2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    201
Kızlar benim kuzum yatağa kafasını vuruyor böyle bir şey yaşayan var Mİ?
Park yatağına uyandığında özellikle yüz üstü vuruyor böyle nasıl anlatsam bilemedim de korktum

Ben hiç izlettirmiyorum doğduğundan beri
Ama geçen gün bebeğimi kayınvalideme bıraktık 3 saat kadar
Geldim. Anne dedim eziyet etti mi. Yok dedi gittiğinizden beri oturdu tv izledi… ben şok

ay ben bugün bitiğim galiba grip oldum boğazım kaskatı kaloriferleri açtınız mı kızlar

Ya ben geçen gün idrarimi tutuyorum bebek kucağımda. Bir hapsirdum altıma kaçırdım. Artık sinirlendim oğlumu bıraktım. Besige ağlıyordu. Tuvalete gittim . Evde tek olmak zor oluyor bazen
ben de aynen o ağlarken tuvalete gittim insanın içi üzülüyor ama sanırım çok anlam yüklememeliyiz çünkü bebiş takılıp kalmıyor allahtan
Yaa herkes benim gibiymiş buna çok sevindim ben de dün tuvalete gittiğimde ağlamaya başladı ama nasıl ortalığı ayağa kaldırıyor, elimi zor yıkadım. Yanına gittim ne oldu , neden ağlıyorsun dedim yavrum o kadar şaşırdı ki ağlaması kesildi , yüzüme bakakaldı , kesinlikle sert değildi ses tonum , kızgın da değildim her zaman gülerek , şarkılar söyleyerek yanına gittiğim için afalladı sanırım . Ama bakışları içime işledi. Çok üzüldüm. Defalarca özür diledim , sanırım affetti . Şimdi sizleri okuyunca da içim rahat etti.

Çok geçmiş olsun, 3 gün oldu sadece akşamları 40 derece de açıp, sabah kapatıyorum.
sağol canım ben de bugün açtım.
yarın kendime zencefil almalıyım
ben de bazen çok sinirleniyorum ya bizde uyku açısından işler hiç yolunda gitmiyor. sonra ben de çok özür diliyorum galiba bi uyku eğitimi alacağım pes ediyorum dayanamıyorum

Kızlar benim kuzum yatağa kafasını vuruyor böyle bir şey yaşayan var Mİ?
Park yatağına uyandığında özellikle yüz üstü vuruyor böyle nasıl anlatsam bilemedim de korktum
uykuluyken öyle yapıyor genelde bi de kaldırmamı istediğinde ama sert değil

Bunu unutmamak için yazıyorum, saat 5 te kalktı, uyumak istemeyince bizim yatağa aldım . Oturmak istedi oturttum , loş ışıkta saatlerce zarif parmaklarını inceledi, yorganın desenlerine söylendi, yastık kılıfları ve battaniyenin kumaş kontrolünü yaptı. O bunları sorgularken biz de eşimle gülmeye başladık. 5 dk önce ikisi uyudu ben de bunları yazıp uyuyacağım saat 7:30

ben de aynen o ağlarken tuvalete gittim insanın içi üzülüyor ama sanırım çok anlam yüklememeliyiz çünkü bebiş takılıp kalmıyor allahtan
Canım oda küçük insan çok anlam yüklemeyin, herşeye ağlıyor bi kerede annesi tuvalete gitti diye ağlasın bi zahmet, bu kadar aglamasina takilmazsaniz o kadar kolay olacakki hersey,
ay ben bugün bitiğim galiba grip oldum boğazım kaskatı kaloriferleri açtınız mı kızlar
Geçmiş olsun, bi 1 haftadır açtık valla, Allah odemede kolaylıklar versin insallah
Sende çözmüşsün işi, ben hep diyorum burda bebekler ağladı diye sıkıntı yapmayın bebek bu ağlar, sakince koy git tuvaletine, benim kızım artık eskisi gibi ağlamıyor, alıştı, mama sandalyesine yada kanepeye koyuyorum gidip geliyorum, işimi hallediyorum, baktım ihi mihi yapıyor, noldu aşkım niye ağlıyorsun, yada kız nolduuuu diyorum gülüyor hemen, lütfen aglamasina takılmayın. Rahat bi insan değilim ben panikliyimdir ama ikinci olunca rahatım, ilk bebeğinde çıldırıyordum, aman ağladı, yukarı baktı bisey olurmu, aşağı güldü bisey olurmu, olmuyor arkadaşlar ama stres yaparsanız sizede bebegede stres geçiyor. Defalarca anlattım ama beni dinlemiyorsunuz, ikinci bebeklerde sizde benim gibi davranacaksınız, anlatacaksiniz ama kimse sizi dinlemeyecek

ya bizim de öyle diş desem daha şişlik falan yok salyası çok ısırmalar bol ama ne bilim dişse çıkana kadar böyle sürüncez mi? dün gece 3 saat anca uyumuştur napıcaz ya
Benimki de böyle idi atak haftasında gibi. Salya yoktu. Ateş de. Sonra pıt aşağıdan bir diş çıktı

İkinci bebegi düşünen var mı?? 6 ayda 10 sene yaslandim

Kızlar özel bir soru soracağım. 20 haziranda normal doğum yaptım. O günden beri bir kere ilişkiye girdim. Bir kere de deneme çabamız oldu. İlişkiye girerken çok korkuyorum. Ayrıca sanki ilişkiye girerken dikiş yerlerim gerilip aciyor gibi. Sizde de böyle oldu mu ? Ne yapmalıyım bilmiyorum. Kocamdan kaçıyorum resmen.

İkinci bebegi düşünen var mı?? 6 ayda 10 sene yaslandim
2 ci mi yok anamm şu an değil. İler de zor gibi
Ben sezaryan oldum. Ama aylar sonra ilişkiye girdiğim de zorlandım. Bence iyileşmiştir dikiş yerlerin ıslak olursa o kadar kolay olur senin için.. psikolojik de kasıp açıyor da olabilir mi acaba

Kızlar, amazon da kampanya var, 1 paket 72 li, 1 paket 100 lü goon bebek bezini 289 tl ye aldim, 150 tl üzeri 60 tl indirim veriyor, ayrıca civilde de indirim var, geçen ay 120 tl olan bebek kazakları 90 tl ye düşmüş

Ben bugün kahvaltıda bizim ağız hareketlerimizi takip eden kızıma yarım çay kaşığı dün mayaladığım yoğurttan verdim. Çok iştahlı yedi devamını versem yerdi. Sanırım ben ek gıdaya başlıcam. Bugün ona ayrı yoğurt mayalayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…