Valla çalışıyorum hiç dinlenmeye şansım yokBen de gribim canım valla aynı senin gibi ağzım burnum yaraçok geçmiş olsun moralini yüksek tut bol bol dinlen
saglikla gelsin bebeginiz insallah dilegimiz buKızlaarr ikili kan sonucum temiz geldi dileyin benden ne dilerseniz
Amin kimin ne dileği varsa kabul olsunamin insallah cumlemizin tum anne adaylarin anne olmak isteyen kardeslerimizinde basina olsun mubarek gunlerin hurmetine
amin aminn cumlemizinAmin kimin ne dileği varsa kabul olsun
Çok şükür canım.bende iyiyim koşturmaca bir telaş uğraşıyoruz misafirlerim gitti kaldık kızımla baş başaHayırlı sahurlar kuzum elhamdülillah ama bitmiş olan bulantim ara ara geliyor daha doğrusu midem yanıyor su da çok içemiyorum iftar sahur arası inşallah bebiş iyidir sen nasılsın
Benimki dün detaylı ultrasonda 11+2’de kesin olmamakla birlikte belli oldu canım kız geliyorKızlar cinsiyeti belli olan var mı yaa benim doktor erken diyor :)
Bizim olmadı ama 11 artı 4 de gittim zaten küçüktü 14 de giderim belkiKızlar cinsiyeti belli olan var mı yaa benim doktor erken diyor :)
İ mom kullanıyırum ben canımKızlar canlar hangi multivitaminleri kullaniyorsunuz
Kızlar canlar hangi multivitaminleri kullaniyorsunuz
Ayy Allah razı olsun hepimizin ki inşallahsaglikla gelsin bebeginiz insallah dilegimiz bu
Bende 1/414 çıkmış ama normal dediler sonuçlarım için. Sordun mu doktoruna canımİkili testte sadece yaş riski cıkmıs böyle sonuç alam varmı acaba 1/268
canim vitaminleri ozel olarakmi aldinBen diafol ve omega kullanıyorum canım yarınki kontrolde multivitamine geçecek
2.trimes
terda folik asit bırakılıyorm
Dr hepsi temiz sadece yaştan dolayı böyle bir risk cıkmıs isterseniz ileri bir kan testi var onu yaptırabilirsiniz dedi ama ne bileyim kanda ultrason da sorun yok insan kararsız kalıyorBende 1/414 çıkmış ama normal dediler sonuçlarım için. Sordun mu doktoruna canım
Regenesis maxKızlar canlar hangi multivitaminleri kullaniyorsunuz
Yaş kaçtı canım senin. Normal dediyse bende endişe etme. Yaşa bağlı olarak risk çoğu kişide çıkabiliyomuş ama artık o kısım çok önemsenmiyormuş diye okudum internetteDr hepsi temiz sadece yaştan dolayı böyle bir risk cıkmıs isterseniz ileri bir kan testi var onu yaptırabilirsiniz dedi ama ne bileyim kanda ultrason da sorun yok insan kararsız kalıyor
Birde normali kaç olmalıymış acabaDr hepsi temiz sadece yaştan dolayı böyle bir risk cıkmıs isterseniz ileri bir kan testi var onu yaptırabilirsiniz dedi ama ne bileyim kanda ultrason da sorun yok insan kararsız kalıyor
Hiçbi şey kullanmıyorum folik asit kullanıyordum sadece ama onu da doktorum bıraktırdı dün içmedim. Kan testlerinde vitamin eksikliği olduğu için mi verdi doktorun canımKızlar canlar hangi multivitaminleri kullaniyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?