- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
Haklısın kuzum ne dıyım kı hayırlısı boyleymıs daha guzel kapıların acılmayacagı ne malum bakalım , surayla ısım tamamen bıtse rahat edıcemKuzum sise yap zorla içmeye çalış ve dinlen benim öyle geçti stres maalesef etkiliyor bende ne zaman üzülsem tekrar başlardı söyle düşün her serde vardır bir hayır belki bebeğinin sağlığı için daha iyi olmuştur bu işteki durumlar zaten yoruluyodun şimdi zaten avukatların koşturacak allahın izniyle sende bebisle ilgilen mental olarak rahatlar kendini
Pamuk kullanan da var tabı tercıh meselesı kuzum kapalı kutu ıcınde agzı acılmadıgı surece sıkıntı olmaz yenıdogana uygun bı mendıl secmek lazım tabıkı bırde ben ıslam mendıl tercıh edenlerdenımIslak mendili popolarını temizlemek için kullanıyoruz değil mi. Yani sağlıklı oluyormu ıslak mendiller. Islak pamuk daha mı ii olur acaba. Birde şimdiden alsak mendili kururmu acaba uzamana kadar yaz sıcağı falan derken bende bari onu stoklayayım düye düşündüm de
Yok askım tabıkıde oyle bısey yurtdısında falan yasamıyorsan ben hıc duymadım oyle bıseyCanım sen bilirsin geçen benim kv cinsiyet belli olmadan bez almayın dedi pipisine göre ayrı bez oluyormuş ben hiç duymadım böyle bir şey var mı gerçekten
Tatlı badem yagı kullanılabılır tabıkı kıllanma soz konusu sadece hındıstan cevızı yagı kullanmıstım ben oğlumda bıo oıl aldım bunda dırekGünaydın, bu çatlak yağı olarak tatlı badem yağı diyor arifoglunun onu mu kullanıyorsunuz?
Aktaran akzer çatlak bakım yağı almış annem, içinde birden çok yağın karışımı var.. tecrübeli arkadaşlardan bu ürünü kullanan oldu mu acaba?
Sezeryan yapmış biri olarak normal doğum yapmayı isterdim çünkü toparlanması çabuk oluyor.ben bir hafta eğilmedim öksüremedim bu konularda zorladı.ama bir yandan mutluyum sancısız mükemmel bir doğum gerçekleşti.bana kalırsa kendini normal doğuma hazırla gerisine bebek karar versinYa arkadaşlar özellikle önceden doğum yapmış olanlar..belki bunu konuşmak için daha erken ama normal doğum mu,sezeryan mi? Öncelikle neden bunu sizlerede sordugumdan bahsedeyim...herkes tabiiki normalm dogum diyor..ama maalesef ilk kez anne olacağım için cevremde normal doğum hikayesi kötü olan çok kişi var..kuzenimin normal doğum yüzünden rahim sarkması oldu..diğer kuzenim saatlerce normal doğum için ağrı çekip tansiyon yükselmesi yüzünden acilen sezeryana alındı..ayrıca tüp bebeklere genelde sezeryan öneriliyor çünkü zaten çok ugraslarla elde edildiği için planlı doğum isteniyor...bende şimdiden kendimi sezeryana hazırlıyorum psikolojik olarak ama tecrübelerinizi dayanarak sormak istiyorum normal doğumu zorlamali miyim? Yaşım ve ilk çocuk olması yüzünden panik biriyim stres olabilirim kendimi biliyorum...tabiiki Dr da konusucam bu durumu ileriki süreçte ama fikir almak istedim (herşey bitti ya bunun derdine düştüm)
Benim kızı bazen durduramıyorum karnımın üstünde zıplıyor.her gün kucakta geziyor ikinci bebe Allah’a emanetDimi çocuklu anneler napsın böyle şeyler yaşanıyordur illaki
Kızımda sleepy natural kullanıyorum ikincide de sleepy natural kullanıcam.netten sipariş ediyoruz baya uyguna geliyor.Kızlar merhaba, umarım herkes çok iyidir. Ben de 12. haftanın içinde bir anne adayıyımİlk bebeğim. Daha erken ama malum ekonomik çalkantılar nedeniyle yavaş yavaş bir şeyler alıp stokluyorum.
