2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bu soruyu inan ben direkt doktora sordum daha önceki burada tartıldığında da aynı durumdaydın kaç kilo aldığını buradaki tartımlarından hesapla dedi

Bebekte taşikardi söz konusu olunca ishalden hiç konuşmadık bile saatlerce nstde yattım devamlı kalbi takip edildi. Hemşireler sürekli gelip beni kontrol ettiler sakinleştirmeye çalıştılar. Kimisi üstümü örttü kimisi nefes egzersizi yaptırdı. Böyle zamanlarda iyi insanlarla karşılaşmak o kadar güzel ki.

aynı tartıda tartılmak gerekiyor hep. Ama sabahla akşam fark ediyor aynı tartı bile olsa

Teşekkür ederim canım benim

Evet ben de okumuştum ama sanki biraz daha var gibi hem biraz daha büyüsün hem eşim gelecek 1 haftaya beklesin

Teşekkür ederim bebeğim içimi rahatlattın benimde hemogramda wbc yani beyaz kürem hafif sınır üstümdeydi gebeliğin başından beri hiçbir doktor değerlendirmeye almadı ama crp 11 olunca acaba antibiyotik yazarlarmı diye merak ettim pazartesi doktora gidince bi sorayım

Yağ almıştım mustela. Sonradan ilk 6 ay losyon sürün dedikleri için ecowell aldım. Iva natura sürekli problemli kargo gönderdi.
Biz anlayamıyoruz başı sandığım yer ayağıymış Doktor kontrollerinde öğreniriz artık
E bebekte baktım ben buradaki şubede yoktu

Nasilsiniz keyifler nasil hanimlar.. Ben sicaklarla dertteyim. Günde dört kez duş aldigimi duyan doktorum ikiye zor razi oldu,nasil başedicem bu sicaklarla
Bugün geceden beri burası çok serin inşallah böyle devam eder. Bende çok zorlanıyorum terlemekten habire duş almaktan bıktım.

Nasilsiniz keyifler nasil hanimlar.. Ben sicaklarla dertteyim. Günde dört kez duş aldigimi duyan doktorum ikiye zor razi oldu,nasil başedicem bu sicaklarla
Bu yıl sıcaklar gebelikle birleşince benide mahvetti hiç bukadar terlediğimi hatırlamıyorum İstanbul dayım bugün hava çok serin bir rahat nefes alabildim sonunda siz hangi ildesiniz Allah yardımcımız olsun

Kilomu verdin acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…