Prilam içeriği de b6 diye biliyorum. İyi yapmışın canım ben de 2 gündür içmiyorum bakalım nolacak. Umarım bitmiştir artıkAslinda B6'nin bulantıya iyi geldigini kendim öğrendim. Doktora da danistim, alabileceğimi söyledi.
Dur daha yenı baslıyoruz dıyorum canımmmmmKızlar selam nasılsınız nasıl gidiyor gebelikler hepimizin yavaş yavaş büyüyor minikleribiz 14+2 olduk bugün
Gebelikte daha hiç kilo almadım ama kıyafetlerden belli olmasa da karnım baya çıktı
Sorunum şu ki ne yesem sanki karnım patlayacak gibi şişiyor bir kaç gündür böyle ne yapacağım bilmiyorum
Yani soğuk alırsın şişer gazdır felan öyle bir şey değil şişiyor geriliyor baya rahatsız ediyor
Acaba bunu yaşayan var mı ben
İnşallah güzel geçerCanımsın Allah razı olsun Akdeniz Üniversitesi hastanesine gidicem inşallah hayırlarla geçer kontrolü miniğimin
Kızlar selam nasılsınız nasıl gidiyor gebelikler hepimizin yavaş yavaş büyüyor minikleribiz 14+2 olduk bugün
Gebelikte daha hiç kilo almadım ama kıyafetlerden belli olmasa da karnım baya çıktı
Sorunum şu ki ne yesem sanki karnım patlayacak gibi şişiyor bir kaç gündür böyle ne yapacağım bilmiyorum
Yani soğuk alırsın şişer gazdır felan öyle bir şey değil şişiyor geriliyor baya rahatsız ediyor
Ben de tartıda da artış var. 62 ile hamile kaldım 65 geliyorum şu an. Ödüm kopuyor vallahi. Ama bulantılardan dolayı hep katı beslendim herşeyi ekmekle yedim. Zaten kiloya yatkın bir insanım çok korkuyorum yaaa diyetisyen bile düşünmeye başladım.Beeeenn şuan bile patladım patlıycam her akşam böyle. Maden suyu biraz hafifletiyor ama sabah ilk uyandığım an ki rahatlıktan eser kalmıyo akşamları. Sabah 3 akşam 5 aylık varımm
15-17 kadar yolu var korkma ya keyfını cıkarBen de tartıda da artış var. 62 ile hamile kaldım 65 geliyorum şu an. Ödüm kopuyor vallahi. Ama bulantılardan dolayı hep katı beslendim herşeyi ekmekle yedim. Zaten kiloya yatkın bir insanım çok korkuyorum yaaa diyetisyen bile düşünmeye başladım.
Evet öyle birde benim dün akşam bütün karın bölgem gerginleşti bunuda dün ilk defa yaşadımNormal demek ki artık bende şaşırıyorum tartıda kilo yok göbek var diyorum hadi önceden göbek yoktu bebek oluştu illaki göbek olur ama o şişlik gerginlik çok garip geliyor
Senin var mııBugun randevusu olanlardan güzel haberler bekliyoruzzz
Canımsın çok sağol bilgiler içinNipt ile fetal dna aynı canım bi arkadaş daha yazmış ona sormuşsun yurtdışına gönderilen test aynen. Ben Genzone diye bir merkeze yaptırdım, doktorum oraya yönlendirdi. AGTC diye bi tanı merkezi var orda yapılıyor, bir de ASV Yaşam hastanesine sormuştum anlaşmalı genetik merkezi var gelip yapıyorlar hastanemizde dediler. Burda bildiklerim bunlar. Sonuç da maksimum 2 haftada geliyor dedi 9.günde geldi benim.
Canım benim sağol güzel dilek ve enerjin için önce gebe poliklinik e gittik rutin muayene diğer bölümden alın randevuyu dedi ablamda orda çalışıyor sağolsunlr yarına randevu aldık rapor hemen çıkmıyor mu ya haftaya gidicem benİnşallah güzel geçerBen de Akdenizde yaptırdım ikiliyi salı günü sonuç var. Kan çıkmış ama raporu göremiyorum. Ya o gün de aksi gibi çocuğun ensesini ölçmek için çok uğraştılar yarım saat falan, bizimki poz vermedi sonra da gitti kan almada damarımı patlattılar Eşim de sağlıkçı sonradan şey diyor, ya damarda değilsin niye oynatıp duruyorsun iğneyi . Seninki güzel geçsin burdan pozitif enerji yolluyorum.
Sistemde görünüyor da bana görünmüyor sanırım, ben de yarın sonuç için gebeye gidicem, belki karşılaşırız sabah benim 9.30Canım benim sağol güzel dilek ve enerjin için önce gebe poliklinik e gittik rutin muayene diğer bölümden alın randevuyu dedi ablamda orda çalışıyor sağolsunlr yarına randevu aldık rapor hemen çıkmıyor mu ya haftaya gidicem ben
Akşamları benim karnım geriliyo sankiKızlar selam nasılsınız nasıl gidiyor gebelikler hepimizin yavaş yavaş büyüyor minikleribiz 14+2 olduk bugün
Bende dün ve bugün daha çok hissediyorum gerildi karnım kaçıncı haftan senin canımEvet öyle birde benim dün akşam bütün karın bölgem gerginleşti bunuda dün ilk defa yaşadım
Valla benimde öyle dün oldu aşırı gergin ve şiş olduEvet öyle birde benim dün akşam bütün karın bölgem gerginleşti bunuda dün ilk defa yaşadım
Persembe benımSenin var mıı
İnşallah canım gebelik öyle bir şeymiş ki er şeyden nem kapar oldumAkşamları benim karnım geriliyo sanki
Benim erken çıkıyor karnım zaten bide bunda kilomda vardı inş sağlıkla tamamlarız süreci
Ben karnımı suraya koysam sok gecırırsınİnşallah canım gebelik öyle bir şeymiş ki er şeyden nem kapar oldum
Çok güzelmiş canım keşke bir de atleti olsaymış içinde ona rağmen uygun amaKız bebişi kesin olanlar su 10 lu takımı alın koyun kenara bedava
Yenidoğan Kız Bebek 10lu Hastane Çıkışı
Bebbek Yenidoğan Kız Bebek 10lu Hastane Çıkışı - ebebek
Ben bellı olmadıgı ıcın net almıyorum yesıl olanı alcam unısex beslı set için uygun
Bırde ağız mendili 42 tlye düşüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?