2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Benim karnimda sivrildi, öne doğru gidiyor.Her gören oglun mu olcak diyor.Kız diyorum.
Yok oğlun olacak, karnın sivrilmis, yüzün de güzel.Oglu olacak olanların yüzü guzellesirmis.Kiz annenin güzelliğini alır ,annenin yüzü cirkinlesirmis.Bi suru yorum.He deyip geçiyorum herkese.
Dün işyerinden biri de (pek muattap olmadığım biri) karşılaştık, klasik sorular, kaç kilo dedi.1700 Gr dı en son dedim.Aaa azmıs dedi.Haftasina göre normal dedim. kendi hamileligi zamanında bilmiyormuş şimdi olsa yaptırirmis.Serum kilo aldiriyormus bebeğe, git serum taktir, aklında bulunsun diyor.
Gerçekten çok mantıklı bı yontem dedim.Nasil kafa var insanlarda anlamıyorum.
her yerde bir çok bilmiş var demek ki 😂

Benim karnimda sivrildi, öne doğru gidiyor.Her gören oglun mu olcak diyor.Kız diyorum.
Yok oğlun olacak, karnın sivrilmis, yüzün de güzel.Oglu olacak olanların yüzü guzellesirmis.Kiz annenin güzelliğini alır ,annenin yüzü cirkinlesirmis.Bi suru yorum.He deyip geçiyorum herkese.
Dün işyerinden biri de (pek muattap olmadığım biri) karşılaştık, klasik sorular, kaç kilo dedi.1700 Gr dı en son dedim.Aaa azmıs dedi.Haftasina göre normal dedim. kendi hamileligi zamanında bilmiyormuş şimdi olsa yaptırirmis.Serum kilo aldiriyormus bebeğe, git serum taktir, aklında bulunsun diyor.
Gerçekten çok mantıklı bı yontem dedim.Nasil kafa var insanlarda anlamıyorum.
Ben normalde yumurta yemeyi hiç sevmem sadece bebek için zorla yiyorum. Paketli gıdaları çok nadir yiyorum. Disarda yemek yerken vicdan azabı çekiyorum. Ama bunu başkasına söylesem ne var ki bunda der sadece bir günlük bir şey gibi küçümser. Gece uyuyamıyorum sıcaktan gündüz uyuyorum diye yine mi uyuyorsun diyen bile var. Evden çıkmıyorum bir de telefonla moral bozuyorlar😀
Ay millet böyle saçma saçma şeyleri nerden buluyor, ben de iş yerinde falan çok konuşan biri değilim, kendi birkaç arkadaşım var onun şansını yaşıyorum sanırım 🫠 Sadece eşimin köyüne gitmiştim geçen haftalarda orda biraz moral bozucu şeyler yaşadım ama o hamileliğe özgü değil genel 😅
Bence kilosunun az olması iyi kızlar ya doğum kolay olur, böyle düşünün kiloyu dışarıda da alır 🤗🤗 Biz kendimize bakalım, sağlıklı beslenelim sonuçta her şey olacağına varıyor. Bizim moralimizin iyi olması daha önemli 💐

Benimde oyle ama bisey olmaz canim ya temizve iyi pistigi surece. Ben her hafta disardsn muhakkak yiyorum yemek zorunda kaliyorum . İsyerinde yemek kotu cikabiliyor ya da evde yemek yapmaya mecalim olmuyor. Ya da canim cekiyor 😂 ama sukur bebisin kilosu flaannherseyi iyi.
Temizliğinden emin olamıyorum sorun o 😂 benim anlamsız şekilde çiğ köfte yiyesim geliyor onuda herkes çok kötü diyor yerken keyif bile alamıyorum 😀

Temizliğinden emin olamıyorum sorun o 😂 benim anlamsız şekilde çiğ köfte yiyesim geliyor onuda herkes çok kötü diyor yerken keyif bile alamıyorum 😀
Evde yapsan ? Robotta yapan cok var bak gonul rahatligiyla yersin. Benim doktorum cig kofteyi yasaklamisti. O yuzden agzima koymadim hic

Ay millet böyle saçma saçma şeyleri nerden buluyor, ben de iş yerinde falan çok konuşan biri değilim, kendi birkaç arkadaşım var onun şansını yaşıyorum sanırım 🫠 Sadece eşimin köyüne gitmiştim geçen haftalarda orda biraz moral bozucu şeyler yaşadım ama o hamileliğe özgü değil genel 😅
Bence kilosunun az olması iyi kızlar ya doğum kolay olur, böyle düşünün kiloyu dışarıda da alır 🤗🤗 Biz kendimize bakalım, sağlıklı beslenelim sonuçta her şey olacağına varıyor. Bizim moralimizin iyi olması daha önemli 💐
Ben artık sağlıklı beslenmek istemiyorum 8 aydır her yemek istediğimi ucundan yiyorum 😂 bu sene köye gitmedim rahatım o yönden. Geçen yıl eşimin köyündeki kadınlar sinir hastası edeceklerdi beni az kalsın 😂

