2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Valla bi tarafı ağrıyor diye düşündüm ya , perşembe banyo yaptırdım uyumadı , dedim bi yeri ağrır sa calpol iyi gelir valla hiç içime sinmiyor ama uykusuzluktan hasta olucak diye korktum

Aynen canım bende zaten bu konulara bi tuhaf oluyorum ama bişeyde söyleyemiyorum ya , öylece bakıyorum , eşimin ailesi geldiğinde evde ben misafirmişim gibi his ediyorum o kadar rahatlar

Canım seninki 4 aylık olcak uyku gerilemesi mi yaşıyor acaba meme reddi de var demiştin sanki , ya da cidden hasta olabilir mi ateş öksürük vs bişey var mı
Yok hiç biri yok , evet meme reddi de var , dün sütümü sağıp verdim çünkü emmiyordu ona da başka bi ağlama krizi , valla heralde calpol işe yaradı çünkü uyudu 5 kadar , şimdide göğüsümde uyuyor

Benim de 3 günüm böyle oluyor ama atak mı yoksa hasta mı oldu hiç anlamadım neyse ki bu gece 5 kadar uyudu rahat

Kızlar ben artık gece süt emzirmeye uyandığımda çok saçma bi şekilde sabah hatırlamıyorum kameradan izliyorum kaç kez uyanmışım bu normal mi , tam uyanınca aklımda kalıyor , ama tam uyanmayıp emzirince hatırlamıyorum ya , hatta sabah diyorum bu gece az uyandım diye bi kameradan izliyorum ki hiç uyumamışım meğer

Allah seni güldürdün beni Bence normal kuzucum gün içinde yoruluyoruz sürekli, gece vücut dinlenmek istiyor o da olmayınca bunlar kaçınılmaz olabilir

Canım bu kadar uykusuzluğa yorgunluğa normal tabi , bende bazen uyandığımda geceyi hiç hatırlamıyorum

Dün öksürük ve boğaz ağrısı vardı yatarkende halsizlik. gece bi kalktım dövmüşler resmen her yerim ağrıyor boğazım berbat. Sesim gitti. Noldu bi anda wnlamadın. Gece gece bal ve propolis yedim azcık yumuşadı ama şimdi yine kötü

Merhaba bebekleriniz doğduğunda isimli madlen çikolata yaptırdığınız yerlerin isimlerini paylaşırsanız çok sevinirim, gecikmeli olarak cikolata yaptırmam gerekti de

Canım bu kadar uykusuzluğa yorgunluğa normal tabi , bende bazen uyandığımda geceyi hiç hatırlamıyorum
O gün eşim diyor gece ne korktuk ya , ne oldu ki dedim , hatırlamıyormusun dedi , yok dedim , meğer gece benim elim kumandaya değmiş , birden tv sesi yüksek sesle açılmış kokmuşuz , ama ben hatırlamıyordum

Sen gün içinde sürekli gargara yap ve sıcak bişeyler iç , bende bi kaç gün önce öyleydim sanki ger yerim ezilmiş gibiydim, inşallah hemen geçer ilaça gerek duymadan

Benim de epizyotomim var, estetik dikiş atılmıştı dışa ama maalesef 1. Hafta içinde dikişim açıldı bildiğin 5 kuruş kadar. Hatta bi ara biraz daha acıldı armut şekline döndü. Şükür ki bunu kremle baticonlu suyla falan iyileştirdik kapandı. Sonra makat çatlağından dolayı sıcak oturma banyosu yapa yapa o dikiş izi morardı ve kabardı 40 gün kontrolünde dikişler iyileşmiş bu iz de geçebilir senin cildine bağlı istersen 3 ay sonra tekrar gel kontrol edelim dedi. Dikiş izi belli ama herhangi bir açıklık yok yine de o kesinin en baş tarafı oradaki kısmı gercekten de ikiye ayırmış gibi hissettiriyor onun dışında görüntüde ve hissinde bir değişiklik yok

Dedim acaba bi yeri mi ağrıyor acaba o yüzden verdim , valla calpol sayesine heralde uyudu evet benim eşimin ailesi beni çok sinir ediyor , bi tek annesi iyi , yani hiç bişeyle işi olmaz , ondan sonra hepsi sinir bozar

Maşallah canım ne kadar güzel

Valla bi tarafı ağrıyor diye düşündüm ya , perşembe banyo yaptırdım uyumadı , dedim bi yeri ağrır sa calpol iyi gelir valla hiç içime sinmiyor ama uykusuzluktan hasta olucak diye korktum

