2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Valla benim kilosu yine az çıktı bu hafta döllenmeye göre çıktı 33+4 ile uyumlu çıktı sonra doktor karın çevresini bir daha ölçtü haftasıyla uyumlu çıktı doktor dedi 0.5 kaydırdım bak böyle çıktı yani 2250-2350 arası birşey pozisyondan mı bilmiyorum ay valla kiloyu duydum sorcaklarımı bile unuttum kal geliyor bana 2450 olmuştur diyordum😂😂 doktor dedi şu 2 haftayıda atlat ilaçlarını keseceğiz inşAllah gelirsede durdurmayız. Boyu 46,5 öyle canlarım🤲🥰🧿
Çok şükür canım maşallah hersey yolunda 🤩🤩🧿🧿

Canım kızlar nstden çıktım şimdi. Doktora gözükeceğim biraz sonra. Nst hemşiresi bugün bana emzirme ile bilgiler verdi. Aslında bildiğimi şeylerdi. Mastit konusuna çok değindi. Mastit olmamak için sütün boşaltılması gerekiyor onu da en iyi duşta sıcak su masajından sonra elle boşaltmakmış 🤞
Evet cnm birebir yasadim
Sicak suyla masaj yaptikca akiyo sut

Valla benim kilosu yine az çıktı bu hafta döllenmeye göre çıktı 33+4 ile uyumlu çıktı sonra doktor karın çevresini bir daha ölçtü haftasıyla uyumlu çıktı doktor dedi 0.5 kaydırdım bak böyle çıktı yani 2250-2350 arası birşey pozisyondan mı bilmiyorum ay valla kiloyu duydum sorcaklarımı bile unuttum kal geliyor bana 2450 olmuştur diyordum😂😂 doktor dedi şu 2 haftayıda atlat ilaçlarını keseceğiz inşAllah gelirsede durdurmayız. Boyu 46,5 öyle canlarım🤲🥰🧿
Bak ölçüm nasıl da farkettiriyor o yüzden cok takılma üzülme artık tamammı 🥰🧿

Canım kilosu gayet iyi değil mi? Benim 34+3 görünüyor sat’a göre, uygulamada olması gereken muhtemel kiloyu 2.1-2.3 arası, boyu da 44.5-45.5 cm arası gösteriyor. Yani seninki haftasına göre bakınca uygulama referansında güzel geldi bana maşallah ❣️

Çok şükür herşey yolundaymış 🧿 Valla bana da geçen hafta 2662 gr demişti bugün kendi doktorum 2300 dedi anlamadım hangisi doğru hangisi yanlış ölçtü. Benimde iğne doğuma kadar devam edecekmiş kızımda 37 de bırakmıştık bunda doğurana kadar devam dedi hayırlısı bakalım 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

Çok şükür canım maşallah hersey yolunda 🤩🤩🧿🧿
Sağol teyzoşumuz🥰🧿🤲
Çok şükür herşey yolundaymış 🧿 Valla bana da geçen hafta 2662 gr demişti bugün kendi doktorum 2300 dedi anlamadım hangisi doğru hangisi yanlış ölçtü. Benimde iğne doğuma kadar devam edecekmiş kızımda 37 de bırakmıştık bunda doğurana kadar devam dedi hayırlısı bakalım 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️
Aynen benimde 36 gibi kesilir galiba sonrası artık kısmet ne zaman isterse beyfendi😊

Canım kilosu gayet iyi değil mi? Benim 34+3 görünüyor sat’a göre, uygulamada olması gereken muhtemel kiloyu 2.1-2.3 arası, boyu da 44.5-45.5 cm arası gösteriyor. Yani seninki haftasına göre bakınca uygulama referansında güzel geldi bana maşallah ❣️
Haftada 200 gr alıyor ya genelde benimki 100alıyor suanlık ben doğuma kadar alcağı kiloyu hesaplıyorum maksimum canım birde kız bebek için normal ama erkek daha iri olur diyorlar ya ondan😊

İlerlerse tıkanıyor ıste o cok zor o zaman tedavı gerekıyor
Cok sukur benimki baslangicti
2 gun surdu ama yinede agrili hemde cok agrili oluyo
Ay benım devlet Hastanesı randevumu iptal etmiş neymiş 1 hafta önce aynı polıkılınkkte randevu olmuşum başkası yararlansınmıs mesaj boyle aynen 😂 oyuzden sandriyon sandriyon yarın gıderım ben muhtemelen
Aaah ne sacma
Son dakikami soylenir bide kardesim sizene istersem hergun gelirim 🤯

Kızlar çok şükür muayenemiz güzel geçti. Suyumuz aynı havuçsuyuna 1 hafta daha devam et sonra zaten doğum yaklaşıyor bırakırız Dedi. 1 hafta daha bekle sonra pilates topu yürüyüş hurma ahududu vs Allah ne verdiyse başlayacağız. 37+larda çatı muayenesi yapacağız. Muayenedeki haline ve çatına göre karar vereceğiz dedi. Bebek konum ve kilo olarak normal doğuma uygunmuş. 2850kg. Eğer normal doğumun sende travma yaratacağını düşünüyorsan sez iyi bir şecenek dedi. Hiç zorlamadı illa normal yapalım diye. Sez dersekte 39+lara kadar bekletirim seni ilk doğumun çünkü dedi. Böyle yani minnoşum yine poz vermedi hala gülcemalini bi göremedik 🤦‍♀️

Back
X