Ben hiç izlettirmiyorum doğduğundan beriKızlar hiç ama hiç ama hiç ekran açmıyo msuunuz bebişlere ben bazen yemek yemek için günde 10 15 dk çizgi film açıyorum iki haftadır valla eşimi arayıp günah çıkarıyorum sonra süt sağmam gerekiyo bazen emmiyo durmuyo mecbur kalıyorum bi 15 dk
Umarım öyledirben de aynen o ağlarken tuvalete gittim insanın içi üzülüyor ama sanırım çok anlam yüklememeliyiz çünkü bebiş takılıp kalmıyorallahtan
Ya ben geçen gün idrarimi tutuyorum bebek kucağımda. Bir hapsirdum altıma kaçırdım. Artık sinirlendim oğlumu bıraktım. Besige ağlıyordu. Tuvalete gittim . Evde tek olmak zor oluyor bazen
Yaa herkes benim gibiymiş buna çok sevindimben de aynen o ağlarken tuvalete gittim insanın içi üzülüyor ama sanırım çok anlam yüklememeliyiz çünkü bebiş takılıp kalmıyorallahtan
Çok geçmiş olsun, 3 gün oldu sadece akşamları 40 derece de açıp, sabah kapatıyorum.ay ben bugün bitiğim galiba grip oldum boğazım kaskatıkaloriferleri açtınız mı kızlar
Bilinçli mi yapıyor canım? Tam anlayamadımKızlar benim kuzum yatağa kafasını vuruyor böyle bir şey yaşayan var Mİ?
Park yatağına uyandığında özellikle yüz üstü vuruyor böyle nasıl anlatsam bilemedim de korktum
sağol canım ben de bugün açtım.Çok geçmiş olsun, 3 gün oldu sadece akşamları 40 derece de açıp, sabah kapatıyorum.
uykuluyken öyle yapıyor genelde bi de kaldırmamı istediğinde ama sert değilKızlar benim kuzum yatağa kafasını vuruyor böyle bir şey yaşayan var Mİ?
Park yatağına uyandığında özellikle yüz üstü vuruyor böyle nasıl anlatsam bilemedim de korktum
Çok geçmiş olsunn, 3 gündür biz de yakıyoruz petekleri.ay ben bugün bitiğim galiba grip oldum boğazım kaskatıkaloriferleri açtınız mı kızlar
Çok geçmiş olsun canım bizimki merkezi sistem az biraz yanmaya başladıay ben bugün bitiğim galiba grip oldum boğazım kaskatıkaloriferleri açtınız mı kızlar
Canım oda küçük insan çok anlam yüklemeyin, herşeye ağlıyor bi kerede annesi tuvalete gitti diye ağlasın bi zahmet, bu kadar aglamasina takilmazsaniz o kadar kolay olacakki hersey,ben de aynen o ağlarken tuvalete gittim insanın içi üzülüyor ama sanırım çok anlam yüklememeliyiz çünkü bebiş takılıp kalmıyorallahtan
Geçmiş olsun, bi 1 haftadır açtık valla, Allah odemede kolaylıklar versin insallahay ben bugün bitiğim galiba grip oldum boğazım kaskatıkaloriferleri açtınız mı kızlar
Sende çözmüşsün işi, ben hep diyorum burda bebekler ağladı diye sıkıntı yapmayın bebek bu ağlar, sakince koy git tuvaletine, benim kızım artık eskisi gibi ağlamıyor, alıştı, mama sandalyesine yada kanepeye koyuyorum gidip geliyorum, işimi hallediyorum, baktım ihi mihi yapıyor, noldu aşkım niye ağlıyorsun, yada kız nolduuuu diyorum gülüyor hemen, lütfen aglamasina takılmayın. Rahat bi insan değilim ben panikliyimdir ama ikinci olunca rahatım, ilk bebeğinde çıldırıyordum, aman ağladı, yukarı baktı bisey olurmu, aşağı güldü bisey olurmu, olmuyor arkadaşlar ama stres yaparsanız sizede bebegede stres geçiyor. Defalarca anlattım ama beni dinlemiyorsunuz, ikinci bebeklerde sizde benim gibi davranacaksınız, anlatacaksiniz ama kimse sizi dinlemeyecekYaa herkes benim gibiymiş buna çok sevindimben de dün tuvalete gittiğimde ağlamaya başladı ama nasıl ortalığı ayağa kaldırıyor, elimi zor yıkadım. Yanına gittim ne oldu , neden ağlıyorsun dedim yavrum o kadar şaşırdı ki ağlaması kesildi , yüzüme bakakaldı , kesinlikle sert değildi ses tonum , kızgın da değildim her zaman gülerek , şarkılar söyleyerek yanına gittiğim için afalladı sanırım . Ama bakışları içime işledi. Çok üzüldüm. Defalarca özür diledim , sanırım affetti . Şimdi sizleri okuyunca da içim rahat etti.