Aynen canım bende zaten bu konulara bi tuhaf oluyorum ama bişeyde söyleyemiyorum ya , öylece bakıyorum , eşimin ailesi geldiğinde evde ben misafirmişim gibi his ediyorum o kadar rahatlar

Canim doktor onermeden ne kendine ne de bebege asla ilac kullanma. Ates dusuruculerin uyutmasi normal, olayi o zaten. Bak ilerde hastalanirsa calpol falan ise yaramaz sonra. Atak haftasinda cocugun hem de bugune kadar gecirdiklerinin en agirini geçiriyor, huysuzlugu ondan.
Cok normal uykusuzluktan o ama artik gece emzirmeye kalkmak zorunda değilsin aklinda bulunsun artik 6 saate kadar acliga dayaniklilar. Ayrica kendini bilmez sekilde emzirmemelisin, Allah korusun.
Biz buyuk rota oldugundan beri yani 10 Ekim'den beri surekli hastayiz, misal benim 10 gundur sesim yok.
Sen gün içinde sürekli gargara yap ve sıcak bişeyler iç , bende bi kaç gün önce öyleydim sanki ger yerim ezilmiş gibiydim, inşallah hemen geçer ilaça gerek duymadan
Canim gargara, cilde surulen agri kesiciler dahil emziren anneler dr onermedigi surece ilac kullanmamali bilginiz olsun. Ilaclarin prospektusunde gebelik kategorisi yazar, a olanlari kullanabiliyoruz, b olanlara zorda kalinca okeyiz ama c-d-e olanlardan kaciyoruz.

Yani bu arada geldiginde seni misafir gibi hissettiren misafir bende de vardi, anlasinlar diye evden giderdim, anlamazlardi, iyice yerlesirlerdi, geri donerdim bi bakardim ben misafir olmusum. Erkek tarafında oluyor bu, evin reisi ogullari onlara gore dolayisiyla ev de onlarin, gelin de misafir.

Uzulme, görmezden gel, tatli minnosunu sev, op, kokla. Bu arada ufaklik uyuz olmustu? Gecti mi? Uyuz varken misafir kabul etmemelisiniz, bunu kullansana?

Son düzenleme:
Kizlar cok tecrubesiz oldugum bir konu var psikoterapi.

Acikcasi ihtiyacım oldugunu düşünüyorum ama ucretler hakkinda bir fikrim yok. Tabi ki unlu ve iyi psikologlarin seans ucretleri pahalidir ama bu pahali dedigimiz rakam nedir tam olarak.

Psikoterapi alan varsa aranizda seans basi ne kadar ucret oduyorsunuz, online ya da yuzyuze fiyat farklari neler, atıyorum seansi 1000 lira olan kotudur ya da iyidir gibi kistaslar var mi? Cunku azicik babadan parasi olan iyi luks bir plazada ofis kurabilir ve ofisin yerinden oturu cok haketmedigi meblaglar talep ediyor olabilir. Bana bunu ayirt edebilmem icin birkac tuyo verirseniz sevinirim.

öyle bir halsizlik var ki anlatamam. Acile gittk. Bebeğedr bulaşır dedi maske ile emzir dedi. Enfeksiyon varmış. Resmen ağrıdan ağladım öğlen. Ateşte var. Ab filan verdi bi araştırcam

Kendim uyanmıyorum ki benim kız max 3 saate bir emiyor
Çok şükür canım uyuz geçti , çok yıprattı , evet canım gerçekten dediğin gibi ev onların ben misafirim sanki kv iyi ama odama giriyor kapıyı çalmadan onu da sevmiyorum , ama genelde iyi bi kadın işi olmaz bişeyle allahtan , ya tuz gargarası zararlı ola bilir mi ? Ben hep yapıyorum ya

Canım hiç bir fikrim yok ya , araştır internette burda iyi dr ların ismini

öyle bir halsizlik var ki anlatamam. Acile gittk. Bebeğedr bulaşır dedi maske ile emzir dedi. Enfeksiyon varmış. Resmen ağrıdan ağladım öğlen. Ateşte var. Ab filan verdi bi araştırcam
Canım çok geçmiş olsun ya , peki emzirme döneminde ne ilacı verdi enfeksiyon için

Önce terapiye başlama nedenin olan konuya uygun eğitim almış birini seçmen gerekir. Bazıları çocuk ve ergen üzerine yoğunlaşır, bazıları duygudurum bozukluklarına yoğunlaşır. Aldığı eğitimler kaliteli mi hangi konularda daha çok tecrübesi var bunlara özgeçmiş kısmından bakabilirsin.Bazıları davranışçı çalışır bazıları bilişsel davranışçıdır gibi gibi. Biraz bilgim var sormak istediğin bir şey olursa özelden de sorabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…