2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Amin canım inşallah o güzel günler de hemen gelecek doğuma kalan günlerimizi sayacagiz inşallah

İnş tamamen geçer çok geçmiş olsun

Valla bende öyleyim
Oğlumda limonu kabuğuyla yerdim bundada öyleyim cinsiyetini bilmiyorum henüz bakalım erkek çıkarsa bende kesinlikle ekşi erkek dicem
Tarlıdan tiksinmiştim ben yeni yeni yiyebiliyorum

Annem ciddi sekilde seker hastasi

Ilk gebelikte seker yuklemesi yapilmadi

Ikincisinde yaptirdim cok pisman oldum 3 gun kendime gelemedim ve doguma kadar seker kullanamadim. Emzirirken bi patlama yasamistim 4 gunde 1 kutu helva yiyodum

Bunda dusunmuyorum

Zaten her kan tahlilinde seker orani gorunuyo arti seker olursa semptomlari oluyo.
Sirf laf olsun diye yapiliyo gercektende. En azindan kendi adima konusuyorum.

Valla bende öyleyim
Oğlumda limonu kabuğuyla yerdim bundada öyleyim cinsiyetini bilmiyorum henüz bakalım erkek çıkarsa bende kesinlikle ekşi erkek dicem
Ben kizima hamileyken goruk aserdim
Bizim oralarda goruk derler. Uzum olmadan ufak ufak oluyo ya ona diyoruz

Ben zaten herseyi ters yasiyorum
Kizda cirkinlesirsin denir ben 2 sindede cok guzel olmustum
Bebek gibi cildim olduydu sanki nur inmisti yuzume

Bunda hergun bi sivilceyle uyaniyorum ve putur putur oldu yuzum

Kızlar ben bugün ikili teste geldim ve bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim. Hastahanedeyim yarın kürtaj yapacaklar. Çok üzgünüm yine devam etmedi.
Allah kolaylık versin kalbinize ferahlık versin inş en yakın zamanda sağlıklı bi gebelik ve bebişle yavrunuza kavuşursunuz

Sende mi fitil kullandın? Doktor sebeb olarak birsey söyledi mi?
Ben amerikadayım burda hiç bişe vermiyorlar
Düşecekse düşecek diyolar
Benimde kabızlık problemim vardi
Doktor gebelik kesen bozuk değil kalp atışı iyi kanama alanı yok rahim ağzı kapalı dedi
açıkcası sebebi bilmiyorm ilk basta kabızlıktan kendini zorladığından demişlerdi
O günden 2 gün sonra tekrar olunca bilemedik ama galiba bebekle alakalı değil diye düşünüyorum
Doktor idrar yolu enfeksiyonu yapar dedi benim temiz çıktı

Ayy onu bi guzel terletirsin tuzla biberle nereliydin canim sen
Demekki kizdada eksi istiyo
Banada suan erkek galiba guzellestin yapiyolar

Benimde bugün demir ilaci yüzünden kabızlık yaşadım.. biraz zorlayinca belli belirsiz pembe leke geldi sonrada kahverengiye döndü..bende zorlandığım için oldu diye düşünüyorum.. yarin tekrar ederse mutlaka gidecegim doktora.. şuan geçti mi peki? Ne durumdasın?

Ayy onu bi guzel terletirsin tuzla biberle nereliydin canim sen
Demekki kizdada eksi istiyo
Banada suan erkek galiba guzellestin yapiyolar
Osmaniye
Evet terletip yiyoruz
Aman gozunu seveyim ne erik ne goruk aşermemem gerek cunku burda arasam bulamam kalkip taaa Türkiyeye gitmem gerek oda bana pahaliya maal olur

Ay bende yaptırmak istemiyorum ama benim iki kardeşimde de tip 1 insülin bağımlı diyabet var ikisinde 6-7 yaşlarında tanı konmuştu şu an insülin kullanıyorlar
Babamda tip 2 diyabet var annemde de tip 2 diyabet başlangıcı var.
Anlayacağınız ailede bir tek bende yok diyabet ben hep şekerime düzenli baktırırım 3 aylık şeker değeri var HgA1c ona da düzenli baktırıyorum çok şükür bir sorun çıkmadı bu güne kadar ama gebelikte o testi yaptırmak istemiyorum ama yaptırmam lazım sanırım baya risk grubunda çünkü

Valla bende öyleyim
Bugün taramada yürüyüp Tatlı yememi söylediler yedik öyle aldık görüntüleri sanki o kadar acı ekşi yiyorum ki bebeğim tatlıya hasret kalmış gibiydi bide fetal DNA yı verdim hayırlı sonuçlar çıksın inşallah kızlar dua edin olur mu

Kızlar ben bugün ikili teste geldim ve bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim. Hastahanedeyim yarın kürtaj yapacaklar. Çok üzgünüm yine devam etmedi.
Çok geçmiş olsun canım.Allah sabır versin En hayırlı güzel zamanda tekrar nasip etsin inşallah

Ense kalınlığı ne dedi dr. O önemli bildiğim kadarıyla iyi dediyse iyi gelecektir sonuç da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…