- 9 Temmuz 2015
- 1.558
- 3.010
- 133
- 35
Yaaa muh te şem olmuş süper olmuş güle güle kullanın bayıldım. Çok tatlıBir el emegi de benden gelsin. Bugun bitirdim bu patchwork bebek battaniyesini.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa muh te şem olmuş süper olmuş güle güle kullanın bayıldım. Çok tatlıBir el emegi de benden gelsin. Bugun bitirdim bu patchwork bebek battaniyesini.![]()
Çok teşekkür ederimYaaa muh te şem olmuş süper olmuş güle güle kullanın bayıldım. Çok tatlı
Benimde cumartesi tekrar randevum var benide ekleeCanim onu 2 hafta sonra hatirlat bana
Ben yine sorarimda sen yinede hatirlat
1 haftalik tablo yapiyorum takibi daha basit oluyo![]()
Su içiyorum ama artırayım bakalım. Bulgur pek tüketmiyorum tahin helvası da az yiyorum onları da artırayım inşallah çoğalır. Bebiş gelmeden uyku depolamak lazım aslında haklısın ☺ O gelince uyuyamam gibi geliyor, o uyusa da oturur izlerim sanırımÇok su içiyorum uyuyorum bulgur helva meyve yiyorum tahin pekmez yiyorum sürekli uyuma saatinde sagma iki göğsude gerekirse süt artıran damla ictiğim su 3 lt yi geçiyor düzenli sag bunlara dikkat et uyu kenfini yorma
İnşallah diğer günler daha rahat geçerYa olmadı be canım yaaa. Eve gelince soğuk su tutup kaldırdım yukarı iyi geldi. Kaldı 4 gün diyorum idare edeceğizsen de süt için daha sık sık sapmaya çalış canım. Bence biraz da psikolojik olarak Kuzey Ata eve gelince coşacak sütün. Hiç endişe etme
![]()
Bebişe de hemen özel sigorta yaptırmak lazım. Benim banka yapıyor özel sigortasını çok şükür o konuda rahatız. Hatta kimliğini çıkartır çıkarmaz attım yapıldı bile girişiEvet yabir de orası var artık
Ben daha hamile kalmadan kadın doğum doktorunu seçmiştim doğum yaklaştıkça çocuk doktoru aramaya da başladım birkaç isim var aklımda ilk deneyeceğim medipoldeki yıldızımız barışırsa ne ala yoksa başka doktor buluruz ama şimdilik aklımda birinin olması iyi![]()
En güzelini yapmışsınız canım biz de öyle yapacağız o yüzden biraz da önden doktor araştırmaya başladım İstanbulda bazı hastanelerde hastane anlaşmalı olsa bile bazı doktorlar tss kabul etmiyor çünkü önden kontrol etmek gerekiyorBebişe de hemen özel sigorta yaptırmak lazım. Benim banka yapıyor özel sigortasını çok şükür o konuda rahatız. Hatta kimliğini çıkartır çıkarmaz attım yapıldı bile girişi![]()
Hmm evet bende denk gelmiştim öyle burda bi kere. Hastaneyi muayenehane gibi kullanıyor bazı doktorlar, onlarda geçmiyor sanırım. Biz şimdi yenidoğan yoğun bakımdaki doktordan devam edeceğiz ilk aşamada. O hastane zaten ücretsiz bize, bi de dr bütün sürecimizi biliyor daha sağlıklı olur.En güzelini yapmışsınız canım biz de öyle yapacağız o yüzden biraz da önden doktor araştırmaya başladım İstanbulda bazı hastanelerde hastane anlaşmalı olsa bile bazı doktorlar tss kabul etmiyor çünkü önden kontrol etmek gerekiyor
Bir doktora karar verip içim ısınır sonra sigorta kapsamı olmaz falan diye doktor seçeneklerini de ona göre değerlendirelim dedik
Ya evet ne güzel baktılar yakışıklıyaHmm evet bende denk gelmiştim öyle burda bi kere. Hastaneyi muaeyenehane gibi kullanıyor bazı doktorlar, onlarda geçmiyor sanırım. Biz şimdi yenidoğan yoğun bakımdaki doktordan devam edeceğiz ilk aşamada. O hastane zaten ücretsiz bize, bi de dr bütün sürecimizi biliyor daha sağlıklı olur.
Ne güzel çok sevindiimBugün bilgilendirme günüydü güzel haberler aldık canim sordugun icin sagolasin 2. düzeye geri geldi bebisim şuan kuvez ici haver veriyorlar birseye baglo degil çok şükür sadece benim sütümü veriyorlar bol bol süt veriyorum kiloda almış 2.380 olmuş küçük beyartik her üç saatte bir görucem en güzelide bu
Uykuda süt üretimi artiyor ondan dedim ben sürekli uyumak istiyorum hastanede yoruldum geldim yemek yattımSu içiyorum ama artırayım bakalım. Bulgur pek tüketmiyorum tahin helvası da az yiyorum onları da artırayım inşallah çoğalır. Bebiş gelmeden uyku depolamak lazım aslında haklısın ☺ O gelince uyuyamam gibi geliyor, o uyusa da oturur izlerim sanırım
İnşallah diğer günler daha rahat geçerSağmayı da sıklaştırmayı deniyorum bakalım. Bi de sağarken ne kadar çıktığını görmemek de iyiymiş az geliyo diye stres yapmamak için şimdi bi de onu deniyorum kapatıyorum üstünü sağma bitene kadar ☺
O zaman uyuyum ben hadi görüşürüzUykuda süt üretimi artiyor ondan dedim ben sürekli uyumak istiyorum hastanede yoruldum geldim yemek yattım![]()
Olur kuzum cunku ne kadar battanıye ile sıksanda acıyor herturlu kundağı ılgınc bı sekılde bebişler
Kuzum ne kadara yaptirdin 5 falan tutmusturBebişe de hemen özel sigorta yaptırmak lazım. Benim banka yapıyor özel sigortasını çok şükür o konuda rahatız. Hatta kimliğini çıkartır çıkarmaz attım yapıldı bile girişi![]()
Ba yıl dımBir el emegi de benden gelsin. Bugun bitirdim bu patchwork bebek battaniyesini.![]()
A aaa bakar mısın ya psikoloji ne kadar etkiliSu içiyorum ama artırayım bakalım. Bulgur pek tüketmiyorum tahin helvası da az yiyorum onları da artırayım inşallah çoğalır. Bebiş gelmeden uyku depolamak lazım aslında haklısın ☺ O gelince uyuyamam gibi geliyor, o uyusa da oturur izlerim sanırım
İnşallah diğer günler daha rahat geçerSağmayı da sıklaştırmayı deniyorum bakalım. Bi de sağarken ne kadar çıktığını görmemek de iyiymiş az geliyo diye stres yapmamak için şimdi bi de onu deniyorum kapatıyorum üstünü sağma bitene kadar ☺
Çok sevindim maşallah canım benim tez vakit kavuşmanızı diliyorumBugün bilgilendirme günüydü güzel haberler aldık canim sordugun icin sagolasin 2. düzeye geri geldi bebisim şuan kuvez ici haver veriyorlar birseye baglo degil çok şükür sadece benim sütümü veriyorlar bol bol süt veriyorum kiloda almış 2.380 olmuş küçük beyartik her üç saatte bir görucem en güzelide bu
Bende bundan aldımEbebek kuzum
Benim işyerim yapıyor canım bankacıyım. Sanırım meslekte en sevdiğim şey bu yan haklarKuzum ne kadara yaptirdin 5 falan tutmustur