Bu soruyu inan ben direkt doktora sordumKızlar birşey sorucam. Ben geçen hafta doktora gittiğimde kilom 85ti ama kıyafetlerle ayakkabılarla ve tok karnına. Ben evde sabah aç karnına ince bir elbiseyle tartıldım 2 gün önce. 82.2 çıktı. Şimdi hangisi doğru
Bebekte taşikardi söz konusu olunca ishalden hiç konuşmadık bile saatlerce nstde yattım devamlı kalbi takip edildi. Hemşireler sürekli gelip beni kontrol ettiler sakinleştirmeye çalıştılar. Kimisi üstümü örttü kimisi nefes egzersizi yaptırdı. Böyle zamanlarda iyi insanlarla karşılaşmak o kadar güzel ki.Yaa nasıl zor olmuştur kilo verecek kadarçok şükür geçmiş. Neden olduğunu söylediler mi acaba?
Ay benim vücudum dar sankirahim filminden anlaşılan bişey midir acaba? 2 kere rahim filmi çektirmiştim herhangi bişey dememişlerdi. Ama çatı muayenesi gibi bişey yaşadığımı düşünüyorum tüp bebek doktorum ilaç sürmüştü ve çatı hakkında yorum yapmıştı ama benim moral o sıra 0 olduğundan asla ne dediğini hatırlamıyorum
aynı tartıda tartılmak gerekiyor hep. Ama sabahla akşam fark ediyor aynı tartı bile olsaKızlar birşey sorucam. Ben geçen hafta doktora gittiğimde kilom 85ti ama kıyafetlerle ayakkabılarla ve tok karnına. Ben evde sabah aç karnına ince bir elbiseyle tartıldım 2 gün önce. 82.2 çıktı. Şimdi hangisi doğru
Allah yardımcımız olsuncanım senle günümüz aynı, benimde feci bel ağrım var gece dönmeye korkuyorum inanki, hele wc sonrası extra kasık ağrısı da oluyor hiç yerimden bile teprenmek istemiyorum
Teşekkür ederim canım benimLosyon aldım canım. bebek yağı ilk dönemde gözenekleri tıkıyormış. İva natura aldım. (e bebekte internete göre daha ucuz alacaksanız bilginiz olsun) Birdaha alacak olsam minoris markayı alırdım. İçeriğinin çok daha temiz olduğunu düşünmeye başladım.
Evet ben de okumuştum ama sanki biraz daha var gibi37. Hafta ve sonrasında yapılıyor normal doğum yapılabilir mi bebeğin kafası ile pelvik kemiği arasi ölçüsü karsilastiriliyor bebek kanaldan cikar mi çıkamaz mi o kiyaslaniyor çatı darlığı var ise sezeryan günü veriliyor catalda iki parmakla veya bi aletle alttan yapılan bir muayene imiş benim randevu 14:00 da kuzum cikinca ben size haber veririm
@kibrisss kuzum sanirim stres yaptım uykusuzluk da üstüne gelince ondan midem bulandı sanirim
Yaselii bu arada bi yerde okumuştum normal doguma yakin bagirsaklar cok çalışıp , bağırsakları boşaltmak amaçlı vücut kendini doguma hazirliyormus kendini dinle canim doğumun yakin olabilir aynı adet zamanımızda kendimizi ishal zannetmemiz gibi bi olaymis
Duşa kısıtlama neden geldi?Nasilsiniz keyifler nasil hanimlar.. Ben sicaklarla dertteyim. Günde dört kez duş aldigimi duyan doktorum ikiye zor razi oldu,nasil başedicem bu sicaklarla
Teşekkür ederim bebeğim içimi rahatlattın benimde hemogramda wbc yani beyaz kürem hafif sınır üstümdeydi gebeliğin başından beri hiçbir doktor değerlendirmeye almadı ama crp 11 olunca acaba antibiyotik yazarlarmı diye merak ettim pazartesi doktora gidince bi sorayımCanım çok geçmiş olsun, bazen bazı değerleri hamilelikte normal karşılıyorlar. Örneğin benimde kanımda akyuvar sayısı fazla çıktı enfeksiyona işaretti normalde olsa kesin bişey verirlerdi ama hamilelikte bu sınırlar normal dediler vermediler. Sanada vermeyebilirler. Eğer kullanman şart değilse senin ve bebek için sorun oluşturmayacaksa kullanmaman daha iyi.
