Kuzum sise yap zorla içmeye çalış ve dinlen benim öyle geçti stres maalesef etkiliyor bende ne zaman üzülsem tekrar başlardı söyle düşün her serde vardır bir hayır belki bebeğinin sağlığı için daha iyi olmuştur bu işteki durumlar zaten yoruluyodun şimdi zaten avukatların koşturacak allahın izniyle sende bebisle ilgilen mental olarak rahatlar kendiniCok su ıcemıyorum kuzum ya malesef
Islak mendili popolarını temizlemek için kullanıyoruz değil mi. Yani sağlıklı oluyormu ıslak mendiller. Islak pamuk daha mı ii olur acaba. Birde şimdiden alsak mendili kururmu acaba uzamana kadar yaz sıcağı falan derken bende bari onu stoklayayım düye düşündüm dePrıma ucmus elendı bastan zatenmolfıxe hayır diyen pısıren bebek gormedım prımanın bı modelınde bıle oğlumu pısık yapmıstı bırde sleppy organık serısıne gecınce pısık oldu harıcınde her bezı kullandım ama hassas popıse molfıx dıyorum bence bezden cok kullanılan ıslak mendılın payı daha cok buyuk ben aşırı stok olmasa da 1 adet 1 beden 2 adet 2 beden 2-3 paket uc beden almayı dusunuyorum sahsen
Çok şükür canım iyi olsunlarda Rabbim korusun minnoşlarıBenımkı bı gece cok kotu donerken uykuda vurdu beynımd vurdu sankı ağrısı elektrık carpmış gibi kalktım ağladım o derece , normal bastırmalar fln oluyor ister istemez ne kadar korusamda. Ama mınnoşlarımız cok korunaklı biyerde
Canım sen bilirsin geçen benim kv cinsiyet belli olmadan bez almayın dedi pipisine göre ayrı bez oluyormuş ben hiç duymadım böyle bir şey var mı gerçektenPrıma ucmus elendı bastan zatenmolfıxe hayır diyen pısıren bebek gormedım prımanın bı modelınde bıle oğlumu pısık yapmıstı bırde sleppy organık serısıne gecınce pısık oldu harıcınde her bezı kullandım ama hassas popıse molfıx dıyorum bence bezden cok kullanılan ıslak mendılın payı daha cok buyuk ben aşırı stok olmasa da 1 adet 1 beden 2 adet 2 beden 2-3 paket uc beden almayı dusunuyorum sahsen
Analik online mumkun olsa bence hepimiz ultrason bile alırızAyy benim gibilerde varmışbenimde eşim eve cihaz alalım böyle olmayacak diyor
Ya arkadaşlar özellikle önceden doğum yapmış olanlar..belki bunu konuşmak için daha erken ama normal doğum mu,sezeryan mi? Öncelikle neden bunu sizlerede sordugumdan bahsedeyim...herkes tabiiki normalm dogum diyor..ama maalesef ilk kez anne olacağım için cevremde normal doğum hikayesi kötü olan çok kişi var..kuzenimin normal doğum yüzünden rahim sarkması oldu..diğer kuzenim saatlerce normal doğum için ağrı çekip tansiyon yükselmesi yüzünden acilen sezeryana alındı..ayrıca tüp bebeklere genelde sezeryan öneriliyor çünkü zaten çok ugraslarla elde edildiği için planlı doğum isteniyor...bende şimdiden kendimi sezeryana hazırlıyorum psikolojik olarak ama tecrübelerinizi dayanarak sormak istiyorum normal doğumu zorlamali miyim? Yaşım ve ilk çocuk olması yüzünden panik biriyim stres olabilirim kendimi biliyorum...tabiiki Dr da konusucam bu durumu ileriki süreçte ama fikir almak istedim (herşey bitti ya bunun derdine düştüm)
Ben hiç böyle bişe duymadımCanım sen bilirsin geçen benim kv cinsiyet belli olmadan bez almayın dedi pipisine göre ayrı bez oluyormuş ben hiç duymadım böyle bir şey var mı gerçekten
Ben de duymadım ama duymuş herhalde bir yerden eşime söylüyor o da annesi söylediği için sorgulamıyor bile yani stok yapmak için cinsiyeti bekliyoruz bizBen hiç böyle bişe duymadım
