Gribi yeni atlattığını söylersen yazmazlar bence. Benzeri oldu bana daha önce birkaç gün sonra veya bir hafta tam hatırlamıyorum testi tekrarlamamı istemişlerdiKızlar dün asm de kan vermiştim crp 11 çıkmış geçenlerde grip atlatmıştım muhtemelen ondan yükseldi
Sizce buna antibiyotik yazarlarmı ?
olmuş canımDenedim olmadı sanki acaba ben mi yanlış yazdım
Tmm kuzum teşekkür ederimGribi yeni atlattığını söylersen yazmazlar bence. Benzeri oldu bana daha önce birkaç gün sonra veya bir hafta tam hatırlamıyorum testi tekrarlamamı istemişlerdi
İyiyim çok şükür bu süreçte 2 kg vermişim dünden beri normal yiyip içme sürecime döndüm midem bulanmadan kana kana su içebilmek ne kadar güzelmişÇok çok geçmiş olsun. Rabbim beterinden korusun inşallah. Artık her şeyimiz hazır olmalı. Her şeye de hazırlıklı olmalıyız. Şuan daha iyi misiniz?
benim aşağıda inmiyor ayy inmiş midir acaba yaaBebek aşağılara dogru indikce boşluk yeniden oluşuyor ya o yüzden iştah artiyormus
Bende direk çıkıyor hemen tepede
Kızlar Allah aşkına çatı muayenesi nedir? Neden yapılır? Ne zaman yapılır? Nasıl yapılır? biri ayrıntılı anlatabilir mi? Yarımız bu konuda hiç bir şey bilmiyor.
Günaydın canım benimde sayfa mavi
Aa ben onu acaba yorumlardan anlayıp erkek olacağı için bana mavi mi gosteriyor diye yorumlamistim
Sizinle durumumuz oldukça benziyor. Benim bebeğim doğduğunda da oğlum 17 aylık olacak. Ve oğlumda bu dönem vurma refleksi başladı yani elinin altına kim gelirse indiriyor şaplağı kardeşi doğunca ne yağacağım bilemiyorum
Kızlar nasılsınız? Bebişlerinizin ismine karar verdiniz mi? Yoksa söylediniz ben mi kaçırdımTabloya ekleyeyim.. @hiskolikk @martan @derinmavi35 @bzm kz @Aymelek @Dilekkkkkkk @Ela96 @HarikaAlice
Ve tabiki @Melikeben veSalon Kadini Siz karar verene kadar her posta ekleyecem
Ben de neyin rahatlığını yaşıyorsam artık.Çok geçmiş olsunArtık hepimizin çantası hazır olmalı kızlar ne zaman ne olacağı hiç belli olmaz. Ablama doktoru yeğenim için “ohh bunun keyfi çok yerinde 1 hafta gelmez daha” demesinin akşamına ablamın suyu geldi o akşam doğum yaptı
ya benim pek inmiş gibi durmuyor ama eşim dedi karnın daha da büyümüş diye, bi de hıçkırığını çok alt kısımda hissederdim dün göbek deliğimin oralarda hissettim, yan mı döndü anlamadımdikloron Aynıyız seninle kendimi yememek için sıkıyorum resmen kardeşimde geçen karnın aşağı inmiş duruyor dedi bundan mıymış
ya şu çatı mevzusu aslında basen kalça genişliğinden bile anlaşılıyor, dar bi vücut yapınız varsa çatınız da dar oluyor geniş basenliler daha rahat doğurur mesela, benim dr fiziğime bakıp vücut yapın normal doğuma müsait demişti ama hiç bahstmedi çatı muayenesindenBenim doktorum da çatı muayenesi yapmıyormuş gebeyi bide onunla germiyim diyormuş, bebeğin kafası büyükse gerekli görürse yapıyormuş. Ama bana saçma geldi bi açıdan, diyelim ki çatım müsait değil ve normal diye bekliyorum o kadar sancıyı vs çekip “aa senin çatın darmış haydi sezeryana” der mi
canım senle günümüz aynı, benimde feci bel ağrım var gece dönmeye korkuyorum inanki, hele wc sonrası extra kasık ağrısı da oluyor hiç yerimden bile teprenmek istemiyorumGünaydın bebeğim çok şükür akıntıymış devamı gelmedi
Ama gece bel ağrısından uyuyamadım sağa sola dönmekten sabahı ettim neden böyle oldu anlamadım doğum mu yaklaştı yoksa olması gereken mi bu çözemedim hayırlısı ile bekleyelim bakalım
Teşekkür ederim ilgilendiğin için
Şimdi hemen baktım, bu sabah varmış meğerArkadaşlar ben daha önce esra ertuğrulun iki kere yüz yüze, bi kere online eğitimine katıldım. Hem emzirme hem yenidoğan bakım süreci hk. Hepsi ücretsizdi ve çok güzeldi. Instagram adı bebeimgeliyoryakın süreçte olur mu bilmiyorum şimdi tatilde gözüküyor ama eğitimlerinin hepsi youtube ta da var. İncelemenizi tavsiye ederim bence online veya canlı arasında pek fark yok aynıları anlatılıyor
Ooo öyleyse ben üçüz falan doğurabilirim normal doğumla zira kilo artışım 18 olmuşya şu çatı mevzusu aslında basen kalça genişliğinden bile anlaşılıyor, dar bi vücut yapınız varsa çatınız da dar oluyor geniş basenliler daha rahat doğurur mesela, benim dr fiziğime bakıp vücut yapın normal doğuma müsait demişti ama hiç bahstmedi çatı muayenesinden
Kızlar bi fikir almak istiyorum bebeğin gazını çıkarmak için vücuduna masaj yaparken ne kullanıcaksınız siz ne aldınız?