İmza:
Gebelik boyunca 3 kere antibiyotik kullanmış ben
Yağ almıştım mustela. Sonradan ilk 6 ay losyon sürün dedikleri için ecowell aldım. Iva natura sürekli problemli kargo gönderdi.Kızlar bi fikir almak istiyorum bebeğin gazını çıkarmak için vücuduna masaj yaparken ne kullanıcaksınız siz ne aldınız?
Bebek yağı mı
Kremi mi
Losyon mu
Benimle paylaşırsanız bende alayım onu atlamışım
Biz anlayamıyoruz başı sandığım yer ayağıymışya benim pek inmiş gibi durmuyor ama eşim dedi karnın daha da büyümüş diye, bi de hıçkırığını çok alt kısımda hissederdim dün göbek deliğimin oralarda hissettim, yan mı döndü anlamadım
E bebekte baktım ben buradaki şubede yoktuLosyon aldım canım. bebek yağı ilk dönemde gözenekleri tıkıyormış. İva natura aldım. (e bebekte internete göre daha ucuz alacaksanız bilginiz olsun) Birdaha alacak olsam minoris markayı alırdım. İçeriğinin çok daha temiz olduğunu düşünmeye başladım.
pazar günü benim aldığımdan başka bir e bebekteydim. Çokça vardı. Fiyatta artmamışE bebekte baktım ben buradaki şubede yoktu
Benim kızın ismi zeynep feyza olacakKızlar nasılsınız? Bebişlerinizin ismine karar verdiniz mi? Yoksa söylediniz ben mi kaçırdımTabloya ekleyeyim.. @hiskolikk M martan @derinmavi35 @bzm kz @Aymelek @Dilekkkkkkk @Ela96 @HarikaAlice
Ve tabiki @Melikeben ve @kumarbaz4334 Siz karar verene kadar her posta ekleyecem
Bugün geceden beri burası çok serin inşallah böyle devam eder. Bende çok zorlanıyorum terlemekten habire duş almaktan bıktım.Nasilsiniz keyifler nasil hanimlar.. Ben sicaklarla dertteyim. Günde dört kez duş aldigimi duyan doktorum ikiye zor razi oldu,nasil başedicem bu sicaklarla
Bu yıl sıcaklar gebelikle birleşince benide mahvetti hiç bukadar terlediğimi hatırlamıyorum İstanbul dayım bugün hava çok serin bir rahat nefes alabildim sonunda siz hangi ildesiniz Allah yardımcımız olsunNasilsiniz keyifler nasil hanimlar.. Ben sicaklarla dertteyim. Günde dört kez duş aldigimi duyan doktorum ikiye zor razi oldu,nasil başedicem bu sicaklarla
Losyon konusundaki bu şanssızlığımın sebebi ne anlamadımpazar günü benim aldığımdan başka bir e bebekteydim. Çokça vardı. Fiyatta artmamış
Kilomu verdin acabaKızlar birşey sorucam. Ben geçen hafta doktora gittiğimde kilom 85ti ama kıyafetlerle ayakkabılarla ve tok karnına. Ben evde sabah aç karnına ince bir elbiseyle tartıldım 2 gün önce. 82.2 çıktı. Şimdi hangisi doğru
Losyon canımKızlar bi fikir almak istiyorum bebeğin gazını çıkarmak için vücuduna masaj yaparken ne kullanıcaksınız siz ne aldınız?
Bebek yağı mı
Kremi mi
Losyon mu
Benimle paylaşırsanız bende alayım onu atlamışım
Sağol kuzum losyon alıcam şimdiLosyon canım
Ben doktordaki tartının fazla tarttığını düşünüyorum. Daha önceki kontrolümdede evde tartılıp gitmiştim. Yine aç karnına ince kıyafetlerle 78.8dim orda bi tartıldım 81.5. Doktor tartısı resmen travmam olduKilomu verdin acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?