verdim.. Bu bulantı ve tiksinmeler bir gecseydi...
Ayy inşallah geçer güzel günler de görebiliriz. Ben bulantı yüzünden kilo aldım ya acıkınca midem bulanıyor bastırıcam diye yedikçe yiyorum. İki saate bir acıkıyorum normal mi bu ya

Kizlar ben yine dayanamadım dr kontrole gittim bu özel Dr..eşim şehir dışına çıktı cumartesiye kadar bende yalnızım bir anda bir evhamlandim dayanamadım gittim (pazartesi İstanbul'a ikili taramaya gidecektim oysa ki) çok şükür herşey yolunda eller kollar bi hareketler maşallah şimdi rahat uyuyabilirim artık ya neolcak su evham durumları psikolaga mı gitsem (ona vereceğim parayı gider ultrasona girer veririm daha mantıklı) sizi okuyorum imreniyorum 3-4 haftada gidiyorsunuz

Çok geçmiş olsun… Anlıyorum nasıl bir his. Ben de bugün az bir toz aliim dedim dikkat de ettim sonrasında açık kahverengi lekelenmem oldu 5 haftalık benim dedoktor normal deil ama oluyor böyle bolcana dinlen dedi. Demin yine geldi tuvaletimi yaptıktan sonra peçeteye. Salı kalbini duycaz çok endişeliyimumarım sağlıkla devam eder hamileliğimiz…

Enfeksiyon varlığına işaret gibi görünüyor varmıydı bi şikayetin
Bende enfeksiyon diye yorumluyorum ama aile hekimini aradim kotu bise gormedigini soyledi
Yorgunluk ama normal bi yorgunluk degil hayatimda boyle bi yorgunluk yasamadim

Bi ben 6 haftada bi gidiyorum sanirim

Normalde her gece 2 prilam alırdım. Dün gece 1 tane aldım doz azaltarak deneyim dedim o bile fark etti yaaa bugün mide bulantım fazlaydı. Yok dedim 1 hafta daha devam ilaca sonra duruma göre tekrar deneyeceğim

Hayırlı olsun önerim Yalın

Normalde her gece 2 prilam alırdım. Dün gece 1 tane aldım doz azaltarak deneyim dedim o bile fark etti yaaa bugün mide bulantım fazlaydı. Yok dedim 1 hafta daha devam ilaca sonra duruma göre tekrar deneyeceğim
Hadi ya
İnşallah ilaçsız durabileceğimiz günler gelir.
Şu an yaşarken sanki hiç geçmeyecek gibi geliyor bana bugün de aşırı zorlandığım bir gün oluyor depresyona girdim yeminle hayatın tadı tuzu kalmadı 5+5 den beri çekiyorum pazar günü tam bir ay olacak Çin işkencesi eşittir hamilelik gibi oldu bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…