Eğer hastanede gebe okulu başlamasaydı ben online katılacaktım fiyatı da 650 tl gibi birşeydi sanırım. Bence gayet uygun araştırabilirsiniz siz de beğendiğiniz sayfaları.Tamam canım tabloya ekledim Eren'imizi de. Sana yıkanabilir bez konusunda saygılarımı sunarak ortamdan uzaklaşıyorumDoğuma hazırlık için instda online yapanlar da var alan arkadaşlar yok herhalde kimse bahsetmedi. Ben istiyorum damaddi kısmı çoktur diye hiç yanaşmadım
Benim doktorum da çatı muayenesi yapmıyormuş gebeyi bide onunla germiyim diyormuş, bebeğin kafası büyükse gerekli görürse yapıyormuş. Ama bana saçma geldi bi açıdan, diyelim ki çatım müsait değil ve normal diye bekliyorum o kadar sancıyı vs çekip “aa senin çatın darmış haydi sezeryana” der miBu çatı muayenesini her doktor yapmıyor. Benimki yapmıyor mesela, ben cihazdan görüyorum açıklığı/genişliği diyor. Çatı muayenesi normal doğum istiyorsanız direkt doktorun vajinanıza açıp elle ya da aparatlarla bakması yani halk arasında alttan muayene dediğimiz olay. Çatı darlığı var derse yine normal doğum önerilmiyor. Bebeğin geçebileceği alan var mı yok mu onu kontrol ediyorlar da diyebiliriz.
Ben de 36+4 teyim benim de bel agrim ara ara kasik ağrım gece uyuyamamalarim bolca akıntım mevcut haftamızla alakalı sanırımGünaydın bebeğim çok şükür akıntıymış devamı gelmedi
Ama gece bel ağrısından uyuyamadım sağa sola dönmekten sabahı ettim neden böyle oldu anlamadım doğum mu yaklaştı yoksa olması gereken mi bu çözemedim hayırlısı ile bekleyelim bakalım
Teşekkür ederim ilgilendiğin için
Canım biz karar veremedik henüz.Kızlar nasılsınız? Bebişlerinizin ismine karar verdiniz mi? Yoksa söylediniz ben mi kaçırdımTabloya ekleyeyim.. hiskolikk @martan @derinmavi35 @bzm kz @Aymelek @Dilekkkkkkk @Ela96 @HarikaAlice
Ve tabikiMelikeben ve @kumarbaz4334 Siz karar verene kadar her posta ekleyecem
ben hastanede gebe eğitimine katıldım güzel anlattılar ama ben böyle spor gibi yapayım beni takip etsinler yapmak zorunda olayım isttyorumEğer hastanede gebe okulu başlamasaydı ben online katılacaktım fiyatı da 650 tl gibi birşeydi sanırım. Bence gayet uygun araştırabilirsiniz siz de beğendiğiniz sayfaları.
Ben bi hastanenin gebelik okuluna online olarak başvurdum ama dönüş olmadı sonra da kaldı. Bildiğiniz sayfa var mı acaba?Eğer hastanede gebe okulu başlamasaydı ben online katılacaktım fiyatı da 650 tl gibi birşeydi sanırım. Bence gayet uygun araştırabilirsiniz siz de beğendiğiniz sayfaları.
Size haber vermeden doğururmuyum hiççSonbahardagel kuzuu nerdesin dünden beri yoksun ortalıkta korkutuyorsun beni? Ne oldu ne bitti?? Bu kadar habersiz bırakmazdın sen kesin bir olay var. Öyle bizden gizli doğurmak olmaz bileesiin!
o zaman sen dikkat et bu günlere madem hissediyorsun. Eğilme çömelme vs. Kıbrıs'a önerdiğimiz şeyleri yap sola yat vs vs. En az 1 haftacık daha ertelersen daha iyi olur 36 dolmuş olsun bari. Günlerimiz aynı ya seninle ondan doğurmanı istemiyorum. Sen doğurursan ben de doğururumSize haber vermeden doğururmuyum hiçç
Sancım varken her anımda muhakkak yazarım bitanem
Dün bel ağrım çoktu erkenden uyudum tabi uyuyamadım ama çalıştım diyelim
Ama bak sana söylim benim doğum yakın Arkadaşlarım da diyo bu ağrıları çektik bir haftaya doğurduk diyorlar
Hayırlısı neyse o olsun sağlıkla gelsin de miniğim pazartesi muayenem var bakalım nst de ne çıkıcak sancı durumum
Yaa bu durumda yaşanmaya çok müsait mantıklı geldiBenim doktorum da çatı muayenesi yapmıyormuş gebeyi bide onunla germiyim diyormuş, bebeğin kafası büyükse gerekli görürse yapıyormuş. Ama bana saçma geldi bi açıdan, diyelim ki çatım müsait değil ve normal diye bekliyorum o kadar sancıyı vs çekip “aa senin çatın darmış haydi sezeryana” der mi
Hadi herkes bildiği sayfalardan fiyat alsın da paylaşalım burdaBen bi hastanenin gebelik okuluna online olarak başvurdum ama dönüş olmadı sonra da kaldı. Bildiğiniz sayfa var mı acaba?
