2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Cok su ıcemıyorum kuzum ya malesef
Kuzum sise yap zorla içmeye çalış ve dinlen benim öyle geçti stres maalesef etkiliyor bende ne zaman üzülsem tekrar başlardı söyle düşün her serde vardır bir hayır belki bebeğinin sağlığı için daha iyi olmuştur bu işteki durumlar zaten yoruluyodun şimdi zaten avukatların koşturacak allahın izniyle sende bebisle ilgilen mental olarak rahatlar kendini

Islak mendili popolarını temizlemek için kullanıyoruz değil mi. Yani sağlıklı oluyormu ıslak mendiller. Islak pamuk daha mı ii olur acaba. Birde şimdiden alsak mendili kururmu acaba uzamana kadar yaz sıcağı falan derken bende bari onu stoklayayım düye düşündüm de

Çok şükür canım iyi olsunlarda Rabbim korusun minnoşları

Canım sen bilirsin geçen benim kv cinsiyet belli olmadan bez almayın dedi pipisine göre ayrı bez oluyormuş ben hiç duymadım böyle bir şey var mı gerçekten

Canım benim ilk doğumum epiduralli normal
2.doğumum epiduralsiz normal oldu tabiki epiduralli normal doğum çok rahat sonrasıda çok rahat oluyor ama üzerinden çok zaman geçti benimde aklımda bissürü soru isareti var
Doktoruna danış birlikte en doğru kararı verirsin kim nasıl doğum yapmış herkesin kendi tecrübesi sağlıkla kavuşmak en önemlisi doğum şeklinin hiç önemi yok yeterki annede bebekte sağlıklı olsun

Her normal doğum risksiz olacak diye bir şey yok. Bazı durumlarda sezaryen olması daha risksiz hatta.
Şahsen aksi bir şey olmaz ise , hem bedenen hem de psikolojik açıdan sezaryen düşünüyorum.

İnşallah herkes için hayırlısı olur.
Doğum ne şekilde olursa olsun zor bir olay. Allah kolaylaştırsın inşallah

Bez numarası değiştikçe bile.pisik alerji egzema yapabilir sadece doğum için 1 paket alacağım ben zaten kızımda 4 ay sadece pamuk kullandım 6 li da pamuk alırım yeter. Hem.bedeni çabuk değişiyor kilosuna gire hemde her bebek cilt yapısı farklı bence stok yapmayın prima bile olsa

Kız bebeklerde enfeksiyon riskinden dolayı daha uzun kullananlar bile var ıslak mendil kaçıncı ayda gecersunuz bilmiyorum pamuğu kaynamış soğumuş suya batırıp siliyordum 4 aydan sonra ıslak mendili bile yıkadım bir süre daha stok yapmaya değer mi bilmem oda aynı şekilde ciltte kızarıklık yapabilir

Canım bende pamuk kullanmayı düşünüyorum ıslak mendili tasvip etmedigimden kullanımı rahatmi bir markanın görüyorum da hep ne kadar alayım ilk 1 ay icin

Canım bende pamuk kullanmayı düşünüyorum ıslak mendili tasvip etmedigimden kullanımı rahatmi bir markanın görüyorum da hep ne kadar alayım ilk 1 ay icin
Ay hangi pamuk banada söyleyin kızlar bende ıslak mendil istemiyorum pamuğu ıslatayım diyordum

Bu gidişle bişey stoklayamıcaz bari çeyrek gram falan stoklayalım nasılsa Oda sabit kalmıyo en azından ozaman bozdurur ona göre ihtiyaç görürüz.

Şu pamuk dediğiniz hangisi arkadaşlar bana da bilgi please

Günaydın, bu çatlak yağı olarak tatlı badem yağı diyor arifoglunun onu mu kullanıyorsunuz?
Aktaran akzer çatlak bakım yağı almış annem, içinde birden çok yağın karışımı var.. tecrübeli arkadaşlardan bu ürünü kullanan oldu mu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…