2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ne guzel yazmissiniz

İnşallah rahatlarsın canım çok zor bir süreç umarım kalan zaman keyifle geçer

Merhabalar, crp 18 çıktı sıkıntı olur mu ? Nezle geçirdim hafif . Biraz da kahverengi akıntım geldi geçti . Sizde de oldu mu ? Korkmam gerekiyor mu?
Geçmiş olsun korkmaya gerek yok gebelikte enfeksiyon çok oluyor ağır ateşli ve bulaşıcı hastalıklar biraz etkileyebilir oda kesin değil sevgiler

Hayırlı sahurlar canlarım 2 gündür görümcem ve kayinvalidem bizde zaman nasıl geçiyor anlamıyoruz gurbette ozluyor insan kalabalığı. Birazcık yoruldum ama yarin dinlenirim sizler nasılsınız

Sağlıkla gelsin hepsi inş hayırlı olsun çok sevindim
Bence doktorlar anlıyo emin olmadan söylemiyo cinsiyeti kızdır ozaman

Hayırlı sahurlar canlarım 2 gündür görümcem ve kayinvalidem bizde zaman nasıl geçiyor anlamıyoruz gurbette ozluyor insan kalabalığı. Birazcık yoruldum ama yarin dinlenirim sizler nasılsınız
Hayırlı sahurlar kuzum elhamdülillah ama bitmiş olan bulantim ara ara geliyor daha doğrusu midem yanıyor su da çok içemiyorum iftar sahur arası inşallah bebiş iyidir sen nasılsın

Hayirli olsun
Bizim kiz olursa Mavi
Erkek olursa Eymen,Arden,Kuzey bu 3 isim arasinda gidip geliyoruz
Ins saglikla gelsinlerde

Yok degıldık kuzum kofte yıyemıyordum sadexe

Tsh i düşük çıkanlar, dün dahiliyeye gittim önemli olan yüksek olmaması dedi doktor.. ilaç kullanmayacağım ancak 1 ay sonra tekrar kontrol dedi..tsh yanında t3 t4 değerini de kontrol etti.. gebelikte normal bazen düşebilirmis..
1 ay sonra usg ile bakabiliriz öneriyorum dedi gebelikte sakıncası yokmuş..
Benim içim rahatladı biraz, benzer sorunu olan varsa bilgisi olsun

Günaydın hanımlar ne zamandır bakamıyorum hepiniz iyisindir inşallah nezle oldum burnum akıyor sürekli hapşuruk falan filan uğrayamadım buralara. Crpdi yüksek çıkan arkadaşlar bir doktorlarıyla görüşebilir bence enfeksiyona göre tedavi verirler rahatlarlar hem

Benimde 0,23e düşmüştü canım 17.haftada bi daha bakalım dedi sakin karşıladı. Biz panikler kraliçesiyiZ

Günaydın Canım geçmiş olsun, bol limonlu ılık şeyler tüket inş iyileşirsin biraz evvel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…