Bu 3 unu aldim. Ince degil %100 pamuk kumasi cok guzelAa valla bakalım benim de içim gidiyor ordakilere
Evet kizlar.icin daha cok sey var ztn kuzum yaOğlum da hep öyle şu yeşili gri kahve tonlari kremler sarılar büyük eşyaları özellikle var zaten oğlumdan babynesti vs bile şu yeşili gri ama kız olursa özellikle kız şeyleri çok cicili bicili onlarda aşırı hevesim var sanırım ondan bu sabırsızlıkama ortak renkler hayat kurtarır
Güzel günlerde sağlıkla giysinnBu 3 unu aldim. Ince degil %100 pamuk kumasi cok guzel
Insallaj kuzum. Fiyatida uygun 3 une 300 tl verdim. E bebekte falan bu fiyata mumkun degil alamayizGüzel günlerde sağlıkla giysinn
Benim gözüm bu tip şeylerdeBu 3 unu aldim. Ince degil %100 pamuk kumasi cok guzel
Yaa evet cok guzel ama kisa denk gelexek ya bebisler o yuzden ev icin aliyorum suan daha cokBenim gözüm bu tip şeylerdeYa çok almak da istemiyorum ama ne görsem alasın geliyor
Ayyy prensesin mi olcakValla bebişko bu doktorda kız dedı
SüpermişEvet var canım baya bir süre kursa gittim sonra evde kendim devam ettim bel fıtığı var bende çok çok iyi geliyor yoga bana
Zihnen de çok dinginleştiriyor şu ara en ihtiyacım olan şey zihnim Hindistan trafiği gibi susturamıyorum da
Yürüyüş de çok iyi ya bağırsaklara bire bir evet
Ben de yazı bekliyorum yürüyüş için iyi olacağım yazın havalar mis olacak yürüyeceğim her akşam diyeinşallah öyle olur
Hadi gözün aydın canım@fnd_50
Kızlar maşallah herşey yolunda 167 gram olmus bebişimbu doktorda kız dedı
Ama tabi devlet olduğu için alışveriş yapma yinede detaylıyı bekle dedi
Detaylı içinde sıra aldım sakaryada yaptırırım
Hangisinden aldin canım ilkimbebeden mi benimde surekli karşıma çıkıyor ama kumaşları nasil acaba diye merak ediyorum güzel çıktım sana gelenlerAy kizlar ben aldim oradan 3 lu takim cok guzel geldi. Eve gidince atayim simdi isteyim bugun geldi hatta
Ilkimbebeden aldim canim kumaslari cok iyi ince degil etiketine baktim %100 pamukmus cok kaliteli duruyorHangisinden aldin canım ilkimbebeden mi benimde surekli karşıma çıkıyor ama kumaşları nasil acaba diye merak ediyorum güzel çıktım sana gelenler
Ay ben bugun bı çılgınlık yapıp alısverıs yaptım yaInsallaj kuzum. Fiyatida uygun 3 une 300 tl verdim. E bebekte falan bu fiyata mumkun degil alamayiz
Ay Rabbim’in izniyle inşallah aminAyyy prensesin mi olcak
Ay ne aldınnnnn atsanaSatilucky canın hepsiburada indirim vardı pusetiyle beraber dediğin fiyattan 1500 tl ucuza aldım haberin olsun
Ben kendime bugun bijaamaa aldımBiz hevesle hep bebiş kıyafeti bakıyoruz da 2 ay sonra hiçbişeye sığmayacağızArada bi bakıyorum ama ne alsam kendime bilemedim. En güzeli yazın bol elbiseler olur herhalde
Güle güle giyinBen kendime bugun bijaamaa aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?