Şık yok muCanım biz karar veremedik henüz.
Önerilere açığız
Ben tevekkül doğum sayfasından alacaktım eğitimi ama o ayda bir kere oluyor ve ağustos ayı eğitimi bitti. Eylül eğitimi de çok geç olur sanırım bizim grup için. Ebe nesli ebe cavide filan var ama onların her zaman online oluyor mu bilmiyorum. Ufak bir araştırmayla bulursunuz bence. İmkanınız varsa da devlet hastanelerine başvurup yüzyüze alabilirsiniz.Ben bi hastanenin gebelik okuluna online olarak başvurdum ama dönüş olmadı sonra da kaldı. Bildiğiniz sayfa var mı acaba?
Yaaa çok tatlısın tmm arada muhakkak haber ederim zaten az vaktimiz kaldı dediğin gibi insan bikaç saat haber alamasa merak ediyorAyy neden girmiyorsun o zaman foruma beni korkutuyorsunDoğurdun sandıım kıız.. Çok şükür 1 gün daha doğurmamışsın dayanmalıyız
Amiin inşallah, yarın kontrolüm var bakalım bi sorarım olmadıYaa bu durumda yaşanmaya çok müsait mantıklı geldiDoktorlarımız bizi güzel ve doğru yönlendirsin sağlıkla kavuşalım inşallah
Yüzyüze olsa en güzeli de, hastaneler maalesef uzakta kalıyor. Ben bi bakayım denk gelirse buraya da atarım. Sağ olun bilgilendirme içinBen tevekkül doğum sayfasından alacaktım eğitimi ama o ayda bir kere oluyor ve ağustos ayı eğitimi bitti. Eylül eğitimi de çok geç olur sanırım bizim grup için. Ebe nesli ebe cavide filan var ama onların her zaman online oluyor mu bilmiyorum. Ufak bir araştırmayla bulursunuz bence. İmkanınız varsa da devlet hastanelerine başvurup yüzyüze alabilirsiniz.
Çok çok geçmiş olsun. Rabbim beterinden korusun inşallah. Artık her şeyimiz hazır olmalı. Her şeye de hazırlıklı olmalıyız. Şuan daha iyi misiniz?Haftasonunu kadın doğum acilde geçirdik biz de. İshal ve karın ağrısı şikayetiyle gitmiştim ama nstde bebeğimin kalp atışları hep 200 ve üzeri çıktı. Doktor yatış önerdi ama ben kabul etmedim eve gittim sonra içim rahat etmedi gece tekrar gittim sonraki gün nihayet düzelmişti 140 150 seviyelerine düşmüş. İshalden ötürü aç ve susuz kaldığım için böyle olmuş. Aman dikkat edin yemenize içmenize. Daha hiçbir hazırlık yapmadığım için de biraz telaş yaptık. Herşey alındı ama yıkanıp çanta hazırlancak filan. Bu haftasonu annem ve kızkardeşim gelecek tüm hazırlıkları yapacağız inşallah.
Hayırlısı ile tamamlayalım şu süreçlerimiziiBen de 36+4 teyim benim de bel agrim ara ara kasik ağrım gece uyuyamamalarim bolca akıntım mevcut haftamızla alakalı sanırım
Ben bi hastanenin gebelik okuluna online olarak başvurdum ama dönüş olmadı sonra da kaldı. Bildiğiniz sayfa var mı acaba?
Hadi herkes bildiği sayfalardan fiyat alsın da paylaşalım burdaSimgeDuman 'a soracağım ben.
Ben tevekkül doğum sayfasından alacaktım eğitimi ama o ayda bir kere oluyor ve ağustos ayı eğitimi bitti. Eylül eğitimi de çok geç olur sanırım bizim grup için. Ebe nesli ebe cavide filan var ama onların her zaman online oluyor mu bilmiyorum. Ufak bir araştırmayla bulursunuz bence. İmkanınız varsa da devlet hastanelerine başvurup yüzyüze alabilirsiniz.
Çok geçmiş olsunHaftasonunu kadın doğum acilde geçirdik biz de. İshal ve karın ağrısı şikayetiyle gitmiştim ama nstde bebeğimin kalp atışları hep 200 ve üzeri çıktı. Doktor yatış önerdi ama ben kabul etmedim eve gittim sonra içim rahat etmedi gece tekrar gittim sonraki gün nihayet düzelmişti 140 150 seviyelerine düşmüş. İshalden ötürü aç ve susuz kaldığım için böyle olmuş. Aman dikkat edin yemenize içmenize. Daha hiçbir hazırlık yapmadığım için de biraz telaş yaptık. Herşey alındı ama yıkanıp çanta hazırlancak filan. Bu haftasonu annem ve kızkardeşim gelecek tüm hazırlıkları yapacağız inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?