2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar dün asm de kan vermiştim crp 11 çıkmış geçenlerde grip atlatmıştım muhtemelen ondan yükseldi
Sizce buna antibiyotik yazarlarmı ?
Gribi yeni atlattığını söylersen yazmazlar bence. Benzeri oldu bana daha önce birkaç gün sonra veya bir hafta tam hatırlamıyorum testi tekrarlamamı istemişlerdi

Çok çok geçmiş olsun. Rabbim beterinden korusun inşallah. Artık her şeyimiz hazır olmalı. Her şeye de hazırlıklı olmalıyız. Şuan daha iyi misiniz?
İyiyim çok şükür bu süreçte 2 kg vermişim dünden beri normal yiyip içme sürecime döndüm midem bulanmadan kana kana su içebilmek ne kadar güzelmiş

Bende direk çıkıyor hemen tepede

Yani "düzenleme alani" bende de var ama aktif degil işte, smg'ye gore pc'de calisiyormus o sadece

Kızlar Allah aşkına çatı muayenesi nedir? Neden yapılır? Ne zaman yapılır? Nasıl yapılır? biri ayrıntılı anlatabilir mi? Yarımız bu konuda hiç bir şey bilmiyor.

Smear testi yaptirdiysaniz, aynisi. Yaptirmadiysaniz da soyle soyleyim vajinayi baya kurcaliyorlar. Normal muayene icin yapilan da cok kurcalama yok, 2 parmakla biraz icerde dolanip cati kemiklerine (karsilikli iki kemik bunlar) dokunup aralarindaki mesafe normal doguma uygun mu anlamaya calisiyorlar.

Dogum sirasinda yapilan cati muayenesi "acilmanizi" olcme amaciyla yapildigi icin o rahim agzina kadar kurcalama oluyor, eger elleri iri kendi de kaba birine denk geldiyseniz baya can yakiyor. Dogum sirasinda doktorunuzun asistanlari ya da ebe hemsireler bu muayeneyi yapiyor.

Ha daha onceki haftalarda spekulumla muayene edildiyseniz eger o da benzer bir muayene sekli, acisi cok yakin.

Günaydın canım benimde sayfa mavi

Aa ben onu acaba yorumlardan anlayıp erkek olacağı için bana mavi mi gosteriyor diye yorumlamistim

Kk'nin yapay zekasi varsa da o kadar zeki midir bilemedim.

O saplak olayini yaptiginda olumlu olumsuz tepki vermeyeceksiniz. Inatlasabilir ya da olumlayabilir saplak atmayi. Gormezden gelip ilgisini dagitacaksiniz.

Hala karar vermedim.

Kızlar bi fikir almak istiyorum bebeğin gazını çıkarmak için vücuduna masaj yaparken ne kullanıcaksınız siz ne aldınız?
Bebek yağı mı
Kremi mi
Losyon mu
Benimle paylaşırsanız bende alayım onu atlamışım

Ben de neyin rahatlığını yaşıyorsam artık. Halbuki ilk doğumumda da gündüz doktor kontrolüm vardı doğuma dair tek belirti yokken gece suyum gelmişti.

dikloron Aynıyız seninle kendimi yememek için sıkıyorum resmen kardeşimde geçen karnın aşağı inmiş duruyor dedi bundan mıymış
ya benim pek inmiş gibi durmuyor ama eşim dedi karnın daha da büyümüş diye, bi de hıçkırığını çok alt kısımda hissederdim dün göbek deliğimin oralarda hissettim, yan mı döndü anlamadım

ya şu çatı mevzusu aslında basen kalça genişliğinden bile anlaşılıyor, dar bi vücut yapınız varsa çatınız da dar oluyor geniş basenliler daha rahat doğurur mesela, benim dr fiziğime bakıp vücut yapın normal doğuma müsait demişti ama hiç bahstmedi çatı muayenesinden

canım senle günümüz aynı, benimde feci bel ağrım var gece dönmeye korkuyorum inanki, hele wc sonrası extra kasık ağrısı da oluyor hiç yerimden bile teprenmek istemiyorum

