- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
Ne guzel yazmissinizKendini çok dinlersen, çok şey bulursun.
Bir şeyin üstüne çok düşünmek, çok irdelemek, aşırı dikkat etmek , gereğinden fazla irdelemek, fazla gösterişe girmek gibi şeylerin genellikle olumsuz enerjiye dönüştüğüne inanıyorum. (Belki geçmiş yaşantılarımdan dolayı böyle düşünüyorumdur ben, bilmiyorum)
Belli başlı şeylere tabi ki dikkat edeceğiz. Sağlıklı beslenmek, ağır kaldırmamak, uzanma- esneme hareketlerini dikkatli yapmak gibi. Gerisi Allah'a emanet.
Emin ol , yediğin her lokmadan - attığın her adımı kontrollü atsan, o bebek yine sağlıksız olabilir veya olumsuz sonuçlar olabilir.Pek çok örneği de var forumda.
Biraz rahatlamaya çalış.
Yolun daha çok başı. Şimdiden böyle olursan, ilerisi seni zorlayabilir.
Dikkatli ol, dua et. Hayırlısı her şeyin
İnşallah rahatlarsın canım çok zor bir süreç umarım kalan zaman keyifle geçerKusmaktan boğazlarım tahriş oldu artık. Normal bi hastalıkta günde bu kadar kussam bayılırım heralde,Allah veriyo sabrınıyine de çok şükür bugünümüze Haftaya 12.haftaya giriyorum bakalım bitecek mi yoksa 9 ay bu şekil devam mıyız
Geçmiş olsun korkmaya gerek yok gebelikte enfeksiyon çok oluyor ağır ateşli ve bulaşıcı hastalıklar biraz etkileyebilir oda kesin değil sevgilerMerhabalar, crp 18 çıktı sıkıntı olur mu ? Nezle geçirdim hafif . Biraz da kahverengi akıntım geldi geçti . Sizde de oldu mu ? Korkmam gerekiyor mu?
Sağlıkla gelsin hepsi inş hayırlı olsun çok sevindimGünaydın kızlardetaylı ultrasondan çıktık az önce, burun kemiği ense saydamlığı ciğerler kalp böbrekler ve uzuvlara bakıldı. 11+2 her şey yolunda gibi gözüküyor erken bir tahmin ama çok büyük ihtimalle kız geliyor dedi doktorumuz
Benimde haftaya çarşamba randevum çok heyecanlibenn naptım carsambaya kontrol randevusu olussturdum doktor kovmaz ınsallah
Hayırlı sahurlar kuzum elhamdülillah ama bitmiş olan bulantim ara ara geliyor daha doğrusu midem yanıyor su da çok içemiyorum iftar sahur arası inşallah bebiş iyidir sen nasılsınHayırlı sahurlar canlarım 2 gündür görümcem ve kayinvalidem bizde zaman nasıl geçiyor anlamıyoruz gurbette ozluyor insan kalabalığı. Birazcık yoruldum ama yarin dinlenirim sizler nasılsınız
Hadi gözünüz aydın canım
Ben erkek olursa Ömer Aslan ve ya Ömer Alp düşünüyorum. Fikir olsun sana da. Öyle yeni nesil isimlerden pek hoşlanmıyorum
19.1 benimkideMerhabalar, crp 18 çıktı sıkıntı olur mu ? Nezle geçirdim hafif . Biraz da kahverengi akıntım geldi geçti . Sizde de oldu mu ? Korkmam gerekiyor mu?
Hayirli olsunKızlaaaarr az önce hastaneden aradılar fetal dna sonucum çıkmış temiz şükür
Veee cinsiyetimiz belli oldu erkek:))
Kendimi o kadar kıza inandırıp hazırlamışım ki şok oldum resmen ismi bile hazırdı " yaz " koyacaktık:)
sağlıklı olsun da kızı erkeği yok tabi , erkek isim önerilerinize talibim
Teşekkür ederim19.1 benimkide
Aile hekimim sonuclarda korkulacak bise yok dedi
Teşekkür ediyorumGeçmiş olsun korkmaya gerek yok gebelikte enfeksiyon çok oluyor ağır ateşli ve bulaşıcı hastalıklar biraz etkileyebilir oda kesin değil sevgiler
Yok degıldık kuzum kofte yıyemıyordum sadexeAynen bende böyleyim en iyi yediğim şey yağ sürmeden yapılmış tost çay ve zeytin birde haşlanmış patates
Tatlı hiç aram yok ama şikayetci değilim şuan çünkü kilolu başladım vermem lazım şu dönem
İlk bebişte böylemiydin peki?
Ayy hadi bakalım belki belli olurherkese soylıcem carsamba gunune randevu aldım
Ömer ismini çok severim yanına ne gelse yakışıyor asaf’da çok hoşBnde nasipse erkek için omer asaf düşündüm
Benimde 0,23e düşmüştü canım 17.haftada bi daha bakalım dedi sakin karşıladı. Biz panikler kraliçesiyiZTsh i düşük çıkanlar, dün dahiliyeye gittim önemli olan yüksek olmaması dedi doktor.. ilaç kullanmayacağım ancak 1 ay sonra tekrar kontrol dedi..tsh yanında t3 t4 değerini de kontrol etti.. gebelikte normal bazen düşebilirmis..
1 ay sonra usg ile bakabiliriz öneriyorum dedi gebelikte sakıncası yokmuş..
Benim içim rahatladı biraz, benzer sorunu olan varsa bilgisi olsun
Günaydın Canım geçmiş olsun, bol limonlu ılık şeyler tüket inş iyileşirsin biraz evvelGünaydın hanımlarne zamandır bakamıyorum hepiniz iyisindir inşallah nezle oldum burnum akıyor sürekli hapşuruk falan filan uğrayamadım buralara. Crpdi yüksek çıkan arkadaşlar bir doktorlarıyla görüşebilir bence enfeksiyona göre tedavi verirler rahatlarlar hem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?