2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    201
Napionuz kızlar. 1 haftadır kimse yazmamış mi bana mi mesaj gorunllmüyor
yok yok doğru canım.
biz yarıyılda beri hastayız yarıyıl aşırı kötü geçti tatile gitmiştim ablamların yanına. döndük tam toparlandık derken bugün yine hastayız. ne oldu anlamadım bende aşırı boğaz ağrısı var selimde de huysuzluk ve ateş

Dün geceden beri kerem de ateşli. Ben de dün boğazımda karıncalanma burun akıntısı başladı bugün ben de hastayım. Çok huysuz 4 saat sürmeden ateşi tekrar çıkıyor. Aferin calpol veriyoruz. Bakalım bu gece nasıl gececek.

Geçmiş olsun. Geçen hafta eşim hastaydi bana bulaştı.iki gündür boğaz burun kötüyüm
B3nden de oğlana bulaşacak belli .hep aynı düzen

Çok geçmiş olsun .umarım atlatmissinizdir

Geçmiş olsun. Geçen hafta eşim hastaydi bana bulaştı.iki gündür boğaz burun kötüyüm
B3nden de oğlana bulaşacak belli .hep aynı düzen
çok geçmiş olsun kızlar hiç bu kadar hastalanmamıştım bugün bir tık iyiyiz inşallah sizler de iyisinizdir

Selam kızlar, bebeler büyüdükçe işler artıyor, buraya giremiyorum, nasılsıniz
Biz iyiz geçtiğimiz süreçte kızımı sütten kesmiştim birde odasını ayırdım gece uykularımız epey düzene girdi ama hala yeme problemimiz var o bi türlü değişmiyor malesef böyle devam edeceğiz anlaşılan epey bir süre dilininde maşallahı var artık yanında konuştuklarımıza dikkat ediyoruz çünkü olur olmadık söyleyiveriyor önümüzde kreş ve bez bırakma süreçleri kaldı artık bakalım onlarıda rahat atlatırım umarım

Masall
Maşallah kuzuya, bizimkide dillenmeye başladı, tekrar ettiriyorum bazen kelimeleri, yarın yamalak söylüyor, derdini çok rahat anlıyoruz, iştahı fena değil ama secicilesti. Hergun yumurta yerdi cok severdi artık ağzına sürmüyor, çorba çok seviyor, özellikle salçalı çorbalari, pirinç bulgur pilavlarini seviyor, tavuk balık ıspanak seviyor, limon sıktığım da iştahla yiyor, meyve olarak elma yiyor şimdilik, portakal muz felan yemiyor. Biz memeyi kesemedik bırakmıyor malesef, artık anaokulu delan giderken birakir belki

Benim oglan memeye düştü niye oldu anlamıyorum. Normalde meme+mama büyüdü. Şimdi sürekli meme istiyor. Çok sütte yok

Selam kızlar, bebeler büyüdükçe işler artıyor, buraya giremiyorum, nasılsıniz
Bebe büyüdü , benim işim çok kolaylaştı. Doğumdan itibaren en rahat olduğum dönem şu son 1 ay.
İnanılmaz keyifli geçiyor. Bebeğim çok komik sürekli eğleniyoruz . Hala konuşmuyor benim kız. 4-5 kelime ile herşeyi herkese anlatıyor .
Bir kaç defa randevu aldım ama götürmedim doktora. Haftaya götüreceğim.
2 kez iş için arandım ama hiç çalışasım gelmiyor .
Nasıl olacak bilemiyorum artık

Merhaba benimde bu şekilde sorun oldu mu sizde?

Senin adına sevindim canım. Ben çok zorlanıyorum. Benim oglan küfür ogrenmisvalla ne olsa hemen kapıyor. Bıktım. Tuvalete bile yalnız değilim hâlâ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…