Amin canım inşallah o güzel günler de hemen gelecekKuzum ben olunca ılk doktora gıttım kese ıyı kanama alanı yok rahım agzı kapalı dedı , fitil kullanmaya basladım sonrasında tam durmustu ıste uzuntuden cok aglamaktan herhalde yıne oldu uc gun kadar .. Dediğin gibi Rabbim bebişlerimize sağlık versin sağlıkla kavuşalım onlara , sağlıklada büyüsünler
Kötü haberlerde , iyi haberler gibi her zaman içimizde olacak kuzum bununla baş etmek zor haklısın ama dua edıp tevekkul edıp rahatlamaya calısıp Rabbim’e güvenmekten başka çaremiz yok
Allah’ın izniyle birde haraketlensinler o zaman daha da güzel olacak
Yumuşak ama beyaz değil kırmızı gibiKızlar hadı bakalım topuklarınız hangı renk beyaz ve yumusak ıse erkek yesıle calısıyorsa kızmısbenımkı kıpkırmızı cınsıyetı netleşenler ozellıkle tuttumu
Bunu instagramda bende gordumKızlar hadı bakalım topuklarınız hangı renk beyaz ve yumusak ıse erkek yesıle calısıyorsa kızmısbenımkı kıpkırmızı cınsıyetı netleşenler ozellıkle tuttumu
İnş tamamen geçer çok geçmiş olsunKızlar oğlum taburcu oldu hastaneden,öpücük hastalığı virüsünden dolayı yatıyordu.bu süreçte dalakta büyüme oldu,karaciğer enzimleri tam anlamıyla düşmedi 6 ayda anca düşüyormuş.haftaya kontrolü var inşallah tamamen iyileşir..
14+2 haftalık hamileyim cinsiyetini göstermemek için elinden geleni yapıyornamaz kılar pozisyondaydı.doktor bayramdan sonra gel dedi ama bi çılgınlık yapıp yarın için başka doktorlar randevu aldım.inşallah öğrenebilirim..doktor kan ilacı ve vitamin vermişti bulantıyı arttırıyor.prilam dr içiyorum ama hala kokulara yemeklere karşı bulantım var.göğüs hassasiyetim geçti.karnım iyice çıktı.kiloluyum zaten kocaman bişey olcam gidiş geliş.
Valla bende öyleyimBenim çevremde de ekşi yiyenlerin oğlu oldu hep
Ofis arkadaşım dolaptan limonu alır direk öyle limonu yerdi
Ben hiç ekşi yiyemiyorum midemi daha çok bulandırıyor
İlk başlarda mide bulantım tam anlamıyla başlamamışken altın günlerinde yapılan ekşili şeyleri canım çok çekiyordu ama bak sonradan tatlıya döndü benimkişimdi ekşi görmek istemiyorum
Eşim sürekli tatlıcı geziyor alıp getiriyor belki yerim diye canım çekti diye yiyebileceğini sanıyorum ama yok minicik alıp bırakıyorum onu da
Bulantı çekmiyor olsam kesin şeker hastası olurdum her şeyde hayır var demek ki
Annem ciddi sekilde seker hastasiHahaha yaaa sorma offf
Eşimin bile şimdiden şehirdeki tüm tatlıcılarla anısı olmaya başladı
İlk bir iki kez eşim hamile sizin tatlınızdan çekti canı demiş sevinçle insanlar da güzel karşılamış gülümsemiş hayırlı olsun demişler bonus tatlı koymuşlar falan nasıl hoşuna gitmiş her gittiği yere söylüyor şimdi
Bugün gittiği adam sadece aa öyle mi demiş hayırlı olsun bile dememiş de insan bir mutlu olurmuş da sabahtan beri tatlıcı adama saydırıyorkarnıma eğilip bir daha canın o tatlıdan istemesin orayı kara listeye aldık diyor sanki herkes güzel tepki vermek zorunda bi sal tatlıcıyı be adam belki karakteri öyledir diyorum yok takmış
Aaa niye kuzum? Şeker yüklemesi o kadar zor mu ya? Ben de hiç istemiyorum aslında ama eşimin anne tarafı komple şeker hastası o yüzden korkuyorum biraz
Ben direk kanama yaşadım şuan lekelenme devam ediyorKızlar 12 13.haftalarda kahverengi lekelenme yaşayanıniz oldu mu?
Ben kizima hamileyken goruk aserdimValla bende öyleyim
Oğlumda limonu kabuğuyla yerdim bundada öyleyim cinsiyetini bilmiyorum henüz bakalım erkek çıkarsa bende kesinlikle ekşi erkek dicem
Tarlıdan tiksinmiştim ben yeni yeni yiyebiliyorum
Sende mi fitil kullandın? Doktor sebeb olarak birsey söyledi mi?Ben direk kanama yaşadım şuan lekelenme devam ediyor
Allah kolaylık versin kalbinize ferahlık versin inş en yakın zamanda sağlıklı bi gebelik ve bebişle yavrunuza kavuşursunuzKızlar ben bugün ikili teste geldim ve bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim. Hastahanedeyim yarın kürtaj yapacaklar. Çok üzgünüm yine devam etmedi.