Şimdi hemen baktım, bu sabah varmış meğer takipte kalacağım elbet denk gelir. Çok teşekkür ediyorum

Eklentiler

• 9F09DF70-E04E-4CC3-876F-7D399F92B4E2.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 48
Ooo öyleyse ben üçüz falan doğurabilirim normal doğumla zira kilo artışım 18 olmuş

Losyon aldım canım. bebek yağı ilk dönemde gözenekleri tıkıyormış. İva natura aldım. (e bebekte internete göre daha ucuz alacaksanız bilginiz olsun) Birdaha alacak olsam minoris markayı alırdım. İçeriğinin çok daha temiz olduğunu düşünmeye başladım.

Kızlar Allah aşkına çatı muayenesi nedir? Neden yapılır? Ne zaman yapılır? Nasıl yapılır? biri ayrıntılı anlatabilir mi? Yarımız bu konuda hiç bir şey bilmiyor.
37. Hafta ve sonrasında yapılıyor normal doğum yapılabilir mi bebeğin kafası ile pelvik kemiği arasi ölçüsü karsilastiriliyor bebek kanaldan cikar mi çıkamaz mi o kiyaslaniyor çatı darlığı var ise sezeryan günü veriliyor catalda iki parmakla veya bi aletle alttan yapılan bir muayene imiş benim randevu 14:00 da kuzum cikinca ben size haber veririm
kibrisss kuzum sanirim stres yaptım uykusuzluk da üstüne gelince ondan midem bulandı sanirim
Yaselii bu arada bi yerde okumuştum normal doguma yakin bagirsaklar cok çalışıp , bağırsakları boşaltmak amaçlı vücut kendini doguma hazirliyormus kendini dinle canim doğumun yakin olabilir aynı adet zamanımızda kendimizi ishal zannetmemiz gibi bi olaymis

İyiyim çok şükür bu süreçte 2 kg vermişim dünden beri normal yiyip içme sürecime döndüm midem bulanmadan kana kana su içebilmek ne kadar güzelmiş
Yaa nasıl zor olmuştur kilo verecek kadar çok şükür geçmiş. Neden olduğunu söylediler mi acaba?
Ay benim vücudum dar sanki rahim filminden anlaşılan bişey midir acaba? 2 kere rahim filmi çektirmiştim herhangi bişey dememişlerdi. Ama çatı muayenesi gibi bişey yaşadığımı düşünüyorum tüp bebek doktorum ilaç sürmüştü ve çatı hakkında yorum yapmıştı ama benim moral o sıra 0 olduğundan asla ne dediğini hatırlamıyorum

Kızlar dün asm de kan vermiştim crp 11 çıkmış geçenlerde grip atlatmıştım muhtemelen ondan yükseldi
Sizce buna antibiyotik yazarlarmı ?
Canım çok geçmiş olsun, bazen bazı değerleri hamilelikte normal karşılıyorlar. Örneğin benimde kanımda akyuvar sayısı fazla çıktı enfeksiyona işaretti normalde olsa kesin bişey verirlerdi ama hamilelikte bu sınırlar normal dediler vermediler. Sanada vermeyebilirler. Eğer kullanman şart değilse senin ve bebek için sorun oluşturmayacaksa kullanmaman daha iyi.

İmza:
Gebelik boyunca 3 kere antibiyotik kullanmış ben

Birçok çocuk doktorundan bebek yağının yenidoğanlarda kullanılmaması gerektiğini duydum canım. Ben mustelanın vücut losyonunu aldım onu kullanmayı düşünüyorum. Bebek yağı hiç almadım almamda muhtemelen

Eğer öyleyse benim basenlerin maşallahı var. Hatta hamilelikten önceki halime göre biraz daha genişledi gibi hissediyorum. Seneler önce basenlerim geniş olduğu için babam bana sen güzel çocuk doğurursun demişti. Hiç unutmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…