2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar ben bebeğimin fotoğraflarını çıktı alıp da saklamak da istiyordum bu yüzden uzun yıllar çok foto ile kullanabileceğim bir albüm arıyordum ve amazon'dan aldım 1000 fotoğraflık. dışı da böyle çoluk çocuklu değil şık çok hoşuma gitti Almak isteyen olursa diye atıyorum resmini.

Eklentiler

• 20231227_000710.webp
    97,5 KB · Görüntüleme: 77
  • 20231227_000707.webp
    115,7 KB · Görüntüleme: 68
İlay nasıl oldu ?
Yine oglenden beri ates yok ama hep uyudu. Iyi galiba su an.
O zaman biz pastorizeden mayalamaya devam. Yeni birakmistim zaten.
Temmuz aylarinda sozlesme yenileme tarihimiz geldikce strese giriyorum resmen, iyisi kotusu farketmez insana kendi evi lazim canım, sahane bir karar almissiniz. Sizi tebrik ederim

Aa anladim macrocenter benzeri bir yer o vakit bakinayim ben ona bi. Tisikirlir.
Var kız yenimahallede gördüm sanki. Sana yakın yoktır belki.. bim işe aynı grup ama bim'in daha büyük ve daha lüksümsü..
Saka gibi ust caddemizde varmis. Shshsjsj ayakta uyuyorum resmen.

kibrisss kız eşine göster bunu. Ailesine borçlu olmadığını anlasın
Merhaba canım , Ah canım ben bunları o kadar söyledim ezberledi , hatta bunu eşimin ailesine bile söyledim sürekli çocuk yapın dediler bende aynı bu lafları dedim , dedim ne zaman maddi manevi hazır olursam o zaman yapıcam , Allah rızkını verir dediler , dedim olmaz çocuklar yük altında kalıyor , o dedim eski laflar ben çalışmazsam nasıl rızk verir !!

Kızlar merhaba nasılsınız gelemedim aşı yaptık zaten ağlayan bi bebeğim var yavrum aşı oldu diye daha da bi ağladı canı yanıyor diye aşı yaptığım günleri sevmiyoruz ama mecburuz , sabah ayağına iğneyi yaptılar ağlamamak için kendimi zor tuttum , hep böyle oluyorum ya

Çok güzel bende alıcam

Sağol canım bi fırsatı bulup çıkıp sormam gerekiyor , ama hiç sanmam genel olarak sevmiyor , gırtaıyor ağzından çok komik emzik havada uçuyor ama dediğini alıcam inşallah tutar

Ay bende oldum ya çok önce daha 16-17 yaşlarda öldüm dirildim ama o zamana kadar hiç olmamıştım tuvaletten çıktım anneme anlattım çok kötüydü şimdi bile o acı çıkmıyor aklımdan , tabi sonra çok oldum ama o ilk defa çok kötüydü

Ben bu emziği alalı daha 2 ay olmadı , aslında bu 3 emzik ama biri kayboldu biri babam kaynatacak diye yaktı bu üçüncü

Bebeklerin nasıl oldu canım

Ben kucağımda oturtuyorum bide mama sandaliysinin 3 pozisyonu var orta pozisyonda oturtuyorum 4 ayından beri

Bende senin gibi yapıyorum

Kılzar güzel bi ateş ölçer ne kullanıyorsunuz ? Deli oldum bu gün , bi ateş ölçerim var bu güne kadar işe yatıyordu ama bu gün deli oldum resmen , kızım uyuyor ateşini ölçmek istiyorum koltuk altı olduğu için uyanıyor bide ateşi ölçtü mü ses ediyor bu sefer yavrum yeni uyumuşken uyanıp ağlıyor deli olucam ya

Aa anladim macrocenter benzeri bir yer o vakit bakinayim ben ona bi. Tisikirlir.

Saka gibi ust caddemizde varmis. Shshsjsj ayakta uyuyorum resmen.
Yok kıZ macrocenter gibi pahalı değil... bu bimin iyisi.. uygun fiyatlı ürünler de var. Harras diye markası var mesela bimdeki markalarla qynı üretim yeri etiket farklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…