2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Dur daha yenı baslıyoruz dıyorum canımmmmm

Canımsın Allah razı olsun Akdeniz Üniversitesi hastanesine gidicem inşallah hayırlarla geçer kontrolü miniğimin
İnşallah güzel geçer Ben de Akdenizde yaptırdım ikiliyi salı günü sonuç var. Kan çıkmış ama raporu göremiyorum. Ya o gün de aksi gibi çocuğun ensesini ölçmek için çok uğraştılar yarım saat falan, bizimki poz vermedi sonra da gitti kan almada damarımı patlattılar Eşim de sağlıkçı sonradan şey diyor, ya damarda değilsin niye oynatıp duruyorsun iğneyi . Seninki güzel geçsin burdan pozitif enerji yolluyorum.

Beeeenn şuan bile patladım patlıycam her akşam böyle. Maden suyu biraz hafifletiyor ama sabah ilk uyandığım an ki rahatlıktan eser kalmıyo akşamları. Sabah 3 akşam 5 aylık varımm
Ben de tartıda da artış var. 62 ile hamile kaldım 65 geliyorum şu an. Ödüm kopuyor vallahi. Ama bulantılardan dolayı hep katı beslendim herşeyi ekmekle yedim. Zaten kiloya yatkın bir insanım çok korkuyorum yaaa diyetisyen bile düşünmeye başladım.

15-17 kadar yolu var korkma ya keyfını cıkar
Ben 73 kıloyla kaldım bende cok korkuyordum oğlumda 76 kıloda doğum yaptım, eyvah bunda 100 kılo olurum herhalde diyip duruyordum
Şuan çok takmamaya karar verdım oğlumda da 76 dan 56 kıloya kadar düştüm doğum sonrası onlar sağlıklı olsunda kılo bı sekılde verılır ama tabı dedıgım gibi 15-17 kaldırır / 25-30 doğum içinde okdr kilo iyi değil , çok almamıssın yıne her ay ıkıser kılo alsan bıle bu saatten sonra mıs

Normal demek ki artık bende şaşırıyorum tartıda kilo yok göbek var diyorum hadi önceden göbek yoktu bebek oluştu illaki göbek olur ama o şişlik gerginlik çok garip geliyor
Evet öyle birde benim dün akşam bütün karın bölgem gerginleşti bunuda dün ilk defa yaşadım

Canımsın çok sağol bilgiler için

Canım benim sağol güzel dilek ve enerjin için önce gebe poliklinik e gittik rutin muayene diğer bölümden alın randevuyu dedi ablamda orda çalışıyor sağolsunlr yarına randevu aldık rapor hemen çıkmıyor mu ya haftaya gidicem ben

Sistemde görünüyor da bana görünmüyor sanırım, ben de yarın sonuç için gebeye gidicem, belki karşılaşırız sabah benim 9.30

Akşamları benim karnım geriliyo sanki
Benim erken çıkıyor karnım zaten bide bunda kilomda vardı inş sağlıkla tamamlarız süreci

Kız bebişi kesin olanlar su 10 lu takımı alın koyun kenara bedava
Yenidoğan Kız Bebek 10lu Hastane Çıkışı
Bebbek Yenidoğan Kız Bebek 10lu Hastane Çıkışı - ebebek
Ben bellı olmadıgı ıcın net almıyorum yesıl olanı alcam unısex beslı set için uygun
Bırde ağız mendili 42 tlye düşüyor

Eklentiler

• C0B97788-91A5-461A-979B-4506A2A5769D.webp
    21 KB · Görüntüleme: 74
  • 367DF707-29AA-45D6-BAF6-FA6FF6A69C03.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 84
  • C9FAC0D4-18D3-4494-886F-E000222A1B87.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 77
Akşamları benim karnım geriliyo sanki
Benim erken çıkıyor karnım zaten bide bunda kilomda vardı inş sağlıkla tamamlarız süreci
İnşallah canım gebelik öyle bir şeymiş ki er şeyden nem kapar oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…