Hayırlı sahurlar kuzum elhamdülillah ama bitmiş olan bulantim ara ara geliyor daha doğrusu midem yanıyor su da çok içemiyorum iftar sahur arası inşallah bebiş iyidir sen nasılsın
Dr hepsi temiz sadece yaştan dolayı böyle bir risk cıkmıs isterseniz ileri bir kan testi var onu yaptırabilirsiniz dedi ama ne bileyim kanda ultrason da sorun yok insan kararsız kalıyor
Dr hepsi temiz sadece yaştan dolayı böyle bir risk cıkmıs isterseniz ileri bir kan testi var onu yaptırabilirsiniz dedi ama ne bileyim kanda ultrason da sorun yok insan kararsız kalıyor
Yaş kaçtı canım senin. Normal dediyse bende endişe etme. Yaşa bağlı olarak risk çoğu kişide çıkabiliyomuş ama artık o kısım çok önemsenmiyormuş diye okudum internette
Hiçbi şey kullanmıyorum folik asit kullanıyordum sadece ama onu da doktorum bıraktırdı dün içmedim. Kan testlerinde vitamin eksikliği olduğu için mi verdi doktorun canım