Meslek sirri diyecegimde bu espiri bayatladi artikNeye göre tahmin ettiniz acaba merak ettim de
Eyluldemi dogum yapacaksin ondanmi yoksa begendigin icinmiBenim kiz olursa belli eylul olacak ama erkek belirsiz
Aslinda eylulde dogar diye dusundugum icin. Eyluss diye seslenmek bile cok hosuma gidiyorEyluldemi dogum yapacaksin ondanmi yoksa begendigin icinmi
Eylul guzel bi isimAslinda eylulde dogar diye dusundugum icin. Eyluss diye seslenmek bile cok hosuma gidiyor
Kiz mi orasini da bilmiyoruz ya insallah 19unda ogrenicezEylul guzel bi isim
Belki erken gelmek ister eylule denk gelir
Hadi bakalim kismet :))
Ayy inşallah geçer güzel günler de görebiliriz. Ben bulantı yüzünden kilo aldım ya acıkınca midem bulanıyor bastırıcam diye yedikçe yiyorum. İki saate bir acıkıyorum normal mi bu yaBen de ayniyim.. Ekmek bile yiyemiyorum kahvaltıda. Tatli yok, et yok, arada makarna veya köfte yiyebiliyorum o kadar. Bir de çorba.. Ben de iki kilo verdim.. Bu bulantı ve tiksinmeler bir gecseydi...
Allah allah kendını rahatsız hıssedıyor musnKizlar kan tahlili sonucumda crp gozden kacirmisim baya yuksek 19.1kafam karisti
Enfeksiyon varlığına işaret gibi görünüyor varmıydı bi şikayetinKizlar kan tahlili sonucumda crp gozden kacirmisim baya yuksek 19.1kafam karisti
Onun bide andivite testi var onuda yaptırırsan anlarsınız canım bulunduğum yerde yapmadılar bende yaptırcam inşallahbenim pozitif cikmis hepsi acaba enfeksiuonu geciriyorum belkide
Çok geçmiş olsun… Anlıyorum nasıl bir his. Ben de bugün az bir toz aliim dedim dikkat de ettim sonrasında açık kahverengi lekelenmem oldu 5 haftalık benim degeçmiş olsun canım çok
Dün aynısını ben de yaşadım
Kanyona indik yürüyüş için ama parkur çok uzun ve zorluymuş bize yanlış bilgi verdiler. İndikten sonra çıkışım tam bir kabus oldu.
Yolun yarısında kasıklarım ağrımaya ve kalbim çok şiddetli çarpmaya başladı nefessiz kaldım. Eşim beni kucağında taşımak zorunda kaldı yukarıya.
Sonrasında ağrım hiç geçmedi ve parmak ucu kadar açık kahverengi leke geldi
Çok korktum dünden beri ağlıyorum
Sabah apart topar şehre dönüp acile gittik. Ultrason cihazı bozukmuş şansıma bebeği ya da keseyi göremedik yani
Doktor devam etti mi leke ve ağrı dedi ama etmedi bugün ağrım da yok. O zaman sorun yok dinlenin bol bol yürüyüş falan yasak ağır ev işi yasak dedi Progrstan sordum gerek yok şu an için dedi.
Ağrı ve lekelenme yeniden başlarsa doktora gidin tekrar başlamazsa sorun yok dedi. İçim de rahat etmedi 10 gün sonra gitmeyi düşünüyorum hem kese hem kalp için doktora ama önce çekmek zorunda kalacağım galiba
Eve döndük şimdi de öyleee yatıyorum korkarak yine leke gelecek diye valizler çamaşırlar her şey ortada kaldı
Asiri sekilde yorgunAllah allah kendını rahatsız hıssedıyor musn
Bende enfeksiyon diye yorumluyorum ama aile hekimini aradim kotu bise gormedigini soylediEnfeksiyon varlığına işaret gibi görünüyor varmıydı bi şikayetin
Kiz
Bi ben 6 haftada bi gidiyorum sanirimKizlar ben yine dayanamadım dr kontrole gittim bu özel Dr..eşim şehir dışına çıktı cumartesiye kadar bende yalnızım bir anda bir evhamlandim dayanamadım gittim (pazartesi İstanbul'a ikili taramaya gidecektim oysa ki) çok şükür herşey yolunda eller kollar bi hareketler maşallahşimdi rahat uyuyabilirim artık ya neolcak su evham durumları psikolaga mı gitsem (ona vereceğim parayı gider ultrasona girer veririm daha mantıklı) sizi okuyorum imreniyorum 3-4 haftada gidiyorsunuz
Normalde her gece 2 prilam alırdım. Dün gece 1 tane aldım doz azaltarak deneyim dedim o bile fark etti yaaa bugün mide bulantım fazlaydı. Yok dedim 1 hafta daha devam ilaca sonra duruma göre tekrar deneyeceğimİlacı bırakınca nasıl olacak haber ver canım bana da mutlaka merak ediyorum o geçiş sürecini
Yazın bana anlatın mide bulantım geçti hayat ne güzel kuşlar uçuyor dünya dönüyor filan diyin ya ne kadar duysam da daha çok duyasım var zaman geçmiyor böyle of dertli başımmm
Hayırlı olsunKızlaaaarr az önce hastaneden aradılar fetal dna sonucum çıkmış temiz şükür
Veee cinsiyetimiz belli oldu erkek:))
Kendimi o kadar kıza inandırıp hazırlamışım ki şok oldum resmen ismi bile hazırdı " yaz " koyacaktık:)
sağlıklı olsun da kızı erkeği yok tabi , erkek isim önerilerinize talibim
Hadi yaNormalde her gece 2 prilam alırdım. Dün gece 1 tane aldım doz azaltarak deneyim dedim o bile fark etti yaaa bugün mide bulantım fazlaydı. Yok dedim 1 hafta daha devam ilaca sonra duruma göre tekrar deneyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?