Ben amerikadayım burda hiç bişe vermiyorlarSende mi fitil kullandın? Doktor sebeb olarak birsey söyledi mi?
Ayy onu bi guzel terletirsin tuzla biberleBen kizima hamileyken goruk aserdim
Bizim oralarda goruk derler. Uzum olmadan ufak ufak oluyo ya ona diyoruz
Ben zaten herseyi ters yasiyorum
Kizda cirkinlesirsin denir ben 2 sindede cok guzel olmustum
Bebek gibi cildim olduydu sanki nur inmisti yuzume
Bunda hergun bi sivilceyle uyaniyorum ve putur putur oldu yuzum
Benimde bugün demir ilaci yüzünden kabızlık yaşadım.. biraz zorlayinca belli belirsiz pembe leke geldi sonrada kahverengiye döndü..bende zorlandığım için oldu diye düşünüyorum.. yarin tekrar ederse mutlaka gidecegim doktora.. şuan geçti mi peki? Ne durumdasın?Ben amerikadayım burda hiç bişe vermiyorlar
Düşecekse düşecek diyolar
Benimde kabızlık problemim vardi
Doktor gebelik kesen bozuk değil kalp atışı iyi kanama alanı yok rahim ağzı kapalı dedi
açıkcası sebebi bilmiyorm ilk basta kabızlıktan kendini zorladığından demişlerdi
O günden 2 gün sonra tekrar olunca bilemedik ama galiba bebekle alakalı değil diye düşünüyorum
Doktor idrar yolu enfeksiyonu yapar dedi benim temiz çıktı
OsmaniyeAyy onu bi guzel terletirsin tuzla biberlenereliydin canim sen
Demekki kizdada eksi istiyo
Banada suan erkek galiba guzellestin yapiyolar
Ay bende yaptırmak istemiyorum ama benim iki kardeşimde de tip 1 insülin bağımlı diyabet var ikisinde 6-7 yaşlarında tanı konmuştu şu an insülin kullanıyorlarBenımde anne tarafım komple seker hastası hatta erken yasta olan dahı var kımseye yaptırmayın dememama ben yaptırmayacağım dayanamam yok asla oğlumda en zorlandığım testlerden tek ve en ve biridir ben oğlumda ne oyle cok mıdem bulandı nede işte benı cok sarstı yıyıp ıcıyordum bı ıkı hafta sabahları bısıler yıyene kadar mıdem bulanırdı kı o bulantı degılmıs bıle bu bebıste anladım ilk ve tek kez oyle honkure honkure o testten sonra kustum zaten tatlı sevıyorum aman nolcak bı sıse ıcecek ıcerım gecerım bes tane baklava yemıs gıbı dusun dedım kendıme falan doktor zorlamaz umarım dıye dusunuyorum gerçekten ben fena olmustum ıstemedıgımı soyleyecegım sonuclarım da normal cıkmıstı o zaman Bu kadar tatlı yıyemezken onu ıcemem ay yok no
Esın cok komık ya heyacanı var ama ne guzel
Öyle kuzum da kimi doktor bilmediği gebeyi almak istemiyor bende bütün tetkiklerimi kendi doktorumdan alıp giderim artıkSehır degıstırmıssın tabıkıde mecbur alacak neden almasın takma kafana hıc kuzum
Çok üzüldüm ya diyecek bir şey bulamıyorum Rabbım.en kısa zamanda yüzünü kalbini güldürsünAminnn inşallah büyük şok yaşadım hiçbir belirti agri yoktu. Çok zor umarım burda olan arkadaşlar hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız
Bugün taramada yürüyüp Tatlı yememi söylediler yedik öyle aldık görüntüleri sanki o kadar acı ekşi yiyorum ki bebeğim tatlıya hasret kalmış gibiydi bide fetal DNA yı verdim hayırlı sonuçlar çıksın inşallah kızlar dua edin olur muValla bende öyleyim
Oğlumda limonu kabuğuyla yerdim bundada öyleyim cinsiyetini bilmiyorum henüz bakalım erkek çıkarsa bende kesinlikle ekşi erkek dicem
Tarlıdan tiksinmiştim ben yeni yeni yiyebiliyorum
Çok geçmiş olsun canım.Allah sabır versinKızlar ben bugün ikili teste geldim ve bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim. Hastahanedeyim yarın kürtaj yapacaklar. Çok üzgünüm yine devam etmedi.
Ense kalınlığı ne dedi dr. O önemli bildiğim kadarıyla iyi dediyse iyi gelecektir sonuç daBugün taramada yürüyüp Tatlı yememi söylediler yedik öyle aldık görüntüleri sanki o kadar acı ekşi yiyorum ki bebeğim tatlıya hasret kalmış gibiydi bide fetal DNA yı verdim hayırlı sonuçlar çıksın inşallah kızlar dua edin olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?