Aramızda deneyimli olan hanımefendilere bebek bezi için danışmaya geldim. Hangi markayı önerirsiniz? Ona göre yavaş yavaş bebek bezi yatırımı yapmayı düşünüyorumherkese çok sevgiler
İlk tavsiyem kimsenin doğum öyküsünü dinleme kimisi çok kolay doğurur girer yarım saat sürmez kimisi de böyle anlattığın gibi olur. Senin nasıl doğuracağını şimdiden düşünmen zaten başlı başına Bi stres faktörü. Herşeyi akışına bırak zaten sezeryan doğum olacaksa doktorun söylüyor 33 34 haftada. Ayrıca herşeyden önce senin ve bebeğinin sağlığı önemli hiç bişey için zorlama kendini normal olsun diye şartlama. Doktoruna güven herşey çok güzel olacak hepimiz içinYa arkadaşlar özellikle önceden doğum yapmış olanlar..belki bunu konuşmak için daha erken ama normal doğum mu,sezeryan mi? Öncelikle neden bunu sizlerede sordugumdan bahsedeyim...herkes tabiiki normalm dogum diyor..ama maalesef ilk kez anne olacağım için cevremde normal doğum hikayesi kötü olan çok kişi var..kuzenimin normal doğum yüzünden rahim sarkması oldu..diğer kuzenim saatlerce normal doğum için ağrı çekip tansiyon yükselmesi yüzünden acilen sezeryana alındı..ayrıca tüp bebeklere genelde sezeryan öneriliyor çünkü zaten çok ugraslarla elde edildiği için planlı doğum isteniyor...bende şimdiden kendimi sezeryana hazırlıyorum psikolojik olarak ama tecrübelerinizi dayanarak sormak istiyorum normal doğumu zorlamali miyim? Yaşım ve ilk çocuk olması yüzünden panik biriyim stres olabilirim kendimi biliyorum...tabiiki Dr da konusucam bu durumu ileriki süreçte ama fikir almak istedim (herşey bitti ya bunun derdine düştüm)
Amin inşallah hepimizin sağlıkla gelsinlerGönlünce olsun canım inşallah sağlıcakla doğsunlar da
Demokrat eczane de bio oil urunlerinde indirim var.. bende alayım o zaman.. sari mi pembe mi tercih ettin?Tatlı badem yagı kullanılabılır tabıkı kıllanma soz konusu sadece hındıstan cevızı yagı kullanmıstım ben oğlumda bıo oıl aldım bunda dırek
Prima alicaksaniz yapmaz diyorlar kuşum ya bende o yuzden alsam mi dedimMerhaba, benimde ilk gebelik ama bebeği olanlar bebek bezi stoğu yapma dediler. Her bezi tontiş popoları kabul etmiyormuş , alerji yapabiliyormuş. Ben o yüzden bez stoğunu listeden çıkardım.
Aa prima yaptiysa almayim o zaman. Bana da prima yapmaz kesinlikle dedilerPrıma ucmus elendı bastan zatenmolfıxe hayır diyen pısıren bebek gormedım prımanın bı modelınde bıle oğlumu pısık yapmıstı bırde sleppy organık serısıne gecınce pısık oldu harıcınde her bezı kullandım ama hassas popıse molfıx dıyorum bence bezden cok kullanılan ıslak mendılın payı daha cok buyuk ben aşırı stok olmasa da 1 adet 1 beden 2 adet 2 beden 2-3 paket uc beden almayı dusunuyorum sahsen
Bebek yagi icin ne diyorsun o da iyi diyorlar amaTatlı badem yagı kullanılabılır tabıkı kıllanma soz konusu sadece hındıstan cevızı yagı kullanmıstım ben oğlumda bıo oıl aldım bunda dırek
Canım prima stoğu yapan bir tanıdık dedi onu. Adama prima aldık beğenmedi diye gitti baby turco mu beğendi ne diye söylenerekPrima alicaksaniz yapmaz diyorlar kuşum ya bende o yuzden alsam mi dedim
Bekleyelim kuzum o zaman. Bende islakmendili stoklayim dedim kurur dediler. Kenari para atiyorum suanlikCanım prima stoğu yapan bir tanıdık dedi onu. Adama prima aldık beğenmedi diye gitti baby turco mu beğendi ne diye söylenerek2.markayı hatırlamıyorum attım ama daha orta kalite birşey kullanmışlar diğerleri hep pişik yapmış. Her çocuk farklı alsak olmazsa satar mıyız letgodan falan da diyorum
Canım nasılsın lekelenme durdu mu? Belirsizlik çok stresli bi durum Allah yardımcın olsun inşallah en kısa zamanda hallolur haklarını alırsın. Arabuculukla işakdi fesh yapsalar keşke işsizlik sigortası da alırsın iyi olur.Haklısın kuzum ne dıyım kı hayırlısı boyleymıs daha guzel kapıların acılmayacagı ne malum bakalım , surayla ısım tamamen bıtse rahat edıcem
Ayy çok ilginç. 3.ayda belli olanı duymamıştım hiç. Haklısın bir anda değişik duygular Allah ikisini de sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.KIZLAR HAYATIMIN SOKUNU YAŞIYORUMdün doktora gittim 3 ay boyunca göremediğimiz birşeyi gördük hepimiz şoktayız. Tek yumurta ikizlerine hamileyim nasıl gözükmedi diğer bebeğin arkasına saklanmış nasıl oldu bilmiyorum tüm duyguları aynı anda yaşıyorum şuan karmakarışığım seviniyorum korkuyorum..
İnşallah sağ salim alırım ikisinide. Tek yumurta ikizleri riskli olduğunu biliyorum sizlerden dua bekliyorum inşallah sağ salim tamamlarız bu süreci ve kucağıma alırım inşallahşoktayım halen şoktayım
Ben de öyle bebek doğunca ne alalım diye soran olursa da hepsine bez derizBekleyelim kuzum o zaman. Bende islakmendili stoklayim dedim kurur dediler. Kenari para atiyorum suanlik
Besik aldim su ahsaplardan 2. El sadece o kadarBen de öyle bebek doğunca ne alalım diye soran olursa da hepsine bez deriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?