- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
Aminn kuzumGüle güle giyinbende bakıyorum lohusa pijaması karar veremedim
Ayyy cok cicilerBu 3 unu aldim. Ince degil %100 pamuk kumasi cok guzel
YAa cok guzellerAy ben bugun bı çılgınlık yapıp alısverıs yaptım yatulum ıkılı 139 tl lcw outlet ayrıca gecelerı ve lcw uygulamadan cıkan carkla cok uyguna gelen seyler oluyor gecen gece yıne bı tulum begenmıstım o gece ıkılı tulum 118 tlydı aynı fermuarlı boyle denk geliyor
Rabbim’in izniyle sağlıkla giydirmekte nasip olsun inşallah aminYAa cok guzeller
Çok güzelmiş sağlıkla kullansın kuzuBu 3 unu aldim. Ince degil %100 pamuk kumasi cok guzel
Fetal dna dedigin nipt testmi canimBiz detaylıdan geldik kızlar
Fetal dna dan önce cinsiyeti belki orada görürüz diyordum ama olmadı babası gibi yüzüstü yatıyor sürekli fındığım doktor ölçümleri zor aldı ya yüz üstü yan da yan duruyordoktor da cinsiyetle ilgili yorum yapmadı hiç
Yan duruş pozisyonunda ekrana baya baktım bence erkek olsa bacak arasından bir şey illa görünürdü ama boştu gibi kız olasılığı bence baya yüksek hatta ısrarla erkek diyen annem bile göstermediyse kızdır kesin evet dedi o da kabullendi yani
Neyse kesin sonuç fetal dna ya kaldı o da artık bugün yarın gelir ama ben artık emin gibi bir şeyim
Bende cinsiyeti ogrenimde ona gore alacamBen kendime bugun bijaamaa aldım
Insallah kuzumRabbim’in izniyle sağlıkla giydirmekte nasip olsun inşallah amin
Evet canım o diğer adı da Nipt testiymiş bazıları Harmony falan da diyor ama hepsi aynı test aslındaFetal dna dedigin nipt testmi canim
Iste trisomi 21 (down sendromu) + cinsiyet olan test
İnstagramda minnosorgu diye bi sayfa var. Erkek için de çok güzel şeyler var benim de halamın elinden geliyor örüyor birşeylerAhh kızlar annem cok guzel şeyler örüyor kızın olursa yaparım diyor
Insallah hayirlisiyla gelsin canimEvet canım o diğer adı da Nipt testiymiş bazıları Harmony falan da diyor ama hepsi aynı test aslında
Fransa ya gitti bizim kan sonuçları gelmesini bekliyoruz bir hafta oldu vereli 10-15 gün arası çıkar demişler eşime ama burada gördüğüm kadarıyla bizim yaptırdığımız firma 15 günü bulmuyor pek bugün yarın gelir sonucumuz Rabbim bekleyen herkesle beraber bizi de sevindirsin güzel haberler alırız inşallah
İnşallahInsallah hayirlisiyla gelsin canim
Benim trisomi negatif cok sukur
Cinsiyette geldi bugun ama cuma ogrenicez
2 hafta surdu benimki
Oğlumda da cok ördü bizimkiler acayip kiz istiyor ama dayanamaz erkek olursada yaparİnstagramda minnosorgu diye bi sayfa var. Erkek için de çok güzel şeyler var benim de halamın elinden geliyor örüyor birşeyler
Ay bişey olmaz bende öğrendiğimde gittim direk forma aldımAy Rabbim’in izniyle inşallah amin
Detaylıyı bekle yinede alışveriş için dedi doktor ama bekleyemedım bir iki parça aldım
Bebek arabası aldım maxi cosiAy ne aldınnnnn atsana
Amin canim insallah Rabbim seninde gonlune gore sagliklisini versinİnşallah
Çok şükür canım darısı başıma
Bugün detaylı ultrasonda ense kalınlığı burun kemiği değerleri falan çok şükür güzel çıktı ama yine de en kesin dna testi olduğu için onu görmeden insanın içi rahat etmiyor.
Yaa parti yapacaktın değil mi senhaydi bir şey kalmadı cumaya Allahım gönlünden geçeni hayırlı ve sağlıklı şekilde nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?