- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
E bebekden aldım ben hep kızıma 6 li paket 1 ay gidiyor ilk aylar cok kaka oluyor bor de yüzüne silebiliyorsub doğal pamuk olduğu için 2 paket alabilirsin tabi ki en doğal ıslak mendili bile yıkayınca köpürür pamuk şu değil çoğuCanım bende pamuk kullanmayı düşünüyorum ıslak mendili tasvip etmedigimden kullanımı rahatmi bir markanın görüyorum da hep ne kadar alayım ilk 1 ay icin
Bi tanıdık bebek arabasını satıyormuş ondan bebek arabasını aldık baya temiz hiç binmemiş bebekleri hep kucaktaydı dediler. Kraft taşıma koltuğu ile birlikte 2000e verdi. Bir de park yatak hediye etti. Bir de bunu aldım trendyoldan uygun geldi fiyatı. 60x113 ölçü de fena değil.Besik aldim su ahsaplardan 2. El sadece o kadar
Prima nin tek doğal serisi pure ben kızımda kullandım ama aşırı pahalı. Daha uygun markalar var . Premium çare ve aktif bebek doğal değil malesefPrima alicaksaniz yapmaz diyorlar kuşum ya bende o yuzden alsam mi dedim
Gülerek kullanın canimmmmBi tanıdık bebek arabasını satıyormuş ondan bebek arabasını aldık baya temiz hiç binmemiş bebekleri hep kucaktaydı dediler. Kraft taşıma koltuğu ile birlikte 2000e verdi. Bir de park yatak hediye etti. Bir de bunu aldım uygun geldi fiyatı. 60x113 ölçü de fena değil.
Sağolasın canım belki ilk bi iki ay beni zorlamazsa pamuk kullanabilirim hem bebeğin cildide azcık dış koşullara dayanıklı hale gelir gibi garip bi düşüncedeyim sonra duruma göre ıslak mendile dönüş yapabilirim bendePamuk boyle bişey kızlar ebat olarak kucuk dursada yaprakları genıs kalın , bunu kullanacaksanız bırde ıslak mendıl kutuları oluyor tupperwarede gormustum oyle bısey de edının gunluk kullanacagınız kadar hazırlayabılırsınız içine
Aaa cidden bir mucizeKIZLAR HAYATIMIN SOKUNU YAŞIYORUMdün doktora gittim 3 ay boyunca göremediğimiz birşeyi gördük hepimiz şoktayız. Tek yumurta ikizlerine hamileyim nasıl gözükmedi diğer bebeğin arkasına saklanmış nasıl oldu bilmiyorum tüm duyguları aynı anda yaşıyorum şuan karmakarışığım seviniyorum korkuyorum..
İnşallah sağ salim alırım ikisinide. Tek yumurta ikizleri riskli olduğunu biliyorum sizlerden dua bekliyorum inşallah sağ salim tamamlarız bu süreci ve kucağıma alırım inşallahşoktayım halen şoktayım
Bende arkadasimdan aldim besigi 800 tlye bebek arabasna daha bakmadik bakalim nasil olacakBi tanıdık bebek arabasını satıyormuş ondan bebek arabasını aldık baya temiz hiç binmemiş bebekleri hep kucaktaydı dediler. Kraft taşıma koltuğu ile birlikte 2000e verdi. Bir de park yatak hediye etti. Bir de bunu aldım trendyoldan uygun geldi fiyatı. 60x113 ölçü de fena değil.
Su an bende hayatımın şokunu yaşıyorum gerçekten maşallah çok sevimli çok tatlı riskli değil merak etme her gebelik.risk adayı kendinu böyle şeylere kaptırma sağ salim kucağına al inşallahKIZLAR HAYATIMIN SOKUNU YAŞIYORUMdün doktora gittim 3 ay boyunca göremediğimiz birşeyi gördük hepimiz şoktayız. Tek yumurta ikizlerine hamileyim nasıl gözükmedi diğer bebeğin arkasına saklanmış nasıl oldu bilmiyorum tüm duyguları aynı anda yaşıyorum şuan karmakarışığım seviniyorum korkuyorum..
İnşallah sağ salim alırım ikisinide. Tek yumurta ikizleri riskli olduğunu biliyorum sizlerden dua bekliyorum inşallah sağ salim tamamlarız bu süreci ve kucağıma alırım inşallahşoktayım halen şoktayım
En mantiklisi beklemek sanirimPrima nin tek doğal serisi pure ben kızımda kullandım ama aşırı pahalı. Daha uygun markalar var . Premium çare ve aktif bebek doğal değil malesef
Nasıl anlaşılmadi çok şaşırdım.. kaç haftaliktin? Allah sağlıkla tamamına erdirsin kucağına al inşallah canımKIZLAR HAYATIMIN SOKUNU YAŞIYORUMdün doktora gittim 3 ay boyunca göremediğimiz birşeyi gördük hepimiz şoktayız. Tek yumurta ikizlerine hamileyim nasıl gözükmedi diğer bebeğin arkasına saklanmış nasıl oldu bilmiyorum tüm duyguları aynı anda yaşıyorum şuan karmakarışığım seviniyorum korkuyorum..
Evet doğal olanları yaz doğum çantasına 1 paket al . Ben kenara para koyup ua gram ya da döviz alıp buna niyet birikim yapacağım tabi ki bu fiyatlara bulamayız ama elimizde kalmasından iyidir aynı fiyata satmak.zor oluyorEn mantiklisi beklemek sanirim
2 farklı doktora gittim ikiside görmedi tam 12 haftalıkken gözüktü. Doktorda şoka girdi hayatımda bir kere böyle görmüştüm birde sen dediAyy çok ilginç. 3.ayda belli olanı duymamıştım hiç. Haklısın bir anda değişik duygular Allah ikisini de sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
EvetAaa cidden bir mucizerabbim ikisinede sağlıklı hayırlı ömürler versin
Aslında böyle düşünen insan değilim akışa bırakanlardanım ama tek diye gidip ikiz diye dönünce böyle her şey gözümün önünden geçtiSu an bende hayatımın şokunu yaşıyorum gerçekten maşallah çok sevimli çok tatlı riskli değil merak etme her gebelik.risk adayı kendinu böyle şeylere kaptırma sağ salim kucağına al inşallah
Aminn çok saol canımNasıl anlaşılmadi çok şaşırdım.. kaç haftaliktin? Allah sağlıkla tamamına erdirsin kucağına al inşallah canım
Yaa Rabbim ikisini de sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. Rabbimin mucizesi değil de neKIZLAR HAYATIMIN SOKUNU YAŞIYORUMdün doktora gittim 3 ay boyunca göremediğimiz birşeyi gördük hepimiz şoktayız. Tek yumurta ikizlerine hamileyim nasıl gözükmedi diğer bebeğin arkasına saklanmış nasıl oldu bilmiyorum tüm duyguları aynı anda yaşıyorum şuan karmakarışığım seviniyorum korkuyorum..
Yok senin kinin bu kadar geç fark etmesine şok oldum sadeceAslında böyle düşünen insan değilim akışa bırakanlardanım ama tek diye gidip ikiz diye dönünce böyle her şey gözümün önünden geçtiinşallah amin saol canım sen niye şoklardasın seninde mi ikiz
Valla acayip bir mucize.. tebrik ederimAminn çok saol canım12 haftalığım. Ya bende gittiğimde ekrandan bakıyordum hep bi tane evirip cevirip bakıyorduk yani bilmiyorum gözükmedi. Doktorda şoka girdi. Yüz ifadesi değişti ben korktum bişey mi oldu diye. Gözükmedi yani canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?