Ona zarar vermesi için çok ciddi travma olması lazım üzülmeDimi çocuklu anneler napsın böyle şeyler yaşanıyordur illaki
Öyle bir şey yok canımCanım sen bilirsin geçen benim kv cinsiyet belli olmadan bez almayın dedi pipisine göre ayrı bez oluyormuş ben hiç duymadım böyle bir şey var mı gerçekten
Ya arkadaşlar özellikle önceden doğum yapmış olanlar..belki bunu konuşmak için daha erken ama normal doğum mu,sezeryan mi? Öncelikle neden bunu sizlerede sordugumdan bahsedeyim...herkes tabiiki normalm dogum diyor..ama maalesef ilk kez anne olacağım için cevremde normal doğum hikayesi kötü olan çok kişi var..kuzenimin normal doğum yüzünden rahim sarkması oldu..diğer kuzenim saatlerce normal doğum için ağrı çekip tansiyon yükselmesi yüzünden acilen sezeryana alındı..ayrıca tüp bebeklere genelde sezeryan öneriliyor çünkü zaten çok ugraslarla elde edildiği için planlı doğum isteniyor...bende şimdiden kendimi sezeryana hazırlıyorum psikolojik olarak ama tecrübelerinizi dayanarak sormak istiyorum normal doğumu zorlamali miyim? Yaşım ve ilk çocuk olması yüzünden panik biriyim stres olabilirim kendimi biliyorum...tabiiki Dr da konusucam bu durumu ileriki süreçte ama fikir almak istedim (herşey bitti ya bunun derdine düştüm)
Ben de öyle düşünmüştüm canım sağolÖyle bir şey yok canım
Kız bebeklerde enfeksiyon riskinden dolayı daha uzun kullananlar bile var ıslak mendil kaçıncı ayda gecersunuz bilmiyorum pamuğu kaynamış soğumuş suya batırıp siliyordum 4 aydan sonra ıslak mendili bile yıkadım bir süre daha stok yapmaya değer mi bilmem oda aynı şekilde ciltte kızarıklık yapabilirIslak mendili popolarını temizlemek için kullanıyoruz değil mi. Yani sağlıklı oluyormu ıslak mendiller. Islak pamuk daha mı ii olur acaba. Birde şimdiden alsak mendili kururmu acaba uzamana kadar yaz sıcağı falan derken bende bari onu stoklayayım düye düşündüm de
Canım bende pamuk kullanmayı düşünüyorum ıslak mendili tasvip etmedigimden kullanımı rahatmi bir markanın görüyorum da hep ne kadar alayım ilk 1 ay icinBez numarası değiştikçe bile.pisik alerji egzema yapabilir sadece doğum için 1 paket alacağım ben zaten kızımda 4 ay sadece pamuk kullandım 6 li da pamuk alırım yeter. Hem.bedeni çabuk değişiyor kilosuna gire hemde her bebek cilt yapısı farklı bence stok yapmayın prima bile olsa
Ay hangi pamuk banada söyleyin kızlar bende ıslak mendil istemiyorum pamuğu ıslatayım diyordumCanım bende pamuk kullanmayı düşünüyorum ıslak mendili tasvip etmedigimden kullanımı rahatmi bir markanın görüyorum da hep ne kadar alayım ilk 1 ay icin
Bu gidişle bişey stoklayamıcaz bari çeyrek gram falan stoklayalım nasılsa Oda sabit kalmıyoKız bebeklerde enfeksiyon riskinden dolayı daha uzun kullananlar bile var ıslak mendil kaçıncı ayda gecersunuz bilmiyorum pamuğu kaynamış soğumuş suya batırıp siliyordum 4 aydan sonra ıslak mendili bile yıkadım bir süre daha stok yapmaya değer mi bilmem oda aynı şekilde ciltte kızarıklık yapabilir
Evet ya olsun acelemiz yok daha 6 ay varAy seninle konuşmuştuk şimdi hatırladım. Ben bahsettiğim arkadaşa gidemedim ramazan girince araya bayram sonrasına erteledik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?