2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Çok şükür yıkama ütüleme ve dolap yerleştirme işi bitti, hastane çantamız hazır değil.Bebegin ki kismen hazırlandı , benimki hazırlanacak.

Eklentiler

• IMG_20230903_110236_655.webp
    IMG_20230903_110236_655.webp
    31 KB · Görüntüleme: 83
  • IMG_20230903_110245_24.webp
    IMG_20230903_110245_24.webp
    42,8 KB · Görüntüleme: 82
Ay evet buyuk buyuk ama napayım kardeşi gelmeden onunda biraz gönlü olsun istiyorum , bugun bana cok sınırlıydı kalktı bana vuruyor esyaları atıyor üstüme beni istemiyormuş oyle dedi 🥹 ağla ağla zaten canım çıktı beni niye istemiyor kafama takıyorum kardeşi gelecek diye mi yapıyor bilmiyorum marketten de hep anne hem sana hem kardesıme cıkolata aldım dıye elınde gelırdı hayır ıstemıyorum annemle kardesıme bısey almak demiş babasına çok moralım bozuk yanı sonrasında da ıteleye kakalaya buzları erıttık resmen
Kuzum yaşı küçük olduğu için bu tarz şeyler normal olsa gerek kardeşi gelecek az kaldı çevreden sizden duyuyor farkına varıyor onun stresi ile öyle olmuştur 😊Çok üzülüp stres yapma çocuk bu dakikası dakikasını tutmaz ki🥲

Yavrun hayırlı olsun. Gözun aydın maşallah size.

Benim de surekli acile gidesim geliyor. Surekli suyu yetiyor mu, bu hareket normal mi, bu kasılma mı? Sancım mı var? modundayım kafayı yicez :KK70:

Umarım dayanır yavrucak ya, iğneyi yapması da iyi heralde. Ay ben çok heyecanlandım maçı izleyemedim ama şampiyonuzz.

Ben de hazırlamadım ya :KK70: Ama organizerlerimi aldım, kıyafetleri yıkadım, sadece yerleştirmesi kaldı bakalım. Sana yetişirim inşallah :KK70:
Yetisirsin yetisirsin
Ben baya bi agirdan aliyorum
Acelem olmadigini anlasin bebek😀

Kuzum yaşı küçük olduğu için bu tarz şeyler normal olsa gerek kardeşi gelecek az kaldı çevreden sizden duyuyor farkına varıyor onun stresi ile öyle olmuştur 😊Çok üzülüp stres yapma çocuk bu dakikası dakikasını tutmaz ki🥲
Gel sen bıde bunu benım poncık hamıs kalbıme anlat 🙈😂

Ay evet buyuk buyuk ama napayım kardeşi gelmeden onunda biraz gönlü olsun istiyorum , bugun bana cok sınırlıydı kalktı bana vuruyor esyaları atıyor üstüme beni istemiyormuş oyle dedi 🥹 ağla ağla zaten canım çıktı beni niye istemiyor kafama takıyorum kardeşi gelecek diye mi yapıyor bilmiyorum marketten de hep anne hem sana hem kardesıme cıkolata aldım dıye elınde gelırdı hayır ıstemıyorum annemle kardesıme bısey almak demiş babasına çok moralım bozuk yanı sonrasında da ıteleye kakalaya buzları erıttık resmen
Yaa kuzum benim dönemseldir muhtemelen çocukları sen daha iyi biliyosun. Üzme kendini yarın gelir kardeşini sorar sana sarılır. 🥹
Maçı izlerken doğurmadık ya helal olsun yani bize 🤣🤣
Hiç sorma vallahi 😂😂
Çok şükür yıkama ütüleme ve dolap yerleştirme işi bitti, hastane çantamız hazır değil.Bebegin ki kismen hazırlandı , benimki hazırlanacak.
Oh güle güle kullansın miniğimiz 🥹

Burada genelde 32 de başlıyor çoğu doktor canım ama doktor inisiyatifinde benim anladığım bazı doktorlar 36 itibariyle başlamış burada da
Bakalım bu hafta gittiğimde anlaşılır artık
Benim de bu hafta nst istedi ilk defa gireceğim 34+5 şu an, haftaya da kontrolüm var 36. haftada

Şampiyonluk sevincinden zıplayamadım coşkusuz da sevinilmiyor çok komikti sallandım yerimde 🤣
Boşver iyi yapmışsın yaa.
Ben de heyecandan yerimden kalktım eşime sarıldım falan hiç hatırlamıyorum zıpladım mı 😂
Dikkat etmiyorum pek hiç doğru değil bu ani hareketler 😂

Ay kızlar ilk kez sol meme ucumda bir ıslaklık gördüm. Azıcık sıktım içinden biraz sıvı çıktı şeffaf.
Duygulandım 😂
Hazırlanıyor memintolar 😊 benim de sıkınca o şeffaf sıvı geliyor bazen ama onun dışında akan bir şey yok hala. Büyüklük olarak da ilk trimesterde büyüdü ve durdu sanki. Ama iki beden değişti. Doğuma yakın bir hafta öncesinde her gün düzenli bestlak kullanmaya başlayacağım ben

Esimi o kdr cok seviyorum ki herseyiyle ona benzesin istiyorum. Bir tek burnunu gorduk oda ayni esim. Videolar izliyorum basliyorum aglamaya 🥹🥹
Benim oğluş şu an ikimizin karışımı olmuş görünüyor ☺ Kimisi bana kimisi eşime benzetiyor ama sanki kilo aldıkça değişiyor siması bakalım. Birkaç gün önce hemşire senin gözlerin renkli mi olacak dedi oğluşuma ben yeşil gözlüyüm o inşallah bana çekmiştir 🙈 Fotoğraflardan seviyorum her gece 🥲

Acaba senin ağrıların var diye içten içe üzülüyor ondan mı yapıyor ki böyle, bi ağzını arasan.

Back
X