2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Eğer hastanede gebe okulu başlamasaydı ben online katılacaktım fiyatı da 650 tl gibi birşeydi sanırım. Bence gayet uygun araştırabilirsiniz siz de beğendiğiniz sayfaları.

Benim doktorum da çatı muayenesi yapmıyormuş gebeyi bide onunla germiyim diyormuş, bebeğin kafası büyükse gerekli görürse yapıyormuş. Ama bana saçma geldi bi açıdan, diyelim ki çatım müsait değil ve normal diye bekliyorum o kadar sancıyı vs çekip “aa senin çatın darmış haydi sezeryana” der mi

Ben de 36+4 teyim benim de bel agrim ara ara kasik ağrım gece uyuyamamalarim bolca akıntım mevcut haftamızla alakalı sanırım

Eğer hastanede gebe okulu başlamasaydı ben online katılacaktım fiyatı da 650 tl gibi birşeydi sanırım. Bence gayet uygun araştırabilirsiniz siz de beğendiğiniz sayfaları.
ben hastanede gebe eğitimine katıldım güzel anlattılar ama ben böyle spor gibi yapayım beni takip etsinler yapmak zorunda olayım isttyorum

Ben bi hastanenin gebelik okuluna online olarak başvurdum ama dönüş olmadı sonra da kaldı. Bildiğiniz sayfa var mı acaba?

Sonbahardagel kuzuu nerdesin dünden beri yoksun ortalıkta korkutuyorsun beni? Ne oldu ne bitti?? Bu kadar habersiz bırakmazdın sen kesin bir olay var. Öyle bizden gizli doğurmak olmaz bileesiin!
Size haber vermeden doğururmuyum hiçç
Sancım varken her anımda muhakkak yazarım bitanem
Dün bel ağrım çoktu erkenden uyudum tabi uyuyamadım ama çalıştım diyelim
Ama bak sana söylim benim doğum yakın Arkadaşlarım da diyo bu ağrıları çektik bir haftaya doğurduk diyorlar
Hayırlısı neyse o olsun sağlıkla gelsin de miniğim pazartesi muayenem var bakalım nst de ne çıkıcak sancı durumum

o zaman sen dikkat et bu günlere madem hissediyorsun. Eğilme çömelme vs. Kıbrıs'a önerdiğimiz şeyleri yap sola yat vs vs. En az 1 haftacık daha ertelersen daha iyi olur 36 dolmuş olsun bari. Günlerimiz aynı ya seninle ondan doğurmanı istemiyorum. Sen doğurursan ben de doğururum

Yaa bu durumda yaşanmaya çok müsait mantıklı geldi Doktorlarımız bizi güzel ve doğru yönlendirsin sağlıkla kavuşalım inşallah

Ben bi hastanenin gebelik okuluna online olarak başvurdum ama dönüş olmadı sonra da kaldı. Bildiğiniz sayfa var mı acaba?
Ben tevekkül doğum sayfasından alacaktım eğitimi ama o ayda bir kere oluyor ve ağustos ayı eğitimi bitti. Eylül eğitimi de çok geç olur sanırım bizim grup için. Ebe nesli ebe cavide filan var ama onların her zaman online oluyor mu bilmiyorum. Ufak bir araştırmayla bulursunuz bence. İmkanınız varsa da devlet hastanelerine başvurup yüzyüze alabilirsiniz.

Ayy neden girmiyorsun o zaman foruma beni korkutuyorsun Doğurdun sandıım kıız.. Çok şükür 1 gün daha doğurmamışsın dayanmalıyız
Yaaa çok tatlısın tmm arada muhakkak haber ederim zaten az vaktimiz kaldı dediğin gibi insan bikaç saat haber alamasa merak ediyor

Haftasonunu kadın doğum acilde geçirdik biz de. İshal ve karın ağrısı şikayetiyle gitmiştim ama nstde bebeğimin kalp atışları hep 200 ve üzeri çıktı. Doktor yatış önerdi ama ben kabul etmedim eve gittim sonra içim rahat etmedi gece tekrar gittim sonraki gün nihayet düzelmişti 140 150 seviyelerine düşmüş. İshalden ötürü aç ve susuz kaldığım için böyle olmuş. Aman dikkat edin yemenize içmenize. Daha hiçbir hazırlık yapmadığım için de biraz telaş yaptık. Herşey alındı ama yıkanıp çanta hazırlancak filan. Bu haftasonu annem ve kızkardeşim gelecek tüm hazırlıkları yapacağız inşallah.

Yaa bu durumda yaşanmaya çok müsait mantıklı geldi Doktorlarımız bizi güzel ve doğru yönlendirsin sağlıkla kavuşalım inşallah
Amiin inşallah, yarın kontrolüm var bakalım bi sorarım olmadı
Yüzyüze olsa en güzeli de, hastaneler maalesef uzakta kalıyor. Ben bi bakayım denk gelirse buraya da atarım. Sağ olun bilgilendirme için

Çok çok geçmiş olsun. Rabbim beterinden korusun inşallah. Artık her şeyimiz hazır olmalı. Her şeye de hazırlıklı olmalıyız. Şuan daha iyi misiniz?

Ben de 36+4 teyim benim de bel agrim ara ara kasik ağrım gece uyuyamamalarim bolca akıntım mevcut haftamızla alakalı sanırım
Hayırlısı ile tamamlayalım şu süreçlerimizii
alalım kucağımıza miniklerimizi
Teşekkür ederim kuzum seninde aynı durumu yaşaman normal bir süreç olduğunu gösterip rahatlattı
Sağlıkla kavuşalım inşallah

Hadi herkes bildiği sayfalardan fiyat alsın da paylaşalım burda SimgeDuman 'a soracağım ben.

Arkadaşlar ben daha önce esra ertuğrulun iki kere yüz yüze, bi kere online eğitimine katıldım. Hem emzirme hem yenidoğan bakım süreci hk. Hepsi ücretsizdi ve çok güzeldi. Instagram adı bebeimgeliyor yakın süreçte olur mu bilmiyorum şimdi tatilde gözüküyor ama eğitimlerinin hepsi youtube ta da var. İncelemenizi tavsiye ederim bence online veya canlı arasında pek fark yok aynıları anlatılıyor

Kızlar dün asm de kan vermiştim crp 11 çıkmış geçenlerde grip atlatmıştım muhtemelen ondan yükseldi
Sizce buna antibiyotik yazarlarmı ?

Çok geçmiş olsun Artık hepimizin çantası hazır olmalı kızlar ne zaman ne olacağı hiç belli olmaz. Ablama doktoru yeğenim için “ohh bunun keyfi çok yerinde 1 hafta gelmez daha” demesinin akşamına ablamın suyu geldi o akşam doğum yaptı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…