Bebek yağı mı
Kremi mi
Losyon mu
Benimle paylaşırsanız bende alayım onu atlamışım
37. Hafta ve sonrasında yapılıyor normal doğum yapılabilir mi bebeğin kafası ile pelvik kemiği arasi ölçüsü karsilastiriliyor bebek kanaldan cikar mi çıkamaz mi o kiyaslaniyor çatı darlığı var ise sezeryan günü veriliyor catalda iki parmakla veya bi aletle alttan yapılan bir muayene imiş benim randevu 14:00 da kuzum cikinca ben size haber veririmKızlar Allah aşkına çatı muayenesi nedir? Neden yapılır? Ne zaman yapılır? Nasıl yapılır? biri ayrıntılı anlatabilir mi? Yarımız bu konuda hiç bir şey bilmiyor.
bende aldım o kadarOoo öyleyse ben üçüz falan doğurabilirim normal doğumla zira kilo artışım 18 olmuş
Yaa nasıl zor olmuştur kilo verecek kadarİyiyim çok şükür bu süreçte 2 kg vermişim dünden beri normal yiyip içme sürecime döndüm midem bulanmadan kana kana su içebilmek ne kadar güzelmiş
Ay benim vücudum dar sankiya şu çatı mevzusu aslında basen kalça genişliğinden bile anlaşılıyor, dar bi vücut yapınız varsa çatınız da dar oluyor geniş basenliler daha rahat doğurur mesela, benim dr fiziğime bakıp vücut yapın normal doğuma müsait demişti ama hiç bahstmedi çatı muayenesinden
Canım çok geçmiş olsun, bazen bazı değerleri hamilelikte normal karşılıyorlar. Örneğin benimde kanımda akyuvar sayısı fazla çıktı enfeksiyona işaretti normalde olsa kesin bişey verirlerdi ama hamilelikte bu sınırlar normal dediler vermediler. Sanada vermeyebilirler. Eğer kullanman şart değilse senin ve bebek için sorun oluşturmayacaksa kullanmaman daha iyi.Kızlar dün asm de kan vermiştim crp 11 çıkmış geçenlerde grip atlatmıştım muhtemelen ondan yükseldi
Sizce buna antibiyotik yazarlarmı ?
Birçok çocuk doktorundan bebek yağının yenidoğanlarda kullanılmaması gerektiğini duydum canım. Ben mustelanın vücut losyonunu aldım onu kullanmayı düşünüyorum. Bebek yağı hiç almadım almamda muhtemelenKızlar bi fikir almak istiyorum bebeğin gazını çıkarmak için vücuduna masaj yaparken ne kullanıcaksınız siz ne aldınız?
Bebek yağı mı
Kremi mi
Losyon mu
Benimle paylaşırsanız bende alayım onu atlamışım
Eğer öyleyse benim basenlerin maşallahı var. Hatta hamilelikten önceki halime göre biraz daha genişledi gibi hissediyorum. Seneler önce basenlerim geniş olduğu için babam bana sen güzel çocuk doğurursun demişti. Hiç unutmamya şu çatı mevzusu aslında basen kalça genişliğinden bile anlaşılıyor, dar bi vücut yapınız varsa çatınız da dar oluyor geniş basenliler daha rahat doğurur mesela, benim dr fiziğime bakıp vücut yapın normal doğuma müsait demişti ama hiç bahstmedi çatı muayenesinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?