Çiğ köfte bende de oluyor yaa özellikle hamileliğin ortalarına doğru devamlı yiyesim geliyordu. İçeriklerinin iyi olmadığını öğrendiğimden beri evde yapıyorum mis gibi içim rahat yiyorum. Daha 3-4 gün önce yemişimdir 😅 mutfak robotunda pıt pıt yapılıyor hemen. Youtubeda bir sürü video var 🥰

Evde yapsan ? Robotta yapan cok var bak gonul rahatligiyla yersin. Benim doktorum cig kofteyi yasaklamisti. O yuzden agzima koymadim hic
Evde bir şey yapıp yemek istemiyorum artık. Eşime diyorum ki kendimi 30 yıllık evli kadınlar gibi hissediyorum yemek yapmaktan bıktım. Biri yemek hazırlasa da rahat rahat yesem diyorum artık. Yoksa evde ne yaparsam yapayım yaparken yorulduğum için yemeye halim kalmıyor😂

Çiğ köfte bende de oluyor yaa özellikle hamileliğin ortalarına doğru devamlı yiyesim geliyordu. İçeriklerinin iyi olmadığını öğrendiğimden beri evde yapıyorum mis gibi içim rahat yiyorum. Daha 3-4 gün önce yemişimdir 😅 mutfak robotunda pıt pıt yapılıyor hemen. Youtubeda bir sürü video var 🥰
Kendim yaptığım bir şeyi yemekten keyif almıyorum sorun bu işte. Kendimi yaşlanmış hissediyorum 😂

Ben de hiç anlamıyodum dün nstde sancı çıkarken ne hissettiğime baktım 😂
Hani bebiş popoyu bir yere bastırıp gerdiriyor ya, onu tüm karnında hissettiğinde sancı oluyor 😂
Ben de bi kendimi dinleyeyim ne oluyor 🤣
Ben artık sağlıklı beslenmek istemiyorum 8 aydır her yemek istediğimi ucundan yiyorum 😂 bu sene köye gitmedim rahatım o yönden. Geçen yıl eşimin köyündeki kadınlar sinir hastası edeceklerdi beni az kalsın 😂
Hahahah ya ben de bu isyanı yaptım, şöyle oturup gönül rahatlığıyla kahve tatlı yapmak istiyorum 🤣 Geçen oturup bi paket cips yedim ama insanın içine oturuyor yerken hep bi suçluluk 🤣 Emzirirken de devam edecek mi bu? Bugün çok yedim ama yürüyüş de yaptım falan diye kendimi kandırıyorum :D Yemeyi sevenler için hamilelik bir işkenceee. Bi de bu köylerdeki kadınlar neden böyle, ben mi çok hassasım 🤣

Kendim yaptığım bir şeyi yemekten keyif almıyorum sorun bu işte. Kendimi yaşlanmış hissediyorum 😂
Ya bence çiğköfteciyle konuş taze bi paket hazırlasın sana 🤣 bulgur değil mi bu. Et falan olmadıkça, yeşillikler temiz yıkanmışsa sorun olmaz gibi dndnd

Ben de bi kendimi dinleyeyim ne oluyor 🤣

Hahahah ya ben de bu isyanı yaptım, şöyle oturup gönül rahatlığıyla kahve tatlı yapmak istiyorum 🤣 Geçen oturup bi paket cips yedim ama insanın içine oturuyor yerken hep bi suçluluk 🤣 Emzirirken de devam edecek mi bu? Bugün çok yedim ama yürüyüş de yaptım falan diye kendimi kandırıyorum :KK70: Yemeyi sevenler için hamilelik bir işkenceee. Bi de bu köylerdeki kadınlar neden böyle, ben mi çok hassasım 🤣
Köydeki kadınları bende söyledim onlar bir şey kullanmıyor biz sürekli vitamin falan kullanıyoruz dedim eşime 😂 zararlı bir şey yediğimde faydalı bir şey yiyorum içimi rahatlatmak icin😂

Evde bir şey yapıp yemek istemiyorum artık. Eşime diyorum ki kendimi 30 yıllık evli kadınlar gibi hissediyorum yemek yapmaktan bıktım. Biri yemek hazırlasa da rahat rahat yesem diyorum artık. Yoksa evde ne yaparsam yapayım yaparken yorulduğum için yemeye halim kalmıyor😂
Benim bugun misafirim gelecek dusun. 😂😂

Ben de hiç anlamıyodum dün nstde sancı çıkarken ne hissettiğime baktım 😂
Hani bebiş popoyu bir yere bastırıp gerdiriyor ya, onu tüm karnında hissettiğinde sancı oluyor 😂
Dün benim de 2 kere 70 lerde çıktı ama ben bir şey hissetmedim. Acı eşiğin yükssk dedi hemşire. Tek hissettiğim idrarım gelmiş gibiydi.

Back
X