2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
YAa cok guzeller

Fetal dna dedigin nipt testmi canim
Iste trisomi 21 (down sendromu) + cinsiyet olan test

Fetal dna dedigin nipt testmi canim
Iste trisomi 21 (down sendromu) + cinsiyet olan test
Evet canım o diğer adı da Nipt testiymiş bazıları Harmony falan da diyor ama hepsi aynı test aslında
Fransa ya gitti bizim kan sonuçları gelmesini bekliyoruz bir hafta oldu vereli 10-15 gün arası çıkar demişler eşime ama burada gördüğüm kadarıyla bizim yaptırdığımız firma 15 günü bulmuyor pek bugün yarın gelir sonucumuz Rabbim bekleyen herkesle beraber bizi de sevindirsin güzel haberler alırız inşallah

Herkese merhaba, umarım her şey yolundadır. Burada cinsiyet tahmini soruları gördükçe üyeleri darladığını düşünüyordum ancak şu an aynı darlamayı ben yapacağım

Ben ikidir inanılmaz suratsız doktorlara denk geliyorum, böyle ifade etmek istemezdim ama... Cinsiyetin c'sini soramadım öyle söyleyeyim. Sizin bir tahmininiz olur mu acaba deneyimli üyeler Haftaya randevum var ama heyecan böyle saçmalatıyormuş Herkese çok sevgiler.

Eklentiler

• IMG_1426.webp
    10 KB · Görüntüleme: 69
Son düzenleyen: Moderatör:
Insallah hayirlisiyla gelsin canim
Benim trisomi negatif cok sukur
Cinsiyette geldi bugun ama cuma ogrenicez
2 hafta surdu benimki

Insallah hayirlisiyla gelsin canim
Benim trisomi negatif cok sukur
Cinsiyette geldi bugun ama cuma ogrenicez
2 hafta surdu benimki
İnşallah
Çok şükür canım darısı başıma
Bugün detaylı ultrasonda ense kalınlığı burun kemiği değerleri falan çok şükür güzel çıktı ama yine de en kesin dna testi olduğu için onu görmeden insanın içi rahat etmiyor.
Yaa parti yapacaktın değil mi sen haydi bir şey kalmadı cumaya Allahım gönlünden geçeni hayırlı ve sağlıklı şekilde nasip etsin inşallah

Amin canim insallah Rabbim seninde gonlune gore sagliklisini versin

Ya acikcasi gonlumden ne geciyo bende bilmiyorum

2 kizim var 3.de kiz olabilir, erkek sansimda 4e kalir artik

Erkeksede 4.yu dusunuyoruz ama nasipse tabikide

Ay bilmiyorum ikisinede hazirlikliyim
Hayirlisi neyse o olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…