Benimki de böyle idi atak haftasında gibi. Salya yoktu. Ateş de. Sonra pıt aşağıdan bir diş çıktıya bizim de öyle diş desem daha şişlik falan yok salyası çok ısırmalar bol ama ne bilim dişse çıkana kadar böyle sürüncez mi? dün gece 3 saat anca uyumuştur napıcaz ya
Hala yapıyor mu ? Belki beni alın diye yapiyordurKızlar benim kuzum yatağa kafasını vuruyor böyle bir şey yaşayan var Mİ?
İkinci bebegi düşünen var mı?? 6 ayda 10 sene yaslandimCanım oda küçük insan çok anlam yüklemeyin, herşeye ağlıyor bi kerede annesi tuvalete gitti diye ağlasın bi zahmet, bu kadar aglamasina takilmazsaniz o kadar kolay olacakki hersey,
Geçmiş olsun, bi 1 haftadır açtık valla, Allah odemede kolaylıklar versin insallah
Sende çözmüşsün işi, ben hep diyorum burda bebekler ağladı diye sıkıntı yapmayın bebek bu ağlar, sakince koy git tuvaletine, benim kızım artık eskisi gibi ağlamıyor, alıştı, mama sandalyesine yada kanepeye koyuyorum gidip geliyorum, işimi hallediyorum, baktım ihi mihi yapıyor, noldu aşkım niye ağlıyorsun, yada kız nolduuuu diyorum gülüyor hemen, lütfen aglamasina takılmayın. Rahat bi insan değilim ben panikliyimdir ama ikinci olunca rahatım, ilk bebeğinde çıldırıyordum, aman ağladı, yukarı baktı bisey olurmu, aşağı güldü bisey olurmu, olmuyor arkadaşlar ama stres yaparsanız sizede bebegede stres geçiyor. Defalarca anlattım ama beni dinlemiyorsunuz, ikinci bebeklerde sizde benim gibi davranacaksınız, anlatacaksiniz ama kimse sizi dinlemeyecek
2 ci mi yok anamm şu an değil. İler de zor gibiİkinci bebegi düşünen var mı?? 6 ayda 10 sene yaslandim
Ben sezaryan oldum. Ama aylar sonra ilişkiye girdiğim de zorlandım. Bence iyileşmiştir dikiş yerlerin ıslak olursa o kadar kolay olur senin için.. psikolojik de kasıp açıyor da olabilir mi acabaKızlar özel bir soru soracağım. 20 haziranda normal doğum yaptım. O günden beri bir kere ilişkiye girdim. Bir kere de deneme çabamız oldu. İlişkiye girerken çok korkuyorum. Ayrıca sanki ilişkiye girerken dikiş yerlerim gerilip aciyor gibi. Sizde de böyle oldu mu ? Ne yapmalıyım bilmiyorum. Kocamdan kaçıyorum resmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?