Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzum yaşı küçük olduğu için bu tarz şeyler normal olsa gerek kardeşi gelecek az kaldı çevreden sizden duyuyor farkına varıyor onun stresi ile öyle olmuşturAy evet buyuk buyuk ama napayım kardeşi gelmeden onunda biraz gönlü olsun istiyorum , bugun bana cok sınırlıydı kalktı bana vuruyor esyaları atıyor üstüme beni istemiyormuş oyle dediağla ağla zaten canım çıktı beni niye istemiyor kafama takıyorum kardeşi gelecek diye mi yapıyor bilmiyorum marketten de hep anne hem sana hem kardesıme cıkolata aldım dıye elınde gelırdı hayır ıstemıyorum annemle kardesıme bısey almak demiş babasına çok moralım bozuk yanı sonrasında da ıteleye kakalaya buzları erıttık resmen
Gülerek kullanın canimmm çok güzel görünüyor herseyÇok şükür yıkama ütüleme ve dolap yerleştirme işi bitti, hastane çantamız hazır değil.Bebegin ki kismen hazırlandı , benimki hazırlanacak.
Yetisirsin yetisirsinYavrun hayırlı olsun. Gözun aydın maşallah size.
Benim de surekli acile gidesim geliyor. Surekli suyu yetiyor mu, bu hareket normal mi, bu kasılma mı? Sancım mı var? modundayım kafayı yicez
Umarım dayanır yavrucak ya, iğneyi yapması da iyi heralde. Ay ben çok heyecanlandım maçı izleyemedim ama şampiyonuzz.
Ben de hazırlamadım yaAma organizerlerimi aldım, kıyafetleri yıkadım, sadece yerleştirmesi kaldı bakalım. Sana yetişirim inşallah
![]()
Aynen valla arkadaşım mesaj atmış maçı izleme bak doğurursun diye bitince de ben yazdım izledim ama doğurmadım sıkıntı yokMaçı izlerken doğurmadık ya helal olsun yani bize![]()
Hepsi çok güzel gülerek kullanınÇok şükür yıkama ütüleme ve dolap yerleştirme işi bitti, hastane çantamız hazır değil.Bebegin ki kismen hazırlandı , benimki hazırlanacak.
Gel sen bıde bunu benım poncık hamıs kalbıme anlatKuzum yaşı küçük olduğu için bu tarz şeyler normal olsa gerek kardeşi gelecek az kaldı çevreden sizden duyuyor farkına varıyor onun stresi ile öyle olmuşturÇok üzülüp stres yapma çocuk bu dakikası dakikasını tutmaz ki
![]()
Yaa kuzum benim dönemseldir muhtemelen çocukları sen daha iyi biliyosun. Üzme kendini yarın gelir kardeşini sorar sana sarılır.Ay evet buyuk buyuk ama napayım kardeşi gelmeden onunda biraz gönlü olsun istiyorum , bugun bana cok sınırlıydı kalktı bana vuruyor esyaları atıyor üstüme beni istemiyormuş oyle dediağla ağla zaten canım çıktı beni niye istemiyor kafama takıyorum kardeşi gelecek diye mi yapıyor bilmiyorum marketten de hep anne hem sana hem kardesıme cıkolata aldım dıye elınde gelırdı hayır ıstemıyorum annemle kardesıme bısey almak demiş babasına çok moralım bozuk yanı sonrasında da ıteleye kakalaya buzları erıttık resmen
Hiç sorma vallahiMaçı izlerken doğurmadık ya helal olsun yani bize![]()
Oh güle güle kullansın miniğimizÇok şükür yıkama ütüleme ve dolap yerleştirme işi bitti, hastane çantamız hazır değil.Bebegin ki kismen hazırlandı , benimki hazırlanacak.
Onemlı olan ıs bıtmıs canta hazırlamak yarım saatÇok şükür yıkama ütüleme ve dolap yerleştirme işi bitti, hastane çantamız hazır değil.Bebegin ki kismen hazırlandı , benimki hazırlanacak.
Ah şu hormonlarGel sen bıde bunu benım poncık hamıs kalbıme anlat![]()
Şampiyonluk sevincinden zıplayamadım coşkusuz da sevinilmiyor çok komikti sallandım yerimdeŞampiyonuuuuzzzz
Benim de bu hafta nst istedi ilk defa gireceğim 34+5 şu an, haftaya da kontrolüm var 36. haftadaBurada genelde 32 de başlıyor çoğu doktor canım ama doktor inisiyatifinde benim anladığım bazı doktorlar 36 itibariyle başlamış burada da
Bakalım bu hafta gittiğimde anlaşılır artık
Boşver iyi yapmışsın yaa.Şampiyonluk sevincinden zıplayamadım coşkusuz da sevinilmiyor çok komikti sallandım yerimde![]()
Maşaallah, Hayırlı ömürlü olsuncanım 3 eylul gece 03.30 da kucagima aldim Allahimmtum isteyen herkese nasip etsin insa şükürler olsun rabbime
Hazırlanıyor memintolarAy kızlar ilk kez sol meme ucumda bir ıslaklık gördüm. Azıcık sıktım içinden biraz sıvı çıktı şeffaf.
Duygulandım![]()
Benim oğluş şu an ikimizin karışımı olmuş görünüyor ☺ Kimisi bana kimisi eşime benzetiyor ama sanki kilo aldıkça değişiyor siması bakalım. Birkaç gün önce hemşire senin gözlerin renkli mi olacak dedi oğluşuma ben yeşil gözlüyüm o inşallah bana çekmiştirEsimi o kdr cok seviyorum ki herseyiyle ona benzesin istiyorum. Bir tek burnunu gorduk oda ayni esim. Videolar izliyorum basliyorum aglamaya![]()
Acaba senin ağrıların var diye içten içe üzülüyor ondan mı yapıyor ki böyle, bi ağzını arasan.Ay evet buyuk buyuk ama napayım kardeşi gelmeden onunda biraz gönlü olsun istiyorum , bugun bana cok sınırlıydı kalktı bana vuruyor esyaları atıyor üstüme beni istemiyormuş oyle dediağla ağla zaten canım çıktı beni niye istemiyor kafama takıyorum kardeşi gelecek diye mi yapıyor bilmiyorum marketten de hep anne hem sana hem kardesıme cıkolata aldım dıye elınde gelırdı hayır ıstemıyorum annemle kardesıme bısey almak demiş babasına çok moralım bozuk yanı sonrasında da ıteleye kakalaya buzları erıttık resmen
Güle güle güzel günlerde kullansınÇok şükür yıkama ütüleme ve dolap yerleştirme işi bitti, hastane çantamız hazır değil.Bebegin ki kismen hazırlandı , benimki hazırlanacak.