- 3 Haziran 2022
- 4.219
- 9.017
- 108
- 28
Canım benim ilk nst 29.haftada çekildi 2.nst 32.haftada çalışır raporu alacaktım nstye bakıp muayene edip verelim dedi dr o yüzden çekildi ikisinde de düzensiz sancı çıktı 33.haftada da geçen hafta sancı çıktı diyince tekrar bi nst çekelim dedi o yüzden çekildi yoksa benim doktor da senin doktor gibi gerek görmemiştiBen daha hiç nst ye girmedim o kadar da diyorum doktora çok kasılmam oluyor toplanıyor bu beybi habire diye ama pek oralı olmadı bakalım bu hafta gittiğimde 33 üncü haftanın içinde olacağız artık belki nst ye sokar yani düzenli nst zamanım da geldi bencebu hafta da bakmazsa 36 da falan ancak alır beni nst ye
Yani belki var benim de sancım ama bakılmadığı için bilmiyoruz ki bu kasılmalar sancıysa kesin var yani
Rahim ne zaman kısalmaya başladı kuzum sende? Ben de merak ediyorum bu kontrolde bir şey diyecek mi uzunlukla ilgili

Ben 31.haftada gittiğimde 42mm demişti 33.haftada sordum 35mm ölçtü ama 25mm altı sıkıntı dedi, kısalmaya başlamış artık vakit geliyor sanki yavaştan haftaya 35.haftada kontrolüm var bakalım o zaman nasıl çıkacak